- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Tesekkur ederim kaptanım hayirli bayramlar ❤❤
Kalori hesabindan ziyade evet yediklerim dengeliydi,%30 u gecmez mesela kh orani.Cidden sasirdim. Ben kalori hesaplamiyorum sadece yediklerimiz denveli mi diye bakiyorum. Senin menulerini de cidden begeniyorum.
Yine de haftalik bir degerlendirme faydali olabilir.
Wc olayi kotuymus. Benim dunku kurufasulyeden sonra cidden bu sabah gittimama karin agrisindan olecektim cok etkiledi.
En iyisi sanirim yine salataya falan katip da yemek.
Tebrik ederim hanımlar. Bende sondan 3. Olmusum725. Etap Es Yarisi Sonucu
1.esmeriiim KumraL_KrakeR ==> % 3.109
2. @Ayse_M @aysunayy ==> %1.407
3.noram stitch %0.687
4.Alys lalegul52 ==> % 0.270
5. @Serina08 @aedenli %0.063
6.Asi Matmazel Ressamgibi %- 0.507
725. Etap Bireysel Sonuclar
1.H3RA_ %2.149
2. @Nalyeccc %2.043
3. @Onlymemeself %1.682
4. @Ceydos %1.325
5. @ozrengin %1.203
6. @klbk33 %1.152
7.AppLesma %1.125
8. @AKovser %0.420
9.@melegimkorusun%0.162
10.@Asena87 % 0.0
Hepinizi tebrik ederim kizlar
Saat 20 de belli olur sonuclarListeler ne zaman paylaşılacak dört gözle bekliyorum
Valla eşim benimde nolduysa bir durmuştu ama bugün hedefime ulaştım çok şükürGüzel bir haftaydı eşim teşekkür ederim kilom gitseydi daha güzel olurdu amayine de güzeldi
Helal olsun eşim valla sevindim senin adınaValla eşim benimde nolduysa bir durmuştu ama bugün hedefime ulaştım çok şükür
Teşekkür ederim eşimHelal olsun eşim valla sevindim senin adına
Arrietty_ sedulu H3RA_ noram @aysunayy
12.00 : tereyağında 2 yumurta kapama, 1 salatalık.
Ara : çeyrek avokado, 1 çeri domates
17.00 : 2 haşlanmış yumurta ve yeşilikle salata, 2 salatalık
20.00 : 3 yk susuz taze fasulye 3 yk domates salatası
2.5 lt su
Sporlar :
70 dk chloe tink karışık : 700 puan
60 dk eva video : 600 puan
60 dk tempolu yürüyüş : 150 puan
5 dk wallsitt : 100 puan
3 dk plank : 60 puan
5 dk squat : 30 puan
30 dk cardio : 180 puan
200 jj :100 puan
23.000 adım: 690 puan
Toplam: 2.610 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Ressamgibi
11.00: 2yumurta tereyağlı
Az çeçil
7 zeytin
Domates salatalık
Çok az kavurma
Bir lokma ekmek üzerine 1 çay k. Bal kaymak (sağlam bir kahvaltı oldu)
18.00 : 5 adet köfte, yeşillik
Yoğrtlu haşlanmış karnabahar
Ara çiğ badem, fındık, yağsız kaju kuru üzüm (1 avuç kadar)
Hindistan ceviz yağlı kahve
Bugün çocuklarla film izledim Sporlar hakgetire amaRessamgibi eşimle yarından itibaren başlıyoruz
Adım: 172 puan
60 dk tempolu yürüyüş :150 puan
Toplam 322 puan
12.00 2 yumurta ile kavurmalı yumurta, salatalık, 1 dilim çok tahıllı ekmek üzerine 1 çay k. Bal kaymak, 3 zeytin
Ara 1 avuç yeşil erik
20.30: kremalı tavuk ve mantar sote
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve içerim birazdan
2.5 lt su
11.166 adım : 335 puan
15 dk chloe : 150 puan
1.000 ip atlama : 330 puan
20 dk. Dans : 60 puan
Toplam 875 puan
13.30 : 1 haşlanmış yumurta
3 yk menemen (yumurtasız)
5 zeytin, 1 tk tahin pekmez
Domates, salatalık
Çeyrek simit
18.00 : Hindistan ceviz yağlı kahve
20.00 : Salata
21.30 : Açık çay, Kuruyemiş (1 avuç kadar)
2.5 lt su
21.999 adım (şaka gibi) : 1.320 puan
2.5 saat tempolu yürüyüş : 375 puan
30 dk eva : 150 puan
300 ip atlama : 100 puan
40 dk chloe : 400 puan
Toplam : 2.345 puan
12.00 : tambuğday ekmeğiyle kaşarlı sucuklu tost, 1 yumurta, 3 zeytin
16.00: Hindistan ceviz yağlı duble Türk kahvesi
20.30: 2 kepçe tarhana çorbası, cevizli semizotu salatası
2.5 lt su
10.000 adım : 300 puan
500 jj : 250 puan
85 dk. Chloe : 850 puan
Toplam : 1.400 puan
Sahur : 3yk yulaf, 1 yk tahin pekmez, fındık çiğ badem yarım muzdan yulaf lapası
İftar : renkli mantar sote, 1 tavuk baget fırında, cacık
2lt su
Bugün ev işlerim vardı ve çok halsiz hissettiğim içim rest günü yaptım
4.806 adım : 145 puan
Ressamgibi eşim kusura bakma bugünlük beni mazur gör gerçekten hiç halim yok bugün niyeyse
12.00: 2 dilim çok tahıllı ekmek, 1tk bal kaymak, 1.5 haşlanmış yumurta, 3-4 ince dilim sucuk, domates salatalık, 3 zeytin
Ara: 6-7 yağsız kaju, 3-4 ceviz 6-7 çiğ badem.
