Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

istanbul canım bilgin için sağol...

elimden geldiğince uymaya çalışacağım..

2 hafta deneme süresi var. ama senin performansına göre de karar verilebiliyor.
ben 2. hafta katldım listeye mesela.
inşallah bende en kısa sürede takıma dahil olabilirim..

kahvaltı menüm
4 dilim patates kızartma
2 tane közlenmiş biber
biraz turp
bir lokma ekmek üstü ezme.

şekersiz çay

akşam
1 kese tas kebabı -ölçü olarak-
3 kaşık yoğurt

Son düzenleme:

canım eğer kendini kötü hissediyorsan hiç deneme bile öyle diyetleri sen 3 ana 3 ara öğün beslenerek yavaş ama kalıcı zayıfla canım

açık denemelisin.tadı arasında çok fark var yagları yakmada faydası çok bence

canım hafta sonuya bende çok nete gelemiyorum.braz kendime zaman ayırmak biraz gezmek iistiyorum.hep pc başındayız ya.biraz uzaklaşmak iyi geliyor.hafta içi daha aktif olur inşallah takım tabi seninde paylaşımlarınla..

hoşgeldin arkadaşım
her gün en az 5 yorum yapman gerekiyor.
gün boyu yediklerini ve sporunu yazıyosun.

(girmiycem dedim ama dayanamadım)

canım niye girmeyeceksin.sen hala bu takımın bir ferdisin.ben çıkışını kabul etmiyorum senin.uzaklaşmak iyi gelmez

canım zevcan kaptanken ben vekil kaptanken bile bu kadar sert yorumlarda bulunmuyoruz.mümkün oldugunca yapıcı olmaya çalışıyorum ama ne diyebilirim sana şimdi.zaten karar vermişsin.deneme sürecindeydin.kendin en iyisini bilirsin

ellerine sağlık canım

bu arada ben bu hafta listeye alınacakmıyım ve kilo bildiriminde bulunacakmıyım lütfen yardımcı olurmusunuz....

canım bol paylaşım düzenli diyet listeye girme süresini kısaltıyor

canım olduğun kiloda kalmayı tercih edip hayata devam etseydin vahim olurdu bence. kendin için uğraşıyorsun daha ne olsun.

ne kadar güzel yazmıssın

ben ve prensesperi her gün yapıyoruz. bazen mola oluyor tabi. bugün dışarı da türüdüm. belki yaparım.

canım dünle bugunde leslielerimi yaptım mekiklerimi çektim.ama cumarteside olsa yine sabah kalkıp yapacagım dün çok gezmişim bitirene kadar canım çıktı

seni biliyorum canım.zeynep yazmıstı hastanede diye.genel bir uyarı.bu hafta takımların birinde paylaşım az oldugu için kaptan kapatılmasını istedim.sonumuz oraya varmasın aman.elimizden geldiğince gelelim.konusalım destek olalım birbirimize

bende bu gün mantignac diyetine başladı ilk gün baya zor geçiyor ama inş başarabiirim

o nasıl bir diyet :44:

prenses peri senin mesajına cvb yazdım ama 100 mesajım olmadığı için özelden msj atamazmışım.artık tuğbadan özelden atarım yarın sabah

tamam tatlım..

Bugün diyeti bozmak zorunda kaldım Alese gireceğim için aç aç girmeyeyim dedim:) Yarın devam

hafta sonu aksaklık oluyor diyetlerde olur o kadar

kahvaltı menüm
4 dilim patates kızartma
2 tane közlenmiş biber
biraz turp
bir lokma ekmek üstü ezme.

şekersiz çay

akşam
1 kese tas kebabı -ölçü olarak-
3 kaşık yoğurt

canım ara öğün yapmadın mı sadece bu kadar mı yedin :44:

hoş buldum ..
inşallah hep beraber güzel ve sağlıklı kilo kayıpları yaşarız...

şuleciğim sendemi girdin?inşallah sonuç gönüllerinize göre olur

bugun temizlik yemek oyle geçti geleceğim yine..şimdilik hoşçakalın

inş iyi sonuç alarım.
evle de hiç ilgilenmedim bugün.
haftasonu anem gelcek.artık haftaiçi yapıcam bişiler.

listem

sabah: 1 yumurta, 5 zeytin, peynir, 1 avuçiçi kadar pizza(bunu 2 dilim ekmek yerine yedim)
öğle: tavuk, 1 küçük pizza, elma
akşam: 1 kase çorba,1/8 kıymalı pide
ara: 1 elma,1/2 portakal

ıhlamur çayı
dışarda yürüdüm bugün leslie yapmadım.

Son düzenleme:
işte bende senin gibiyim tıpatıp olmasa da bazen bi anda çok güzel kilo veriyorum sonra ne oluyosa vücudum bianda su toplayıp hastanelikj oluyorum ve sonuçta kolumda serum ve artı kilolar...şimdi neler olucak bende çok merak ediyorum..

günaydın kızlar hepinze iyi bir hafta dilerim geçen hafta 2. ydik bu hafta 1. liği hedeflememiz lazım

inş iyi sonuç alarım.
evle de hiç ilgilenmedim bugün.
haftasonu anem gelcek.artık haftaiçi yapıcam bişiler.

anneler gelince diyetler iptal oluyor aman dikkat et

kıs bu ne sabah pizza öğlen pizza akşam kıymalı pide..neyse pazardı aman diyim bugun sıkmaya başla..bugun pazartesi bende bugun leslie yapmadım.off günüm

Yarın çok sıkı bi diyet yapmam gerekkkkkkkkkkkkk

bozdunmu yoksa o diyeti??

maalesef yapmak için fırsatım olmadı tüm güm eşim ve oğlumla gezmedeydik..
eşimin takıma girdiğimden haberi yok ısrarla bişeyler yememi istedi ama yemedim

hafta sonu düzensizlik oluyor malesef.neyse az yemişsin zaten..

canım takımların en güzel yanı bu işte.moralin bozuldukça burdakiler destek oluyor sana.haliyle çabuk toparlıyorsun

kıs bu ne sabah pizza öğlen pizza akşam kıymalı pide..neyse pazardı aman diyim bugun sıkmaya başla..bugun pazartesi bende bugun leslie yapmadım.off günüm

ne yapım emek ettim yaptım. yemiyolar. 2 dilim ekmek yerime avuçiçi kadar pizza yiyorum. bugun de yanımda getirdim.
1/8 pide çok mu yaaa.
lütfen miktarlara dikkat et

dünki menüm sabah

1 dilim çok kurutulmuş ekmek 3 zeytin domates salatalık

ara bir armut

öğle bir kase sulu et haşlama az yoğurt

4 badem

akşam
bir küçük tabak pırasa az yoğurt

ara bir bardak süt ve nar

günaydın herkeslere güne güzel başladım. kahvaltımı evde yaptım.

dahası 68.2 yi gördüm.yaşasın.
belim baya bi ortaya çıkmaya başladı. ve gögüs altına taş gibi oturmuş sıkışma da hemen hemen kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…