Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kalori hesabindan ziyade evet yediklerim dengeliydi,%30 u gecmez mesela kh orani.
Dedigim gibi gecen sene de bir hafta verir bir hafta veremezdim, vucudum cok yakmiyor.
Yani herkesin oyledir belki ama vucudum kiloya asiri asiri meyilli ben de yavas verecegim saglikli olsun diyorum zaten bakalim.
Tabi sizler gibi spor yapmadim.

Bu hafta yasak da kalkiyor işe gitmek falan derken adimlarim artar en azindan.meyve de almayayim bu hafta bari

Tebrik ederim hanımlar. Bende sondan 3. Olmusum

Arrietty_ sedulu H3RA_
Bu hafta geçen haftalar arasındaki farklı olarak çok tahıllı ekmek yedim kahvaltıda, bal kaymak ekledim kahvaltıma, akşamları yine aynı ayarda yedim, kuruyemiş vardı akşamları ara olarak, suyum 2lt civarıydı daha fazla olabilirdi onunda etkisi olabilir spora çok ağırlık verdim ama karışık Sporlar yaptım hep onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum birde sporları mı hep akşam yaptım saatin önemi var mı emin değilim ama erken saate çekmeye karar verdim bu saydıklarımın bir etkisi olur mu bilemiyorum ama 3 aylık serüvenimde en karışık ve herşeyi denediğim bir hafta oldu vücudum ona göre tepki ver işte olabilir. Bu hafta eski düzenime geri dönücem sporlarını da daha ayarında yapmaya çalışıcam.

Kızlar bu hafta eşleşebilecekler listesini tekrar paylaşıyorum.
Bu listeden sadece Dilber Hala takımdan ayrılacağını bildirdiği
noram ve stitch bu hafta istemedikleri için eşleşmeyecekler.

lalegul52 birinciliğin olmadığı için eş seçme hakkın yok bu hafta.

AppLesma malesef bu haftada eşleşemiyorsun canım. Adım kotasını aşamadın malesef.

@Ayşe_M eş seçimi yapamıyorsun canım. Benim hatam yanlış açıklama yapmışım. Önceden adım yarışı birincileri eş seçebiliyordu ama yeni sistemde Arrietty_ kaptanın açıkladığı en çok kilo veren eşlerin seçim hakları var

Yani KumraL_KrakeR ve esmeriiim eş seçme hakkı kazandılar. Ama esmeriiim haftalık adım kotasını dolduramadığı için önümüzdeki hafta eşleşemiyor. O yüzden seçim hakkını kaybetti

Cuma yoğunluğundan tartı bildirimlerinize tam bakamadım kızlar. Kilo verenleri tebrik ederim. Veremeyenler nedenlerini bulmaya odaklanırsa sorunu çözebileceğini düşünüyorum.

Ay acikcasi ben cok sasirdim arti gelmene.
Onca spor ve beslenmende de kacamak yokken.
Wc problemin falan varsa o olabilir ancak yani.

Bir de bende sporu artirinca illa bi arti cikiyorum, sonra ama eksiyi goruyorum dinlenince. Oyle bir durum da olabilir.

Önceki haftalarda bireysel birinciliğin oldu diye hatırlıyorum. O hafta nasıl beslendin mesela oda sana ışık tutabilir. Belki bu hafta vücudunun sindiremediği şeyler bir araya gelmiştir. Kan grubuna göre beslenme olayını hepimiz araştırmalıyız bence

Gece sporunun etkisi olduğunu zannetmiyorum canım bende hep gece yaptım
Kendine çok güzel özeleştiri yapmışsın bravo
Bal kaymak ve kuruyemişi bu hafta tüketme bakalım belki onlar sana artı yapıyordur herkesin bünyesi farklı sonuçta
Umarım haftaya bombe gibi gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…