Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar
Eşim, ben, oğlum yürüyüşe çıktık yarım saat kadar. Eve geldik, çayı demledik kahvaltı edeceğiz şimdi. Sonra da spor yapacağım bakalım. HErkese güzel, pozitif ve bol enerjili bir gün diliyorum.
Bu arada ben işe 1 Haziran’da başlıyorum sanırım, genelge hala devam ettiği için idari izne devam. Boşuna katılmadım eş yarışına.

Hiç moralini bozma pampa bu iş süreklilik istiyor, kilolarımız bizden daha inatcı değildir bence.. istikrarı bozmadan devam
Cumaya hedefi tutturacağız inşallah
Vücut alıştı mı bitti, kolay kolay etkilemiyor artık, ama benim ilk, tadını beğenecek miyim orası da bilinmez kötü ihtimalle burnumu tutar içerim
Tadı güzel ya ben beğenmiştim
Dolaba koy serim serin iyi gider
Hem tansiyona da iyi gelir limonu biraz arttırabilirsin belki

Gunaydin Sedum
Havalar orda bayadir sicak mi bilmiyorum ama burda azcik isinsin, kizi evde tutamiyorum.
Kahvalti da yapmadim ben daha
Sıcak olmaz mi hiç bende çocuğu evde tutamıyorum daha sabahtan başlıyor öğleden sonra bahçeye ineriz parka gideriz diye plan yapıyor çocuklar zayıflatacak bizi
Günaydın canım bizde öğlen de arkadaşla parka gitcez çocukları goturcez bizde cay içeriz piknik gibi
Dün benimde piknik gibi olsu bir nevi açık havada çok iyi geliyor. Haftaya ama kesin pikniğe gidicem özledim

Herife laf sokmak çok önemli bir şey ihmal etmemek gerek. Günde bir doz az kalabilir

hemen bi doz bitter verelim arkadasa acil olarak.

ben o modu attim uzerimden, haftasonu cok gergindim, geliyor gelmekte olan saniyorum bugun
Gelmeden sinir yapıyor, gelince de dokunsan ağlayacak gibi...
Nedir bu kadınların çektiği...
Günaydınn..
Aslında eşine laf sokunca rahatlaman gerekiyordu biraz, o da kesmediyse Alys in dediği gibi hemen bitter verelim
esi cevap vermediyse hincini alamamistir,
ben daha cok sinir oluyorum esimle dalastikca
Bizim ki çözmüş o işi. Laf sokmaya başladığımda geliyor seninkiler diyo, suyuma gidiyo. Halbuki iki laf söylese kendime ayar çekicem. Meydanı boş buluyorum sanırsam o yüzden
H3RA_ regl dendir
Bitter ye bencede :))
Bende felaket sinirli oluyorum malesef regl olmadan

Alys kahvaltimi begendim mi
1 yumurta daha ekledim
Fistik ezmeside en sekersizinden
kaptanda böyle dediyse yenecek o bitter
Dur kahvemi yapayım keyfi çıksın....

kiz eger bitterin yuksek oranda ise gayet saglikli bir sey, hem metabolizmayi da hizlandirma etkisi var, hem mutluluk hormonu salgilatiyor.
regl zamani yemicen de ne zaman yicen.
benim stokta var

ya da olmaz daha da sagliklisi olsun dersen, Varyemez in kakaolu tarcinli sutunden yap, o da kabul olunur.

H3RA_ ben bu tarifleri deneyeceğim
Meyveleri dondurucuya attım makinemin gelmesini bekliyorum
İyi oldu bunu attığın, kahveli smothie baya ilgimi çekti. İçine buzda atacaksın yazın soğuk soğuk iç mis gibi.
Ben hazırlıksızdım birde cahilim smothie konusunda. Evde ne bulduysam koydum bugünlük.
Yarım yeşil elma, 1 çay bardağı süt, yarım avakado, yarım armut, 1 kivi koydum. Kabak koyacaktım unutmuşum aceleden.
Deneme oldu bugün, ama sevdim tadını. Bugün attığınız tariflere göre alışveriş yapıcam. Sık sık yaparım artık.

Günaydın çıtır hatunlar
Kahvaltımı yaptım büyük oğlan canlı derste
Küççüğüne bez taktım dün heryeri işedi haftaya tekrar deneyeceğim

@Ayşe_M strese girdikçe daha çok şişersin relax ol canım artı çıkarsanda reglden olduğunu bildikten sonra sıkıntı yok bence.Yürüyüş yolun da çok güzel burda bisikletlerden yürüyemiyon

aysunayy cumaya kadar değişmez umarım eksilerin

Cumaya kadar değişecek tabi canim bu eksi az daha da artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…