Bugünkü menüm:
ALDIĞIM GÜNLÜK TOPLAM KALORİ: 502
200 küsür kalori yaktım spor ile : 5 dakika kol çalıştım, 20 küsür dakika koştum, 10 dakika hızlı hızlı yürüdüm, toplam 4200 metre.
SABAH:
1 parça yağsız beyaz peynir
1 dilim hindi füme et
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
Yarım litre su
ÖĞLE:
430 ml. yeşil çay
ÖĞLEDEN SONRA:
6 adet küçük köfte
330 ml. coca cola zero
AKŞAM:
1 parça tavuk eti (azcık hardal ile)
1 parça yağsız beyaz peynir
1 buçuk dilim hindi füme et
yarım litre su
3 tane kuru incir ( tanesi 39 kaloriymiş, bir daha da yemem)
bu menü çooook güzel olmuş
Girdim canım girdim bugün süper geçtiilk günüm çok verimliydi
prenses ben kilomu yarın bildireceğim bu gün erkenden eşimle hastaneye gittik çıkmadan tartılmayı unuttum şimdide kahvaltı yaptım o yüzden senin için uygunsa yarın bildireyim:44::44::44::44:
günaydın kızlarbenim canım yine sıkkın bir müddet moralim bozuk olacak sanırım hiçbirşey çözülmüyor
neyse beni boşverin sizlerin keyfi nasıl?
benim dünkü menüm:
sabah 1 kase kflakes
ara yok
öğle patates salatası
ara yarım elma 1 mandalina yarım portakal
akşam 1 kase kflakes
ara yok erken yattım..
canım yemekte istemiyor.yaşayacak kadar yiyip gidiyorum işte
kıyamam, üzülme. zaman bi çözüm getirir sorunlarına.
ben böyle durumlarda hıncımı yemekten alırım. neyseki sen öyle değilsin.
süpersin akşamı iyi atlatmıssın
sen böyle şeylerde hep fesatlık yap bu bize yarar ancak
sadece bu kadar mı yedin:26:bence çok az ama kendin için en iyi olanı yine kendin bilirsin...günaydın kızlarbenim canım yine sıkkın bir müddet moralim bozuk olacak sanırım hiçbirşey çözülmüyor
neyse beni boşverin sizlerin keyfi nasıl?
benim dünkü menüm:
sabah 1 kase kflakes
ara yok
öğle patates salatası
ara yarım elma 1 mandalina yarım portakal
akşam 1 kase kflakes
ara yok erken yattım..
canım yemekte istemiyor.yaşayacak kadar yiyip gidiyorum işte
kendi adıma görürsem ilgilenirim...duyguyildiray, alda,8484 isimli 3 yeni arkadaş çağırdım gelirlerse tabi.yazıyorlar katılmak istiyoruz diye.sonr atakıma ugramıyorlar
normalde öyleyim canım ama bu defa yemeden içmeden kesildimee fenada olmadı hani
hızlı leslie nin tam adı ne diye geçiyor youtubeden bir bakayım belki bulurum
bugün leslie de off günüm olacak. yarın annem geliyor. ev beni bekliyor.
haftaiçi ev işi yapmayı sevmiyorum ya, 3 haftadır hep böyle.
bugün leslie de off günüm olacak. yarın annem geliyor. ev beni bekliyor.
haftaiçi ev işi yapmayı sevmiyorum ya, 3 haftadır hep böyle.
sadece bu kadar mı yedin:26:bence çok az ama kendin için en iyi olanı yine kendin bilirsin...
kendi adıma görürsem ilgilenirim...
belli canım hiç fena olmamış aksine bu durum diyet açısından avanyaja bile dönüşmüş.....
Leslie Sansone - Walk Away the Pounds Express - 3 Mile (51 min) (Fitness) diye geçiyormuş.
hızlıya mı geçiş yapıyorsun yoksa prensesperi.
bende birazdan 2 mil olanını yapacağım..
daha sonrada bi yığın ev işi beni bekliyo kahvaltımı bilr yapmadım daha önce işlerim bitsin sonrada bi çorba içerim sanırım....
tamam canımannenle bol bol hasret gider
bu kadar yedim malesef..bencede çok az bu kadar kısmaya bende karşıyım ama dün öyle geçti.bugun öğlene evden yemek getiremedik.tost yiyeceğiz.çeyrek yemeyi düşünüyorum.domatesli
inşallah ...teşekkürler tatlımbir bulayım bir bakayım istiyorum.bu leslie yi yaparken çok sıkılıyorum ben ya o yüzden mekik veya diğer videoları ek yapıyorum yanına mutlaka.belki bunu severim
gitsin yağlar..ev işi yaparkende gitsin inşallah :81:
diğer takımdaki diyetimde öyle sıkı bi ve katı bi diyet yapmıştım ki yalan yok bi anda erimişti 6 kilo ama sonuç olarak bayıldım doktor bana sadece yediklerini azaltarak ve aynı şeyleri yemeye devam ederek diyet yapmayı dene dedi...
şimdi onu uyguluyorum bakalım nasıl olacak...böyle olunca diyetim bittikten sonra yemekleri yeni görmüş gibi saldırasım da gelmiyo.........
inşallah ...
bu arada ben leslie yi yaparken en sevdiğim şarkıyı açıyorum lay lay lom yaparak daha zevkli hale geliyor leslie.......
aahhhhhh bide benim regl günüm kapıda ve canımda aşırı derecede tatlı çekiyoooorr:18::18::18:
diğer takımdaki diyetimde öyle sıkı bi ve katı bi diyet yapmıştım ki yalan yok bi anda erimişti 6 kilo ama sonuç olarak bayıldım doktor bana sadece yediklerini azaltarak ve aynı şeyleri yemeye devam ederek diyet yapmayı dene dedi...
şimdi onu uyguluyorum bakalım nasıl olacak...böyle olunca diyetim bittikten sonra yemekleri yeni görmüş gibi saldırasım da gelmiyo.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?