sen pek şişman sayılmazsın ama kilolusun.. 7 kilo versen süper olursunonu sorma zaten yaa bu iniş çıkışlar beni öldürecek ömrümden ömür gitti kilolardan kurtulacağım diye...daha kurban bayramından önce 66 kiloydum ben ..
DOĞRU BİLDİN ...sen pek şişman sayılmazsın ama kilolusun.. 7 kilo versen süper olursun
canım ben bu diyeti denedim.ilk gün akşam üstü bıraktım.çok zor.çok halsiz kaldım..bana sorarsan başlama derim.ama insan merak ediyor.acaba başarabilirmiyim diye.o yüzden dene ama benim gibi çok halsiz kalırsanda hemen bırak sağlıgından önemli değil
kilo vermek önemli değil mühim olan kalıcı olması.. Ben 1.5 ayda 13 kilo vermiştim..1 sene sonra aynen geri iade oldu.. Vücudu birden başka bi yaşam tarzına sokamazsin.. Ünlü diyetini boşver.. Onlar hep yalan.. Hepsi madde bağımlısı.. Yada ajda pekkan gibi estetik mucizesi.. Ama ajda pekkan harika bi sporcu o ayrı.. Biz horul horul uyurken o saat 5 te spor hocasıyla hergün çalışıyor.. Biz biraz yediklerimızden kısıcaz birazcıkta spor.. Hepsi bu.. Boğazımı tutamıyorum diyorsanız iştah kesici birşeyler araştırın.. Mesela dün araştırırken adaçayıni buldum.. Diyet yapanlar çok içermis.. Tadı kötü diyorsanız.. Içine 4 5 karanfil bide çubuk tarçın atın mis gibi kokar ve tatlandırıcıya gerek kalmaz.. Sen ünlümüsün o diyeti ünlüler yapıyo:) :) :) :) başımıza ünlü kesildi :) :)
ya bende çok çok az yemek yiyerek zayıflamak istiyorum ama insülin direncimin olması buna izin vermiyor hemen gözlerim bulanık görmeye midem bulanmaya ve başım dönmeye başlıyorum doksanaltmışdoksan bu diyetten senle beraber yapmak isterdim ama böyle diyetler bana hiç gelmiyor bir keresinde böyle bir diyet yaparken tuvalete bayılmıştım
canım misafir olunca malesef düzen bozuluyor.bugunden itibaren sıkmaya başla yine kendinibenim bu hafta yapmadıgım sadece pazartesi var.bugun de cumartesi oldugu için erkenden kalkmadım.akşam yapacagım keyfim yerinde değil uzun sürede gelecek gibi görünmüyor
canım çaykurun bergamut aromalı çayı var kutuda.ondan bir tatlı kaşıgı koyup üzerine suyla kendim demliyorum.tadı çok hoş.alışana kadar içine limonda sıkabilirsin.poşet yeşil çaydan nefret ediyorum çok ağır bir tadı var
Kızlar çok güzel bir laf buldum :) Belki motive eder gaza getirir sizi
"The future depends on what we do in the present."- Mahatma Gandhi
hepinize selamlar ben aranıza yeni katıldım adım -ayben-
yaşım 23
kilom 70
boy 1.64cm
arkadaşlar bende bir anda zayıflayayım istiyorum ama vücüdümun deforme olmasından korkuyorum bir ayda 10 kilo falan kulağa çok hoş geliyor ama bünye bunu kaldırabilcekmi ? yani ben uzman dğilim bilemem tabi ama uzmanlar maksimum 6 kilo verin aylık diyorlar :) aranıza yeni geldim herkese selamlar
kaptanlık oylamasını başlatıyorum.herkes isminin yanına kaptan olmasını istediği kişiyi yazsın..
Minnoş prenses…….
mersa .....................
suleoz……………………PrensesPeri
meyvenull .................
zeynepece2009………
PrensesPeri ................
doksanaltmışdoksan ....
tugba8424 .................
Saliha kaya……………….
Defnedeniz………………
hoşbuldum suleoz...iyi dileklerin için teşekkürler...hoşgeldin ayben.kısa sürede bol kilo veresin emi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?