geçmiş olsun çok üzüldüm. yıllar geçtikçe insanın bünyeside farklılık gösteriyor senin ki göstermiyorsa ne mutlu sanaCanım ben aynı bu düzende sene 2010 da 68 kg den 15 kilo verip 53 kiloya geriledim
Veee uzun yıllar o kiloyu muhafaza ettim
Ta ki 2017 yılının sonlarına doğru burada anlatmamın pek doğru olmayacağı bir rahatsızlık geçirene kadar o rahatsızlık sebebiyle yemeden içmeden kesildim kilo almam tavsiye edildi
Vitamin ilaçlarıyla kilo aldım yaklaşık 2 sene ilaç kullandım kilo almak için
Sonra çok şükür sağlığıma kavuştum
Ben de fazlalıkları vermeye karar verdim
Benim hikaye özetle bu ceydosum
yav benimde ütü masam yok ütümde varla yok arasıydı. kayınvalidemin evinden 5 adet çalışır ütü çıkınca 2 tanesine el koydum. ne gerek varsa. artık eşimin kıyafetlerini mecbur ben ütülemek zorunda kalacağım.Tek olmadigima Sevindim
Ütü masam bile yok
canım yapmadığın spor için o XH3RA_ Kaptan ben dün listemi paylaşmıştım x koymuşsun sebebi nedir ?
bende bende728. Etap olağanüstü sıkı hal yönetimi kaptan yardımcısı emrinize hazırdır komutanım
5.2 kilo oldu canim pazar günü 1 ay olacak 24 ince başlamıştım 2 gunde veririm belki dahaSelaaaam
Hadi bakalim guzel bir hafta olur insallah.
Sen geleli 1 ay dolmadi galiba 5,6 kilo verdin yanilmiyorsam.
Super
Ben veremiyorum uzun zamandir bakalim daha da dikkat edecegim bu hafta her seye.
Yaptigin detoks nedir?
Menünü cok begendim canim..dışarıda mi yuruyus yapiyorsun evde leslie falan mi.bugun cok yagmurluydu ben pek fazla adim atamadım.12.00:1,5 tava yumurta, 5×5 cm eksi maya ekmek, 50 gr dil peyniri, yesillik, salatalik
Ara:1 kayisi-1 ceviz
Ara: 4 cilek
19.00:firinda 140 gr somon-havuc-sogan
1 kase mercimek corbasi.
2.5 lt su, 6 cay, 2 Turk kahvesi
9588 adim: 287
35 dk pilates: 210
Toplam: 497aysunayy Eki Görüntüle 2854369
51.4 cuma hedef==> DUYURU <==
Haftaya cuma icin hedef belirtmeyenler en gec yarin sabah hedef belirleyip paylasmalidir
Bu hafta, Pazartesi kontrol tartisi fotografli olacaktir
H3RA_ @sedulu E English_teacherrr Alys @Serina08 @esmeriiim E English_teacherrr Asi Matmazel @noram @nurdeva @Ozzybal @KumraL_KrakeR stitch @asena87 CEYDOS K klbk33 Dahlia_ @Ressamgibi @ozrengin @AppLesma @Onlymemeself N Nalyeccc @Melegimkorusun aysunayy @aedenli
ben de seni yerim bebişim
Sağ ol kuşum bir iki kilo daha verip bi bakacam duruma
Amin inşallah hep birlikte gelelim istediğimiz kilolara
Günaydın Kaptanım, ben asıl listedeydim deneme listesine mi düştüm muaf olunca
Estağfirullah canım, bebiş nasıl oldu, dinlenebildin mi
Ergin kırbaç usulü birgün su orucu ertesi gün 2 öğün yedim sonraki gün su orucu 5 gün yaptım. Yani 3 gün su orucu 2 gün normal beslenme şeklinde yaptım canım
Hedef 83.5 kaptanim ben pazartesi belirtiyoruz diye aslinda yazmıyorum bundan sonra yazarım cuma ile hedefi de==> DUYURU <==
Haftaya cuma icin hedef belirtmeyenler en gec yarin sabah hedef belirleyip paylasmalidir
Bu hafta, Pazartesi kontrol tartisi fotografli olacaktir
H3RA_ @sedulu E English_teacherrr Alys @Serina08 @esmeriiim E English_teacherrr Asi Matmazel @noram @nurdeva @Ozzybal @KumraL_KrakeR stitch @asena87 CEYDOS K klbk33 Dahlia_ @Ressamgibi @ozrengin @AppLesma @Onlymemeself N Nalyeccc @Melegimkorusun aysunayy @aedenli
Ooo süpersin bende bundan sonra sabahları eşimi ise gönderdikten sonra çıkcam hatta şuan senin gazına geldim giyinip cikiyorumGünaydın kizlarrr 1 saatlik yürüyüşümü tamamladım iyi geliyor dışarıda yürümek ben duşa hemen
HarikasınOoo süpersin bende bundan sonra sabahları eşimi ise gönderdikten sonra çıkcam hatta şuan senin gazına geldim giyinip cikiyorum
Orda spor aletleri var çok iyi geliyor bana bi saatte bölgesel yaparımHarikasın
E English_teacherrr bisey Sorcam hiç termal kullandın mi ?yürürken bi faydasını gördun mu ?Günaydın kizlarrr 1 saatlik yürüyüşümü tamamladım iyi geliyor dışarıda yürümek ben duşa hemen
Aslinda bende yapsam çok iyi ama anca yürüyorum geliyorum oğlan evde uyuyo esim bekliyo ise gitmeden gidip geliyorum hemenOrda spor aletleri var çok iyi geliyor bana bi saatte bölgesel yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?