Ben kahvaltıda yıyorum 1 dılım ama aksam yersem ekmegı bende alıyorum. Kek bıskuvı falan hemen kılo yapıyor bana. Cıkolata yapmıyor mesela ne ılgınclalegul52 e galiba bu mesaj :)
Bende seninle ayni fikirdeyim. Fazla ama illa listeye uyacagim diyor ise aksam 1 dilim olsun veya hic
Ekmegi ben yedigim an 1 dilim bile hemen kilo aliyorum
Ne kalmış ki şurada süpersin vallaBenım odeal kılom 57-63 arası gösteriyor ama 58 lerde olmak ıstıyorum hedef 59 du ulastım şükür58 e gelırsem bana süper olacak.
Vucuda gore degısıyor o. Kocam mesela cok zayıfsın artık verme dıyo yuzunde renk kalmadı dıyo. Ama bana gore oyle degılNe kalmış ki şurada süpersin valla
Benim ideal kilom 55 çıkıyor ama o kilolara inersen geberik gelin gibi olursun diyolar
Esim tebrikler, butun hafta hem menuler hem sporlar harikaydi, zaten birinci de olmussun sporda harikasin.2 gündür yapıyorum bugün de yaptım bakalım. Pazartesi Salı’ya düzeleceğini düşünüyorum Reglim Pazar bitiyor.
Aynı benim eşim. Geri 60 ol diyor, yok artıkVucuda gore degısıyor o. Kocam mesela cok zayıfsın artık verme dıyo yuzunde renk kalmadı dıyo. Ama bana gore oyle degıl
ona da mayis sonu ulasicaksin gibi, muthisBenım odeal kılom 57-63 arası gösteriyor ama 58 lerde olmak ıstıyorum hedef 59 du ulastım şükür58 e gelırsem bana süper olacak.
Yaa süpersin canım unutmamışında
KumraL_KrakeR benı yere yatrma demıstın ya sana bunu atacaktım. Üşendıgım zamanlar bunu yapıyorum ben guzel bence
Az mı? Bence çok çok iyi bir eksi. Üzülmene bir anlam veremedim, bence sevinmelisin.Geçen hafta kilo :78.30
Bu hafta kilo :76.60
Fark :1.70
Yüzde:2.17
Az vermişimmorel bozuk tatlı yemicem
Ben de bu hafta bunu yapmistim, cok sempatik bu kiz
KumraL_KrakeR benı yere yatrma demıstın ya sana bunu atacaktım. Üşendıgım zamanlar bunu yapıyorum ben guzel bence
Bakmayin siz onlara yaSelam kızlar 🖐
Geçen Cuma: 57.6
Bu Cuma: 58.4
Çok utandım yaa
Ama geçen hafta rahat davrandım ve spor yapmadım. Bu hafta dengeleyip yine 57'li sayılara ulaşacağım. Neyse Allah'tan mezun olmuştum
Aynı benim eşim. Geri 60 ol diyor, yok artıkbense biraz daha versem mi diye düşünüyorum.
Cig sebze tarzi beslenme senin icin uygun olabilir ozaman?
Quinoa, karabugday tarzi seyleri Haslayip salata icine ekleyip farkli seyler yapabilirsin.
Protein sebzedede var ama Ton, Hindi fume, somon fume tarzi seylerdende alabilirsin. Tabii ki kasar ve peynir de uygun. Kuruyemis 30 gr yiyebilirsin. Kavrulmamis. Bol saglikli yag var, protein de var biraz
Suan aklima bunlar geldi beslenme konusunda
Spor ise fazla agir baslama. Leslie guzel secenek.
Sonra wallsit, plank, Squat ve mekik gibi bölgesel yapabilirsin
Çok sevindim bunu duyduğuma.Regl e ragmen iyi. Yuzden de yuksek. Takima katkisi oluyor hemde cok
Öyle olmuyor kız. Ben de öyle zannediyordum ama şu an gerçekten iyi kilom yani.Ne kalmış ki şurada süpersin valla
Benim ideal kilom 55 çıkıyor ama o kilolara inersen geberik gelin gibi olursun diyolar
Tebrik ederim seni de eşim. Bence de güzel bir hafta geçirdik. Çook teşekkür ederim.Esim tebrikler, butun hafta hem menuler hem sporlar harikaydi, zaten birinci de olmussun sporda harikasin.
ben de sayende daha aktiftim bu hafta, ufacik salonda turlayip durdum adim sayisini arttirabilmek, sana layik bir es olabilmek icin
bence eksin hic de az degil, senin kilon artik cok asagilarda, bence cok iyi sonuc
haftaya isinde basarilar da dileyeyim
Harikasın vallahi bravo eşim.
Cok guzel canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?