pilavlar konusunda haklısın ama kendi evimde değildim bide üstüne mevlit olunca bide kimse diyet yaptığımı bilmeyince az da olsa yemek zorunda kaldım maalesef...
leslie mi yaptım şimdi fazla değil 2 mil yaptım kayın validem bende şimdi kahvaltı hazırlicam inşallah ipin ucunu kaçırmam....
prenses paylaşımlara eklemem ve çıkarmam gereken birileri varmı yoksa arkadaşlaı deneme süresindemiyiz
günaydın herkeslere güne güzel başladım. kahvaltımı evde yaptım.
dahası 68.2 yi gördüm.yaşasın.
belim baya bi ortaya çıkmaya başladı. ve gögüs altına taş gibi oturmuş sıkışma da hemen hemen kalmadı.
bu menü olmamış canım öğle pilav değil tas kebebı ve salata yemeliydin yanında ayran şunu unutma baklava kan şekerini düzenlemez iyice bozar ve arkadan çok yemeni sağlar onun arkasından sarma içi prinç gün içinde ikinci princin oldu ve akşam sebze olabilirdi iki öğün et ve üç öğün pilav geceki ara öğünüde beğenmedim muz yememeliydin o saatte yorumum bu canım benim biraz çok eleştirdim ama senin iyiliğin için
meyveyi çıkart canım.bir süre gelemeyeceğim dedi.minnoşta seminerde.bluemoonun da listeye eklermisin bir zahmet
Minnoş prenses…….0
mersa ..................... 0
suleoz……………………5
meyvenull .................0
zeynepece2009………0
PrensesPeri ................4
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424 .................7
Defnedeniz………………0
28/11/2011 paylaşımları o kadar az paylaşım var ki işim çabucak bitti sağolun arkadaşlar benimde işimi kolaylaştırıyorsunuz
daha yeni gördüm canım artık yarın yaparım eklemem ve çıkarmam gereken kişileri olur mu
canım diyetin ilk günlerinde oluyor böyle.helede öyle kalabalık ortamda yada kayınvalidenlerde olunca diyetteyim deyip çekilmek olmuyor anlıyorum seni.bide ilk günlerin düzenin oturur yakında inş
kahvaltıda da mümkün oldugunca yavaş ye.oyalan sofrada çok yemiş görünürsün
bu menü olmamış canım öğle pilav değil tas kebebı ve salata yemeliydin yanında ayran şunu unutma baklava kan şekerini düzenlemez iyice bozar ve arkadan çok yemeni sağlar onun arkasından sarma içi prinç gün içinde ikinci princin oldu ve akşam sebze olabilirdi iki öğün et ve üç öğün pilav geceki ara öğünüde beğenmedim muz yememeliydin o saatte yorumum bu canım benim biraz çok eleştirdim ama senin iyiliğin için
canım diyetin ilk günlerinde oluyor böyle.helede öyle kalabalık ortamda yada kayınvalidenlerde olunca diyetteyim deyip çekilmek olmuyor anlıyorum seni.bide ilk günlerin düzenin oturur yakında inş
kahvaltıda da mümkün oldugunca yavaş ye.oyalan sofrada çok yemiş görünürsün
meyveyi çıkart canım.bir süre gelemeyeceğim dedi.minnoşta seminerde.bluemoonun da listeye eklermisin bir zahmet
hepimizin tam menü yazması ve aslında böyle eleştirmesi lazımki takımdakilerden çekinip yemeyelim ama nerdeeee ortada takım bile yokki
bende bu listeyi bekliyordum..sürekli paylaşımda bulunanalar belli..ya paylaşımda bulunmayan bu arkadaşları takımdan çıkartacagız yada paylaşımda bulunan gerçekten diyet yapmak isteyenleri başka takımlara transfer edip takımın kapatılmasını isteyeceğiz.meyvenin emaneti diye takım kapatılmasını düşünmemiştim bile.ama olmuyor böyle
çayımdan şekeri çıkaralı uzun zaman oldu ekmeğide neredeyse sıfıra indirdim -ekmeği görünce yemekten alamıyorum kendimi-kahvaltıda da yiyebileceğin hafif şeyler var haşlama ve ya omlet yapabilirsin peynir ve zeytin abartmadan ekmek de tam buğday iki dilimi geçme çayına da şeker atmazsan süper olur bol domates salatalık ye doygunluk vers,n sana
ben kahvaltı masasına oturmadan önce yiyeceğim her şeyi tabağıma alıyorum ve kendimi sadece onu yemeye şartlıyorum o zaman hiç fire ve kaçamak olmuyo bende ne yediğimi biliyorum...
sana katılıyorum motivasyonu arttırıcı ve katılımı çoğaltacak bişeyler bulmamız lazım takım olarak...
haklısın prenses bende sabah erkenden kalkıp koyun sayar gibi bu paylaşımları sayıyorum buna mecbur değilim ama takım için bişeyler yapmak hoşuma gidiyor sonuçta bana bişeyler kattı ve faydası oldu herkes çok istekli başlıyor ama sonu hüsran oluyor hep
çayımdan şekeri çıkaralı uzun zaman oldu ekmeğide neredeyse sıfıra indirdim -ekmeği görünce yemekten alamıyorum kendimi-
ben genelde kahvaltımı hiç abartmam tam riayet ederim diyetime ama nedense ipin ucu akşama doğru kaçıyor ..:26:sanırım buna bi çözüm bulmalıyım:26:
çayımdan şekeri çıkaralı uzun zaman oldu ekmeğide neredeyse sıfıra indirdim -ekmeği görünce yemekten alamıyorum kendimi-
ben genelde kahvaltımı hiç abartmam tam riayet ederim diyetime ama nedense ipin ucu akşama doğru kaçıyor ..:26:sanırım buna bi çözüm bulmalıyım:26:
BLUEmoon2009 tabiki de yapıcı olacak arkadaşım biz burda birbirimize yardımcı olmak için varız ayrıca kahvaltıda herşeyi tabana alıp ne yediğini bilmen de çok güzel
bu günkü kahvaltı menüm
biraz menemen...
1 haşlanmış yumurta
biraz turp
5 zeytin
şekersiz çay....
kahvaltı tabagı yapman süper..o zaman az al tabagına bugun olurmu
motivasyon ancak bol sohbetle olur.burda ne kadar çok diyetten konusursak o gün okadar odaklanırız diyetlerimize
canım senin listelerin benim için çok önemli.uğraşıyorsun sağolneden böyle oluyor anlamıyorum.deneme sürecindekiler bile uğramıyor.(blue kastım sen değil defnedeniz şu anda )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?