Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kizlar.
Bayramınız kutlu olsun. Sağlıkla, sihhatle, huzurla daha nicelerine inşaallah.

71.5 kg ile girdiğim Ramazan ayından 69.8 kg ile çıktım.
Buraya gelip yazamasam da, ufak ufak yürüyüşlere başladım. Çok şükür, bin şükür.

Umarım hepiniz iyisinizdir, hedeflerinize yakinsinizdir.
İsteyip, azmedince başarı için hiç bir engel yok.

4 gün sonra 96.1 kg ile bu yola cikali 8 ay dolacak.
Toplamda 26.3 kg verdim. Hedefim 65 kg idi, şimdi 60-62 arası olursa iyi olur diyorum. Eylül ayında 1 yıl dolacak.
Eşimin de benim de beslenme alışkanlığımız tamamen değişti. Artık iyice alıştık, inşaallah verdiğimiz kilolari da geri almayacağız.

Hepinizi öpüyorum kizcelerim.

Son düzenleme:

Gecen hafta 63,9
Bu hafta 63,9
Fark 0
Yuzde 0

Aslinda kilo verdim biraz ama wc olayi olamadi bugun hem de olmasi icin herseyi yapmisken.

Gecen yil da kilo verirken 1 hafta veriyor bir hafta veremiyordum yine.
Bilimsel aciklamasini yapamam ama verdigim kiloyu 1 hafta sabitliyorum once herhalde

Menulerimi tekrar gozden gecirecegim fakat ortalama 750- 1000 kalori arasinda ve hepsi saglikli yiyeceklerdi, ilk bir kac gun meyve de yedim ama son bir kac gun yemedim yine kilo degismedi.
Aslinda kilom sabit kalacak gibi yemiyorum.ama kiloya meyilli vucutlarin isi zor iste.
Onumuzdeki hafta iyi olacaktir inaniyorum

Günü erken kapatmissin
Bayramin Ilk günü olsada cok az miktar tatli Yemen buyuk basari ::)
Suyu 2,5 altina dusurmemeye calis
Sporlar guzel

Harika menu

Fotografli bildirim yapmayi unutma adim konusunda
Menu guzel
Valla kaptanım dünkü 1 kilo ve 1 kiloya yakın kilo veren hanımlar sağ olsun öyle özendim ki hiçbir şey yiyemedim doğru düzgün. Benimde 1 kilo vermem lazım diye diye günü bitirdim

Ablacım hoşgeldin
Yeni kilon hayırlı olsun tebrikler

Ben tartilmayi unutmusum. Kusura bakma kaptanim. Cok kizmayin bana

Cidden sasirdim. Ben kalori hesaplamiyorum sadece yediklerimiz denveli mi diye bakiyorum. Senin menulerini de cidden begeniyorum.

Yine de haftalik bir degerlendirme faydali olabilir.

Wc olayi kotuymus. Benim dunku kurufasulyeden sonra cidden bu sabah gittim ama karin agrisindan olecektim cok etkiledi.
En iyisi sanirim yine salataya falan katip da yemek.

Ya ne bilim daha fazla bekliyodum hani bi kaçamak falanda yapmadim
Metobolizmam zaten yavaş çalışıyor Anlamadim
Metabolizman yavaş falan değil haftada verilebilecek en güzel kiloyu vermişsin. Daha da motiveli devam etmelisin böyle giderse hedefine kısa sürede ulaşırsın. Spor konusunda da azimli gidiyorsun.
Vaaayy sonunda güzel bir fark gelmiş tebrikler
Arrietty_ sedulu @neutral

Geçen hafta: 73.4
Bu hafta: 72.7
Fark: 700 gram
Yüzde: 0.954
Hedef: 72.0

Eki Görüntüle 2848949
O kadar yoğunluğa rağmen güzel fark tebrik ederim.

Geçen hafta kilo :78.30
Bu hafta kilo :76.60
Fark :1.70
Yüzde:2.17
Az vermişim morel bozuk tatlı yemicem
Canım tarih eksik kağıtta yine tartıl istersen. Adın ve tarih yazmalı kağıtta bak ilk sayfada var görseli öyle olmalı. Yoksa bu da sayılmayacak ve esas listeye girmen gecikecek.

Eşim 90 kılo boyu 1.78 5 kılo versem yeter dıyo. 75 olman lazım dıyorum öleyımmi dıyor ölme bıngıl bıngıl gez
Bu erkekler hep mi aynı, ben de diyorum göbeğin çıktı diye de oralı bile değil. Anca benle uğraşıyor.
Eşlerimizin kiloları ve boyları aynı onlarıda eş seçelim yarışsınlar
bizimki boks yapıyor biraz toparladı kaslı adam ol azcık dedim kendini spora adadı
Bak seninki laf dinliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…