Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karar senin canım sonuçta kaptan sensin ...
ama ben o pilavdan sonra akşam bişey yemeden yatıyorum sadece saat 6 gibi meyve ve yoğurt yiyorum....

nasıl olsa verdiğin haftaya yansıyacak

canım hiçde öyle değil ne zaman pc nin başına otursam oğlumun pepee aşkı dile geliyor bana kalmıyo bile bilgisayar...varsa yoksa pepee..ben kk ya giriyorum oğlum anne itete-internete-girme diye feryat figan......

pepe de pepe ama ben bile seviyorum itete sini yesinler onun

teşekkürler
sevindim canım 68 inde altına görmene.leslie nede maşallah aynen devam

35 kalori iyiymiş valla. oğlum her yemekten önce ya havuç ya da salatalık alır yer aynı dediğin gibi. daha az yemesi gerekiyor ya

35 kalori iyiymiş valla. oğlum her yemekten önce ya havuç ya da salatalık alır yer aynı dediğin gibi. daha az yemesi gerekiyor ya

az mı neden :44::44:dalga mı geçiyosun benle kız senbenim oğlum her güm yer havuç ama ben kışın salatalık ve domates yedirmem ...havuç ve turp gibi kış sebzesi veririm eline.......

az mı neden :44::44:dalga mı geçiyosun benle kız senbenim oğlum her güm yer havuç ama ben kışın salatalık ve domates yedirmem ...havuç ve turp gibi kış sebzesi veririm eline.......

canım tabiki az yemesi gereken benim diye diyorum.
salata yaparken ister hep. veririm.
ben de kışın salatalık domates sokmam eve. mevsimine göre işte. yazın salatalık, kışın havuç yer.

3 mil yapıyorum. maşşallah sana
4 mil-5 mil çekimleri de varmış.bi de 3 mil hızlı kilo verme var ben de. ama o baya hızlı.

onu bilmiyodum ben bendekide 4 ve 5 m,l zaten ben 2 ve 3 er parçalara bölüyorum 15 er daklık ..bana onu nerden indirdiğini yazarmısın ....

canım tabiki az yemesi gereken benim diye diyorum.
salata yaparken ister hep. veririm.
ben de kışın salatalık domates sokmam eve. mevsimine göre işte. yazın salatalık, kışın havuç yer.

lesliemi yaptım duşa girip mevlite gidicem umarım kendime mukayet olurum ...benim aklımdan siz hiç çıkmayacaksınız sizde yemekleri görünce bizi hatırlayın ....

Kilo Vereyim derken yine kilo aldım arkadaşlarla dışarı çıkmıştık 3 bardak alkol sonucu 2 kg olarak dondü bana çok sıkı bir rejime başlamak şart oldu ve bugün ciddi anlamda dukan diyetine tekrar başladım . Sanırım başarıyla yürütebildigim tek diyet bu, bununla 10 kg verdim 2 ayda. Şimdi tekrar vericem, ilk hedefim 67. Su an tam olarak kilomu bilmiyorum çünkü sabah tartilmadim aksam tartildim ve 71.8 kg geldim
:S
(( gerçi bir de regl donemi şişkinliği var ama olsun. Kafama uzun zamandır tam olarak koyamıyordum ama sonunda kesin kararımı verdim ve diyetime başladım. Karar verdigimde çok katı oluyorum ve kesinlikle en ufak bir kaçamak bile yapmıyorum o konuda irademe hayranım :)

Son düzenleme:
bugünkü menüm....

sabah menüm
2 tane közlenmiş biber
5 tane zeytin
biraz turp--ayy kendimi turp canavarı gibi hissediyorum-
1 tane haşlanmış yumurta.......:26::26::26::26::26::26::26:

ara 12 de
1 tane mandalina -küçük-
1 tane hanımeller bisküvi

mevlitte

haşlanmış tavuk -tavuklu pilavın tavuğunu yedim-
7 tane yaprak sarma:18:
1 tane küçücük tulumba tatlısı

akşam

1 kase yoğurt
1 tane meyve

canım 2-3 sayfa öncesinde mesajlar yazdım.takıma gelmeyip gelmeyip bir mesaj yazıp çıkmayın lütfen.biraz geçmişi okuyun size dair birşeyler varmı takım ne alemde fikriniz olsun..

akşam yediğin her lokmayı yarına yazmanı rica ediyorum.bunlar dışında bişey yemezsen günü kurtarırsın belki.hadi yarın toparlan yaptıgın leslieler boşa gitmesin

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

prenses dedğin herşeyin altına imzamı atıyorum katılıyorum sana istediğini yap sonuna kadar haklısın

Minnoş prenses…….0
mersa ..................... 0
suleoz……………………6
zeynepece2009………0
PrensesPeri ................11
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424 .................14
BLUmoon2009…………18

29/11/2011 paylaşımları bilgilerinize

zeynep seni aşağıda paylaşımları okurken görüyorum biliyorum dayanamayıp okuyorsun hadi bişeyler yaz ya menümü yazıyorum yorum yap menüme bakalım yapabiliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…