Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün ki menüm

sabah
2 dilim kepekli ekmek 5 yeşil zeytin 2 siyah zeytin az peynir domates salatalık

ara bir mandalin

öğle bir kase yayla çorbası ve salata

ara bir mandalin bir elma

akşam

1 kepçe çorba 2yemek k patlıcan yemeği az yoğurt

bilgilerinize öpüldünüz

şimdi spor yapcam çıkmam lazım zaten takımdada kimsecikler yok ondan sonra ütü yapcam bir sürü işim çok inş vaktim olursa uğrarım öpüldünüz canlarım

dokasanaltmış yarışama hala devam ediyor start verilen tarihe bak sıkı diyete gir ben girdim seni seviyorum içtin biraları şişirdin göbeği dimi olmadı bu

hoşgeldin.
senin üzerine ben bi regli atlattım. bilemiyorum artık.
ales soru-cevapları yeni yayınlandı. onlara bakıyordum. ama sonunu getiremicem. cevapları unuttum bile.
sana nasıl geçti demiştim.

Son düzenleme:

akşamla yırtmışsın günü. inş mevlüt olaylarının sonu gelmiştir. yoksa haftada 2 fix mi?

bu menü çooook güzel olmuş

kalkınca:2 kayısı, ıhlamur
sabah: 6 zeytin, peynir, 2 dilim kepek ekmeği, süt
öğlen: 5 zeytin, peynir, 2 dilim kepek ekmeği, 1 elma
ara:süt, 2 kayısı, 2 diyet bisküvi
akşam: 5-6 kaşık nohut, 4 kaşık pilav, turşu, salata
ara: 1 bardaktan biraz fazla patlamış mısır, ıhlamur

hoşgeldin.
senin üzerine ben bi regli atlattım. bilemiyorum artık.
ales soru-cevapları yeni yayınlandı. onlara bakıyordum. ama sonunu getiremicem. cevapları unuttum bile.
sana nasıl geçti demiştim.

Aaaaa canım ben görmedim mesajını, fena değildi benim amacım 55 almak zaten, ama daha iyi alırım tahminen:) Hangi bölümden girdin sen? Bana EA puanı lazım. İyiki söyledin açıklandığını bende bakayım hemen :)

Bugünkü menüm:

ALDIĞIM GÜNLÜK TOPLAM KALORİ: 502

200 küsür kalori yaktım spor ile : 5 dakika kol çalıştım, 20 küsür dakika koştum, 10 dakika hızlı hızlı yürüdüm, toplam 4200 metre.

SABAH:

1 parça yağsız beyaz peynir
1 dilim hindi füme et
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
Yarım litre su

ÖĞLE:

430 ml. yeşil çay

ÖĞLEDEN SONRA:

6 adet küçük köfte
330 ml. coca cola zero

AKŞAM:

1 parça tavuk eti (azcık hardal ile)
1 parça yağsız beyaz peynir
1 buçuk dilim hindi füme et
yarım litre su
3 tane kuru incir ( tanesi 39 kaloriymiş, bir daha da yemem )

Son düzenleme:
akşam yediğin her lokmayı yarına yazmanı rica ediyorum.bunlar dışında bişey yemezsen günü kurtarırsın belki.hadi yarın toparlan yaptıgın leslieler boşa gitmesin
menüme aynen uydum canım haberin olsun.....

sanırım bu kurallara genel olarak uyuyorum....

1. ben olmuşum paylaşımlarda ...
umarım kilo verenler listesinde de ilk sırayı kaparım...ayy çok fesat gördüm kendimi

güseeeeellllllll

şimdi spor yapcam çıkmam lazım zaten takımdada kimsecikler yok ondan sonra ütü yapcam bir sürü işim çok inş vaktim olursa uğrarım öpüldünüz canlarım
kimse yok diye bişey yazmamazlık etme en azından kendi adıma ben her girişte yazılanları tek tek gözden geçiriyorum...

leslie linki için arkadaşıma sordum aldığı yerin linkleri iptalmiş.
gördüm canım sağol...

akşamla yırtmışsın günü. inş mevlüt olaylarının sonu gelmiştir. yoksa haftada 2 fix mi?
şimdilik bitti diyebilirim canım...

menün güzel bence ama turşu olmamış kilo bildirimi öncesiii...
turşu bildiğim kadarıyla su toplatıp ödeme neden oluyor:26:yanlışım varsa düzeltin:26:
bildirime az zaman kala vücutta ödem olursa tartıya artı olarak yansıyabilir

bende birazdan leslie mi yaparım şimdi biraz işim var onları halledeyim sonra görüşürüz..çıtır adayı güzel hatunlarım benimmm

pek bilgim yoktu. 1 ay sonra diye hiç ilgilenmedim. Sayısal 1-2 yi ve sözel 1 den bişiler yaptım işte.

prenses dedğin herşeyin altına imzamı atıyorum katılıyorum sana istediğini yap sonuna kadar haklısın

teşekkürler canım daha güzel günler bizleri bekliyor

ellerine sağlık.gelmeyenler belli zaten

gayet güzel

leslie linki için arkadaşıma sordum aldığı yerin linkleri iptalmiş.

hızlı leslie nin tam adı ne diye geçiyor youtubeden bir bakayım belki bulurum

genel olarak güzel canım.takımcak pilavdan uzak durmalıyız.mümkünse bulgur pilavı tercih etmeliyiz

süpersin akşamı iyi atlatmıssın
sen böyle şeylerde hep fesatlık yap bu bize yarar ancak

ben de turşu niye yedirtmiyolar kalorisi düşük diyodum. doğruymuş canım ya şişirdi gerçekten.

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim canım yine sıkkın bir müddet moralim bozuk olacak sanırım hiçbirşey çözülmüyor

neyse beni boşverin sizlerin keyfi nasıl?

benim dünkü menüm:

sabah 1 kase kflakes
ara yok
öğle patates salatası
ara yarım elma 1 mandalina yarım portakal
akşam 1 kase kflakes
ara yok erken yattım..

canım yemekte istemiyor.yaşayacak kadar yiyip gidiyorum işte

sürekli burda olan arkadaşlar özür diliyorum.bu mesajı biraz daha görecekler.gelip son sayfayı okuyup giden arkadaşlar için alıntılayacagım bikaç defa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…