Yok kiz, 1saat var aradaHımmm bizim burda gece başlıyor sizin orda gündüz heralde
Hc yagi sagolsunDegisik bir gün olmus
Pek saglikli gelmedi bana
Bir degisik gün daha
Hic salata yok
Bu ne kiz
Evet
Alıyorum aliyorum merak etmeSalatalik domates
Aboooo
Nefes al arada
Yok kiz, 1saat var arada
Durma durmayakkkkHc yagi sagolsuno yediklerimde zorla yedim
Simdi oturdum turkiyedeki akrabalari aradim bayram icin (hic sevmem tel. Gorusmeleri)
Aha kalktim devam edemm
Al şeker ben sana göndereyim bir tane, istediğini deneKızlar şakır şakır terleten bir video gönderin bana ya. Şimdi bacak ve basen çalıştım tabii onlar terletmiyor ama ter attıran video istiyorum.
Dizleri zorlayacak hareketleri ben hiç yapamıyorumAl şeker ben sana göndereyim bir tane, istediğini dene
Ikisini de 2ser kere 7dk yapicaksin, toplam 28dk+kısa ara.. 7dk içinde kaç kere bitirebilirsen, mesela yazan 4 hareket bitti, baştan bir daha.. spor seviyen yüksek diye ileriki haftalardan bacak çalışması buldum senin icin
Sen beni öldürmeye mi çalışıyorsun kızAl şeker ben sana göndereyim bir tane, istediğini dene
Ikisini de 2ser kere 7dk yapicaksin, toplam 28dk+kısa ara.. 7dk içinde kaç kere bitirebilirsen, mesela yazan 4 hareket bitti, baştan bir daha.. spor seviyen yüksek diye ileriki haftalardan bacak çalışması buldum senin icin
He bir de aklima geldi.1 aydir c vitamini,
b 12 vitamini ve d vitamini kullaniyorum.
ozellikle c vitamini metabolizmayi yavaslatiyormus herhalde.
13.00: harika bir sey (1 yumurta, ceyrek cay bardagi sut, yarim kasik kinoa unu, kaşar, maydanoz, baharat) 4 isirik eksi maya ekmek,
3 isirik izmir tulum, salatalik.
linkini atiyorum yasak degildir inş yasaksa uyarin, mutlaka deneyin
ben arada yapiyorum(cheddarla, mantarla vs)
Dilara Demir, Instagram: "Sadece 2 Yumurtadan Börek Kıvamında Pofidik Omlet 🤙🤙 . Sahurda da tok tutması için tercih edebileceğiniz protein kaynağı 🔸 . 🔷Malzemeler 🔷 *2 adet yumurta *1 fincan süt (küçük kahve fincanı) *1 yemek kaşığı un (dil
5,841 likes, 184 comments - dilarademirle, May 14, 2020: "Sadece 2 Yumurtadan Börek Kıvamında Pofidik Omlet 🤙🤙 . Sahurda da tok tutması için tercih edebileceğiniz protein kaynağı 🔸 . 🔷Malzemeler 🔷 *2 adet yumurta *1 fincan süt (küçük kahve fincanı) *1 yemek kaşığı un (dilediğiniz un...www.instagram.com
15.00: 1 kucuk ev baklavasi-2 sarma.
(Tek basima bayram yapmayinca denk gelince yedim)
19.00: yarim tabak mantar sote- ev ayrani -
3 isirik eksi maya ekmek, 3 cilek
2,5 lt su, 2 Turk kahvesi, 6 cay,1 sb sutlu kahve.
50 dk pilates: 300 puan.
10 dk eliptik: 50 puan.
15 dk hizli dans: 45 puan.
200 jj:100×2=200 puan.
15000 adim:450 puan.
Toplam: 1045 puan.