Akşam yemeği yemedim yaptığım yemeklerin ve tatlının tadına tuzuna baktım sadece
Açık çay ve yeşilçay içtim gün içinde
2 lt su
15.142 adım :455 puan
40 dk cardio :240 puan
15 dk. Chloe : 150 puan
200 jj : 100 puan
Toplam : 945 puan
Kızlar bu hafta eşleşebilecekler listesini tekrar paylaşıyorum.727. Etapta Eşleşebilecekler Listesi
1-lalegul52
2-Alys
3- @aysunayy
4- @Ayse_M
5-KumraL_KrakeR
6-Asi Matmazel
7-Ressamgibi
8-noram
9-stitch
10- @Serina08
11-asena87
12-Dilber Hala
13- @Onlymemeself
14-H3RA_
15- @Nalyeccc
16-Arrietty_
Arrietty_ sedulu H3RA_
Bu hafta geçen haftalar arasındaki farklı olarak çok tahıllı ekmek yedim kahvaltıda, bal kaymak ekledim kahvaltıma, akşamları yine aynı ayarda yedim, kuruyemiş vardı akşamları ara olarak, suyum 2lt civarıydı daha fazla olabilirdi onunda etkisi olabilir spora çok ağırlık verdim ama karışık Sporlar yaptım hep onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum birde sporları mı hep akşam yaptım saatin önemi var mı emin değilim ama erken saate çekmeye karar verdimbu saydıklarımın bir etkisi olur mu bilemiyorum ama 3 aylık serüvenimde en karışık ve herşeyi denediğim bir hafta oldu vücudum ona göre tepki ver işte olabilir. Bu hafta eski düzenime geri dönücem sporlarını da daha ayarında yapmaya çalışıcam.
KumraL_KrakeR geldiysen 3 defa tahtaya vur
Eşini seçebilirsin canım, 1 saate gelmezsen kuraya kalacaksın
Önceki haftalarda bireysel birinciliğin oldu diye hatırlıyorum. O hafta nasıl beslendin mesela oda sana ışık tutabilir. Belki bu hafta vücudunun sindiremediği şeyler bir araya gelmiştir. Kan grubuna göre beslenme olayını hepimiz araştırmalıyız benceArrietty_ sedulu H3RA_
Bu hafta geçen haftalar arasındaki farklı olarak çok tahıllı ekmek yedim kahvaltıda, bal kaymak ekledim kahvaltıma, akşamları yine aynı ayarda yedim, kuruyemiş vardı akşamları ara olarak, suyum 2lt civarıydı daha fazla olabilirdi onunda etkisi olabilir spora çok ağırlık verdim ama karışık Sporlar yaptım hep onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum birde sporları mı hep akşam yaptım saatin önemi var mı emin değilim ama erken saate çekmeye karar verdimbu saydıklarımın bir etkisi olur mu bilemiyorum ama 3 aylık serüvenimde en karışık ve herşeyi denediğim bir hafta oldu vücudum ona göre tepki ver işte olabilir. Bu hafta eski düzenime geri dönücem sporlarını da daha ayarında yapmaya çalışıcam.
Ortalık karıştı bir anda, herkes eş seçmeye başladıKiz bayram indirimi yapsaydin, adim yarisindaki birincilere de verseydin hak. Zaten eslerini sectiler bile sana kolaylik
Tık tık tıkKumraL_KrakeR geldiysen 3 defa tahtaya vur
Eşini seçebilirsin canım, 1 saate gelmezsen kuraya kalacaksın
Gece sporunun etkisi olduğunu zannetmiyorum canım bende hep gece yaptımArrietty_ sedulu H3RA_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?