232. Etap Takım Dereceleri
18 Kasım - 25 Kasım 2011
Etap Birincisi: 1. Takım (1.68%)
Etap İkincisi: 4. Takım (0,65%)
Etap Üçüncüsü 7. Takım (0,58)
232. Etap Bireysel Dereceler
18. Kasım - 25. Kasım
Etap Birincisi 1. Takımdan karanfill83 (3,03%)
Etap İkincisi 1. Takımdan elif_sena (2.84%)
Etap Üçüncüsü 1. Takımdan MINEL3478 (2,82%)
Regl bitti normal kiloma döndüm.. 75.5.. Bugünü hiç kaçamaksiz ve süper bi menüyle kapatmak üzereyim..benim giriş işlemleri ne zaman yapılacak:) Şu takıma beni alın yoksa babam beni başkasına verecek:)
bugün kötü bir diyet günüydü. ne yediğimi de bilmiyorum kızlar. otur kalk derken. biliyosunuz misafirim vardı.
liste yazamıyorum.
prensespericim sporumu dün yapmamıştım. bugün yapacağım. yani bu haftaki sporsuz günüm dündü.
senin yapmadığın gün var mı bu hafta?
ayrıca keyfin nasıl?
reçeli görmessek süper ötesi. ıhlamur ve yeşil çay tokluk veriyor galiba sana.
ben de şuan linomlu yeşil çay içiyorum. sevmedim. şu ballı yeşil çayı kullanabilir miyiz acaba. belki daha hoştur tadı?
bu haftan hep böyle güzel geçsin.
ben yarın proteine ağırlık vercem. çok kaçırdığınız günleri bu şekilde dengeleyin diyorlar ya.
ya nasil olur kizlar öyle olsun ya cok kirildimbunu sizden beklemezdim basima gelenleri anlatiyorum demekki böyle oluyor yerimi baskalri almis bile o zaman sizlere keyifli kilo vermeler...
elveda
Kızlar yok mu hollywood diyetine başlayan? Özellikle 70 kg üzeri arkadaşlara tavsiye ederim, kilolar birden atınca motive olacaksınız, ve diyete devam etme olasılığınız artacak..
Bu diyeti yapıp deneyimlerini paylaşan arkadaşlar beni çok umutlandırdı, kimi 1 ayda 16 kilo, kimi 10 kilo vermiş ama 8 kg.dan aşağı verenini görmedim. Bir nevi detoks diyeti gibi. Ve gayet sağlıklı görünüyor, tabi ilk gün meyve suyuyla dayandık diyelim, 2. gün zor olacak ama ben en azından ayda 5-6 kg verebilmek için yapıcam bu diyeti, 65 kg olsam iyidir 1 ayda
Bir de, pazar günü ALES var, girecek olan varsa parmak kaldırsın. Bir de sporun yanında dansa da başlıyorum. Latin dansları vücudu çok güzel şekle sokuyorBakalım nolcak
Bu arada " BU TİP DİYETLERLE VERDİĞİNİZ KİLOLARI GERİ ALIRSINIZ" diyen arkadaşlar lütfen bir daha bunu söylemesinler, ben bu tip bir diyet olan DUKAN DİYETİ ile 10 küsür kilo verdim 100 gram bile geri almadım, önemli olan çok afedersiniz ama diyeti bıraktıktan sonra HAYVAN GİBİ yememek. Zaten eski yeme düzeninize dönecekseniz hiç diyet yapmayın daha iyi, uzun zamanda versenizde kısa zamanda versenizde hepsini alırsınız.
