Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben koskoca konyada çok zor iş buldum küçük bir ildeysen daha zordur tahmin ederim.ama nasip.hiç ummadıgın bir anda bir işin oluverir bende evde oturmaya zor alıştım ama sonrasında da keyfini çıkarttım.bol bol gez dinlen kafanı mesgul edecek şeyler bul

konyadasın ha güzel bi yermiş bizde gezmek için gelmeyi düşünüyoduk bi ara eşimin askerlik arkadası var konyada davet etmişti bizi...bizde sinoptayız..walla öle keyfini çıkara çıkara 82 kilo olmusum canımmm şimdi derdim onları vermek..insallah başarabilirim..

gelin canım.oralardan farklıdır burası.en başta kupkuru bir hava sizi karşılar deniz olmadıgı için ve yazın gelmenizi tavsiye ederim.kışın çok soguk :18:

kız ben keyfini çıkart derken yeme içmeyi kastedmedim.bol bol gez bol bol oku başaracaksın tabi canım.istedikten sonra

4.takım 233. Etap

mersa(80,5
PrensesPeri(81,7
doksanaltmışdoksan (69,7
tugba8424(103,8
zeynepece2009 (78,3
suleoz(68,6

4.Takim toplam yüzdesi

merhaba hanımlar..ben duygu..benide davet etmişsiniz teşekkür ederim..
takıma girebilmem için ne yapmam gerekiyosa hazırım..
insallah bu işin altından kalkabilirim başarabilirimm..
aramıza hoş geldin canım ben blue
inşallah hedefin kiloya sağlam adımlarla ve kolayca ulaşırsın bu yolda bizde sana arkadaşlık ederiz...

ayy evet yaa :44:
1.5 2den önce yatmıyorum genelde..
bide bütün gün evde olunca erken kalkınca gün bitmiyor..bende öğlene kdr uyuyorum vallaa:26::26:
canım nacizane tavsiyem sabahları mümkün olduğunca erken kalk ve aç karna leslie yap çok faydası oluyo erken kalkınca günün uzun olduğu için hareket oranında artıyo...

bende akşamları 7 den sonra bişey yiyemesem keşkeama olmuyo...
bu arada bende tüm gün evdeyim sana yarenlik ederim burada...

blue sabah erkenden sende tartıl bana bildir olurmu?

bende bunu bekliyodum zaten 11 gibi bildiririm...:13:

çıtırlarım unutmadan bu günkü yediklerimi de yazayım hemen...

sabah kahvaltı yapmadım öğleden sonra ablamla yeğenim geldi...

4 tane tavuk kanat
2 tane çiğ köfte
1 dilim ekmek
çeyrek lavaş

1 yaprak marul
5 tane yeşil zeytin
biraz sos
havuç tarator maynezsiz ve yağsız yoğurtlu

akşam
1 kase yayla çorbası

gün içinde de 2.5 ltreyi aşkın suuu
:26::26::26::26::26:
yazdıklarım çok görünebilir gözünüze ama küçük porsiyonlardı ve akşamı çorbayla geçireceğim ve yatmadan öncede lesliemi yapacağım kızlarrr
:26:

çıtırlarım ben çıkıyorum gece gelemeyebilirim size iyi sohb
etler iyi eğlenceler yarın görüşmek üzere...inşallah hepiniz mutlu haberlerle burda olursunuz...

mersa neden öyle alttan alttan bakıyon yukarı gelde sohbet edelim seninle...

selam arkadaşım yenimi geirdin takıma ben bir kaç gündür giremedim.çok güldüm yaaa alttan alttan bakıyosun demene, tamam yukarı geldim ama çıkmam lazım köpeğimin yemek ve tuvalet saati aşağı indirecem daha sonra yine uğrarım.bu arada hoş geldin...

hep üzülecek değiliz ya birazda gülelim değilmi
bu arada evet yeni girdim hatta tam girdim denemez deneme süresindeyim.....ama yinede hoş buldum

evet kızlar ben geldim bu gün ki menüm

sabah

2 haşlama yumurta az peynir 3 zeytin bir bardak yeşilçay

ara yok

öğle

yarım tabak mantar ve az yoğurt

ara bir elma 3 ceviz

akşam

yarım tabak mantar az yoğurt bir parça peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…