Burdayim aksam menuyu yazdim okuyayim gecmisi derken uyuya kaldimGünaydın canım..
Ben de sana yazacaktım yoksun diye :)
Regl oldun mu? Olursun daha Sali bugunNasıl şiştim anlatamam ya eksilecegim yerde arti çıkıyorum bende anlamadım hayırlısı cumaya inşallah eski olur diyim
Gunaydin SedumGünaydın kızlar
Bugün bende de koşturmacalı geçecek.
Kahvaltı sonrası sadece karın egzersizi yapıcam. Öğleden sonra oğlanı alıp parka giderim orada açık havada yürüyüş yaparım.
Bugün rest günü gibi olsun. Dün epey yorulmuşum. Yorgunluktan 1 saat derin uyku uyumuşum
Yok yaa daha olmadım eğer hesaplarıma göre olursam tam cuma ya denk geliyo canım sıkkın bu yüzdenRegl oldun mu? Olursun daha Sali bugun
Dusunup strese sokma kendini
Günaydın canım bizde öğlen de arkadaşla parka gitcez çocukları goturcez bizde cay içeriz piknik gibiGünaydın kızlar
Bugün bende de koşturmacalı geçecek.
Kahvaltı sonrası sadece karın egzersizi yapıcam. Öğleden sonra oğlanı alıp parka giderim orada açık havada yürüyüş yaparım.
Bugün rest günü gibi olsun. Dün epey yorulmuşum. Yorgunluktan 1 saat derin uyku uyumuşum
Günaydın canım modunu hiç düşürme valla bende aynı durumdayım yaa sinir oluyorum ama yola devamLeslieyi ektim bu sabah
Arada fırsat bulunca yaparım..
Açıkcası dün artı çıkmamın sıkıntısından bu sabah pek keyifli uyanmadım, spor yapmak da istemedi canım.. Şişkinliğim gitti mi gitmedi mi öğrenmek için az önce tartıldım, cumaya göre eksi bile gördüm keyfim yerine geldi :) Normalde bu kadar çabuk modum düşmez ama günlerdir aç yatıyorum, hiç kaçamak yapmadım, hareketimi çoğalttım, bunları artı olarak görünce düşdüm biraz..
Aynı benNasıl şiştim anlatamam ya eksilecegim yerde arti çıkıyorum bende anlamadım hayırlısı cumaya inşallah eski olur diyim
Yaa aynı durumdayım abla.valla neyse bu teselliyle idare etcez birazAynı ben
Yememe içmeme
Uykuma
Suyuma
Yürüyüşüme dikkat ediyorum
Lavaboya çıkabiliyorum ama tartıda artı çıkıyorum bu nasıl iş anlamadım
Ama kendimi incelmiş hissediyorum
Sabah sabah okulun bahçe kapısında gören bir tanıdık selamlaştık "abla ne kadar çok kilo vermişsin " dedi
Tek teselli bu
Günaydın kızlar, iyi bir gün olsun hepimiz için. Bugün dokunsan ağlayacak moddayım, regliden büyük ihtimalle.
Sabah işe gelirken çocukların küçüklük halleri geldi gözümün önüne. Ne çabuk büyüdüler diye ağladım.
Sonra anne babamı özledim diye ağladım.
Ofise geldim niye hayatım bu kadar monoton diye hayıflanıyorum.
Herife de laf sokup çıktım evden, onu da es geçmedim...
Bugün tersim pis
Günaydın canım modunu hiç düşürme valla bende aynı durumdayım yaa sinir oluyorum ama yola devam
Gunaydin baby girller
sabah pilatesimi yapmisim,
sabah kahvemi almisim,
bugun toplanti gunummus, bol bol oturucam demektir
Yaaa bende yaptım da daha önce çok yapiyodum artık bi etki etmedi bende sinir oldum işte neredeyse bir yıl olacak bana da o yüzden sen ilk yapıyorsan etki eder canım insHaklısın canım, diğer işlerden çocuktan fırsat bulursam bugün dukan içeceği yapayım diyorum, ödem attırıyor dedi kızlar, rahatlarım biraz belki
Günaydın kızlar, iyi bir gün olsun hepimiz için. Bugün dokunsan ağlayacak moddayım, regliden büyük ihtimalle.
Sabah işe gelirken çocukların küçüklük halleri geldi gözümün önüne. Ne çabuk büyüdüler diye ağladım.
Sonra anne babamı özledim diye ağladım.
Ofise geldim niye hayatım bu kadar monoton diye hayıflanıyorum.
Herife de laf sokup çıktım evden, onu da es geçmedim...
Bugün tersim pis
Günaydınn..
Aslında eşine laf sokunca rahatlaman gerekiyordu biraz, o da kesmediyseAlys in dediği gibi hemen bitter verelim
Yaaa bende yaptım da daha önce çok yapiyodum artık bi etki etmedi bende sinir oldum işte neredeyse bir yıl olacak bana da o yüzden sen ilk yapıyorsan etki eder canım ins
Gunaydin kizlar
Simdi kahvaltimi yaptim. Evi topliyim pazara gidicem ordan markete hava cok guzel yuruyerek gidiyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?