Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben muafim dimi beybi kaptan?

Bir hafta mezuniyet tatilindeyim, sonra gelcem

Kaptancım ben listelerimi sansürleyerek paylaşayım en iyisi

Kiz ben bugun senin taktigi yaptim.
Izin verdim kendime, ama dedim acsan ye veya gercekten canin istiyorsa.

Sabah 10da ara ogun yaptim, 12de ogle yemegi canim istemedi bir sey yemedim.

Sonra gene canim bir sey istemedi ama carsiya cikacaktim, aksam da gece kalacak diye sutlu kahve ictim.

Ondan sonra da normal aksam yemegini yedim. Sadece fazladan corba ictim, o da cok guzel olmus diyerek

Baya basariliydi bence.
Tabi tam olmasi gerektigi gibi degil ama alismak da gerekli elbette.

geçen yıl bir arkadaşımız vardı. senin gibi her şeyin tadına bakarak kilo vermeye çalışıyordu. börekler sarmalar dolmalar. aylarca bir al bir ver şeklinde devam etti. karbonhidrat ve şekerden uzak duramıyordu bir türlü. belli bir noktada kilo vermesi durunca pes etti. abov dememizin nedeni budur yoksa afiyet olsun.

Ne güzel
Kendini dinle
Şartlara göre içinden geldiği gibi davran hepsi bu
Stres yok bol huzur yasak yok ama ben istemiyorum modunda

Ben şu hedefi tartinin altına yazmayı hep unutuyorum özür dilerim kaptanim
İki seferdir yazdığım hedefi tutunca iyice unutkan oldum
Hedefim 69.00
Kaptanim gerçekten çok özür dilerim
@Arriety

Ne güzel
Kendini dinle
Şartlara göre içinden geldiği gibi davran hepsi bu
Stres yok bol huzur yasak yok ama ben istemiyorum modunda
Iste o mod bana uzak, deniyorum bakalım, benim icin kilo koruma denemesi de olacak ayni zamanda.

Onun icin de simdiden taktik geliştirmem lazim.
Onceki mezuniyetimden sonra aldim geri kilolari, bu sefer ayni hatayi yapmak istemiyorum.

normal şartlarda cok şey yazardım da konu sen olunca susuyorum afiyet olsun abla, magnolyayı benim için de yiyeydin gııı

aedenli merhaba yeni eşimmm :)
Selaaaam
Akşama bi salata istedi sanki menün, onun dışımda harika canım, sporun da öyle şahane
Ben bugün spor yapamadım canım istemedi ama yarın telafi ederim inşallah
Kayisiyi gece islattiginda ne oluyor ve sayesinde sabah wcye cikabiliyor musun ben de cumalari deneyeyim ona gore
Normal insanlarda tuvalete çıkmaya yardımcı oluyor, ama ben normal değilim sanırım bi işe yaramadı ama sende yarar belki, aysunayy faydasını görmüş
Yarın H3RA_ kaptanımın tavsiyesi ile zeytinyağı eklenmiş ılık su içeceğim bu sefer olacak inanıyorum
Menü ve su güzel eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…