bu arada ben leslie yi yaparken en sevdiğim şarkıyı açıyorum lay lay lom yaparak daha zevkli hale geliyor leslie.......
aahhhhhh bide benim regl günüm kapıda ve canımda aşırı derecede tatlı çekiyoooorr:18::18::18:
tamam canımannenle bol bol hasret gider
katı diyetleri hiç yapamam valla.
gidenlerin geri gelmemesi için bunu biraz hayat tarzı yapmak gerekiyor.az ye, sık ye.herşeyden ye.
3 günlüğüne geliyor.3 gün nedir ki. hiç yoktan iyi diyorum.
Defnedeniz deneme sürende takımda paylaşımda bulunmadıgın içn takımdan diskalifiye ediyorum seni.istersen başka takımlarda şansını deneyebilirsin.başarılar..
ve aşağıdaki takım üyesi arkadaşlar.size uyarı veriyorum.aslında direkt takımdan çıkartmam lazım ama önce uyarmak istedim.tekrarı halinde direkt takımdan çıkarılacaksınız.4. takımı kapatmak istemiyorum.yeni kurallar koyacagım.ben gerçekten kilo vermek istiyorum ve gerçekten kilo vermek isteyenlerle birlikte olmak istiyorum.birkez daha takımı canlandırmak için ugraşacagım.olmadı zaten 3-4 kişiyiz.takımı kapatıp başka takımlara transfer oluruz olur biter.
mersa senin paylaşımların güzel.takıma ugramadıgın bu süre içerisinde ya diyetten koptugunu yada önemli bir mazaretin oldugunu düşünüyorum.açıklamanı bekliyorum.
zeynepece2009 zeynepçiğim eğer gerçekten kilo vermek istersen takımdan ayrılmamanı tavsiye ederim.bu hafta kendimi dinleyeceğim birz uzak kalacagım demiştin.cuma günü kesin bir cevap bekliyorum senden
doksanaltmışdoksan gerçekten kilo vermek istiyorsan.diyetine ve takıma sıkı sıkı sarılmanı tavsiye ederim.
katılıyorum bende sana canım...katı diyetleri hiç yapamam valla.
gidenlerin geri gelmemesi için bunu biraz hayat tarzı yapmak gerekiyor.az ye, sık ye.herşeyden ye.
3 günlüğüne geliyor.3 gün nedir ki. hiç yoktan iyi diyorum.
merhaba hanımlar..ben duygu..benide davet etmişsiniz teşekkür ederim..
takıma girebilmem için ne yapmam gerekiyosa hazırım..
insallah bu işin altından kalkabilirim başarabilirimm..
prensesim canım kaptan olmuşsun çok sevindim.aynen tahmin ettiğin gibi biraz sorunlu stresli günler geçirdim bide böyle olunca tabiki diyetten biraz uzaklaştım diyetten uzaklaşıncada buraya gelemedim.ama kendimi tekrar toparlamak istiyorum eğer diskalifiye edilmediysem.dün sanırım yaşadığım sorunların etkisiyle birden mide bulantısı başladı çıkardım burnumdan kan geldi tansiyonum yükselmiş falan filan işte bir sürü sıkıntı ama kabul ediyorsanız ben burdayım, belki bir kaç gün daha kopuk olabilirim takımdan belkide hiç çıkmam buralardan ama kendime bu günlerde fazla güvenemiyorum hepinizi öpüyorummm:)))
duygu canım hoşgeldin aramıza.bu zorlu yolsa sabırlar ve başarılar dilerim
sabahları mutlaka kahvaltını yapmalısın metabolizma hızın düşer değilse.öğlen iyi geçmiş
teşekkür ederim canım ama geç kalkıyorum ve nasıl kahvaltı yapıcam bilmiyorum..
hayatım boyunca hiç kahvaltı alışkanlıgım olmadı benım..en erken ztn 12de uyanıyorum nasıl bi düzen oturutmam lasım bilemedimkii..:44:
geç kalkıyorsan yapacak birşey yok o zamanben erken kalkıyorsun kahvaltıyı atlıyorsun sandım.gecede geç mi yatıyorsun?
ayy evet yaa :44:
1.5 2den önce yatmıyorum genelde..
bide bütün gün evde olunca erken kalkınca gün bitmiyor..bende öğlene kdr uyuyorum vallaa:26::26:
canım gece de geç yatıyorsan 9-10 gibi meyve vs ile ara öğün yapıp sonrasında birşey yememen lazım.diyet açısından bu önemli
2 hafta deneme süren olacak paylaşımlarına ve diyetlerine bakacagız
neyseki akşam 7den en geç 7.30dan sora bişey yemiyorum bi daha..belki varsa çay içerim yada meyve yerim o kdr bol bolda su içiyorum heralde yapabildiğim en iyi şeyde bu
paylaşımlarım bol olabilir malum zamanım var.ama herkes çalışıyo sanırım sayfa biras boş sanki?:26:
süper yemekten sonra birşey yememen ve bol su içmen..
takımda paylaşımla ilgili bugunlerde az sorun var.çözmeye çalışıyoruz
çözeriz insallah canımm
sen evlimisin?çalışıyomusun?
evliyim canım.ismim reyhan çalışıyorum
sen neler yapıyorsun?
bende evliyim canım..
ben evdeyim calışmıyorum şuanda..bebiş falan varmı?
bende uzun camandır evdeydim iş bulamadım.2,5 ay oldu daha başlayalı.bebegim yok tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?