Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Üyeler nerde ya madem paylaşım yapmayacaksanız katılmayın gidin evde kendi kendinize yapın diyetinizi.. 1 haftadır burdayım listedeki isimler bazıları hiç paylaşım yapmıyo.. Yapan bi kaç kişi.. Girip birşeyle konuşmak istiyorsun kimse yok.. Yani herkes başka alemde yok ben ayrı takılıcam ben uzak kalıcam.. O zaman gidin kişisel konu açın.. Kendi kendinize zayıflayın.. Grup diyoruz ortada 2 kişi.. Durum böyle mi ben mi yanlış anlıyorum yoksa.. Özetle ; Paylaşım çok az

hoşgeldin arkadaşım
her gün en az 5 yorum yapman gerekiyor.
gün boyu yediklerini ve sporunu yazıyosun.

(girmiycem dedim ama dayanamadım)
bilgin için teşekkürler..
bende elimden geldiğince uymaya çalışırım..ama bazen pc yi eşim işe götürüyo o günlerde sizden anlayış isteyebilirim diğer günlerde yaterince aktif olacağımdan emin olabilirsiniz..........

canım hafta sonu herkes bi yerlere gidiyor ,birileri gleiyor temizlik felan derken siteye fazla giren olmuyor.sen yaz akşam üzeri millet geldikce cvb yazarlar sana

canım hafta sonu herkes bi yerlere gidiyor ,birileri gleiyor temizlik felan derken siteye fazla giren olmuyor.sen yaz akşam üzeri millet geldikce cvb yazarlar sana
walla herkes takımdan uzak madem aktif net kullnıcısı değillerse foruma yazamıyorlarsa evde kendileri diyet yapsınlar.. takımdan çıkıyorum kusura bakma... çünkü kimseyle konuşamayınca şevkim kırılıyo... ben motive olmak için girmişştim takıma.. hoşçakalın kolay gelsin

Minnoş prenses…….0
mersa ..................... 0
suleoz……………………7
meyvenull .................0
zeynepece2009………2
PrensesPeri ................9
doksanaltmışdoksan .... 6
tugba8424 .................3
Saliha kaya……………….7
Defnedeniz………………0
26/11/2011 paylaşımları

sabah kalktım ve leslie 3 mil imi yaptım birazdan kahvaltımı yapıcam bakalım önümüzdeki haftalar ne götürecek....

bu arada ben bu hafta listeye alınacakmıyım ve kilo bildiriminde bulunacakmıyım lütfen yardımcı olurmusunuz....

canım bütün kurallar toplu şekilde sana gönderilir muhakkak.
prensesperi göndermişti bana. haftasonu gezmelerinden dönünce senle de ilgilenir. ben bulup sana atarım şimdi.
üzülme senn.
nerde yaşıyosun bu arada. ben ankaradayım.

Alıntı meyvenull kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
4. TAKIM KURALLARI...

her persembe kilo bildirimi yapılacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ALES asıl geçti doksanaltmışdoksan.
hazırlıksız olmuyor ya. hiç çalışmadım.
yıllar sonra sınava girmek de garip geldi. bi de saçma kurallar. yok para getirme, çanta getirme, anahtar getireme

hepinize selamlar ben aranıza yeni katıldım adım -ayben-
yaşım 23
kilom 70
boy 1.64cm

aybenciğim takımımıza ve aramıza hoşgeldin.keyifli kilo kayıpları dilerim

mrb kulübe yeni üye oldum fakat 1 haftadır arkadaşım sayesinde forumu takip ediyorum. 1 hafta oldu diyete başlayalı 79 kilo idim şu an 77.3 üm.

dilcey kadınlarkulune hoşgeldin sanada keyifli paylaşımlar dilerim takımda malesefki yerimiz dolu katılmak isteyenler kısmına yazabilirsen ordan müsait olan takım çağırır seni

canım misafir olunca öyle oluyor.hiç canını sıkma salma kendini.yarın yeni bir haftaya başlıyoruz.güzel geçer inşallah

bu arada takım olarak belirli bir paylaşım limitiniz varmı varsa alt limitiniz nedir acaba..

canım paylaşım için günde 5 mesaj dedik ama ne kadar çok burda olursak o kadar iyi

hadi hayırlısı.inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlarsın

sanırıım yok alese gien.umarım iyi geçmiştir sınavın

Kızlar uzun zamandır azim gelmiyordu bana, en son 10 kg'ı böyle vermiştim, ve şimdi yine geldi
Off demekki şok diyete başlamam gerekiyormuş İŞTE BU !!

süper süper süperrr haydi durmak yok devam

cuma gününün paylaşımlarıııı nerde bu takım daha çok paylaşımmm lütfennnnn

ALES asıl geçti doksanaltmışdoksan.
hazırlıksız olmuyor ya. hiç çalışmadım.
yıllar sonra sınava girmek de garip geldi. bi de saçma kurallar. yok para getirme, çanta getirme, anahtar getireme

şuleciğim sendemi girdin?inşallah sonuç gönüllerinize göre olur

bugun temizlik yemek oyle geçti geleceğim yine..şimdilik hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…