arkadaşlar bende bir anda zayıflayayım istiyorum ama vücüdümun deforme olmasından korkuyorum bir ayda 10 kilo falan kulağa çok hoş geliyor ama bünye bunu kaldırabilcekmi ? yani ben uzman dğilim bilemem tabi ama uzmanlar maksimum 6 kilo verin aylık diyorlar :) aranıza yeni geldim herkese selamlar
kutlarım sizi tebrikler.. Herkese günaydın..2. olmusuz bu hafta tebrikler kızlar
kilo vermek önemli değil mühim olan kalıcı olması.. Ben 1.5 ayda 13 kilo vermiştim..1 sene sonra aynen geri iade oldu.. Vücudu birden başka bi yaşam tarzına sokamazsin.. Ünlü diyetini boşver.. Onlar hep yalan.. Hepsi madde bağımlısı.. Yada ajda pekkan gibi estetik mucizesi.. Ama ajda pekkan harika bi sporcu o ayrı.. Biz horul horul uyurken o saat 5 te spor hocasıyla hergün çalışıyor.. Biz biraz yediklerimızden kısıcaz birazcıkta spor.. Hepsi bu.. Boğazımı tutamıyorum diyorsanız iştah kesici birşeyler araştırın.. Mesela dün araştırırken adaçayıni buldum.. Diyet yapanlar çok içermis.. Tadı kötü diyorsanız.. Içine 4 5 karanfil bide çubuk tarçın atın mis gibi kokar ve tatlandırıcıya gerek kalmaz.. Sen ünlümüsün o diyeti ünlüler yapıyo:) :) :) :) başımıza ünlü kesildi :) :)Kızlar yok mu hollywood diyetine başlayan? Özellikle 70 kg üzeri arkadaşlara tavsiye ederim, kilolar birden atınca motive olacaksınız, ve diyete devam etme olasılığınız artacak..Bu diyeti yapıp deneyimlerini paylaşan arkadaşlar beni çok umutlandırdı, kimi 1 ayda 16 kilo, kimi 10 kilo vermiş ama 8 kg.dan aşağı verenini görmedim. Bir nevi detoks diyeti gibi. Ve gayet sağlıklı görünüyor, tabi ilk gün meyve suyuyla dayandık diyelim, 2. gün zor olacak ama ben en azından ayda 5-6 kg verebilmek için yapıcam bu diyeti, 65 kg olsam iyidir 1 aydaBir de, pazar günü ALES var, girecek olan varsa parmak kaldırsın. Bir de sporun yanında dansa da başlıyorum. Latin dansları vücudu çok güzel şekle sokuyor Bakalım nolcak Bu arada " BU TİP DİYETLERLE VERDİĞİNİZ KİLOLARI GERİ ALIRSINIZ" diyen arkadaşlar lütfen bir daha bunu söylemesinler, ben bu tip bir diyet olan DUKAN DİYETİ ile 10 küsür kilo verdim 100 gram bile geri almadım, önemli olan çok afedersiniz ama diyeti bıraktıktan sonra HAYVAN GİBİ yememek. Zaten eski yeme düzeninize dönecekseniz hiç diyet yapmayın daha iyi, uzun zamanda versenizde kısa zamanda versenizde hepsini alırsınız.
kutlarım sizi tebrikler.. Herkese günaydın..
evet süper şuan çok iyi konsantre oldum.. Dün hiç kaçamaksiz geçti..günaydın canımnasılsın?diyet nasıl gidiyor toparladın mı biraz
evet süper şuan çok iyi konsantre oldum.. Dün hiç kaçamaksiz geçti..
Dün gece yatarken canım acayip yoğurt çekti.. Bende 2 kase yoğurt yedim ama içine 5 yemek kaşığı kırmızı pul biber attım.. Vay bi terletti.. Iyi geldi.. Çok lezzetli.. Tavsiye ederim
hoşgeldin ayben (aynıben:))hepinize selamlar ben aranıza yeni katıldım adım -ayben-yaşım 23kilom 70 boy 1.64cm
hoşgeldin ayben (aynıben:))
bende 23 yaşında 161 boyunda 75 kiloyum.. :) o yüzden dedimniye öyle dedinki....bu arada ben bu hafta listeye alınırmıyım acaba....motivasyon için çok önemlide bu...
onu sorma zaten yaa bu iniş çıkışlar beni öldürecek ömrümden ömür gitti kilolardan kurtulacağım diye...bende 23 yaşında 161 boyunda 75 kiloyum.. :) o yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?