Allah seni davul etmesin emi
öğle menüm
2 yk menemen
1 dilim ekmek
3 tane eti çay keyfi kurabiye
ara
1 tane havuç
akşamada bi aksilik olmazsa
1 biber dolma-yada 1 kase çorba-
yoğurt
yani inşallah:26:
aslında benim bi önceki takımımda çok güzel sohbetler olurdu ve birbirimizi gerçekten çok güzel gaza getirirdik diyet konusunda...
ve ben o takımda paylaşımı en çok kişilerden biriydim...
ben eski takımımda en yüksek kiloyu vererek haftanın ve etabın birincisi olmuştum ama bakalım burda neler olacak...
1.5 ayda 6 kilo vermiştim ve fiziğimde gerçekten gözle görülür değişiklikler olmuştu...
meyve derken elma başta gelir bu ara tam nar mevsimi süper bir meyve mandalina portakaldan ziyade mandalinayı seç daha az şeker var greyfurt başka armutda olabilir
dünkü menüm güzeller:
sabah: peynir, 5 zeytin, miniş pizza, tarçınlı ıhlamur.
ara: 1/2 elma,1/2 portakal,
öğle: kabak yemeği, miniş pizza, nar çiçeği çayı
ara: 1/2 elma,1/2 portakal,
akşam: kabak yemeği, 1 dilim kepekli, 1 dilim normal ekmek, yoğurt, 1 tane fındıklı gofret, tarçınlı ıhlamur.
ara: 1 elma, parmakucu kadar kurabiye.
kızlar ya bu gofrettin 2-3 paketliklerini bile 1 oturuşta yerdim ben. kurabiyeler de öyle, gel git hallederdim. şimdi sürünüyorlar.
baba-oğul günde 1er tane yiyecekler de.....
anlicanız biz aslında yediklerimizi yazıyoruz. ama önümüze gelip de yemediklerimiz, kendimizi tuttuğumuz anlardan kazanıyoruz.
işte ben dün akşam bu kadar başarılıydım.
bugün prensesperinin sevmediği miniş pizza olayından vazgeçtim.
ben de menüler hakkında pek yazamıyorum. çekiniyo muyum ne.
bundan sonra yazacam. korkun benden dermişim.
çekinmenin ne sana nede takıma bi faydası olmaz bence ...
hakkıyla eleştirimizi yapıp takım içinde de aktif olursak hem motivasyonumuz artar hemde kenetlenmiş ve birbirine destek veren bi takım olabiliriz...
valla ben aranızda daha yeniyim ama yeniyim diye kendimi arka plana çekemem bunun bana bi faydası olmaz bence sende böyle yap
sabah kahvaltısı
2 haşlama yumurta az peynir 3 zeytin bir salatalık
öğlen
5 köfte salata ve ayran
ara bir elma
akşam
bir kepçe çorba 2yemek k patlıcan yemeği
sabah akşam yürüyüş yaptım
öğle menüm
2 yk menemen
1 dilim ekmek
3 tane eti çay keyfi kurabiye
ara
1 tane havuç
akşamada bi aksilik olmazsa
1 biber dolma-yada 1 kase çorba-
yoğurt
yani inşallah:26:
hadi kızlar hareketlenin aktifleşin biraz çıtır olucaz kolay iş değil ve böyle az paylaşımla pek de çıtır olamayız motive olmak lazım sohbet etmek paylaşım yapmak lazım kendinize gelin silkelenin toparlayın kendinizi ve takımımız gerçek bir takıma benzesin ...
ben şimdi leslie 3 mil yapıcam sizde lütfen biraz daha gayret edin...
Allah seni davul etmesin emi
amin davul etmesin de çıtır etsin...
o zaman kaptanlığım hayırlı olsun periii....takıma kimse ugramadığı için kaptanlık bana kaldı gibi birşey oldu..kaptanlıgımı bildiriyorum o zaman.bu hafta liste yapma sırasıda bizde onuda öğrenmem lazım daha.ve korkun benden yeni kurallar geliyor...
o zaman kaptanlığım hayırlı olsun periii....
yeni kurallar konusunda hiç de öyle düşünmüyorum oku milletin canına şöyle de toplanalım ve gerçek bir takıma dönüşelim...
bu arada neden kimse yazmıyo izindelermi.........
dün akşam
1 tabak çorba
1 tane küçük biber dolma ve yoğurt
2 dilim ekmem
yarım mandalina 1 ltre su içtim
3 mil leslie yaptım.....
sabah menüm
2 tane közlenmiş biber
5 tane zeytin
biraz turp--ayy kendimi turp canavarı gibi hissediyorum-
üşenmezsem 1 de haşlanmış yumurta.......:26::26::26::26::26::26::26:
teşekkür ederiminşallah hayırlı olur.bu ara takıma kızgınım
yok canım izinde değiller.takıma ugramıyorlartakıma birkaç kişi daha davet edeceğim canlandırmaya çalışacagım
ben şimdi gidip oğlumun çorbasını içireceğim sonrada leslie 2 milimi yaparım
sonrada kahvaltımı yaparım ...
ama bizim bugün yine mevlidimiz varrr:18::18::18::18:
pilav konusunda az yiyerek kurtulmaya çalışsam tatlıyı almasam sarmadan tadımlık yesem bide ayran içsem kurtulabilirmiyim acaba ne dersiniz kızlar...... :18::18::18::18::18::18:
gayet yerinde bi kara katılıyorum canım...
ben bu takıma girip te bişeyler paylaşmak için eşimle ne mücadelede bulunuyorum bilseniz eşim istemiyor kk ya girmemi ben kilolarımdan kurtulmakta ısrarlıyım ...ama yinede ısrarla kk ya girip ısrarla diyete devam ediyorum......
karar senin canım sonuçta kaptan sensin ...o nasıl bir menüdür öyle..bu hafta kg duruma göre takıma almayı düşünüyordum seni ama cıks.bu hafta diyete alışma hafta olacak sanırım senin haftaya daha iyi menüler bekliyorum
canım hiçde öyle değil ne zaman pc nin başına otursam oğlumun pepee aşkı dile geliyor bana kalmıyo bile bilgisayar...varsa yoksa pepee..ben kk ya giriyorum oğlum anne itete-internete-girme diye feryat figan......aynen öyle canım..bende işlerimden fırsat buldukça burdayım.akşamları gelemiyorum ama her fırsatta burdayım.
takıma getireceğim ilk kural spor kuralı olacak.senin çocugun var şuleninde var.çocuklarınızla siz leslie yapabiliyorsanız herkes yapar.tugbada yürüyor mesela.bu konuda af olmayacak
takıma getireceğim ilk kural spor kuralı olacak.senin çocugun var şuleninde var.çocuklarınızla siz leslie yapabiliyorsanız herkes yapar.tugbada yürüyor mesela.bu konuda af olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?