Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Muhakkak kaptanım bende öyle mi daha iyi daha ağır ilaçlar kullanması mı diye düşünüp ilaçları kullanıyorduk. Maalesef çok iyi doktorlara denk gelmedik biz sanırım geniz etide büyüktü ameliyat olacaktı neredeyse KBB profesörün göründüm artık son çare oda ameliyat deseydi olacaktı o gerek görmedi şuan küçük büyüsün zaten geriler kullandığınız ilaçlar küçülmeye başlamış dedi ameliyat olmadı
Asi Matmazel o nasıl bir kilo vermedir kızzz maşallah
Verenleri tebrik ediyorum
Sabitler üzülmeyin arada tıkanabilirz insanız neticede
Artılara küstüm
Geçen haftanın acısını çıkardım kuzu

8 dakikada ben pert çok hızlı ya yerde plank yaparken tırmanma hareketi yapıyorlar ya o çok zormuş
Kızlar bu video 30 dk da bana 4500 adım attırdı. Alabildiğim en yüksek adım oldu bir video içinde. Aralarda da yürüdüm ama. Çok güzel terletiyor kendisi. HIIT cardio videosu.

Gerçekten zor. Yaptığım en zor hiit cardio. Ama su içinde kalıyorsun en sonunda. Kaç kalori yaktırıyor acaba bu?
8 dakikada 44 kalori yakmışım gerisini sen düşün Ben hiç hit cardio yapmadım yanlış yerden başlamışım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…