Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masallah o spora kilo mu dayanir orti
Benim de her yerime dağılmış kilo ama gobek dert olacak gibi şöyle 7 8 kilo verince karın hareketlerine yonelmeyi düşünüyorum
Temmuz sonuna kadar bol bol vaktim var gibi görünüyor 10 kilom gitse idi

Sabah aç karnına 2 kaşık Hakiki zeytinyağı iç
Valla yemediğim içmediğim kalmadi..
Sebze ağırlıklı beslenin diyorlar bol su için diyorlar tam da onu yapıyorum ama kayisi ve ilik suya baslayacagim bakalim insallah o etki eder.

Ben günlük 4000 i anca buluyorum
10000 atsam hergün düzenli neler olur kimbilir

Bugün biraz koşturdum dışarda eşim benim o yüzden fazla bakamadım buralaraadım fazla yapcam Bugün
Sporda aynı şekilde sende durumlar nasıl iyimisin @Onlymemeself
Hc yagi saolsun bende oturmuyorum mutfaga giristim, ikeayi turladim. Markette haftalik alisveris yaptim. simdi eve girisecem. En son yuksek tempo yuruyus yapip dinlenecem.

Valla yemediğim içmediğim kalmadi..
Sebze ağırlıklı beslenin diyorlar bol su için diyorlar tam da onu yapıyorum ama kayisi ve ilik suya baslayacagim bakalim insallah o etki eder.
Kahvaltıda maydanoz tuket saplarıyla birlikte. Faydasını görürsün. Ben her gün tüketiyorum günde 1 minimum bazen 2/3 oluyor wc.
Birde diyetin ilk zamanları da oluyor kabizlik bir ara bende de olmustu takıma geldiğimde

Hc yagi saolsun bende oturmuyorum mutfaga giristim, ikeayi turladim. Markette haftalik alisveris yaptim. simdi eve girisecem. En son yuksek tempo yuruyus yapip dinlenecem.
Maşallah maşallah bende yemek bulaşıkları topla şimdi bi yürüyüşe daha çıkcam hedefim 25000 bin adım bakalım olursa :)chole bossted sonra bitik

Yihaaaa. 25bin mii. Anammmm sana yakin olam bari
Sen şimdilik bence adımları yükseltmeye bak canım ilk başladığımda bende başka spor yapamıyodum sadece evde yürüyüş ve leslie ile verdim kilo yu önce den mesela plates yapmaya çalışıyorum ertesi gün bacaklar tutmuyor du simdi daha iyi ve hareketleri de düzgün yapabiliyorum. Bende yüksek kilo dan düştüm ya seni çok iyi anlıyorum hiç takma kafana

Arrietty_ fat secret dogru hesapliyorsa normalde 800-1100 arasi kalori oluyor ama dun kepek makarna da ekleyince alismamisim ne zamandir

noram Dunku fotografindan sonra gaza geldim, motive etti beni

Dimi ya harika motivasyon fotografiydi

Dogrudur program. Guvenilir diye biliyorum.
Aslinda az aliyormussun kalori.
Ay keşke öncesi fotom olsaydı ya o zaman daha güzel olurdu. Belki arşivi tararsam bulurum bak.

200 jj'nin bugün 200 puan olması gerekiyor, challenge günü ya

Tmm kuzumm. Ay senin gibi o kilolara dussemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…