Afiyet olsun AblaAkşam yemeğim
Müthiş acılı menemen
250 ml kefir
1 dilim ekmeği özellikle ikiye böldüm önce 1 parça yiyip yetmezse diğer yarısını yemek için yeterse yemem
dışarı çıkınca ben suyu iptal ediyorum. malum azıcık sidikliyim dışarıda wc ye girmek hoşuma gitmiyor.Afiyet olsun ceydosum
Begendim ben menunu. Su az olmus Ilk defa Sana göre
Ya evet tok tutar. Sen ye cok gec olmadanBu hcyagli kahve nasil biseymis boyle yaa. Sabahtan beri istahim yok. Aksam oldu
Dimi ya harika motivasyon fotografiydi
Yiyeyim biseylerYa evet tok tutar. Sen ye cok gec olmadan
Wc sorunu cozuldumu
Ben de 2 aydir ona sasiriyorum, gecen yil buradayken kalori saymadan ve cok daha kalorili kilo veriyordum.Dimi ya harika motivasyon fotografiydi
Dogrudur program. Guvenilir diye biliyorum.
Aslinda az aliyormussun kalori.
He bir de aklima geldi.1 aydir c vitamini,Ben de 2 aydir ona sasiriyorum, gecen yil buradayken kalori saymadan ve cok daha kalorili kilo veriyordum.
Bu sene ayni menuleri denedim 1 ay veremedim.
Bilmiyorum ki ya eksik bir seyler var vucudumda yolunda gitmeyen ya da cidden asiri kiloya meyilli vucudum.
Pandemiden dolayi tahlil yaptirmadim ama merak ediyorum dogrusu.
7-8 kasık vardiDisari cikmadan menu alintilari yapiyordum. Yarim kaldi. Spamleyim sizi
Sonra dn acikip bisey yemediysen guzel gecmis :)
Harika sporlar
Su miktarinda cok iyi canim
Begendim menuyu :)
Sadece aksam yemegi miktarini merak ettim
Kac kasik?
Guzel bir gün olmus Aysecigim
Benimde çocuklar konusunda hassas düşüncelerim vardır bu şekilde. Hiçte saçma değil bence. En güzel muhabbetler yemek sofralarında oluyor.Iyi Spamledim
Sabah cocuklar ile kahvalti yapmayi sectim. Babalari uyuyordu, tek ikisi sofra da olmalari hosuma gitmiyor. Cok sacma belki
Sonra 11.30 gibi disari ciktik 2 saat kadar yuruduk. Ardindan ben hemen markete gittim geldim derken 1 saat daha gecmis
Aciktim tabii
Son ögünü 15 de yemis oldum.
Simdi gönül rahatligi ile IF e gecebilirim :)
1 saate Aksam yemegi hazirligina gecip ardindan sporumu tamamliyacagim.
Gün bitti resmen
Çok afedersiniz sabah kalkınca lavaboya gittimYiyeyim biseyler
Wc sorunu cozulmuyorrr. Yerinden memnun demek
Cumadan once olaydi kesin 2 yerine 3 gitmisti
10 bin adim beni eritmiyor kaptanimKiiz masallah
Simdi gordum adim sayini.
20bin e dusmemek mi hedefin. Ona göre arttirip pesinden geleyim beben
Cok gezmesin komsular10 bin adim beni eritmiyor kaptanim20 ye tamamlamaya çalışıyorum bugun biraz az oldu ama yarin telafi edeceğim..
.bu seferde diger komsu haber saldi geleceğiz diye hazırlık yapıyorum ammaaa ben yemeyeceğim
Sabah aç karnına 2 kaşık Hakiki zeytinyağı içBu wc derdi bende de var..düzenli olsa eminim daha güzel kilo gider amaa yok anacım yok..doktorum duphalac surup vermisti ondan içiyorum haftada 1 2 gunde oyle iste
Bugün yürüyüşüne yeni başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?