Vuuuuu napmisim yaaaa, benden beklenmedk seylerAlys hepsi senin icin, seni mahcup etmemek icin
Bu arada sag ol sabah kalktigim gibi pilatesi yapinca hem gerisi corap sokugu gibi geldi hem gunu mutlu gecirdimEki Görüntüle 2850053
Neymiş o tatlının adı sanı yaz bakalım, ben yazıyorum ya15.00
Serbetli tatli (isim ve miktar bende kalsin vermeyeyim
Evet normalde yapmiyordum da simdi sana karsi da sorumlulugum var her seyi yaparimSanmiyorum, 1 aydir detoks kuru yapiyorum diye vitaminlerimi birakmistim. Ama normalde yukaridakileri ben de aliyorum, oyle bir etkisi olmamisti bende.
B12 almiyorum pardon.
Ne kadar guzel spor ve menu.
Kusura bakma benim aklimda ziplama yapmiyorsun diye kalmis, yoksa hatirlatirdim ip atlama challenge gunu oldugunu. Karistirmisim demek ki.
Pilates benim bugun o kadar guzeldi ki, misafir gelecek diye kisa program yapmak zorunda kaldım, yarin biraz daha uzun yapicam.
Neymiş o tatlının adı sanı yaz bakalım, ben yazıyorum ya
Evet normalde yapmiyordum da simdi sana karsi da sorumlulugum var her seyi yaparimchallenge oldugunda kacirirsam hatirlat da puan yapalim
*bu tatli kac kalori baktin miArrietty_ @sedulu @neutral asena87
15.00
Serbetli tatli (isim ve miktar bende kalsin vermeyeyim, 70 puan ceza olarak 420 squat yaptim)
10 cilek
17.00
Firinda tavuk büyük bir but,
3 4 yk patates
3 4 yk kabak,
3 yk yogurtlu biber
3 4 yk piyaz
1 kase yesil salata
2 lt su
Spor
18 dak pilates 108p
40 dak bisiklet 120p
500 jj 500p
15 bin adim 750p
Toplam 1478 puan
Eki Görüntüle 2850077
Merhaba, bugun kahvaltıya misafirim vardi, 1 ana 1 ara öğün yaptım
11:00 2 dilim sucuk, 2 yumurtali omlet, 1 kk peynir, 2 dilim ekmek, 6 kasik menemen
15:00 1 maden suyu, 10 badem, 5 ceviz
17:00 200 ml sekersiz üzüm suyu
18:00 300 ml sekersiz erik suyu
Su ve sporlari sonra bildireyim.
Arrietty_ @sedulu @neutral
sabah
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin salata
Ara
elma ve yumurtalı peynirli salata
2 dilime yakın 4-5 patatesli ekmek
Cam sildim o yüzden patatesli ekmek kaçtı
Akşam 4- 5 adet ızgara pirzola bol salata 4-5 közlenmiş biber
Tavuk Çok mu oldu ya 20.00 gibi yedim
Tamamdir,
Pazartesi adim, carsamba dans. Ben yeniden hatirlatirim.
Dans videosu atarim sana begenirsen yaparsin.
Sende varsa bana at, o da uyar.
Bu haftaki hedefim her gun az da olsa pilates yapmak benim, oylesine icimden geliyor
*bu tatli kac kalori baktin mifat secretta 1 dilim baklava 350 kalori diyor ama internette oyle degil ki dogrusu da internet
* ooo ayni adim sayimiz-telepatik eşler
Ah jj den haberim olsaydi bir suru yapardim...
*vuuuuhu 420 squat asiri yorucu...
*kh miktari fazla olmustur bugun ama kalorisi yuksek degildir o kadar. Aksam cesitlerin cok guzel,biri de bana boyle cesitler yapsa da koltuktan kalkmadan yesem
*egzersizin var bir suru cezayi da yapmissin bugunun gunahi yoktur herhaldebelki suyu 2.5a tamamlayabilirsin.
Benim de bu haftaki hedefim siz sporseverlerin yakinina yaklasmakTamamdir,
Pazartesi adim, carsamba dans. Ben yeniden hatirlatirim.
Dans videosu atarim sana begenirsen yaparsin.
Sende varsa bana at, o da uyar.
Bu haftaki hedefim her gun az da olsa pilates yapmak benim, oylesine icimden geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?