Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet kızlar bu hafta yeni bir uygulama daha geliyor. Ramazan bitti yaz başlıyor, hedeflerimize doğru hızlanmamız lazım.
Şöyle ki eşleşme için 50.000 adım kotası vardı ve kaptanımız Arrietty_ bu hafta artıracağını söylemişti. Düşündük taşındık grupta güzel sporlar yapan arkadaşlarımızda var onlarında hakkı yenmesin istedik. Haftalık adım kotası aynı kalsın ama spor puanına kota koyalım dedik.
Bugünden itibaren haftalık minimum 50.000 adım ve 3.500 spor puanı (günlük 500 olarak düşünüldü) yapabilen arkadaşlarımız eşleşebilecekler.

.

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin tez vakitte
Ama gitme lütfen yapabildiğin kadar yap izne ayrıl ama burada ol lütfen

Evet kızlar bu hafta yeni bir uygulama daha geliyor. Ramazan bitti yaz başlıyor, hedeflerimize doğru hızlanmamız lazım.
Şöyle ki eşleşme için 50.000 adım kotası vardı ve kaptanımız Arrietty_ bu hafta artıracağını söylemişti. Düşündük taşındık grupta güzel sporlar yapan arkadaşlarımızda var onlarında hakkı yenmesin istedik. Haftalık adım kotası aynı kalsın ama spor puanına kota koyalım dedik.
Bugünden itibaren haftalık minimum 50.000 adım ve 3.500 spor puanı (günlük 500 olarak düşünüldü) yapabilen arkadaşlarımız eşleşebilecekler.

Ozzybal E English_teacherrr Alys noram Asi Matmazel Dilber Hala esmeriiim asena87 @Serina08
stitch Ressamgibi @Onlymemeself aysunayy AppLesma aedenli KumraL_KrakeR lalegul52
N Nalyeccc CEYDOS K klbk33 Arrietty_ sedulu

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Geçmiş olsun tez vakitte şifa bulsun yavrucak gitmeseniz izine ayrılamıyor musunuz?

Bende mi varım cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…