Kiyamadin mi minik kalbimeKaptancım ben listelerimi sansürleyerek paylaşayım en iyisi
==> DUYURU <==
Haftaya cuma icin hedef belirtmeyenler en gec yarin sabah hedef belirleyip paylasmalidir
Bu hafta, Pazartesi kontrol tartisi fotografli olacaktir
H3RA_ @sedulu @Ayse_M Alys @Serina08 esmeriiim @Ayse_M Asi Matmazel @noram @nurdeva @Ozzybal @KumraL_KrakeR @stitch @asena87 CEYDOS @klbk33 @AKovser @Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself @Nalyeccc @Melegimkorusun aysunayy aedenli
Kaptancım ben listelerimi sansürleyerek paylaşayım en iyisi
canım hayırlı olsun mezuniyetin darısı hepimizin başına.
Asi Matmazel ergin kırbaçın beslnme seklınjn oldugu bı yazı falan varmı baksam
EvetSagolasin ceydosum, planladigimdan erken oldu, o yüzden bir kac gun sonra hemen geri doncem. Gidecek 3 kilom daha var.
geçen yıl bir arkadaşımız vardı. senin gibi her şeyin tadına bakarak kilo vermeye çalışıyordu. börekler sarmalar dolmalar. aylarca bir al bir ver şeklinde devam etti. karbonhidrat ve şekerden uzak duramıyordu bir türlü. belli bir noktada kilo vermesi durunca pes etti. abov dememizin nedeni budur yoksa afiyet olsun.Kaptancım bakma sen benim 4 parça börek yediğime kendime hiçbirşeyi yasaklamazsam ben sadece tadımlık olarak yiyip içiyorum
Örneğin açma poğaça vs yi aylar oldu yapmadım istersem yapar yerim ama yemek istemiyorum modundayım
Ben aynı depremlerin yer kabuğunun gazını aldığı gibi
az az yediğimde yiyecek içeceklere aşermiyorum
Çoğu şeye yasak koyunca o zaman psikolojik olarak zorlaniyorum
Ne güzelKiz ben bugun senin taktigi yaptim.
Izin verdim kendime, ama dedim acsan ye veya gercekten canin istiyorsa.
Sabah 10da ara ogun yaptim, 12de ogle yemegi canim istemedi bir sey yemedim.
Sonra gene canim bir sey istemedi ama carsiya cikacaktim, aksam da gece kalacak diye sutlu kahve ictim.
Ondan sonra da normal aksam yemegini yedim. Sadece fazladan corba ictim, o da cok guzel olmus diyerek
Baya basariliydi bence.
Tabi tam olmasi gerektigi gibi degil ama alismak da gerekli elbette.
Ben şu hedefi tartinin altına yazmayı hep unutuyorum özür dilerim kaptanim==> DUYURU <==
Haftaya cuma icin hedef belirtmeyenler en gec yarin sabah hedef belirleyip paylasmalidir
Bu hafta, Pazartesi kontrol tartisi fotografli olacaktir
H3RA_ @sedulu @Ayse_M Alys @Serina08 esmeriiim @Ayse_M Asi Matmazel @noram @nurdeva @Ozzybal @KumraL_KrakeR @stitch @asena87 CEYDOS @klbk33 @AKovser @Ressamgibi Varyemez AppLesma @Onlymemeself @Nalyeccc @Melegimkorusun aysunayy aedenli
Iste o mod bana uzak, deniyorum bakalım, benim icin kilo koruma denemesi de olacak ayni zamanda.Ne güzel
Kendini dinle
Şartlara göre içinden geldiği gibi davran hepsi bu
Stres yok bol huzur yasak yok ama ben istemiyorum modunda
normal şartlarda cok şey yazardım da konu sen olunca susuyorumH3RA_
Kahvaltı öncesi
21 kuru üzüm +3 kayısı +500 ml su
Kahvaltı
2 yumurta
2 domates +2 tk zeytinyağı
3 tk fıstık ezmesi
4 parça börek
7 zeytin
1 kk peynir
15 kaju
2 ceviz
600 ml şekerli çay
Aralar
250 ml kefir
500 ml su +2 çay kaşığı keten tohumu unu
500 ml su
1maden suyu
Akşam
1 kepçe mercimek yemeği
1.5 tahta kaşık makarna
4 yk yoğurt
3 -4 yeşil soğan
Magnolya
Selaaaamaedenli merhaba yeni eşimmm :)
Akşama bi salata istedi sanki menün, onun dışımda harika canım, sporun da öyle şahaneArrietty_ H3RA_ @sedulu aedenli
12 gibi kahvaltı; 2 h yumurta, salatalık domates, zeytin, bir dilim pide
Ara; kakaolu, tarçınlı kahve
15.00: 3 tane sarma, 1 havuç
18.00; 2 kase yeşil mercimek çorbası
Su; 3 litre
Spor; 120 sn plank 40p, 400 ip atlama 130p, 10,451 adım 315p, 62 dk normal yürüyüş 62p.
Toplam; 547 puan
Eki Görüntüle 2854423
Normal insanlarda tuvalete çıkmaya yardımcı oluyor, ama ben normal değilim sanırım bi işe yaramadıKayisiyi gece islattiginda ne oluyor ve sayesinde sabah wcye cikabiliyor musun ben de cumalari deneyeyim ona gore
Menü ve su güzel eşim
Oğlum agladi yine mecbur asaagi indik . Benim ütü isi yine yattı yapamadım. Gelince Banyo yaptırdım simdi yemek yiyip yattılar. Bugün herkes erkenden uyudu.
Yorma kendiniOğlum agladi yine mecbur asaagi indik . Benim ütü isi yine yattı yapamadım. Gelince Banyo yaptırdım simdi yemek yiyip yattılar. Bugün herkes erkenden uyudu.
Yorma kendini
Ben utuyu senede 1-2 anca yaparim
Disariyi cok seviyor herhal?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?