Güzel menü canımcım, spor da şahaneSelam
Sabah:
1 simit
5 zeytin
Kk beyaz peynir
13.00:
1 domates
16.00:
1 domates
18.00:
4 kanat
I kase salatalik, sogan, domates, salatalik ve turp
Su 1,5 litre
Spor:
Ne kadar surdu tempolu yuruyus bilmiyorum
15bine odaklaninca1 saat dicem
1 saat tempolu yuruyus 150
15069 adim 452
Bolgesel 8 dk 48
Toplam: 650 puan
Arrietty_ sedulu @neutral noram
Gece nasıl canım peki? Bağlıyor Muş’un bez?Bende 3 gun oldu başladım yaa aslında korktuğum gibi olmadı ama büyük tuvaletini soylemiyo direk yapiyo küçüğü de zaten sürekli götürüyorum onda sıkıntı olmadı da
Ay superrGünaydın kızlar
Bugün biraz oramı buramı ölçeyim bi dedim
E English_teacherrr ve @Onlymemeself kollarda 1 cm incelme var. Demek ki işe yarıyor kızlar. Sizde durum nasıl ?
Kol için 1 cm incelme bile güzel çünkü çok yavaş eriyor meret
Gunaydin fistik. Bol sansGünaydın kızlar.
Oğluma tuvalet eğitimine başladım bugün. Bana şans dileyin.
40 Dk oldu kalkalı. Çamaşır attım, bulaşık makinasını boşaltıp, banyoyu yıkadım. Evi topladım. Kayısılı suyumu içtim. Çay demledim.
Bugün sadece yoga yapiciiim. Planım rahatlamak.
Gece biraz alışana kadar bağlarım sanırım canım ama sabah kalkınca alıyorum hiç yapmamış oluyoGece nasıl canım peki? Bağlıyor Muş’un bez?
Bence gunduz takmiyosan gecede takma. Kafasi karismasin.Gece biraz alışana kadar bağlarım sanırım canım ama sabah kalkınca alıyorum hiç yapmamış oluyo
Gece yatağına büyük bir naylon sererdimGece nasıl canım peki? Bağlıyor Muş’un bez?
Ooo kolay gelsin. Su geçirmez alez tavsiye ederim. Hem kendi yatağı için hem de salondaki koltuklar için falan. Ben bir kaç tane alacağım ne olur ne olmaz.Günaydın kızlar.
Oğluma tuvalet eğitimine başladım bugün. Bana şans dileyin.
40 Dk oldu kalkalı. Çamaşır attım, bulaşık makinasını boşaltıp, banyoyu yıkadım. Evi topladım. Kayısılı suyumu içtim. Çay demledim.
Bugün sadece yoga yapiciiim. Planım rahatlamak.
Sen yazınca aklıma geldi insanın ihtiyacı olmayınca aklına bile gelmiyor su geçirmez alez işiOoo kolay gelsin. Su geçirmez alez tavsiye ederim. Hem kendi yatağı için hem de salondaki koltuklar için falan. Ben bir kaç tane alacağım ne olur ne olmaz.
Doğru diyorsun canım bu gece daha takmayım gece uyandırsam mi wc içinBence gunduz takmiyosan gecede takma. Kafasi karismasin.
Uyandır canımDoğru diyorsun canım bu gece daha takmayım gece uyandırsam mi wc için
Tamam ablacım sagol.bilgiler içinUyandır canım
Ayşecim kolay gelsin, en güzel çağları ...Tamam ablacım sagol.bilgiler için
Maydonoz suyunu nasil yapiyorsunuz?Kahvaltı öncesi
3 kuru kayısı 500 ml su
Yaklaşık 500 ml maydanoz suyu
Kahvaltımı birazdan yaparım
Akşam için aklımda birkaç seçenek var
Henüz karar veremedim
Bence hep ayni saatlerde uyandir. Ama uyanik olsun. Ne yaptiginin farkinda olsun. Bence kuzumDoğru diyorsun canım bu gece daha takmayım gece uyandırsam mi wc için
Şuan hala soylemiyo ama ben götürüyorum sürekli ki bu halde bile büyüğünü altına yapiyo öğrenir mi dersinBence hep ayni saatlerde uyandir. Ama uyanik olsun. Ne yaptiginin farkinda olsun. Bence kuzumBenim kiz cok kolaydi ama yegenlerimde boyle yaptik. Odul sistemini kullan bence. Hem cocukta heveslenir. Ben kizim 10 yasina kadar kullandim. Basta anlasiyorduk mesela bu tahta doldumu hayvanbahcesine gidecez yada bunu alacam. Oyle hevesleniyorduki
Sende wc egitiminde kullan ve eminimki kolay olacak
Ogrenir kuzumm ogrenir az sabirŞuan hala soylemiyo ama ben götürüyorum sürekli ki bu halde bile büyüğünü altına yapiyo öğrenir mi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?