Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öğle menüm
2 yk menemen
1 dilim ekmek

3 tane eti çay keyfi kurabiye

ara
1 tane havuç

akşamada bi aksilik olmazsa
1 biber dolma-yada 1 kase çorba-
yoğurt

yani inşallah:26:

kurabiyeler olmamış ama havuçtan ara olur mu bilmiyorum. şeker deposu diyorlar.
yemek yapamadığınızda 4 kaşık sebze yemeği yerine 1 orta boy havuç yiyin diyorlar.
salata malzemesi de değilmiş ayrıca.sebzeymiş.

menüm
sabah(geç yaptım, 10da)
2 dilim kepek ekmeği, peynir,5 zeytin,1-2 dilim domates

öğle
kabak yemeği, 1 dilim kepek ekmeği, yoğurt

ara
1 elma

akşam
yine kabak yemeği, 4 kaşık nohutlu pilav ve yoğurt

ara
süt, 2 yudum 3ü 1 arada

leslie mi de birazdan yapcam inş. oğlumu uyutmaya gidiyorum.

arkadaşlar ben diyette sebze yemekten,
özellikle çiğ ve besin değerini koruyan sebzeleri yemekten yanayım...
meyve ve sebze benim için besin değeri olduğu için ve diyet esnadında vücuduma faydası olan vitamini içerdiği her haliyle yemeye çalışıyorum...

Havuç yüksek miktarda lif içerir. Bu nedenle hazmı daha uzun sürer ve daha uzun süre tok kalmanıza neden olur.
Havucun içindeki yararlı maddeleri A, D, E, K, B2, B12 vitaminleri, karoten, iyot, askorbik ve pantotenik olarak sıralayabiliriz.
Yemekten önce
Her öğünden önce 1 adet havuç yiyin.
Havuç içerdiği yüksek orandaki lif nedeniyle tok hissetmenizi sağlar. Sizi tam olarak doyurmasa da sofrada daha az yemek yemenize neden olur.
1 havuç 30-35 kalori içerir. Bu miktar diyetinizi etkilemek için yeterli değildir. Her yemekten önce yiyeceğiniz 1 havuç ile 30-35 kaloriden çok daha fazlasını kesebilirsiniz.
Sabahları
Havuç yeme fikri hoşunuza gitmediyse bir de havuç suyu deneyin. Her öğünden önce bir büyük bardak havuç suyu için.
Sabah kahvaltıda içeceğiniz havuç suyu size ihtiyacınız olan tokluk hissini sağlar. Ayrıca havucun içindeki B12 vitamini
yorgunluk ve halsizliğe de iyi geldiği için zindelik sağlar...

inşallah 4. takımda sana ugurlu gelecek..bir an önce kurtulacaksın kilolarından takımı canlandırmak için önerisi olan varsa kabulum

meyve derken elma başta gelir bu ara tam nar mevsimi süper bir meyve mandalina portakaldan ziyade mandalinayı seç daha az şeker var greyfurt başka armutda olabilir

nara ve mandalinaya bayıılıyorum

aynen dediğin gibi kendimizi tuttugumuzda kazanıyorum menün güzel ama pizza olayına takılacaktım.sonunda yazmıssın vazgeçtim diye.hadi cumaya 2 gün var sık dişini güzel sonuçlar gör :34:

ben de menüler hakkında pek yazamıyorum. çekiniyo muyum ne.
bundan sonra yazacam. korkun benden dermişim.

hiç çekinmeden yaz canım

evet canım aynen dediğin gibi hiç bir faydası olmaz..abartıp birbirmizi kırmadan hertürlü yoruma açık olalım.hep destek verelim birbirmize

öğle menüm
2 yk menemen
1 dilim ekmek

3 tane eti çay keyfi kurabiye

ara
1 tane havuç

akşamada bi aksilik olmazsa
1 biber dolma-yada 1 kase çorba-
yoğurt

yani inşallah:26:

akşam tam olarak ne yedin?menün güzel..çay keyfi kurabiyede sabah oldugu için iyi.ama daha toparlama aşamasında oldugun için haftaya hiç kaçamaksız geçirmen lazım

Allah seni davul etmesin emi

amin davul etmesin de çıtır etsin...

takıma kimse ugramadığı için kaptanlık bana kaldı gibi birşey oldu..kaptanlıgımı bildiriyorum o zaman.bu hafta liste yapma sırasıda bizde onuda öğrenmem lazım daha.ve korkun benden yeni kurallar geliyor...

o zaman kaptanlığım hayırlı olsun periii....
yeni kurallar konusunda hiç de öyle düşünmüyorum oku milletin canına şöyle de toplanalım ve gerçek bir takıma dönüşelim...
bu arada neden kimse yazmıyo izindelermi.........

dün akşam
1 tabak çorba
1 tane küçük biber dolma ve yoğurt
2 dilim ekmem

yarım mandalina 1 ltre su içtim
3 mil leslie yaptım.....

