Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mrb kulübe yeni üye oldum fakat 1 haftadır arkadaşım sayesinde forumu takip ediyorum. 1 hafta oldu diyete başlayalı 79 kilo idim şu an 77.3 üm.

kızlar dün ki menüyü yazamayacağım çünkü bende ne yediğimi hatırlamıyorum sabaha hastanedeydim tahlil vermek için kahvaltı yapmadım öğlen yedim akşam misafir vardı kötüydü yani bugüne de kötü başladım ama inş daha iyi devam ederim

Minnoş prenses…….0
mersa ..................... 0
suleoz……………………5
meyvenull .................0
zeynepece2009………3
PrensesPeri ................12
doksanaltmışdoksan .... 1
tugba8424 .................0
Saliha kaya……………….6
Defnedeniz………………0

25/11/2012 paylaşımları

Evet çok halsiz kalırsam bırakıcam canım ama bugün zaten 17:30da uyandığım için ilk günü başarıyla atlattım 1 bardak havuç-portakal suyu içtim ve 1 bardak su. yatmadan 7 bardağa tamamliyimde bi işe yarasın

Tabiikide kalıcı olması önemli, bu yüzden şok diyet yaptıktan sonra eski yeme düzenine dönülmemesi gerekiyor. yne az yeneccek :)) Boşver ünlüleri, bakarsın zayıflayınca bende ünlü olurum hahahhaha Canım ben başka bu tarz diyetlerde yaptım ve hepsinde de verdiğim kiloların 1 gramını bile geri almadım

Dediğim gibi Hollywood diyetine başladım

İlk günümdü bugün..

Saat 17:30da uyandığım için akşam yemeğiyle başlıyorum. Zaten ilk 2 gün meyve suyu dışında hiçbir şey girmeyecek ağzımıza

1 bardak havuç-portakal suyu içtim
1 bardak nar suyu içtim
3 bardak su içtim

başka da bişey yok henüz

gayet iyiyim, yarın görücez asıl

Alese giricem bide var mı başka giren?

Son düzenleme:
ya bende çok çok az yemek yiyerek zayıflamak istiyorum ama insülin direncimin olması buna izin vermiyor hemen gözlerim bulanık görmeye midem bulanmaya ve başım dönmeye başlıyorum doksanaltmışdoksan bu diyetten senle beraber yapmak isterdim ama böyle diyetler bana hiç gelmiyor bir keresinde böyle bir diyet yaparken tuvalete bayılmıştım

Sen kaç kg'sın canım?

ben dün gece uyuya kalmışım bu akşam sporumu yapcam. evet poşet yeşil çaylar çok kötü. hiç açık denemedim. bi deneyeyim. salihanın dediği yöntemle(karanfil ve tarçınla), adaçayını da sevmem ama denedem mi.alırım biraz ihtiyaç anları için bulundururum.

Kızlar çok güzel bir laf buldum :) Belki motive eder gaza getirir sizi

"The future depends on what we do in the present."- Mahatma Gandhi

güzel lafmış.bu çalışmayla ileri de kendimi incecik görüyorum
dans iyi fikir. ben de bi karaoke programı bulmaya çalışıyorum bu ara.eğlenceli olur diye.
ayy bu arada ALESe gircem ama ben 1 ay sonra sanıyodum. bu akşam öğrendim yarınmış. hiç hazırlanmadım tabii.
3 saat oturmak bile şimdi işkence bana.
bu arada Hollywood diyeti bana uymaz. ama seni takip ettiğime göre sana uyabilir diye düşünüyorum.

sınavda BAŞARILAR DİLERİM

Son düzenleme:
dün yediklerime karşın bugün protein yedim. 1-2 istisnası var malesef.
sabah:1yumurta, peynir, süt
öğle:1 yumurta,süt, activa yoğurt ve gevrek(yeni çıkmış bu heralde gevreği üstünde var içine döküp yiyosun,ikisi 189 kalari, çok bence)
ara:1 mercimekli börek(araya kadar evde olamadım ve yanımızdaki böreğe sarktım.)
akşam: 100 gr. tavuk, 2 kaşık kuskus.
ara:yarım elma,yarım portakal.

ben de regl oldum. erken oldu. en son 68.9;aynı gün akşamı 68,6;sabahı 69 küsürlü bişi gördüm. artık beklemeye aldım tartılmıyorum.

katılıyorum. arkadaşımlarımdan biri hızlı kilo verince baya bi problem yaşadı. başka sorunları ortaya çıkıverdi.

PrensesPeri diyorum.

hoşgeldin ayben.kısa sürede bol kilo veresin emi.
hoşbuldum suleoz...iyi dileklerin için teşekkürler...
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bir arkadaş hariç hiçbir kimse ilgilenmedi ben takımınız ile ilgili bir soru sordum ama herhangi bir cevap alamadın...üzülmedim desem yalan olur.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…