bu günkü kahvaltı menüm
biraz menemen...
1 haşlanmış yumurta
biraz turp
5 zeytin
şekersiz çay....
evet defne deniz uzun zamandan beri paylaşımda bulunmuyor en çok dikkatimi çekenlerden eskilerden mesra yok
prenses ben çıkıyorum spor yapcam ardından kahvaltı ordan okul akşama inş buralarda olurum
kahvaltı tabagı yapman süper..o zaman az al tabagına bugun olurmu
motivasyon ancak bol sohbetle olur.burda ne kadar çok diyetten konusursak o gün okadar odaklanırız diyetlerimize
canım senin listelerin benim için çok önemli.uğraşıyorsun sağolneden böyle oluyor anlamıyorum.deneme sürecindekiler bile uğramıyor.(blue kastım sen değil defnedeniz şu anda )
hangi meyvelerden yiyosun acaba bana neleri tavsiye edersin ben mesela her meyveye bayılırım..evet arkadaşım bende en çok akşamları zorlanıyorum ona şöyle bir çözüm buldum en masum meyvalar ve süt üstüne tarçın seviyorsan tarçın at kan şekerini asıl düzenleyen tarçındır ve çabuk acıkmanı engeller
süpersin ben çayımdan şekeri çıakrtamadım.minimum a indirebildim.zaten çokta sevmem çay içmemeyi tercih ediyorum artık..
gayet güzel
doksanaltmısdoksan güzel diyet yapıyor ama sürekliliğini getiremiyor ve o zamanlarda da takımdan uzak kalıyorzeynep gelgitte takımda kalacagına karar vermesi lazım önce o yüzden onun paylaşımıda az.mersa 4 gündür yok.
hepimizin işleri yaşamlarımız var ama burdada elimizden geldiğince çok vakit geçirmeliyiz ki diyete odaklanalım.burda 6 ay takımlara giremedim.başka bir sitede böyle bir takıma girdim.sayfalar bir akardı sorma.ben bir mesaj yazana kadar 2-3 sayfa ilerlerdi.sohbet süperdi.kilo kayıpları süperdi.oradaki arkadaşım dün resmini paylaşmıs.yüzünü kapatıp takıma koyayım resmini afet birşey oldu..yani elimizde böyle bir imkan var.burda birbirimizi bulduk.birbirmize sarılıp bu kg lardan kurtulmalıyız artık..
tebrikler arkadaşım çok güzel gidiyorsun sanırım çabucak ideal kilona ulaşacaksın
gözün aydın darısı bizim de başımıza..
ben eski takımımda en yüksek kiloyu vererek haftanın ve etabın birincisi olmuştum ama bakalım burda neler olacak...
1.5 ayda 6 kilo vermiştim ve fiziğimde gerçekten gözle görülür değişiklikler olmuştu...
meyve derken elma başta gelir bu ara tam nar mevsimi süper bir meyve mandalina portakaldan ziyade mandalinayı seç daha az şeker var greyfurt başka armutda olabilir
geldim kızlar geldim. gaza basmışsınız ben yokken. akşam da vınn ve bil arabada kalmış. menümü bile yazamadım.
arabaya inmeye erimdim. ama inatlan sporumu gece gece yaptım. oğlum da uyumadı.ama onu da bıraktım sonunda.üf üf.
dünkü menüm güzeller:
sabah: peynir, 5 zeytin, miniş pizza, tarçınlı ıhlamur.
ara: 1/2 elma,1/2 portakal,
öğle: kabak yemeği, miniş pizza, nar çiçeği çayı
ara: 1/2 elma,1/2 portakal,
akşam: kabak yemeği, 1 dilim kepekli, 1 dilim normal ekmek, yoğurt, 1 tane fındıklı gofret, tarçınlı ıhlamur.
ara: 1 elma, parmakucu kadar kurabiye.
kızlar ya bu gofrettin 2-3 paketliklerini bile 1 oturuşta yerdim ben. kurabiyeler de öyle, gel git hallederdim. şimdi sürünüyorlar.
baba-oğul günde 1er tane yiyecekler de.....
anlicanız biz aslında yediklerimizi yazıyoruz. ama önümüze gelip de yemediklerimiz, kendimizi tuttuğumuz anlardan kazanıyoruz.
işte ben dün akşam bu kadar başarılıydım.
bugün prensesperinin sevmediği miniş pizza olayından vazgeçtim.
inşallah ve hep beraber canım...yine o kiloları verirsin, yine birinci olursun. devam....
ben de menüler hakkında pek yazamıyorum. çekiniyo muyum ne.
bundan sonra yazacam. korkun benden dermişim.
bu günkü kahvaltı menüm
biraz menemen...
1 haşlanmış yumurta
biraz turp
5 zeytin
şekersiz çay....
öğle menüm
2 yk menemen
1 dilim ekmek
3 tane eti çay keyfi kurabiye
ara
1 tane havuç
akşamada bi aksilik olmazsa
1 biber dolma-küçük-
1 tabah şehriye çorbası
2 dilim ekmek ince
yoğurt
:26:
:26:gün içinde hiç ekmek yemedinmi maaşallah ...bu arada bence çok çok güzel bi menü olmuşsabah kahvaltısı
2 haşlama yumurta az peynir 3 zeytin bir salatalık
öğlen
5 köfte salata ve ayran
ara bir elma
akşam
bir kepçe çorba 2yemek k patlıcan yemeği
sabah akşam yürüyüş yaptım
hadi kızlar hareketlenin aktifleşin biraz çıtır olucaz kolay iş değil ve böyle az paylaşımla pek de çıtır olamayız motive olmak lazım sohbet etmek paylaşım yapmak lazım kendinize gelin silkelenin toparlayın kendinizi ve takımımız gerçek bir takıma benzesin ...
ben şimdi leslie 3 mil yapıcam sizde lütfen biraz daha gayret edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?