Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Bugün bende de koşturmacalı geçecek.
Kahvaltı sonrası sadece karın egzersizi yapıcam. Öğleden sonra oğlanı alıp parka giderim orada açık havada yürüyüş yaparım.
Bugün rest günü gibi olsun. Dün epey yorulmuşum. Yorgunluktan 1 saat derin uyku uyumuşum

Gunaydin Sedum
Havalar orda bayadir sicak mi bilmiyorum ama burda azcik isinsin, kizi evde tutamiyorum.
Kahvalti da yapmadim ben daha

Günaydın canım bizde öğlen de arkadaşla parka gitcez çocukları goturcez bizde cay içeriz piknik gibi

Günaydın canım modunu hiç düşürme valla bende aynı durumdayım yaa sinir oluyorum ama yola devam

Nasıl şiştim anlatamam ya eksilecegim yerde arti çıkıyorum bende anlamadım hayırlısı cumaya inşallah eski olur diyim
Aynı ben

Yememe içmeme
Uykuma
Suyuma
Yürüyüşüme dikkat ediyorum
Lavaboya çıkabiliyorum ama tartıda artı çıkıyorum bu nasıl iş anlamadım

Ama kendimi incelmiş hissediyorum

Sabah sabah okulun bahçe kapısında gören bir tanıdık selamlaştık "abla ne kadar çok kilo vermişsin " dedi

Tek teselli bu

Yaa aynı durumdayım abla.valla neyse bu teselliyle idare etcez biraz

Günaydın kızlar, iyi bir gün olsun hepimiz için. Bugün dokunsan ağlayacak moddayım, regliden büyük ihtimalle.
Sabah işe gelirken çocukların küçüklük halleri geldi gözümün önüne. Ne çabuk büyüdüler diye ağladım.
Sonra anne babamı özledim diye ağladım.
Ofise geldim niye hayatım bu kadar monoton diye hayıflanıyorum.
Herife de laf sokup çıktım evden, onu da es geçmedim...
Bugün tersim pis

hemen bi doz bitter verelim arkadasa acil olarak.

ben o modu attim uzerimden, haftasonu cok gergindim, geliyor gelmekte olan saniyorum bugun

Haklısın canım, diğer işlerden çocuktan fırsat bulursam bugün dukan içeceği yapayım diyorum, ödem attırıyor dedi kızlar, rahatlarım biraz belki
Yaaa bende yaptım da daha önce çok yapiyodum artık bi etki etmedi bende sinir oldum işte neredeyse bir yıl olacak bana da o yüzden sen ilk yapıyorsan etki eder canım ins

Günaydınn..
Aslında eşine laf sokunca rahatlaman gerekiyordu biraz, o da kesmediyse Alys in dediği gibi hemen bitter verelim

Yaaa bende yaptım da daha önce çok yapiyodum artık bi etki etmedi bende sinir oldum işte neredeyse bir yıl olacak bana da o yüzden sen ilk yapıyorsan etki eder canım ins

Vücut alıştı mı bitti, kolay kolay etkilemiyor artık, ama benim ilk, tadını beğenecek miyim orası da bilinmez kötü ihtimalle burnumu tutar içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…