Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun çok üzüldüm. yıllar geçtikçe insanın bünyeside farklılık gösteriyor senin ki göstermiyorsa ne mutlu sana
Tek olmadigima Sevindim
Ütü masam bile yok
yav benimde ütü masam yok ütümde varla yok arasıydı. kayınvalidemin evinden 5 adet çalışır ütü çıkınca 2 tanesine el koydum. ne gerek varsa. artık eşimin kıyafetlerini mecbur ben ütülemek zorunda kalacağım.

Kızlar yoğun bir gündü daha yeni oturuyorum desem yeridir. Hatta oturmadan yatmaya geçtim direkt
Sabah erkenden kalkıp spor, ofis işleri ve temizliği güne sığdırmam lazım. Arada yıkanacak çamaşırlar yapılacak yemekler vs vs
Menü alıntılayamadım, kilo verenleri kutlayamadım tamamen vakitsizlikten sorry.

İyi geceler herkese, hepimiz yarın mükemmel bir güne uyanalım

Asi Matmazel birinciliğin hayırlı olsun canım.
Bu hafta yaptığın detokslar ne kadar iradeli olduğunun kanıtı. Karşılığınıda aldın ne güzel

Arrietty_ kaptanım ikinci olmamıza sevindim. Bu kadar yüksek bir artı getirdiğim hafta kötü bir sonuç alsaydık daha çok mutsuz olacaktım. Haftaya ve devamındaki haftalar hep 1. oluruz inşallah.

Selaaaam
Hadi bakalim guzel bir hafta olur insallah.
Sen geleli 1 ay dolmadi galiba 5,6 kilo verdin yanilmiyorsam.
Super
Ben veremiyorum uzun zamandir bakalim daha da dikkat edecegim bu hafta her seye.

Yaptigin detoks nedir?
5.2 kilo oldu canim pazar günü 1 ay olacak 24 ince başlamıştım 2 gunde veririm belki daha

Kabak detoxu yapiyorum takıldım ayni kilolara birden 1 2 kilo gitsin istiyorum insallah faydalı olir masallah sende kilo mu kalmis son kilolar zor gider detox denedin mi hic.
Menünü cok begendim canim..dışarıda mi yuruyus yapiyorsun evde leslie falan mi.bugun cok yagmurluydu ben pek fazla adim atamadım.

51.4 cuma hedef
51.7 ptsi hedef

Günaydın kızlar..
2 gündür düzenim şaşmış durumda, bugün normale dönüyorum.. Oğlum daha iyi, karnı resmen başına bela bu çocuğun, daha yeni geldik doktordan, tedavi yeni bitti, yine başladı Neyse geceden beri toparladı gibi, ben de bugün bol sulu bir gün geçirmek istiyorum, su içmeği bile unutuyordum koşuşturmaktan..
Dün de yazamadım tek tek, hepinizi tebrik ederim, 2cilik için de ayrıca tebrik ederim, başarılarınız daim olsun

Sağol canım sorduğun için, kusura bakma valla öğle yoğun geçti ki günler, telefonumun nerde olduğunu unutuyordum bugün rahatım sonunda, bebiş de iyi, normale dönüyoruz..

Ergin kırbaç usulü birgün su orucu ertesi gün 2 öğün yedim sonraki gün su orucu 5 gün yaptım. Yani 3 gün su orucu 2 gün normal beslenme şeklinde yaptım canım

Nasıl yapılıyor canım o su orucu?

Hedef 83.5 kaptanim ben pazartesi belirtiyoruz diye aslinda yazmıyorum bundan sonra yazarım cuma ile hedefi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…