Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar şakır şakır terleten bir video gönderin bana ya. Şimdi bacak ve basen çalıştım tabii onlar terletmiyor ama ter attıran video istiyorum.
Al şeker ben sana göndereyim bir tane, istediğini dene
Ikisini de 2ser kere 7dk yapicaksin, toplam 28dk+kısa ara.. 7dk içinde kaç kere bitirebilirsen, mesela yazan 4 hareket bitti, baştan bir daha.. spor seviyen yüksek diye ileriki haftalardan bacak çalışması buldum senin icin

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-15-19-55-43-17_1843fd3f74f49144123f76a000cd5e7e.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2021-05-15-19-54-50-44_1843fd3f74f49144123f76a000cd5e7e.webp
    33 KB · Görüntüleme: 30
Dizleri zorlayacak hareketleri ben hiç yapamıyorum

Sen beni öldürmeye mi çalışıyorsun kız nasıl oldun iyi misin?

He bir de aklima geldi.1 aydir c vitamini,
b 12 vitamini ve d vitamini kullaniyorum.
ozellikle c vitamini metabolizmayi yavaslatiyormus herhalde.

Sanmiyorum, 1 aydir detoks kuru yapiyorum diye vitaminlerimi birakmistim. Ama normalde yukaridakileri ben de aliyorum, oyle bir etkisi olmamisti bende.

B12 almiyorum pardon.

Ne kadar guzel spor ve menu.

Kusura bakma benim aklimda ziplama yapmiyorsun diye kalmis, yoksa hatirlatirdim ip atlama challenge gunu oldugunu. Karistirmisim demek ki.

Pilates benim bugun o kadar guzeldi ki, misafir gelecek diye kisa program yapmak zorunda kaldım, yarin biraz daha uzun yapicam.

Evet normalde yapmiyordum da simdi sana karsi da sorumlulugum var her seyi yaparim challenge oldugunda kacirirsam hatirlat da puan yapalim

Evet normalde yapmiyordum da simdi sana karsi da sorumlulugum var her seyi yaparim challenge oldugunda kacirirsam hatirlat da puan yapalim

Tamamdir,
Pazartesi adim, carsamba dans. Ben yeniden hatirlatirim.

Dans videosu atarim sana begenirsen yaparsin.
Sende varsa bana at, o da uyar.

Bu haftaki hedefim her gun az da olsa pilates yapmak benim, oylesine icimden geliyor

*bu tatli kac kalori baktin mi fat secretta 1 dilim baklava 350 kalori diyor ama internette oyle degil ki dogrusu da internet

* ooo ayni adim sayimiz-telepatik eşler
Ah jj den haberim olsaydi bir suru yapardim...

*vuuuuhu 420 squat asiri yorucu...

*kh miktari fazla olmustur bugun ama kalorisi yuksek degildir o kadar. Aksam cesitlerin cok guzel,biri de bana boyle cesitler yapsa da koltuktan kalkmadan yesem

*egzersizin var bir suru cezayi da yapmissin bugunun gunahi yoktur herhalde belki suyu 2.5a tamamlayabilirsin.

Kiz bu ictiklerin neler?
Kuru meyveyi suya koyup yapiyorlar, oyle mi, paketli urun mu?
Cok acikmadin mi bunlari icince?

Selam kizlar
Sabah:
Hc yagli kahve
11.00:
1 kasik muesli li yogurt
13.00
Hotdog
18.30
100 gram tavuk
Ara: kahve
Bugun hic istahim yoktu. Suyu 2 litre yapacam yatmadan.
Arrietty_ @sedulu @neutral N Nalyeccc

Hotdog ne kiz? Ekmekli ekmesiz mi?

Patatesli ekmek nedir?

Yani savunmam yok, olan oldu, ceza da iyi koydu. Son 100 squat bitemedi bi turlu.

Aksam menum aslinda cok cok kolaydi, sebzeleri ve tavugu firinda yaptim. Salatalar da ortaya karisik.

Tamamdir,
Pazartesi adim, carsamba dans. Ben yeniden hatirlatirim.

Dans videosu atarim sana begenirsen yaparsin.
Sende varsa bana at, o da uyar.

Bu haftaki hedefim her gun az da olsa pilates yapmak benim, oylesine icimden geliyor
Benim de bu haftaki hedefim siz sporseverlerin yakinina yaklasmak
Pzt de stiletto giyecegim gune adim challenge
Aa evet dans videosu atarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…