Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bakmayin siz onlara ya
Kendinizi hangi kiloda iyi hissediyorsaniz o olun
Oy oy mezun olan kilo aliyor lafini bilir misin
Gecen hafta rahat olman hakkindi. Takima gelip cok Kisa sürede hedefine ulastin.
Hemen toparlarsin eminim
Canım kaptanım çok teşekkür ederim hep destek olduğunuz için.

Aynı benim eşim. Geri 60 ol diyor, yok artık bense biraz daha versem mi diye düşünüyorum.
Eşim 90 kılo boyu 1.78 5 kılo versem yeter dıyo. 75 olman lazım dıyorum öleyımmi dıyor ölme bıngıl bıngıl gez
ona da mayis sonu ulasicaksin gibi, muthis
İnşallah canım. Bayramı atlattıkmı artısız ınsallah gıder kılolar.
Ben de bu hafta bunu yapmistim, cok sempatik bu kiz
Cok tatlı ve 10 dk ama ıyı yoruyor

Eşlerimizin kiloları ve boyları aynı onlarıda eş seçelim yarışsınlar
bizimki boks yapıyor biraz toparladı kaslı adam ol azcık dedim kendini spora adadı

lalegul52 canim, tum haftaki menulerini bir gozden gecirip neden arti ciktigini bulabiliriz.

Ekmek konusu soylenmis.
Ayrica dun odul yapmistin, tarti oncesi kotu oldu o da.

Ama her seyden onemlisi bu hafta biraz gergindin, stresliydin. Ve bu stres tahminimizden daha fazla etkiliyor.

Biraz daha rahat ve kontrollu olmaya calismaliyiz. Hedefi cok yuksek tutmadan basardikca mutlu olarak.
Bu hafta boyle gecti, haftaya daha basarili olacaksin, sen yeter ki once bir stresini uzerinden at, sonra diyetisyenin programina uy. Ama istersen paylas burada da tam olarak ne yazdigini yorumlayalim.

Ayrica senin diyetisyenin yuksek kilolarda uzmanmis ya, sen o kadar kilolu degilsin mesela, bunu goze aliyor mu o kismi anlayamadim.

Eşlerimizin kiloları ve boyları aynı onlarıda eş seçelim yarışsınlar
bizimki boks yapıyor biraz toparladı kaslı adam ol azcık dedim kendini spora adadı
Ayy ben neler dıyorum bayaa rencıde edıyorum ama hıc rencıde olmuyor simitlerın var dıyorum azcık kas yap dıyorum. Neler neler ama yokk banamısın demıyor spora bıle yazılalım bırlıkte dıyorum ama umrunda degıl ya gamsız

Zaten bu kilo sadece kadınların derdi sanki...gobekte olsa umurlarında olmuyor benim esim de 178 boyunda 75 kilo idi 80 olmuş ama hiiccc umursamiyor.. Tabi ben ona gore daha kilolu durduğum için rahatlığı.

Zaten bu kilo sadece kadınların derdi sanki...gobekte olsa umurlarında olmuyor benim esim de 178 boyunda 75 kilo idi 80 olmuş ama hiiccc umursamiyor.. Tabi ben ona gore daha kilolu durduğum için rahatlığı.
Gene fena degılmıs kılosu senınkının sadece göbekse sorun degıl ama benımkının bıldıgın yanları var sımıtlerı hıc yakısmıyor ya

Gunaydi beybi kizlar,

Bugun 30 gunluk yoga challengeimi tamamladim.
Platese basladim, 10 dakikalik baslangic dersini yaptim.
Simdi 1 hafta platesci olcam

Sabah 1 saat matin ustundeydim, cok guzeldi

3 4 gune regl olucam, simdiden haftaya tartiyi dert ediyorum regl oncesi oruca ara vericem çünkü, depolarimi saglama almam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…