ay ne güzel keşke bende bulabilsem bi iş ama bulundugum şehir biraS küçük oldugu için burda işbulmak biras zor
evlendikten sonra geldim buraya evde oturmak biras zor oldu ama sanırım artık alışıyorum..bnmde henüz bebeğim yok zayıflarsam insallah çok istiyorum bi tane ufaklık
ben koskoca konyada çok zor iş buldum küçük bir ildeysen daha zordur tahmin ederim.ama nasip.hiç ummadıgın bir anda bir işin oluverirbende evde oturmaya zor alıştım ama sonrasında da keyfini çıkarttım.bol bol gez dinlen kafanı mesgul edecek şeyler bul
konyadasın ha güzel bi yermiş bizde gezmek için gelmeyi düşünüyoduk bi ara eşimin askerlik arkadası var konyada davet etmişti bizi...bizde sinoptayız..walla öle keyfini çıkara çıkara 82 kilo olmusum canımmmşimdi derdim onları vermek..insallah başarabilirim..
aramıza hoş geldin canım ben bluemerhaba hanımlar..ben duygu..benide davet etmişsiniz teşekkür ederim..
takıma girebilmem için ne yapmam gerekiyosa hazırım..
insallah bu işin altından kalkabilirim başarabilirimm..
canım nacizane tavsiyem sabahları mümkün olduğunca erken kalk ve aç karna leslie yap çok faydası oluyo erken kalkınca günün uzun olduğu için hareket oranında artıyo...ayy evet yaa :44:
1.5 2den önce yatmıyorum genelde..
bide bütün gün evde olunca erken kalkınca gün bitmiyor..bende öğlene kdr uyuyorum vallaa:26::26:
bende akşamları 7 den sonra bişey yiyemesem keşkeneyseki akşam 7den en geç 7.30dan sora bişey yemiyorum bi daha..belki varsa çay içerim yada meyve yerim o kdr bol bolda su içiyorum heralde yapabildiğim en iyi şeyde bu
paylaşımlarım bol olabilir malum zamanım var.ama herkes çalışıyo sanırım sayfa biras boş sanki?:26:
blue sabah erkenden sende tartıl bana bildir olurmu?
fikrini değiştiren ne oldu çok merak ettim doğrusuuu:44::26:blue sabah erkenden sende tartıl bana bildir olurmu?
fikrini değiştiren ne oldu çok merak ettim doğrusuuu:44::26:
anladım canım ...şimdi tamam yedekte tutuyon beni öyle miiii
canımcım yanlış anlaşıldım sanırım.net birşey yok diyemem şimdiden.listedeki kişi sayısı çok az.yarınki durumuna göre bir karar vereceğim
anladım canım ...şimdi tamam yedekte tutuyon beni öyle miiii
mersa neden öyle alttan alttan bakıyon yukarı gelde sohbet edelim seninle...
selam arkadaşım yenimi geirdin takıma ben bir kaç gündür giremedim.çok güldüm yaaa alttan alttan bakıyosun demene, tamam yukarı geldim ama çıkmam lazım köpeğimin yemek ve tuvalet saati aşağı indirecem daha sonra yine uğrarım.bu arada hoş geldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?