Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

lalegul52 e galiba bu mesaj :)
Bende seninle ayni fikirdeyim. Fazla ama illa listeye uyacagim diyor ise aksam 1 dilim olsun veya hic

Ekmegi ben yedigim an 1 dilim bile hemen kilo aliyorum
Ben kahvaltıda yıyorum 1 dılım ama aksam yersem ekmegı bende alıyorum. Kek bıskuvı falan hemen kılo yapıyor bana. Cıkolata yapmıyor mesela ne ılgınc

Benım odeal kılom 57-63 arası gösteriyor ama 58 lerde olmak ıstıyorum hedef 59 du ulastım şükür 58 e gelırsem bana süper olacak.
Ne kalmış ki şurada süpersin valla
Benim ideal kilom 55 çıkıyor ama o kilolara inersen geberik gelin gibi olursun diyolar

2 gündür yapıyorum bugün de yaptım bakalım. Pazartesi Salı’ya düzeleceğini düşünüyorum Reglim Pazar bitiyor.
Esim tebrikler, butun hafta hem menuler hem sporlar harikaydi, zaten birinci de olmussun sporda harikasin.
ben de sayende daha aktiftim bu hafta, ufacik salonda turlayip durdum adim sayisini arttirabilmek, sana layik bir es olabilmek icin
bence eksin hic de az degil, senin kilon artik cok asagilarda, bence cok iyi sonuc
haftaya isinde basarilar da dileyeyim

Selam kızlar 🖐
Geçen Cuma: 57.6
Bu Cuma: 58.4

Çok utandım yaa
Ama geçen hafta rahat davrandım ve spor yapmadım. Bu hafta dengeleyip yine 57'li sayılara ulaşacağım. Neyse Allah'tan mezun olmuştum

Vucuda gore degısıyor o. Kocam mesela cok zayıfsın artık verme dıyo yuzunde renk kalmadı dıyo. Ama bana gore oyle degıl
Aynı benim eşim. Geri 60 ol diyor, yok artık bense biraz daha versem mi diye düşünüyorum.

N Nalyeccc canım ne guzel vermişin daha ne istiyorsun canini sıkıyorsun kaptanin dedigi gibi ilerde gram gram gidecek o zaman ne yapacaksın simdi böyle yaparsan hic üzülme bence. lalegul52 canım arti nin sebebi dedikleri gibi ekmek olabilir belki 2 yerine 1 yemelisin diyetisyeninle görüşebilirsin bu konuyu . Eksi gelen kizlar hepinizi tebrik ediyorum süpersiniz ❤

Bakmayin siz onlara ya
Kendinizi hangi kiloda iyi hissediyorsaniz o olun
Oy oy mezun olan kilo aliyor lafini bilir misin
Gecen hafta rahat olman hakkindi. Takima gelip cok Kisa sürede hedefine ulastin.
Hemen toparlarsin eminim

Dahlia_ ben de boyle yazacaktim
Bir de hafif buharda pisirebilirsin sebzelerini, cok oldurmeden, oyle de guzel oluyor.

Sanirim uzak doguda pirinci falan da oyle buharda pisirip hepsini karistiriyorlar, ustune sos dokuyorlar. Sen sossuz yaparsin veya belki o sekilde soslu da seversin.

Yine ben kotuyken karisik tatlari seviyorum, tuzlu tatli karisik. Gecen bir salata yapmistim mesela tuzlu, ama icine mango koymustum, cok hosuma gitmisti. O tarz tatlari da deneyebilirsin.

Yumurtayi, patatesi falan haslayip baharatlayip tuketebilirsin.

Yogurtlu karisimlari sevebilirsin belki, diyetisyene giden arkadaslarin menulerinde cokca oluyir chiali meyveli sekilde.

Regl e ragmen iyi. Yuzden de yuksek. Takima katkisi oluyor hemde cok
Çok sevindim bunu duyduğuma.
Ne kalmış ki şurada süpersin valla
Benim ideal kilom 55 çıkıyor ama o kilolara inersen geberik gelin gibi olursun diyolar
Öyle olmuyor kız. Ben de öyle zannediyordum ama şu an gerçekten iyi kilom yani.
Tebrik ederim seni de eşim. Bence de güzel bir hafta geçirdik. Çook teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…