Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada sabah 250 kalori yaktım ve birazdan da yakmayı düşünüyorum ama regliyim kilo verip vermeme konusunda ümitsisizim bu arada sabah kilo bildiriminde bulunacağım sizleri seviyorum

Benim de moralim bozuktu ama birden toparladım kendimi. Geçen ay regl olduğumda da 2 kg fazla çıkmıştım, şimdi de o yüzden fazla çıkıyorum, o yüzden sende bırakma kendini, spor yapmaya devam et:) Bak ne güzel uğraşıyorsun, emin ol regl dönemi geçtikten 2-3 gün sonra birden incek kilon

Şöyle düşün ya 3 kilo vermek nedir ki? İstersen 2 haftada verirsin :) 15 gün tutucaksın gırtlağı vericeksin hadi istersen yarışalım belki motive olursun:)

Son düzenleme:
Öğün sakın atlama canım.. İşte bende eskiden öyle yapıyordum sonra birden yemeğe abanıyordum. Sonuçta şişko bir Selda
ya yeşil çay içince iştahım açıldı.. Ihlamur çayı en iyisi.. Tam iştah kesici.. Ihlamur içince midemi öyle dolu hissediyorumki zorla yiyordum.. Yeşil çaya dönünce yine 78 oldum.. Yarın yediklerimi hem buraya hemde deftere yazıcam. Belki daha kontrollü yerim

Hadi yaaa yeşil çay içiyorum ben, tok hissettirio ama tabi herkesin bünyesi farklı. Ihlamuru bende deniycem :)

valla ben artık kontrollü yiyorum çünkü dün spor salonundaki bütün kızlar tığ gibi olup aralarında en şişko ben kalınca gıcık oldum:)

kendimize şişko demeyelim:) çıtıra yakın diyelim:):):)

canım benim gaza gelmene sevindim sen böyle çok harbi bi kıza benziyorsun severim öyle insanları seni yakından takip ediyorum

yarışalım ben uyarım yarışları severim kuralları ve süreyi sen belirle bana haber et

Ooffff bana sıkısın diyorsunda sende çok gevşetmişsin :S
kekler börekler + o zeytinler ve ekmekler.. Ben bu kek ve böreği çıkar, o zeytinleri yersem 1 gr bile veremem Şanslısın verebiliyorsan

öğretmenler günü ondan okulda ziyafet vardı öğünü en az zararla atlatmaya çalıştım ama ne kadar başaralı olabildiysem işte

sabaheynir, 5 zeytin
ara:3 kayısı
öğle:yarım tost
ara: 4 kayısı
akşameynir, 2 kaşık mantıya bol yoğurt
ara:3 ceviz
akşam 68.6 geldim.yarın sabah tekrar tartılıp buraya yazacam.pazartesiye kadarda tartılmak yok.

Günü ekmeksiz güzel geçirmişsin, keşke 5 tane yerine 2 zeytin yeseydin, hatta hiç yemeyin zeytin çok kilo yapıyor..
Mantı kötü olmuş ama 2 kaşık olması iyi :) O yüzden sorun yok
Bende pazartesiye kadar hiç tartılmicam :) 68.6 süper

slm kızlarrr.bugün sabah tartıldım ve 78,7 geldim yine .yani 100 gr bile vermemişim.
sinirlendim ve kutlamada yedim de yedim.kahvaltıda yapmamıştım coştum yine...akşam 55 dakika 7 de yürüdüm arada 8 de koştum.10 dakika bisiklete bindim.ağırlık calıştım mekik çektim.

ama ben bi süre aranıza veda ediyorum.kilomu bu kadar düşünmek bana ii gelmedi.

kafamı dinliyecem.toparlanmam lazım.hepinize kolay gelsin arkadaşlar.

Canım sen neden ağırlık çalışıyorsun? Daha da mı kalınlaşmak istiyorsun? Adamlar onları kalınlaşmak için çalışıyor. Senin yapman gereken sadece cardio. Böyle salverip buraya uğramazsan bakarsın birden 90 kilo olmşsun benden söylemesi.
Kilomu bu kadar düşünmek bana iyi gelmedi diyorsun ama düşünmen gereken bir kilodasın, özür dilerim ama realist konuşmam gerekiyordu.

Son düzenleme:
düşünmedikce dahada kalınlasiyoruz

düşünmedikce dahada kalınlasiyoruz

Kesinlikle. Ya neden güzel bir görüntüye sahip olmak, istediğimiz gibi giyinmek varken o pis kiloları vücudumuzda taşıyoruzki, hem ömrümüzü kısaltmış oluyoruz bu şekilde. Vücudumuzu eskitiyoruz o ağırlığı taşıyarak, yazık o ayaklarımıza :)
Rahat rahat göbeğimin oramın buramın katlanma derdi olmadan bikinimi mayomu giymek istiyorum, ay popom büyük duruyo, ay bacağım kalın ay boynumun altı sarkıyo demek istemiyorum. Herşeyi rahatça yemek değil herşeyi rahatça giymek istiyorum!!!

Ya ben 10 kilo verdim yüzüm bile ne kadar güzelleşti, kemiklerim ortaya çıktı, bir 10 kilo daha verirsem nasıl olcağnı bir an önce görmek istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…