Kilo Vereyim derken yine kilo aldım arkadaşlarla dışarı çıkmıştık 3 bardak alkol sonucu 2 kg olarak dondü banaçok sıkı bir rejime başlamak şart oldu ve bugün ciddi anlamda dukan diyetine tekrar başladım . Sanırım başarıyla yürütebildigim tek diyet bu, bununla 10 kg verdim 2 ayda. Şimdi tekrar vericem, ilk hedefim 67. Su an tam olarak kilomu bilmiyorum çünkü sabah tartilmadim aksam tartildim ve 71.8 kg geldim
:S
(( gerçi bir de regl donemi şişkinliği var ama olsun. Kafama uzun zamandır tam olarak koyamıyordum ama sonunda kesin kararımı verdim ve diyetime başladım. Karar verdigimde çok katı oluyorum ve kesinlikle en ufak bir kaçamak bile yapmıyorum o konuda irademe hayranım :)
arkadaşımdan aldım.
Kilo Vereyim derken yine kilo aldım arkadaşlarla dışarı çıkmıştık 3 bardak alkol sonucu 2 kg olarak dondü banaçok sıkı bir rejime başlamak şart oldu ve bugün ciddi anlamda dukan diyetine tekrar başladım . Sanırım başarıyla yürütebildigim tek diyet bu, bununla 10 kg verdim 2 ayda. Şimdi tekrar vericem, ilk hedefim 67. Su an tam olarak kilomu bilmiyorum çünkü sabah tartilmadim aksam tartildim ve 71.8 kg geldim
:S
(( gerçi bir de regl donemi şişkinliği var ama olsun. Kafama uzun zamandır tam olarak koyamıyordum ama sonunda kesin kararımı verdim ve diyetime başladım. Karar verdigimde çok katı oluyorum ve kesinlikle en ufak bir kaçamak bile yapmıyorum o konuda irademe hayranım :)
bugünkü menüm....
ara 12 de
1 tane mandalina -küçük-
1 tane hanımeller bisküvi
mevlitte
haşlanmış tavuk -tavuklu pilavın tavuğunu yedim-
7 tane yaprak sarma:18:
1 tane küçücük tulumba tatlısı
akşam
1 kase yoğurt
1 tane meyve
bugün ki menüm
sabah
2 dilim kepekli ekmek 5 yeşil zeytin 2 siyah zeytin az peynir domates salatalık
ara bir mandalin
öğle bir kase yayla çorbası ve salata
ara bir mandalin bir elma
akşam
1 kepçe çorba 2yemek k patlıcan yemeği az yoğurt
bilgilerinize öpüldünüz
dokasanaltmış yarışama hala devam ediyor start verilen tarihe bak sıkı diyete gir ben girdim seni seviyorum içtin biraları şişirdin göbeği dimi olmadı bu
hoşgeldin.
senin üzerine ben bi regli atlattım. bilemiyorum artık.
ales soru-cevapları yeni yayınlandı. onlara bakıyordum. ama sonunu getiremicem. cevapları unuttum bile.
sana nasıl geçti demiştim.
menüme aynen uydum canım haberin olsun.....akşam yediğin her lokmayı yarına yazmanı rica ediyorum.bunlar dışında bişey yemezsen günü kurtarırsın belki.hadi yarın toparlanyaptıgın leslieler boşa gitmesin
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
Minnoş prenses…….0
mersa ..................... 0
suleoz……………………6
zeynepece2009………0
PrensesPeri ................11
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424 .................14
BLUmoon2009…………18
29/11/2011 paylaşımları bilgilerinize
bugün ki menüm
sabah
ara bir mandalin
akşam
bilgilerinize öpüldünüz
kimse yok diye bişey yazmamazlık etme en azından kendi adıma ben her girişte yazılanları tek tek gözden geçiriyorum...şimdi spor yapcam çıkmam lazım zaten takımdada kimsecikler yok ondan sonra ütü yapcam bir sürü işim çok inş vaktim olursa uğrarım öpüldünüz canlarım
gördüm canım sağol...leslie linki için arkadaşıma sordum aldığı yerin linkleri iptalmiş.
