Masallah o spora kilo mu dayanir ortiCok gezmesin komsular
Benide eritmiyor 10bin :)
Zaten aktifdim, isden den dolayi. 15bin ustu hatta mumkunse 25 bin olunca fayda ediyor. Suan 17bindeyim. Sarjim bitti. Sarja taktim , bakalim 20bin olacak mi
Spor da bitti. Daha dogrusu ben bittim.
Dun den Karin kaslarim agriyordu ama cok degil. Bugun ki sporum Karin uzerineydi. Cok zorlandim :)
Valla yemediğim içmediğim kalmadi..Sabah aç karnına 2 kaşık Hakiki zeytinyağı iç
Bugün biraz koşturdum dışarda eşim benim o yüzden fazla bakamadım buralara
Ben günlük 4000 i anca buluyorumCok gezmesin komsular
Benide eritmiyor 10bin :)
Zaten aktifdim, isden den dolayi. 15bin ustu hatta mumkunse 25 bin olunca fayda ediyor. Suan 17bindeyim. Sarjim bitti. Sarja taktim , bakalim 20bin olacak mi
Spor da bitti. Daha dogrusu ben bittim.
Dun den Karin kaslarim agriyordu ama cok degil. Bugun ki sporum Karin uzerineydi. Cok zorlandim :)
Hc yagi saolsun bende oturmuyorumBugün biraz koşturdum dışarda eşim benim o yüzden fazla bakamadım buralaraadım fazla yapcam Bugün
Sporda aynı şekilde sende durumlar nasıl iyimisin @Onlymemeself
Kahvaltıda maydanoz tuket saplarıyla birlikte. Faydasını görürsün. Ben her gün tüketiyorum günde 1 minimum bazen 2/3 oluyor wc.Valla yemediğim içmediğim kalmadi..
Sebze ağırlıklı beslenin diyorlar bol su için diyorlar tam da onu yapıyorum amakayisi ve ilik suya baslayacagim bakalim insallah o etki eder.
Maşallah maşallahHc yagi saolsun bende oturmuyorummutfaga giristim, ikeayi turladim. Markette haftalik alisveris yaptim. simdi eve girisecem. En son yuksek tempo yuruyus yapip dinlenecem.
Yihaaaa. 25bin mii. Anammmm sana yakin olam bariMaşallah maşallahbende yemek bulaşıkları topla şimdi bi yürüyüşe daha çıkcam hedefim 25000 bin adım bakalım olursa :)chole bossted sonra bitik
Sen şimdilik bence adımları yükseltmeye bak canım ilk başladığımda bende başka spor yapamıyodum sadece evde yürüyüş ve leslie ile verdim kilo yu önce den mesela plates yapmaya çalışıyorum ertesi gün bacaklar tutmuyor du simdi daha iyi ve hareketleri de düzgün yapabiliyorum. Bende yüksek kilo dan düştüm ya seni çok iyi anlıyorum hiç takma kafanaYihaaaa. 25bin mii. Anammmm sana yakin olam bari
Bizde eşimin arkadaşı vardı komşu sayılır yani onunla sohbet muhabbet geçti vakit.Cok sessiz takim bugun
Ben kitap okuyorumCok sessiz takim bugun
Ay keşke öncesi fotom olsaydı ya o zaman daha güzel olurdu. Belki arşivi tararsam bulurum bak.Dimi ya harika motivasyon fotografiydi
Dogrudur program. Guvenilir diye biliyorum.
Aslinda az aliyormussun kalori.
200 jj'nin bugün 200 puan olması gerekiyor, challenge günü yaHerkese iyi aksamlar kızlar bugün menüm
Sabah yarim elma li tarçınlı yulaf lapasi
Ogle 1 kase yoğurt çorbası büyük bir kase salata
Ara 1 armut
Akşam 1 kepçe yoğurt çorbası tavuk göğüs ızgara 2 koz biber salata 1 bardak ayran
Su 3 lt
Sporlarim
10000 adım 300 puan
8 dk kol videosu 48 puan
15 dk plates 90 puan
200 jj 100 puan
240 ip atlama 160 puan
15 dk dans 45 puan
Toplam 743 puan
Arrietty_ sedulu @neutral @KumraL_KrakeR esim bu kadar yapabildim bacaklar pert 1000 atlayan nasi atliyosa
Bende de kayinvalidem var. Cok giremiyorumCok sessiz takim bugun
Tmm kuzumm. Ay senin gibi o kilolara dussemmmSen şimdilik bence adımları yükseltmeye bak canım ilk başladığımda bende başka spor yapamıyodum sadece evde yürüyüş ve leslie ile verdim kilo yu önce den mesela plates yapmaya çalışıyorum ertesi gün bacaklar tutmuyor du simdi daha iyi ve hareketleri de düzgün yapabiliyorum. Bende yüksek kilo dan düştüm ya seni çok iyi anlıyorum hiç takma kafana
Pazartesi adımAaaa bugun challenge mi vardi, benim haberim yok bilsem butun gun yapardim,
sabit gunlerde mi var yoksa ben mesajlari mi kacirdim kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?