Canım kaptanımBakmayin siz onlara ya
Kendinizi hangi kiloda iyi hissediyorsaniz o olun
Oy oy mezun olan kilo aliyor lafini bilir misin
Gecen hafta rahat olman hakkindi. Takima gelip cok Kisa sürede hedefine ulastin.
Hemen toparlarsin eminim
Eşim 90 kılo boyu 1.78 5 kılo versem yeter dıyo. 75 olman lazım dıyorum öleyımmi dıyorAynı benim eşim. Geri 60 ol diyor, yok artıkbense biraz daha versem mi diye düşünüyorum.
İnşallah canım. Bayramı atlattıkmı artısız ınsallah gıder kılolar.ona da mayis sonu ulasicaksin gibi, muthis
Cok tatlı ve 10 dk ama ıyı yoruyorBen de bu hafta bunu yapmistim, cok sempatik bu kiz
Eşlerimizin kiloları ve boyları aynı onlarıda eş seçelim yarışsınlarEşim 90 kılo boyu 1.78 5 kılo versem yeter dıyo. 75 olman lazım dıyorum öleyımmi dıyorölme bıngıl bıngıl gez
İnşallah canım. Bayramı atlattıkmı artısız ınsallah gıder kılolar.
Cok tatlı ve 10 dk ama ıyı yoruyor
Ayy ben neler dıyorum bayaa rencıde edıyorum ama hıc rencıde olmuyorEşlerimizin kiloları ve boyları aynı onlarıda eş seçelim yarışsınlar
bizimki boks yapıyor biraz toparladı kaslı adam ol azcık dedim kendini spora adadı
Zaten bu kilo sadece kadınların derdi sanki...gobekte olsa umurlarında olmuyorAyy ben neler dıyorum bayaa rencıde edıyorum ama hıc rencıde olmuyorsimitlerın var dıyorum azcık kas yap dıyorum. Neler neler ama yokk banamısın demıyor spora bıle yazılalım bırlıkte dıyorum ama umrunda degıl ya gamsız
49.072Benım adımlar yetmıycek bu hafta gıremıycem eş yarısına
Gene fena degılmıs kılosu senınkının sadece göbekse sorun degıl ama benımkının bıldıgın yanları var sımıtlerı hıc yakısmıyor yaZaten bu kilo sadece kadınların derdi sanki...gobekte olsa umurlarında olmuyorbenim esim de 178 boyunda 75 kilo idi 80 olmuş ama hiiccc umursamiyor.. Tabi ben ona gore daha kilolu durduğum için rahatlığı.
Bende şimdi gezecektim heeBazi Takımları gezdim de biz kadar eksi olan goremedim 1.miyiz ne hadi insallah
5 bın adımım var aslında dünden ama yazacam dedım mısafır gec gıttı yataga attım kendımı unuttjm ya49.072
Ucunda kalmış ya tüh nasıl gece bildirim yapmazsın
Baya gezdim ama hangi takim neydi unuttumBende şimdi gezecektim hee
Ay hadi inşallah bu hafta çok iyiydik karşılığını alırız umarım
Harika canimArrietty_ sedulu H3RA_
Geçen hafta: 73.4
Bu hafta: 72.7
Fark: 700 gram
Yüzde: 0.954
Hedef: 72.0
Eki Görüntüle 2848949
Nerden baktın adımlara kız49.072
Ucunda kalmış ya tüh nasıl gece bildirim yapmazsın
Gecen hafta 59.7
Bu hafta. 59.2
Fark. -500
Yuzde 0,83
cok sevındım sonuca cunku azda olsa hıdınce delırıyorum sevıncte hep az az da olsa gıtsın cok amıın
Arrietty_ sedulu KumraL_KrakeR H3RA_
Sagol kuzum
Kostum bitti simdi sira bekliyorum test icin.
30dk a aciliyor
Parkur hemen test yerinin yaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?