cuma gününün paylaşımlarıııınerde bu takım daha çok paylaşımmm lütfennnnn
istanbul canım bilgin için sağol...canım bütün kurallar toplu şekilde sana gönderilir muhakkak.
prensesperi göndermişti bana. haftasonu gezmelerinden dönünce senle de ilgilenir. ben bulup sana atarım şimdi.
üzülme senn.
nerde yaşıyosun bu arada. ben ankaradayım.
Alıntı meyvenull kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
4. TAKIM KURALLARI...
her persembe kilo bildirimi yapılacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
inşallah bende en kısa sürede takıma dahil olabilirim..2 hafta deneme süresi var. ama senin performansına göre de karar verilebiliyor.
ben 2. hafta katldım listeye mesela.
aybenciğim takımımıza ve aramıza hoşgeldin.keyifli kilo kayıpları dilerim
ya bende çok çok az yemek yiyerek zayıflamak istiyorum ama insülin direncimin olması buna izin vermiyor hemen gözlerim bulanık görmeye midem bulanmaya ve başım dönmeye başlıyorum doksanaltmışdoksan bu diyetten senle beraber yapmak isterdim ama böyle diyetler bana hiç gelmiyor bir keresinde böyle bir diyet yaparken tuvalete bayılmıştım
ben dün gece uyuya kalmışım bu akşam sporumu yapcam. evet poşet yeşil çaylar çok kötü. hiç açık denemedim. bi deneyeyim. salihanın dediği yöntemle(karanfil ve tarçınla), adaçayını da sevmem ama denedem mi.alırım biraz ihtiyaç anları için bulundururum.
hoşbuldum suleoz...iyi dileklerin için teşekkürler...
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bir arkadaş hariç hiçbir kimse ilgilenmedi ben takımınız ile ilgili bir soru sordum ama herhangi bir cevap alamadın...üzülmedim desem yalan olur.........
hoşgeldin arkadaşım
her gün en az 5 yorum yapman gerekiyor.
gün boyu yediklerini ve sporunu yazıyosun.
(girmiycem dedim ama dayanamadım)
Üyeler nerde ya madem paylaşım yapmayacaksanız katılmayın gidin evde kendi kendinize yapın diyetinizi.. 1 haftadır burdayım listedeki isimler bazıları hiç paylaşım yapmıyo.. Yapan bi kaç kişi.. Girip birşeyle konuşmak istiyorsun kimse yok.. Yani herkes başka alemde yok ben ayrı takılıcam ben uzak kalıcam.. O zaman gidin kişisel konu açın.. Kendi kendinize zayıflayın.. Grup diyoruz ortada 2 kişi.. Durum böyle mi ben mi yanlış anlıyorum yoksa.. Özetle ; Paylaşım çok az
walla herkes takımdan uzak madem aktif net kullnıcısı değillerse foruma yazamıyorlarsa evde kendileri diyet yapsınlar.. takımdan çıkıyorum kusura bakma... çünkü kimseyle konuşamayınca şevkim kırılıyo... ben motive olmak için girmişştim takıma.. hoşçakalın kolay gelsin
Minnoş prenses…….0
mersa ..................... 0
suleoz……………………7
meyvenull .................0
zeynepece2009………2
PrensesPeri ................9
doksanaltmışdoksan .... 6
tugba8424 .................3
Saliha kaya……………….7
Defnedeniz………………0
26/11/2011 paylaşımları
bu arada ben bu hafta listeye alınacakmıyım ve kilo bildiriminde bulunacakmıyım lütfen yardımcı olurmusunuz....
canım olduğun kiloda kalmayı tercih edip hayata devam etseydin vahim olurdu bence. kendin için uğraşıyorsun daha ne olsun.
ben ve prensesperi her gün yapıyoruz. bazen mola oluyor tabi. bugün dışarı da türüdüm. belki yaparım.
prenses o gün sabahdan ekenden hastaneye gittim ordan okula akşam eve geldiğimde de misafir süpriziyle karşılaştım anlıcan hiç oturmadan yatağa yattım kötü bi gündü o yüzden görevimi yerine getiremedim canım
bende bu gün mantignac diyetine başladı ilk gün baya zor geçiyor ama inş başarabiirim
prenses peri senin mesajına cvb yazdım ama 100 mesajım olmadığı için özelden msj atamazmışım.artık tuğbadan özelden atarım yarın sabah
Bugün diyeti bozmak zorunda kaldım Alese gireceğim için aç aç girmeyeyim dedim:) Yarın devam
kahvaltı menüm
4 dilim patates kızartma
2 tane közlenmiş biber
biraz turp
bir lokma ekmek üstü ezme.
şekersiz çay
akşam
1 kese tas kebabı -ölçü olarak-
3 kaşık yoğurt
hoş buldum ..
inşallah hep beraber güzel ve sağlıklı kilo kayıpları yaşarız...
şuleciğim sendemi girdin?inşallah sonuç gönüllerinize göre olur
bugun temizlik yemek oyle geçti geleceğim yine..şimdilik hoşçakalın
maalesef yapmak için fırsatım olmadı tüm güm eşim ve oğlumla gezmedeydik..
canım ara öğün yapmadın mı sadece bu kadar mı yedin :44:
ya bende çok çok az yemek yiyerek zayıflamak istiyorum ama insülin direncimin olması buna izin vermiyor hemen gözlerim bulanık görmeye midem bulanmaya ve başım dönmeye başlıyorum doksanaltmışdoksan bu diyetten senle beraber yapmak isterdim ama böyle diyetler bana hiç gelmiyor bir keresinde böyle bir diyet yaparken tuvalete bayılmıştım
inş iyi sonuç alarım.
evle de hiç ilgilenmedim bugün.
haftasonu anem gelcek.artık haftaiçi yapıcam bişiler.
listem
sabah: 1 yumurta, 5 zeytin, peynir, 1 avuçiçi kadar pizza(bunu 2 dilim ekmek yerine yedim)
öğle: tavuk, 1 küçük pizza, elma
akşam: 1 kase çorba,1/8 kıymalı pide
ara: 1 elma,1/2 portakal
ıhlamur çayı
dışarda yürüdüm bugün leslie yapmadım.
Yarın çok sıkı bi diyet yapmam gerekkkkkkkkkkkkk
maalesef yapmak için fırsatım olmadı tüm güm eşim ve oğlumla gezmedeydik..
eşimin takıma girdiğimden haberi yok ısrarla bişeyler yememi istedi ama yemedim
işte bende senin gibiyim tıpatıp olmasa da bazen bi anda çok güzel kilo veriyorum sonra ne oluyosa vücudum bianda su toplayıp hastanelikj oluyorum ve sonuçta kolumda serum ve artı kilolar...şimdi neler olucak bende çok merak ediyorum..
kıs bu ne sabah pizza öğlen pizza akşam kıymalı pide..neyse pazardı aman diyim bugun sıkmaya başla..bugun pazartesi bende bugun leslie yapmadım.off günüm
dünki menüm sabah
1 dilim çok kurutulmuş ekmek 3 zeytin domates salatalık
ara bir armut
öğle bir kase sulu et haşlama az yoğurt
4 badem
akşam
bir küçük tabak pırasa az yoğurt
ara bir bardak süt ve nar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?