Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süper :) O zaman 1 ay yapalım, en çok kilo veren kazansın :) sonunda da ödül olarak en sevdiğimiz tatlıdan 1 porsiyon yesin kazanan
ödülleri bile yemekten oluşuyo:) güya zayıflayacaklar:) bari beraber spora gidin 100 gr fazla zayıflayın.. Ödül öyle olur.. Akılları yemede.. Ben nasıl uzak durayim diye düşünürken siz acaba tatlı yemek için ne yapalım diye düşünüyorsunuz:) şaka şaka yiyin bi ay aç kalınca bi tabak hiçbirşey ETMEZ:) :)

öncelikle tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım bugün okul yarım gündü sabahdan giremedim şimdi dünün paylaşımlarını sayacağım

tubacım öğretmenler günün kutlu olsun.dün ben hastaydım o yüzden hiç giremedimmm.

ahh ahhhh bende 37 yaşıma kadar 22 kilo daha fazlalıkla dolaştım.yaz aylarından nefret ederdim herkes bikinileri giyip salınır ben siyah bir mayo üstünde peştamal gibi bir paryo havuzun en tenha köşelerinde gezerdim.22 kiloyu bir verdim senin dediğin gibi yüzümün şekli değişti kendime güvenim geldi manken gibi havuz başında salınmaya başladım.tombul manken tabiiii.şimdi 2 kilo alsam çok rahatsız oluyorum allahım yıllarca o kadar kiloyu nasıl taşımışım vücüduma nasıl bir eziyet çektirmişim diyorum.o günlere asla geri dönmek istemiyorum.size bulursam eski resimlerimi koyacam fil gibiydim yaaaaa.nefes alamıyordum şimdi bu kiloyla bu kadar rahatladım bide 10 kilo daha versem nasıl güzel olacak yaaaaa.kızlar valla gelin birbirimizi motive edelim destek olalım sık girmeyenleri uyaralım mesela siz beni girmediğim zaman uyarın eğer bir kaç gün girmemişsem kesin bir kaçamak yapmışımdır.

bu gün neler yaptım onlarıda yazim.
sabah yine tarçınımla beraber 45 dakika yürüyüş.
kahvaltı:2 dilim çavdar ekmekle süzme yoğurt yedim.
ara:2 mandalin.
öğlen:1 tane tavuk kebap dondurulmuşlardan küçük ama .yarım dilim börek.
ara:yemeğin tadına bakim derken ara oldu yarım kase tavuklu kuru fasulye.
akşam:kuru fasulye 1 tabak patlıcan salatası ve 1 dilim ekmek.
ara:2 tane kuru incir.
allahım ne kadar çok yemişim bu günnnnn

pasta yapıyorum kızlar. uzak durman gereken şeylere saatler harcamak çok sıkıcı.

****4.takım 232. Etap****

mersa(80.8/80,5/0,3/%0,37)
meyvenull geri dönmek üzere ayrıldı
PrensesPeri(82,5/81,7/0,8/% 0,97)
doksanaltmışdoksan (68,8/69,7/-0,9/%-1,31)
tugba8424(103,8/
zeynepece2009 (78,7/78,7/0,0/%0,00 )
suleoz(71,0/68,6/2,4/3,38)YENİ ÜYE.Hedef 60

4.Takim toplam yüzdesi

canım geçen haftaya kadar senden haber bekledik gelmeyinca geçen cuma malesef seni listeden çıkarttık

parktaki aletler yaramazmı hiç..gidebiliyorsan yapabiliyorsan ne mutlu

ellerine sağlık canım

kesinlikle katılıyorum..yarışırsanız ikinize de iyi gelir belki

kendimize şişko demeyelim:) çıtıra yakın diyelim:):):)

Süper :) O zaman 1 ay yapalım, en çok kilo veren kazansın :) sonunda da ödül olarak en sevdiğimiz tatlıdan 1 porsiyon yesin kazanan

güzel anlaşma

burdan uzaklaşmak iyi gelmez sana ama karar senin..

zeynebin kilosunu almıştım.yazdıklarını sonradan gördüm.arkadaşlar takım kaptanı seçmeliyiz.olmak isteyen kim var?lütfen bildirsin..

günaydın kızlar
reyhan kaptan olarak ii gidiyorsun.devam et bence sen.

tuğba hastanedeymiş kilosunu benm bildirmemi istedi.geçen haftayla aynı kilodaymış..

zeynepçiğim ben devam edemem canım kafamda çok fazla şey var.zaten meyvenin ricası üzerine kabul etmiştim.bence sende gitme..takımdan uzak kalmak insanı daha da yemeye itiyor

zeynebin kilosunu almıştım.yazdıklarını sonradan gördüm.arkadaşlar takım kaptanı seçmeliyiz.olmak isteyen kim var?lütfen bildirsin..

günaydın herkese.. takım kaptanı olmak isteyen değilde üyeler kimi kaptan olarak görmek istiyorsa onu yazsınlar... en çok kim motive ediyorsa ya da kim daha iyi grubu yönlendiriyorsa üyelerin seçimiyle belli olur...

eğer burada açık olarak kimi istediklerinii yazamıyorlarsa sana özel mesaj atsınlar sende değerlendirme yapar açıklarsın

tamam canım öylede olur farketmez..ben bugunde listeyi paylaşıma sunacagım.sonrasında yeni kaptana devredelim

bu arada tugbanın nesi var?inşallah önemli birşeyi yoktur

yok önemli bişeyi yok kontrole gitti.bu arada senden ricam benm kilomuda dahil etmen 1 hafta uzak kalmayı denemk istiyorum.
şimdi tartıldım 78,3 geldi.sanırım 400 gr da olsa farketmişim.tekrar sevndm.dün baya bunalmıştım vermedim die.regilim bugün son haftaya inş daha hafifi olurum.

salihanın fikri çok güzel.herkes kendi secsin.ama seçilene kadar sen ilgilenirsin umarım.meyvenin takımı bize emanet.ben yoksam şimdi sen varsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…