esi cevap vermediyse hincini alamamistir,
ben daha cok sinir oluyorum esimle dalastikca
Günaydınnnnn...
Gune gene eksi ile uyandımdevamını dileriz
Herkese kolay gelsin
Sen guzel spor yapiyorsun canimben sadece cumalari eksi uyaniyorum
Hiç moralini bozma pampa bu iş süreklilik istiyor, kilolarımız bizden daha inatcı değildir bence.. istikrarı bozmadan devamLeslieyi ektim bu sabah
Arada fırsat bulunca yaparım..
Açıkcası dün artı çıkmamın sıkıntısından bu sabah pek keyifli uyanmadım, spor yapmak da istemedi canım.. Şişkinliğim gitti mi gitmedi mi öğrenmek için az önce tartıldım, cumaya göre eksi bile gördüm keyfim yerine geldi :) Normalde bu kadar çabuk modum düşmez ama günlerdir aç yatıyorum, hiç kaçamak yapmadım, hareketimi çoğalttım, bunları artı olarak görünce düşdüm biraz..
Tadı güzel ya ben beğenmiştimVücut alıştı mı bitti, kolay kolay etkilemiyor artık, ama benim ilk, tadını beğenecek miyim orası da bilinmezkötü ihtimalle burnumu tutar içerim
Sıcak olmaz mi hiç bende çocuğu evde tutamıyorum daha sabahtan başlıyor öğleden sonra bahçeye ineriz parka gideriz diye plan yapıyorGunaydin Sedum
Havalar orda bayadir sicak mi bilmiyorum ama burda azcik isinsin, kizi evde tutamiyorum.
Kahvalti da yapmadim ben daha
Dün benimde piknik gibi olsu bir nevi açık havada çok iyi geliyor. Haftaya ama kesin pikniğe gidicem özledimGünaydın canım bizde öğlen de arkadaşla parka gitcez çocukları goturcez bizde cay içeriz piknik gibi
Herife laf sokmak çok önemli bir şey ihmal etmemek gerek. Günde bir doz az kalabilirGünaydın kızlar, iyi bir gün olsun hepimiz için. Bugün dokunsan ağlayacak moddayım, regliden büyük ihtimalle.
Sabah işe gelirken çocukların küçüklük halleri geldi gözümün önüne. Ne çabuk büyüdüler diye ağladım.
Sonra anne babamı özledim diye ağladım.
Ofise geldim niye hayatım bu kadar monoton diye hayıflanıyorum.
Herife de laf sokup çıktım evden, onu da es geçmedim...
Bugün tersim pis
Gelmeden sinir yapıyor, gelince de dokunsan ağlayacak gibi...hemen bi doz bitter verelim arkadasa acil olarak.
ben o modu attim uzerimden, haftasonu cok gergindim, geliyor gelmekte olan saniyorum bugun
Günaydınn..
Aslında eşine laf sokunca rahatlaman gerekiyordu biraz, o da kesmediyseAlys in dediği gibi hemen bitter verelim
Bizim ki çözmüş o işi. Laf sokmaya başladığımda geliyor seninkiler diyo, suyuma gidiyo. Halbuki iki laf söylese kendime ayar çekicem. Meydanı boş buluyorum sanırsam o yüzdenesi cevap vermediyse hincini alamamistir,
ben daha cok sinir oluyorum esimle dalastikca
kaptanda böyle dediyse yenecek o bitter
Dur akşamda bir doz alayım bari, yarına geçer zaten. Pammık gibi karısı olurum yineHerife laf sokmak çok önemli bir şey ihmal etmemek gerek. Günde bir doz az kalabilir
Gelmeden sinir yapıyor, gelince de dokunsan ağlayacak gibi...
Nedir bu kadınların çektiği...
Bizim ki çözmüş o işi. Laf sokmaya başladığımda geliyor seninkiler diyo, suyuma gidiyo. Halbuki iki laf söylese kendime ayar çekicem. Meydanı boş buluyorum sanırsam o yüzden
kaptanda böyle dediyse yenecek o bitter
Dur kahvemi yapayım keyfi çıksın....
İyi oldu bunu attığın, kahveli smothie baya ilgimi çekti. İçine buzda atacaksın yazın soğuk soğuk iç mis gibi.
Cumaya kadar değişecek tabi canim bu eksi az daha da artacakGünaydın çıtır hatunlar
Kahvaltımı yaptım büyük oğlan canlı derste
Küççüğüne bez taktım dün heryeri işedihaftaya tekrar deneyeceğim
@Ayşe_M strese girdikçe daha çok şişersin relax ol canım artı çıkarsanda reglden olduğunu bildikten sonra sıkıntı yok bence.Yürüyüş yolun da çok güzel burda bisikletlerden yürüyemiyon
aysunayy cumaya kadar değişmez umarım eksilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?