Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de ya tv ya şarkı açıyorum. biraz daha vereyim kiloları yer hareketleri eklicem leslieye.
çok kasmak istemiyorum birden.

sütlü tatlı fikrine ben de katılıyorum.

prensesim canım kaptan olmuşsun çok sevindim.aynen tahmin ettiğin gibi biraz sorunlu stresli günler geçirdim bide böyle olunca tabiki diyetten biraz uzaklaştım diyetten uzaklaşıncada buraya gelemedim.ama kendimi tekrar toparlamak istiyorum eğer diskalifiye edilmediysem.dün sanırım yaşadığım sorunların etkisiyle birden mide bulantısı başladı çıkardım burnumdan kan geldi tansiyonum yükselmiş falan filan işte bir sürü sıkıntı ama kabul ediyorsanız ben burdayım, belki bir kaç gün daha kopuk olabilirim takımdan belkide hiç çıkmam buralardan ama kendime bu günlerde fazla güvenemiyorum hepinizi öpüyorummm:)))

katı diyetleri hiç yapamam valla.
gidenlerin geri gelmemesi için bunu biraz hayat tarzı yapmak gerekiyor.az ye, sık ye.herşeyden ye.
katılıyorum bende sana canım...

3 günlüğüne geliyor.3 gün nedir ki. hiç yoktan iyi diyorum.

bende bayramdan beri göremedim anneciğimi...ve bu gece rüyamda çok kötü gördüm onu allahım inşallah hayırlı uzun ömürlerle onu bize bağışlarve tabi bu hepimizin annesi için geçerli...

bu arada prense sendemi evlisin yoksa ben mi yanlış anladım....:26:

merhaba hanımlar..ben duygu..benide davet etmişsiniz teşekkür ederim..
takıma girebilmem için ne yapmam gerekiyosa hazırım..
insallah bu işin altından kalkabilirim başarabilirimm..

nerede bu bayanlar?

su ana kadar yediklerim..
kahvaltı yok :26:

öğlen..
1 tabak domates çorbası
2 mandalina
2 kocaman bardak su

şimdilik bu kdr..
akşamada kayınvalideme gidicez artık hafif bi şekilde geçiştiricem..

merhaba hanımlar..ben duygu..benide davet etmişsiniz teşekkür ederim..
takıma girebilmem için ne yapmam gerekiyosa hazırım..
insallah bu işin altından kalkabilirim başarabilirimm..

duygu canım hoşgeldin aramıza.bu zorlu yolsa sabırlar ve başarılar dilerim

sabahları mutlaka kahvaltını yapmalısın metabolizma hızın düşer değilse.öğlen iyi geçmiş

canım takımdan çıkartmadım seni.ama uyarı verdim.tekrarı halinde malesef çıkartmak zorunda kalacagım.takımdaki diğer üyelere haksızlık olur değilse.sıkıntıların nedir bilmiyorum Allah yardımcın olsun.inşallah bir çözüm bulursun ne olursa olsun mutlaka buraya gel.sadece diyetlerimizi değil hayatıda paylaşıyoruz.anlatmak istersen seni dinleriz

duygu canım hoşgeldin aramıza.bu zorlu yolsa sabırlar ve başarılar dilerim

sabahları mutlaka kahvaltını yapmalısın metabolizma hızın düşer değilse.öğlen iyi geçmiş

teşekkür ederim canım ama geç kalkıyorum ve nasıl kahvaltı yapıcam bilmiyorum..
hayatım boyunca hiç kahvaltı alışkanlıgım olmadı benım..en erken ztn 12de uyanıyorum nasıl bi düzen oturutmam lasım bilemedimkii..:44:

geç kalkıyorsan yapacak birşey yok o zaman ben erken kalkıyorsun kahvaltıyı atlıyorsun sandım.gecede geç mi yatıyorsun?

ayy evet yaa :44:
1.5 2den önce yatmıyorum genelde..
bide bütün gün evde olunca erken kalkınca gün bitmiyor..bende öğlene kdr uyuyorum vallaa:26::26:

canım gece de geç yatıyorsan 9-10 gibi meyve vs ile ara öğün yapıp sonrasında birşey yememen lazım.diyet açısından bu önemli

2 hafta deneme süren olacak paylaşımlarına ve diyetlerine bakacagız

neyseki akşam 7den en geç 7.30dan sora bişey yemiyorum bi daha..belki varsa çay içerim yada meyve yerim o kdr bol bolda su içiyorum heralde yapabildiğim en iyi şeyde bu
paylaşımlarım bol olabilir malum zamanım var.ama herkes çalışıyo sanırım sayfa biras boş sanki?:26:

süper yemekten sonra birşey yememen ve bol su içmen..

takımda paylaşımla ilgili bugunlerde az sorun var.çözmeye çalışıyoruz

bende uzun camandır evdeydim iş bulamadım.2,5 ay oldu daha başlayalı.bebegim yok tatlım..

ay ne güzel keşke bende bulabilsem bi iş ama bulundugum şehir biraS küçük oldugu için burda işbulmak biras zor
evlendikten sonra geldim buraya evde oturmak biras zor oldu ama sanırım artık alışıyorum..bnmde henüz bebeğim yok zayıflarsam insallah çok istiyorum bi tane ufaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…