Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet defne deniz uzun zamandan beri paylaşımda bulunmuyor en çok dikkatimi çekenlerden eskilerden mesra yok

doksanaltmısdoksan güzel diyet yapıyor ama sürekliliğini getiremiyor ve o zamanlarda da takımdan uzak kalıyor zeynep gelgitte takımda kalacagına karar vermesi lazım önce o yüzden onun paylaşımıda az.mersa 4 gündür yok.

hepimizin işleri yaşamlarımız var ama burdada elimizden geldiğince çok vakit geçirmeliyiz ki diyete odaklanalım.burda 6 ay takımlara giremedim.başka bir sitede böyle bir takıma girdim.sayfalar bir akardı sorma.ben bir mesaj yazana kadar 2-3 sayfa ilerlerdi.sohbet süperdi.kilo kayıpları süperdi.oradaki arkadaşım dün resmini paylaşmıs.yüzünü kapatıp takıma koyayım resmini afet birşey oldu..yani elimizde böyle bir imkan var.burda birbirimizi bulduk.birbirmize sarılıp bu kg lardan kurtulmalıyız artık..

aslında benim bi önceki takımımda çok güzel sohbetler olurdu ve birbirimizi gerçekten çok güzel gaza getirirdik diyet konusunda...
ve ben o takımda paylaşımı en çok kişilerden biriydim...

hangi meyvelerden yiyosun acaba bana neleri tavsiye edersin ben mesela her meyveye bayılırım..

süpersin ben çayımdan şekeri çıakrtamadım.minimum a indirebildim.zaten çokta sevmem çay içmemeyi tercih ediyorum artık..
gayet güzel

ben bir çay bardağı çaya 3 çay kaşığı şeker koyardım ve tatsız gelirdi çayım şimdi ise hiç koymadığım halde yinede tad alıyorum sanırım artık alıştım

ben eski takımımda en yüksek kiloyu vererek haftanın ve etabın birincisi olmuştum ama bakalım burda neler olacak...
1.5 ayda 6 kilo vermiştim ve fiziğimde gerçekten gözle görülür değişiklikler olmuştu...

eveeet kahvaltı faslı bitti çay keyfi yapıldı sıra geldi ev işlerine şöyle dip bucak bi gireyimde hem kalori yansın hemde işim bitsin...

meyve derken elma başta gelir bu ara tam nar mevsimi süper bir meyve mandalina portakaldan ziyade mandalinayı seç daha az şeker var greyfurt başka armutda olabilir

geldim kızlar geldim. gaza basmışsınız ben yokken. akşam da vınn ve bil arabada kalmış. menümü bile yazamadım.
arabaya inmeye erimdim. ama inatlan sporumu gece gece yaptım. oğlum da uyumadı.ama onu da bıraktım sonunda.üf üf.

dünkü menüm güzeller:
sabah: peynir, 5 zeytin, miniş pizza, tarçınlı ıhlamur.
ara: 1/2 elma,1/2 portakal,
öğle: kabak yemeği, miniş pizza, nar çiçeği çayı
ara: 1/2 elma,1/2 portakal,
akşam: kabak yemeği, 1 dilim kepekli, 1 dilim normal ekmek, yoğurt, 1 tane fındıklı gofret, tarçınlı ıhlamur.
ara: 1 elma, parmakucu kadar kurabiye.

kızlar ya bu gofrettin 2-3 paketliklerini bile 1 oturuşta yerdim ben. kurabiyeler de öyle, gel git hallederdim. şimdi sürünüyorlar.
baba-oğul günde 1er tane yiyecekler de.....
anlicanız biz aslında yediklerimizi yazıyoruz. ama önümüze gelip de yemediklerimiz, kendimizi tuttuğumuz anlardan kazanıyoruz.
işte ben dün akşam bu kadar başarılıydım.
bugün prensesperinin sevmediği miniş pizza olayından vazgeçtim.

yine o kiloları verirsin, yine birinci olursun. devam....

ben de menüler hakkında pek yazamıyorum. çekiniyo muyum ne.
bundan sonra yazacam. korkun benden dermişim.

meyve derken elma başta gelir bu ara tam nar mevsimi süper bir meyve mandalina portakaldan ziyade mandalinayı seç daha az şeker var greyfurt başka armutda olabilir

greyfurt haricinde hepsini severek tüketiyorum demekki yalnızca ne zaman ve nasıl tüketerek diyetime faydalı olabilirim onu bilip uygularım artık ...sağol bilgin için ...

pizza haricindeki herşey bencede çok güzel olmuş ...

yine o kiloları verirsin, yine birinci olursun. devam....
inşallah ve hep beraber canım...

ben de menüler hakkında pek yazamıyorum. çekiniyo muyum ne.
bundan sonra yazacam. korkun benden dermişim.

çekinmenin ne sana nede takıma bi faydası olmaz bence ...
hakkıyla eleştirimizi yapıp takım içinde de aktif olursak hem motivasyonumuz artar hemde kenetlenmiş ve birbirine destek veren bi takım olabiliriz...

valla ben aranızda daha yeniyim ama yeniyim diye kendimi arka plana çekemem bunun bana bi faydası olmaz bence sende böyle yap

bu günkü kahvaltı menüm

biraz menemen...
1 haşlanmış yumurta
biraz turp
5 zeytin

şekersiz çay....

öğle menüm
2 yk menemen
1 dilim ekmek

3 tane eti çay keyfi kurabiye

ara
1 tane havuç

akşamada bi aksilik olmazsa
1 biber dolma-yada 1 kase çorba-
yoğurt

yani inşallah:26:

sabah kahvaltısı

2 haşlama yumurta az peynir 3 zeytin bir salatalık

öğlen
5 köfte salata ve ayran

ara bir elma

akşam
bir kepçe çorba 2yemek k patlıcan yemeği

sabah akşam yürüyüş yaptım

sabah kahvaltısı

2 haşlama yumurta az peynir 3 zeytin bir salatalık

öğlen
5 köfte salata ve ayran

ara bir elma

akşam
bir kepçe çorba 2yemek k patlıcan yemeği

sabah akşam yürüyüş yaptım
:26:gün içinde hiç ekmek yemedinmi maaşallah ...bu arada bence çok çok güzel bi menü olmuş

hadi kızlar hareketlenin aktifleşin biraz çıtır olucaz kolay iş değil ve böyle az paylaşımla pek de çıtır olamayız motive olmak lazım sohbet etmek paylaşım yapmak lazım kendinize gelin silkelenin toparlayın kendinizi ve takımımız gerçek bir takıma benzesin ...

ben şimdi leslie 3 mil yapıcam sizde lütfen biraz daha gayret edin...

Allah seni davul etmesin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…