Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ fat secret dogru hesapliyorsa normalde 800-1100 arasi kalori oluyor ama dun kepek makarna da ekleyince alismamisim ne zamandir

noram Dunku fotografindan sonra gaza geldim, motive etti beni
Dimi ya harika motivasyon fotografiydi

Dogrudur program. Guvenilir diye biliyorum.
Aslinda az aliyormussun kalori.

Dimi ya harika motivasyon fotografiydi

Dogrudur program. Guvenilir diye biliyorum.
Aslinda az aliyormussun kalori.
Ben de 2 aydir ona sasiriyorum, gecen yil buradayken kalori saymadan ve cok daha kalorili kilo veriyordum.
Bu sene ayni menuleri denedim 1 ay veremedim.
Bilmiyorum ki ya eksik bir seyler var vucudumda yolunda gitmeyen ya da cidden asiri kiloya meyilli vucudum.
Pandemiden dolayi tahlil yaptirmadim ama merak ediyorum dogrusu.

He bir de aklima geldi.1 aydir c vitamini,
b 12 vitamini ve d vitamini kullaniyorum.
ozellikle c vitamini metabolizmayi yavaslatiyormus herhalde.

7-8 kasık vardi

Benimde çocuklar konusunda hassas düşüncelerim vardır bu şekilde. Hiçte saçma değil bence. En güzel muhabbetler yemek sofralarında oluyor.
Akşam yemeklerini de ayrı ayrı yemeyi hiç sevmem. Babamız azami gecikmeyecekse bekleriz hatta.

Yiyeyim biseyler
Wc sorunu cozulmuyorrr. Yerinden memnun demek
Cumadan once olaydi kesin 2 yerine 3 gitmisti
Çok afedersiniz sabah kalkınca lavaboya gittim
Aç karna 2 kuru kayısı 1 çay kaşığı keten tohumu unu ve 500 ml su içtim
Kahvaltımı yaptıktan sonra ben yine lavaboya gittim

Kiiz masallah
Simdi gordum adim sayini.
20bin e dusmemek mi hedefin. Ona göre arttirip pesinden geleyim beben
10 bin adim beni eritmiyor kaptanim 20 ye tamamlamaya çalışıyorum bugun biraz az oldu ama yarin telafi edeceğim..
.bu seferde diger komsu haber saldi geleceğiz diye hazırlık yapıyorum ammaaa ben yemeyeceğim

10 bin adim beni eritmiyor kaptanim 20 ye tamamlamaya çalışıyorum bugun biraz az oldu ama yarin telafi edeceğim..
.bu seferde diger komsu haber saldi geleceğiz diye hazırlık yapıyorum ammaaa ben yemeyeceğim
Cok gezmesin komsular
Benide eritmiyor 10bin :)
Zaten aktifdim, isden den dolayi. 15bin ustu hatta mumkunse 25 bin olunca fayda ediyor. Suan 17bindeyim. Sarjim bitti. Sarja taktim , bakalim 20bin olacak mi
Spor da bitti. Daha dogrusu ben bittim.
Dun den Karin kaslarim agriyordu ama cok degil. Bugun ki sporum Karin uzerineydi. Cok zorlandim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…