süpermiş ödül benim sevdiğim bi çikolata var adı rafello süper italyan çikolatası sadece carfor da var ondan yerim ben
yani bu kadar yiyince yaşıyormu insan:) :)sabaheynir, 5 zeytinara:3 kayısıöğle:yarım tostara: 4 kayısıakşam eynir, 2 kaşık mantıya bol yoğurtara:3 cevizakşam 68.6 geldim.yarın sabah tekrar tartılıp buraya yazacam.pazartesiye kadarda tartılmak yok.
ödülleri bile yemekten oluşuyo:) güya zayıflayacaklar:) bari beraber spora gidin 100 gr fazla zayıflayın.. Ödül öyle olur.. Akılları yemede.. Ben nasıl uzak durayim diye düşünürken siz acaba tatlı yemek için ne yapalım diye düşünüyorsunuz:) şaka şaka yiyin bi ay aç kalınca bi tabak hiçbirşey ETMEZ:) :)Süper :) O zaman 1 ay yapalım, en çok kilo veren kazansın :) sonunda da ödül olarak en sevdiğimiz tatlıdan 1 porsiyon yesin kazanan
öncelikle tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım bugün okul yarım gündü sabahdan giremedim şimdi dünün paylaşımlarını sayacağım
Kesinlikle. Ya neden güzel bir görüntüye sahip olmak, istediğimiz gibi giyinmek varken o pis kiloları vücudumuzda taşıyoruzki, hem ömrümüzü kısaltmış oluyoruz bu şekilde. Vücudumuzu eskitiyoruz o ağırlığı taşıyarak, yazık o ayaklarımıza :)
Rahat rahat göbeğimin oramın buramın katlanma derdi olmadan bikinimi mayomu giymek istiyorum, ay popom büyük duruyo, ay bacağım kalın ay boynumun altı sarkıyo demek istemiyorum. Herşeyi rahatça yemek değil herşeyi rahatça giymek istiyorum!!!
Ya ben 10 kilo verdim yüzüm bile ne kadar güzelleşti, kemiklerim ortaya çıktı, bir 10 kilo daha verirsem nasıl olcağnı bir an önce görmek istiyorum:)
yani bu kadar yiyince yaşıyormu insan:) :)
ne pastası kız bizimde pazar günü evlilik yıldönümümüz bende pasta mi yapsam acep:) yarın kravat alicampasta yapıyorum kızlar. uzak durman gereken şeylere saatler harcamak çok sıkıcı.
ne pastası kız bizimde pazar günü evlilik yıldönümümüz bende pasta mi yapsam acep:) yarın kravat alicam
slm kizlar
basima gelenleri bi bilseniz ya internetim yoktu yazamadim
simdide pazardan beri hastanede yatiyoruz oglu hasta umarim forumdam atilmadim ya acvp yazin nolurrr
diyet miyet kalmadi valla 73 kilom yaridimedin en kisa zamanda döncem insallah
Ay spor salonuna gitmek istiyorum ama uzak kalıyor üşeniyorum bugünlük dışarıda yürüyüş yapıcam ve parktaki aletlerle çalışıcam, ben 10 kg verdiğim dönemde hep parkataki aletlerle çalışıyordum:) Demekki işe yarıyorlar
Minnoş prenses…….0
mersa ..................... 0
suleoz……………………7
meyvenull .................0
zeynepece2009………1
PrensesPeri ................11
doksanaltmışdoksan .... 8
tugba8424 .................5
Saliha kaya……………….7
Defnedeniz………………5
23/11/2011 paylaşımları
bu da çok ağır olmuş sana çok gülüyorum bazen sen heran tartının üsütündesin heralde ben senin kilonu takip edemiyorum bide sende şuna dikkat ettim böyle çok katı yapıyorsun bi kaç gün sonra birden kaçamak yapıyorsun ardı ardına
kendimize şişko demeyelim:) çıtıra yakın diyelim:):):)
Süper :) O zaman 1 ay yapalım, en çok kilo veren kazansın :) sonunda da ödül olarak en sevdiğimiz tatlıdan 1 porsiyon yesin kazanan
slm kızlarrr.bugün sabah tartıldım ve 78,7 geldim yine .yani 100 gr bile vermemişim.
sinirlendim ve kutlamada yedim de yedim.kahvaltıda yapmamıştım coştum yine...akşam 55 dakika 7 de yürüdüm arada 8 de koştum.10 dakika bisiklete bindim.ağırlık calıştım mekik çektim.
ama ben bi süre aranıza veda ediyorum.kilomu bu kadar düşünmek bana ii gelmedi.
kafamı dinliyecem.toparlanmam lazım.hepinize kolay gelsin arkadaşlar.
zeynebin kilosunu almıştım.yazdıklarını sonradan gördüm.arkadaşlar takım kaptanı seçmeliyiz.olmak isteyen kim var?lütfen bildirsin..
günaydın herkese.. takım kaptanı olmak isteyen değilde üyeler kimi kaptan olarak görmek istiyorsa onu yazsınlar... en çok kim motive ediyorsa ya da kim daha iyi grubu yönlendiriyorsa üyelerin seçimiyle belli olur...
eğer burada açık olarak kimi istediklerinii yazamıyorlarsa sana özel mesaj atsınlar sende değerlendirme yapar açıklarsın
günaydın kızlar
reyhan kaptan olarak ii gidiyorsun.devam et bence sen.
tuğba hastanedeymiş kilosunu benm bildirmemi istedi.geçen haftayla aynı kilodaymış..
bu arada tugbanın nesi var?inşallah önemli birşeyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?