Kahvaltidan sonra pamela yap. Bakalim eriyomu erimiyomuYanı oyle ama kahvaltıyı erıtemeden aksam oluyor canım ıstemıyor yemek bısey. Insallah bu hafta daha bı dıkkatlı bakıcam duruma bakalım ne olacak
O da ödül mü diyorum
yav kaptanın radarına neden girdi acaba dedim offf bir baktım gerçekten çok fena . derhal acil durum uyarısı yapmalısın kendine.@neutral
Kahvaltı öncesi
21 kuru üzüm +3 kayısı +500 ml su
Kahvaltı
2 yumurta
2 domates +2 tk zeytinyağı
3 tk fıstık ezmesi
4 parça börek
7 zeytin
1 kk peynir
15 kaju
2 ceviz
600 ml şekerli çay
Aralar
250 ml kefir
500 ml su +2 çay kaşığı keten tohumu unu
500 ml su
1maden suyu
Akşam
1 kepçe mercimek yemeği
1.5 tahta kaşık makarna
4 yk yoğurt
3 -4 yeşil soğan
Magnolya
Ciddi teşvık var eş olayında karsı taraf ıcınde dusunuyor dıkkat edıyor ınsan guzel bence.Olsun valla çok ciddi teşvik ediyor eş olayı. Bu hafta kendime sıkı yönetim ilan ettim. O 57 buraya gelecek.bu kadar uçmasam iyiydi de uçamazsak da koşarız artık.
Pamela ney yeniyormuKahvaltidan sonra pamela yap. Bakalim eriyomu erimiyomu
Valla bncede degılO da ödül mü diyorum
canım ben senin kilo bildirimlerini hiç görmüyorum. vallahi misafir takımdan falan sandım bir ara. pazartesi cuma günleri bildirim yapılıyor biliyorsun değil mi? en son 10 mayısta yapmışsın bir daha bildirim bulamadım.inşaAllah canım
Geçen haftaki menülerime bakarsan ilk defa bu kadar diyet gibi menü hazırladımyav kaptanın radarına neden girdi acaba dedim offf bir baktım gerçekten çok fena . derhal acil durum uyarısı yapmalısın kendine.
hadi inşallah ama magnolyalar falan börek of bana çok geldi.Geçen haftaki menülerime bakarsan ilk defa bu kadar diyet gibi menü hazırladım
Ve sonuç sadece giden 100 gr
Ben kendi normalime döndüm canım
Aç kalmadan haftalık en az 300 gr vermeye devam diyorum
Yapıyorum tabikicanım ben senin kilo bildirimlerini hiç görmüyorum. vallahi misafir takımdan falan sandım bir ara. pazartesi cuma günleri bildirim yapılıyor biliyorsun değil mi? en son 10 mayısta yapmışsın bir daha bildirim bulamadım.
bugün paylaşımın var mıydı? ben mi göremedim?Yapıyorum tabiki
Hiç telaşlanma ceydosum benim içinhadi inşallah ama magnolyalar falan börek of bana çok geldi.
Vardıbugün paylaşımın var mıydı? ben mi göremedim?
saat 15 e kadar bildirim yapılıyor sen geç yapmışsın ondan görmemişim çok pardon.Vardıgözünden kaçmıştır tüm mesajlarıma girdim bi an kendimden şüphe ettim
Öyle mi? Bilmiyordum, öyleyse 15 öncesi yaparım artıksaat 15 e kadar bildirim yapılıyor sen geç yapmışsın ondan görmemişim çok pardon.
takibi bırak yazısının yanında nokta nokta yer var oraya tıkla kimler kimler yazmış çıkıyor. oradan ulaşabiliyorsun.Kendı meaajlarınızı nerden goruyosunuz yaw. Yada bırının butun haftakı menulerıne nasıl bakıyorsunuz
Sinitzel gibi arasında salam ve peynir var. Kasaptan aldık kendi yapıyormuş deneyelim dedik. Normalde tavuğu sote ya da izgara seviyorum ben.ŞinitZel mi cordon blue dedıgın. Chloe nın puanı da yüksekmiş. Arada yapayım barı
Afıyet olsun
Guzelmıs o zaman. Degısıklık sartSinitzel gibi arasında salam ve peynir var. Kasaptan aldık kendi yapıyormuş deneyelim dedik. Normalde tavuğu sote ya da izgara seviyorum ben.
Simdide ben kendimden emin olamadim. Ilk sayfa da ki kurallara baktimÖyle mi? Bilmiyordum, öyleyse 15 öncesi yaparım artık
Takibi bırak yazısını bulursam gerısı tamamtakibi bırak yazısının yanında nokta nokta yer var oraya tıkla kimler kimler yazmış çıkıyor. oradan ulaşabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?