Kaptancazim beni eslemeyin demistim
Muhakkak kaptanım bende öyle mi daha iyi daha ağır ilaçlar kullanması mı diye düşünüp ilaçları kullanıyorduk. Maalesef çok iyi doktorlara denk gelmedik biz sanırım geniz etide büyüktü ameliyat olacaktı neredeyse KBB profesörün göründüm artık son çare oda ameliyat deseydi olacaktı o gerek görmedi şuan küçük büyüsün zaten geriler kullandığınız ilaçlar küçülmeye başlamış dedi ameliyat olmadı7 ve 14 yaşlarda atlatılıyor diye biliyorum. Bizim doktorumuz çocuk astım alerji uzmanı olduğu için 14 yaşa kadar bakıyor.
İlaçsız olmuyor malesef bende hiç istememiştim ama hasta olduğunda kullandığı ilaçlar daha ağır oluyordu.
Üstüne bademcik, geniz eti ve kulak problemleride başlamıştı. Tıkanmlaradan dolayı kulak zarı çökme yapmış işitme kaybı oluşmaya başlamıştı. O yüzden tedavide ki ilaç gözüme batmadı. Artı eksi dengesi yapmak gerekiyor böyle durumlarda bence.
Geçen haftanın acısını çıkardım kuzuAsi Matmazel o nasıl bir kilo vermedir kızzz maşallah
Verenleri tebrik ediyorum
Sabitler üzülmeyin arada tıkanabilirz insanız neticede
Artılara küstüm
Amin canım çok sağolBende severim . Özelikle bahar aylarında.yesil soğanı çok canim çeker nam nam
Su listeye bi giremedim yahu.
Geçmiş olsun canım.
Kızlar bu video 30 dk da bana 4500 adım attırdı. Alabildiğim en yüksek adım oldu bir video içinde. Aralarda da yürüdüm ama. Çok güzel terletiyor kendisi. HIIT cardio videosu.
Amin kuzu olur eks eşim olur valla 3 gün aç kaldım desem yeridirEski eşim maşaAllahnaptın sen böyle yahu, darısı başıma
Sorduktan sonra baya bekledim tek tek baktım mesajlara. Tartı fotosunun içinde yazdığın için dikkatimden kaçmış.Kaptancazim beni eslemeyin demistim
Gerçekten zor. Yaptığım en zor hiit cardio. Ama su içinde kalıyorsun en sonunda. Kaç kalori yaktırıyor acaba bu?8 dakikada ben pert çok hızlı ya yerde plank yaparken tırmanma hareketi yapıyorlar ya o çok zormuş
Ben çok seviyorum o hareketi8 dakikada ben pert çok hızlı ya yerde plank yaparken tırmanma hareketi yapıyorlar ya o çok zormuş
Ekledim hemen çok güzel hareketler varGerçekten zor. Yaptığım en zor hiit cardio. Ama su içinde kalıyorsun en sonunda. Kaç kalori yaktırıyor acaba bu?
Kaptanım eş olmuşuz her şekilde de dikkat etmem lazım bu hafta
8 dakikada 44 kalori yakmışım gerisini sen düşünGerçekten zor. Yaptığım en zor hiit cardio. Ama su içinde kalıyorsun en sonunda. Kaç kalori yaktırıyor acaba bu?
Nasıl seversin o hareketi beynim yerinden çıkacaktı kızz aaa kızzzBen çok seviyorum o hareketien sevdiğim hareketlerdendir kerata
Amin kuzu olur eks eşim olur valla 3 gün aç kaldım desem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?