Defnedeniz deneme sürende takımda paylaşımda bulunmadıgın içn takımdan diskalifiye ediyorum seni.istersen başka takımlarda şansını deneyebilirsin.başarılar..

ve aşağıdaki takım üyesi arkadaşlar.size uyarı veriyorum.aslında direkt takımdan çıkartmam lazım ama önce uyarmak istedim.tekrarı halinde direkt takımdan çıkarılacaksınız.4. takımı kapatmak istemiyorum.yeni kurallar koyacagım.ben gerçekten kilo vermek istiyorum ve gerçekten kilo vermek isteyenlerle birlikte olmak istiyorum.birkez daha takımı canlandırmak için ugraşacagım.olmadı zaten 3-4 kişiyiz.takımı kapatıp başka takımlara transfer oluruz olur biter.

mersa senin paylaşımların güzel.takıma ugramadıgın bu süre içerisinde ya diyetten koptugunu yada önemli bir mazaretin oldugunu düşünüyorum.açıklamanı bekliyorum.

zeynepece2009
zeynepçiğim eğer gerçekten kilo vermek istersen takımdan ayrılmamanı tavsiye ederim.bu hafta kendimi dinleyeceğim birz uzak kalacagım demiştin.cuma günü kesin bir cevap bekliyorum senden
doksanaltmışdoksan gerçekten kilo vermek istiyorsan.diyetine ve takıma sıkı sıkı sarılmanı tavsiye ederim.

sabah menüm
2 tane közlenmiş biber
5 tane zeytin
biraz turp--ayy kendimi turp canavarı gibi hissediyorum-
üşenmezsem 1 de haşlanmış yumurta.......:26::26::26::26::26::26::26:

teşekkür ederim inşallah hayırlı olur.bu ara takıma kızgınım

yok canım izinde değiller.takıma ugramıyorlar takıma birkaç kişi daha davet edeceğim canlandırmaya çalışacagım

ben şimdi gidip oğlumun çorbasını içireceğim sonrada leslie 2 milimi yaparım
sonrada kahvaltımı yaparım ...

ama bizim bugün yine mevlidimiz varrr:18::18::18::18:

pilav konusunda az yiyerek kurtulmaya çalışsam tatlıyı almasam sarmadan tadımlık yesem bide ayran içsem kurtulabilirmiyim acaba ne dersiniz kızlar...... :18::18::18::18::18::18:

dün akşam
1 tabak çorba
1 tane küçük biber dolma ve yoğurt
2 dilim ekmem

yarım mandalina 1 ltre su içtim
3 mil leslie yaptım.....

hem dolma hem ekmek olmamış.bide menünü ertesi sabah tek listede yazarsan daha kolay takip ederim

sabah menüm
2 tane közlenmiş biber
5 tane zeytin
biraz turp--ayy kendimi turp canavarı gibi hissediyorum-
üşenmezsem 1 de haşlanmış yumurta.......:26::26::26::26::26::26::26:

gayet güzel ne güzel turp tüketiyorsun..ne olacak haşlanmış yumurtadan koy suya 5 dk da olur

teşekkür ederim inşallah hayırlı olur.bu ara takıma kızgınım

yok canım izinde değiller.takıma ugramıyorlar takıma birkaç kişi daha davet edeceğim canlandırmaya çalışacagım

gayet yerinde bi kara katılıyorum canım...
ben bu takıma girip te bişeyler paylaşmak için eşimle ne mücadelede bulunuyorum bilseniz eşim istemiyor kk ya girmemi ben kilolarımdan kurtulmakta ısrarlıyım ...ama yinede ısrarla kk ya girip ısrarla diyete devam ediyorum......

o nasıl bir menüdür öyle..bu hafta kg duruma göre takıma almayı düşünüyordum seni ama cıks.bu hafta diyete alışma hafta olacak sanırım senin haftaya daha iyi menüler bekliyorum

aynen öyle canım..bende işlerimden fırsat buldukça burdayım.akşamları gelemiyorum ama her fırsatta burdayım.

takıma getireceğim ilk kural spor kuralı olacak.senin çocugun var şuleninde var.çocuklarınızla siz leslie yapabiliyorsanız herkes yapar.tugbada yürüyor mesela.bu konuda af olmayacak

o nasıl bir menüdür öyle..bu hafta kg duruma göre takıma almayı düşünüyordum seni ama cıks.bu hafta diyete alışma hafta olacak sanırım senin haftaya daha iyi menüler bekliyorum
karar senin canım sonuçta kaptan sensin ...
ama ben o pilavdan sonra akşam bişey yemeden yatıyorum sadece saat 6 gibi meyve ve yoğurt yiyorum....

canım hiçde öyle değil ne zaman pc nin başına otursam oğlumun pepee aşkı dile geliyor bana kalmıyo bile bilgisayar...varsa yoksa pepee..ben kk ya giriyorum oğlum anne itete-internete-girme diye feryat figan......

takıma getireceğim ilk kural spor kuralı olacak.senin çocugun var şuleninde var.çocuklarınızla siz leslie yapabiliyorsanız herkes yapar.tugbada yürüyor mesela.bu konuda af olmayacak

prensesim çok sevindim kaptanımız olduğuna.
haklısın gerçekten.
saat 7 den önce kalkmak eziyet diyen ben dün gece yapamadığım leslieyi sabah 6da kalkıp yaptım.duşumu aldım.
gün böyle daha güzel başladı. zinde hissediyorum.
bugünkünü öğleden sonra yapcam.

öğle yemeği getiremedim. öğle yemeği için de kahvaltılık koydum yine.
bu sabah tartılarda benden yanaydı.68 altını gördüm.inş yarın da aynı kiloyu görürüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…