PrensesPeri diyorum.
bu arada takım olarak belirli bir paylaşım limitiniz varmı varsa alt limitiniz nedir acaba..
bilgin için teşekkürler..hoşgeldin arkadaşım
her gün en az 5 yorum yapman gerekiyor.
gün boyu yediklerini ve sporunu yazıyosun.
(girmiycem dedim ama dayanamadım)
Üyeler nerde ya madem paylaşım yapmayacaksanız katılmayın gidin evde kendi kendinize yapın diyetinizi.. 1 haftadır burdayım listedeki isimler bazıları hiç paylaşım yapmıyo.. Yapan bi kaç kişi.. Girip birşeyle konuşmak istiyorsun kimse yok.. Yani herkes başka alemde yok ben ayrı takılıcam ben uzak kalıcam.. O zaman gidin kişisel konu açın.. Kendi kendinize zayıflayın.. Grup diyoruz ortada 2 kişi.. Durum böyle mi ben mi yanlış anlıyorum yoksa.. Özetle ; Paylaşım çok az
walla herkes takımdan uzak madem aktif net kullnıcısı değillerse foruma yazamıyorlarsa evde kendileri diyet yapsınlar.. takımdan çıkıyorum kusura bakma... çünkü kimseyle konuşamayınca şevkim kırılıyo... ben motive olmak için girmişştim takıma.. hoşçakalın kolay gelsincanım hafta sonu herkes bi yerlere gidiyor ,birileri gleiyor temizlik felan derken siteye fazla giren olmuyor.sen yaz akşam üzeri millet geldikce cvb yazarlar sana
hoşbuldum suleoz...iyi dileklerin için teşekkürler...
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bir arkadaş hariç hiçbir kimse ilgilenmedi ben takımınız ile ilgili bir soru sordum ama herhangi bir cevap alamadın...üzülmedim desem yalan olur.........
şuan 103,8 kioyum 112 den indim durumum çok vahim canım
bu arada ben bu hafta listeye alınacakmıyım ve kilo bildiriminde bulunacakmıyım lütfen yardımcı olurmusunuz....
sabah kalktım ve leslie 3 mil imi yaptım birazdan kahvaltımı yapıcam bakalım önümüzdeki haftalar ne götürecek....
hepinize selamlar ben aranıza yeni katıldım adım -ayben-
yaşım 23
kilom 70
boy 1.64cm
mrb kulübe yeni üye oldum fakat 1 haftadır arkadaşım sayesinde forumu takip ediyorum. 1 hafta oldu diyete başlayalı 79 kilo idim şu an 77.3 üm.
kızlar dün ki menüyü yazamayacağım çünkü bende ne yediğimi hatırlamıyorum sabaha hastanedeydim tahlil vermek için kahvaltı yapmadım öğlen yedim akşam misafir vardı kötüydü yani bugüne de kötü başladım ama inş daha iyi devam ederim
bu arada takım olarak belirli bir paylaşım limitiniz varmı varsa alt limitiniz nedir acaba..
Evet çok halsiz kalırsam bırakıcam canım ama bugün zaten 17:30da uyandığım için ilk günü başarıyla atlattım1 bardak havuç-portakal suyu içtim ve 1 bardak su. yatmadan 7 bardağa tamamliyimde bi işe yarasın
Dediğim gibi Hollywood diyetine başladım
İlk günümdü bugün..
Saat 17:30da uyandığım için akşam yemeğiyle başlıyorum. Zaten ilk 2 gün meyve suyu dışında hiçbir şey girmeyecek ağzımıza
1 bardak havuç-portakal suyu içtim
1 bardak nar suyu içtim
3 bardak su içtim
başka da bişey yok henüz
gayet iyiyim, yarın görücez asıl
Alese giricem bidevar mı başka giren?
Kızlar uzun zamandır azim gelmiyordu bana, en son 10 kg'ı böyle vermiştim, ve şimdi yine geldi
Off demekki şok diyete başlamam gerekiyormuşİŞTE BU !!
Minnoş prenses…….0
mersa ..................... 0
suleoz……………………5
meyvenull .................0
zeynepece2009………3
PrensesPeri ................12
doksanaltmışdoksan .... 1
tugba8424 .................0
Saliha kaya……………….6
Defnedeniz………………0
25/11/2012 paylaşımları
ALES asıl geçti doksanaltmışdoksan.
hazırlıksız olmuyor ya. hiç çalışmadım.
yıllar sonra sınava girmek de garip geldi. bi de saçma kurallar. yok para getirme, çanta getirme, anahtar getireme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?