şimdilik bitti diyebilirim canım...akşamla yırtmışsın günü. inş mevlüt olaylarının sonu gelmiştir. yoksa haftada 2 fix mi?
kalkınca:2 kayısı, ıhlamur
sabah: 6 zeytin, peynir, 2 dilim kepek ekmeği, süt
öğlen: 5 zeytin, peynir, 2 dilim kepek ekmeği, 1 elma
ara:süt, 2 kayısı, 2 diyet bisküvi
akşam: 5-6 kaşık nohut, 4 kaşık pilav, turşu, salata
ara: 1 bardaktan biraz fazla patlamış mısır, ıhlamur
aaaaa canım ben görmedim mesajını, fena değildi benim amacım 55 almak zaten, ama daha iyi alırım tahminen:) hangi bölümden girdin sen? Bana ea puanı lazım. Iyiki söyledin açıklandığını bende bakayım hemen :)
prenses dedğin herşeyin altına imzamı atıyorum katılıyorum sana istediğini yap sonuna kadar haklısın
Minnoş prenses…….0
mersa ..................... 0
suleoz……………………6
zeynepece2009………0
PrensesPeri ................11
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424 .................14
BLUmoon2009…………18
29/11/2011 paylaşımları bilgilerinize
bugün ki menüm
sabah
ara bir mandalin
akşam
bilgilerinize öpüldünüz
leslie linki için arkadaşıma sordum aldığı yerin linkleri iptalmiş.
kalkınca:2 kayısı, ıhlamur
sabah: 6 zeytin, peynir, 2 dilim kepek ekmeği, süt
öğlen: 5 zeytin, peynir, 2 dilim kepek ekmeği, 1 elma
ara:süt, 2 kayısı, 2 diyet bisküvi
akşam: 5-6 kaşık nohut, 4 kaşık pilav, turşu, salata
ara: 1 bardaktan biraz fazla patlamış mısır, ıhlamur
menüme aynen uydum canım haberin olsun....
sanırım bu kurallara genel olarak uyuyorum....
1. ben olmuşum paylaşımlarda ...
umarım kilo verenler listesinde de ilk sırayı kaparım...ayy çok fesat gördüm kendimi
menün güzel bence ama turşu olmamış kilo bildirimi öncesiii...
turşu bildiğim kadarıyla su toplatıp ödeme neden oluyor:26:yanlışım varsa düzeltin:26:
bildirime az zaman kala vücutta ödem olursa tartıya artı olarak yansıyabilir
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
Defnedeniz deneme sürende takımda paylaşımda bulunmadıgın içn takımdan diskalifiye ediyorum seni.istersen başka takımlarda şansını deneyebilirsin.başarılar..
ve aşağıdaki takım üyesi arkadaşlar.size uyarı veriyorum.aslında direkt takımdan çıkartmam lazım ama önce uyarmak istedim.tekrarı halinde direkt takımdan çıkarılacaksınız.4. takımı kapatmak istemiyorum.yeni kurallar koyacagım.ben gerçekten kilo vermek istiyorum ve gerçekten kilo vermek isteyenlerle birlikte olmak istiyorum.birkez daha takımı canlandırmak için ugraşacagım.olmadı zaten 3-4 kişiyiz.takımı kapatıp başka takımlara transfer oluruz olur biter.
mersa senin paylaşımların güzel.takıma ugramadıgın bu süre içerisinde ya diyetten koptugunu yada önemli bir mazaretin oldugunu düşünüyorum.açıklamanı bekliyorum.
zeynepece2009 zeynepçiğim eğer gerçekten kilo vermek istersen takımdan ayrılmamanı tavsiye ederim.bu hafta kendimi dinleyeceğim birz uzak kalacagım demiştin.cuma günü kesin bir cevap bekliyorum senden
doksanaltmışdoksan gerçekten kilo vermek istiyorsan.diyetine ve takıma sıkı sıkı sarılmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?