Cok sessiz takim bugun
Yaa bana da nasıl uzak nasıl hayal gibi geliyordu şuan olduğum kilo çok gibi görünebilir ama benim hayatımda hatırladığım en zayıf halim şuan ben yaptıysam sen de yaparsın inanıyorum ben sana canım. İnşallah bende 7 li ler görürsem daha başka bise istememTmm kuzumm. Ay senin gibi o kilolara dussemmm
Ziplama jj degil mi vePazartesi adım
Çarşamba zumba
Cumartesi zıplama canım sabit
Hemen bir ic bacak videosuna bsktimPamela rief ( doğru yazdım inşallah), bu çok daha zor chloe’den. Bence buna da puanlama lazım güzel kaptanlarım. Bugün bacaklarımı bitirdi kendisi.
Evet kuzum ben sormuştum. Leslie beni hiç terletmiyor, dedim ben de mi bir sorun var ama zumbada terledimZiplama jj degil mi ve
terlemeli spor sen sormustun sanki.kesinlikle asiri hareketli dans gibi hicbir sey terletmiyor.
Hatta kimse yoksa deli gibi asiri enerji harcatiyor hele mezdeke tarzi oynamalilar
Benimde derdim maalesef karnımın sis olması biraz da wc sorunu yüzündenBu wc derdi bende de var..düzenli olsa eminim daha güzel kilo gider amaa yok anacım yok..doktorum duphalac surup vermisti ondan içiyorum haftada 1 2 gunde oyle iste
Düşersin eşim hiç merak etme ben inanıyorum sanaTmm kuzumm. Ay senin gibi o kilolara dussemmm
Herkes ter döküyo benceCok sessiz takim bugun
Insallah!! Gorursun sen 7lileri Cok guzel gidiyonYaa bana da nasıl uzak nasıl hayal gibi geliyordu şuan olduğum kilo çok gibi görünebilir ama benim hayatımda hatırladığım en zayıf halim şuan ben yaptıysam sen de yaparsın inanıyorum ben sana canım. İnşallah bende 7 li ler görürsem daha başka bise istemem
Insallah kuzummmDüşersin eşim hiç merak etme ben inanıyorum sanabirlikte başaracağız
Acaba misafirlere neler ikram ediliyor?Anacim ne misafiri ya
Ay nasil karanlik hava
Sende göreceksin inşallah kuzumHerkes ter döküyo bence
Insallah!! Gorursun sen 7lileri Cok guzel gidiyon
Kaptanım siz başka ülkedemisinizAy nasil karanlik hava
Saat 21 e geliyor
Degisik bir gün olmusMerhaba, bugun kahvaltıya misafirim vardi, 1 ana 1 ara öğün yaptım
11:00 2 dilim sucuk, 2 yumurtali omlet, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, 6 kasik menemen
15:00 1 maden suyu, 10 badem, 5 ceviz
17:00 200 ml sekersiz üzüm suyu
18:00 300 ml sekersiz erik suyu
Su ve sporlari sonra bildireyim.
Arrietty_ @sedulu @neutral
Bir degisik gün daha
EvetKaptanım siz başka ülkedemisiniz
Salatalik domatesAcaba misafirlere neler ikram ediliyor?
Aboooo
Nefes al arada
Hımmm bizim burda gece başlıyor sizin orda gündüz heraldeDegisik bir gün olmus
Pek saglikli gelmedi bana
Bir degisik gün daha
Hic salata yok
Bu ne kiz
Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?