Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar yok mu hollywood diyetine başlayan? Özellikle 70 kg üzeri arkadaşlara tavsiye ederim, kilolar birden atınca motive olacaksınız, ve diyete devam etme olasılığınız artacak..

Bu diyeti yapıp deneyimlerini paylaşan arkadaşlar beni çok umutlandırdı, kimi 1 ayda 16 kilo, kimi 10 kilo vermiş ama 8 kg.dan aşağı verenini görmedim. Bir nevi detoks diyeti gibi. Ve gayet sağlıklı görünüyor, tabi ilk gün meyve suyuyla dayandık diyelim, 2. gün zor olacak ama ben en azından ayda 5-6 kg verebilmek için yapıcam bu diyeti, 65 kg olsam iyidir 1 ayda

Bir de, pazar günü ALES var, girecek olan varsa parmak kaldırsın. Bir de sporun yanında dansa da başlıyorum. Latin dansları vücudu çok güzel şekle sokuyor Bakalım nolcak

Bu arada " BU TİP DİYETLERLE VERDİĞİNİZ KİLOLARI GERİ ALIRSINIZ" diyen arkadaşlar lütfen bir daha bunu söylemesinler, ben bu tip bir diyet olan DUKAN DİYETİ ile 10 küsür kilo verdim 100 gram bile geri almadım, önemli olan çok afedersiniz ama diyeti bıraktıktan sonra HAYVAN GİBİ yememek. Zaten eski yeme düzeninize dönecekseniz hiç diyet yapmayın daha iyi, uzun zamanda versenizde kısa zamanda versenizde hepsini alırsınız.

Son düzenleme:

2. olmusuz bu hafta tebrikler kızlar

regl bitince kg larda da eksilme başlamış süpersin

canım misafir olunca malesef düzen bozuluyor.bugunden itibaren sıkmaya başla yine kendini benim bu hafta yapmadıgım sadece pazartesi var.bugun de cumartesi oldugu için erkenden kalkmadım.akşam yapacagım keyfim yerinde değil uzun sürede gelecek gibi görünmüyor

canım çaykurun bergamut aromalı çayı var kutuda.ondan bir tatlı kaşıgı koyup üzerine suyla kendim demliyorum.tadı çok hoş.alışana kadar içine limonda sıkabilirsin.poşet yeşil çaydan nefret ediyorum çok ağır bir tadı var

ya nasil olur kizlar öyle olsun ya cok kirildim bunu sizden beklemezdim basima gelenleri anlatiyorum demekki böyle oluyor yerimi baskalri almis bile o zaman sizlere keyifli kilo vermeler...
elveda

canım bunda kırılacak sinirlenecek birşey yok.takıma hiç ugramadın.başına gelenleri biz bilemeyiz.keşke mazaretini daha önce bildirebilme sansın olsaydı.seni çok bekledik.gelmeyince geçen hafta çıkarttık.gelip mazaretini bildirsende biz seni takımdan çıkartsak haklısın ama artık iş işten geçti.geçen hafta çıkarttık listeden.geri dönüşü yok.keşke olsa..

canım ben bu diyeti denedim.ilk gün akşam üstü bıraktım.çok zor.çok halsiz kaldım..bana sorarsan başlama derim.ama insan merak ediyor.acaba başarabilirmiyim diye.o yüzden dene ama benim gibi çok halsiz kalırsanda hemen bırak sağlıgından önemli değil

kaptanlık oylamasını başlatıyorum.herkes isminin yanına kaptan olmasını istediği kişiyi yazsın..

Minnoş prenses…….
mersa .....................
suleoz……………………
meyvenull .................
zeynepece2009………
PrensesPeri ................
doksanaltmışdoksan ....
tugba8424 .................
Saliha kaya……………….
Defnedeniz………………

arkadaşlar bende bir anda zayıflayayım istiyorum ama vücüdümun deforme olmasından korkuyorum bir ayda 10 kilo falan kulağa çok hoş geliyor ama bünye bunu kaldırabilcekmi ? yani ben uzman dğilim bilemem tabi ama uzmanlar maksimum 6 kilo verin aylık diyorlar :) aranıza yeni geldim herkese selamlar

canım sen doğru biliyorsun.arkadaşın bahsettiği özel bir diyet.sürekli yapılabilecek bir diyette değil ki ben denedim ilk günden vazgeçtim

kadınlarkulubune hoşgeldin bol paylaşımlar keyifli zamanlar dilerim

kilo vermek önemli değil mühim olan kalıcı olması.. Ben 1.5 ayda 13 kilo vermiştim..1 sene sonra aynen geri iade oldu.. Vücudu birden başka bi yaşam tarzına sokamazsin.. Ünlü diyetini boşver.. Onlar hep yalan.. Hepsi madde bağımlısı.. Yada ajda pekkan gibi estetik mucizesi.. Ama ajda pekkan harika bi sporcu o ayrı.. Biz horul horul uyurken o saat 5 te spor hocasıyla hergün çalışıyor.. Biz biraz yediklerimızden kısıcaz birazcıkta spor.. Hepsi bu.. Boğazımı tutamıyorum diyorsanız iştah kesici birşeyler araştırın.. Mesela dün araştırırken adaçayıni buldum.. Diyet yapanlar çok içermis.. Tadı kötü diyorsanız.. Içine 4 5 karanfil bide çubuk tarçın atın mis gibi kokar ve tatlandırıcıya gerek kalmaz.. Sen ünlümüsün o diyeti ünlüler yapıyo:) :) :) :) başımıza ünlü kesildi :) :)

Dün gece yatarken canım acayip yoğurt çekti.. Bende 2 kase yoğurt yedim ama içine 5 yemek kaşığı kırmızı pul biber attım.. Vay bi terletti.. Iyi geldi.. Çok lezzetli.. Tavsiye ederim

arkadşlarla dışarda buluşacagız.bugun ve yarın gelemem belki.ugramaya çalışırım.öpüyorum hepinizi.sakın kaçamak yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…