- 19 Nisan 2021
- 173
- 902
- 33
- 28
Ay eşimohh beee bu sefer gectim
aysunayy E English_teacherrr Alys lalegul52 Asi Matmazel Ressamgibi
Tebrikler
Tebrikler
Simdi biz es mi seçcez kaptanim727. Etapta Eşleşebilecekler Listesi
1-lalegul52
2-Alys
3-aysunayy
4- E English_teacherrr
5-KumraL_KrakeR
6-Asi Matmazel
7-Ressamgibi
8-noram
9-stitch
10- @Serina08
11-asena87
12-Dilber Hala
13- @Onlymemeself
14-H3RA_
15- N Nalyeccc
16-Arrietty_
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin tez vakitteBen gruptan tamamen ayrilmak istiyorum.
3 gündür cocugumla ugrasiyorum bunu dun gece belirttiğim halde aktif olamazdım. Ayrica ramazanda ben hicbir zaman kilo veremedim. Hayatimda en az kilo aldığım ramazanı gecirdim. Basari diye demiyorum bunu tabiki degil. Belki suanda cok hassas oldugum icin bu karari alıyorum. Cocugum atesler icinde. Birazdan yine doktora gideceğiz ishal basladi belkide bu sefer hastaneye yatiracaklar zaten aktif olamam. Gruba zarardan baska birşey vermiyorum malesef, boylesi daha iyi. Herkese basarilar.
aysunayy la eşleşmek istiyorum.secme hakkım varsa727. Etapta Eşleşebilecekler Listesi
1-lalegul52
2-Alys
3-aysunayy
4- E English_teacherrr
5-KumraL_KrakeR
6-Asi Matmazel
7-Ressamgibi
8-noram
9-stitch
10- @Serina08
11-asena87
12-Dilber Hala
13- @Onlymemeself
14-H3RA_
15- N Nalyeccc
16-Arrietty_
evet canım birinciler seçebiliyorSimdi biz es mi seçcez kaptanim
Sadece birinciler eş seçebiliyorlar
ya ben niye yokum bireysel adım listesinde
evet canım birinciler seçebiliyor
Sadece birinciler eş seçebiliyorlar
lalegul52 sen eşli yarışmadın mı bu hafta.
Bireyselde neden ismin olsun ki...
Tamam canım bu hafta deneme olsun sanaH3RA_ kaptanım ben bu hafa eşleşmek istemiyorum. İşe başlama durumum var. O yüzden belki spor yapamayabilirim.
Yok, sabahları işe gitmeden yapmayı planlıyorum erken kalkıp bakalım ama düzen oturtana kadar kimse mağdur olmasın.Tamam canım bu hafta deneme olsun sana
sistemi oturtunca senin spor konusunda rahat duracağını sanmıyorum
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinBen gruptan tamamen ayrilmak istiyorum.
3 gündür cocugumla ugrasiyorum bunu dun gece belirttiğim halde aktif olamazdım. Ayrica ramazanda ben hicbir zaman kilo veremedim. Hayatimda en az kilo aldığım ramazanı gecirdim. Basari diye demiyorum bunu tabiki degil. Belki suanda cok hassas oldugum icin bu karari alıyorum. Cocugum atesler icinde. Birazdan yine doktora gideceğiz ishal basladi belkide bu sefer hastaneye yatiracaklar zaten aktif olamam. Gruba zarardan baska birşey vermiyorum malesef, boylesi daha iyi. Herkese basarilar.
İsterim tabiisiKumraL_KrakeR için seçiyorum eğer isterse oda ❤
Geçmiş olsun tez vakitte şifa bulsun yavrucakBen gruptan tamamen ayrilmak istiyorum.
Bende mi varım cok sevindimEvet kızlar bu hafta yeni bir uygulama daha geliyor. Ramazan bitti yaz başlıyor, hedeflerimize doğru hızlanmamız lazım.
Şöyle ki eşleşme için 50.000 adım kotası vardı ve kaptanımızArrietty_ bu hafta artıracağını söylemişti. Düşündük taşındık grupta güzel sporlar yapan arkadaşlarımızda var onlarında hakkı yenmesin istedik. Haftalık adım kotası aynı kalsın ama spor puanına kota koyalım dedik.
Bugünden itibaren haftalık minimum 50.000 adım ve 3.500 spor puanı (günlük 500 olarak düşünüldü) yapabilen arkadaşlarımız eşleşebilecekler.
Ozzybal E English_teacherrr Alys noram Asi Matmazel Dilber Hala esmeriiim asena87 @Serina08
stitch Ressamgibi @Onlymemeself aysunayy AppLesma aedenli KumraL_KrakeR lalegul52
N NalyecccCEYDOS K klbk33 Arrietty_ sedulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?