Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel menü canımcım, spor da şahane @Onlymemeself

Ay superr bende bi kac gun once yazmistim buraya 1 cm incelme var diye
E English_teacherrr sende de 1 cm gitmis
Gunaydin fistik. Bol sans
bugun dinlen sen, ben sizi sasirtacam bugun sporlaaa yani insallahh

Gece nasıl canım peki? Bağlıyor Muş’un bez?
Gece yatağına büyük bir naylon sererdim
naylon üzerine birkaç kat çarşaf serip yatırırdım ben çocuklarımı bez bağlamazdım geceleri

Yatağı çarşafı hariç onların üzerine battaniye serip naylon çok geniş olacak
Naylon üzerine de bir büyük çarşafı birkaç kat yapıp üzerine sererdim

Böylelikle yatağına çiş inmemiş olur üstteki çarşaf battaniye birşey olursa yıkanır nasılsa

Ooo kolay gelsin. Su geçirmez alez tavsiye ederim. Hem kendi yatağı için hem de salondaki koltuklar için falan. Ben bir kaç tane alacağım ne olur ne olmaz.

Ooo kolay gelsin. Su geçirmez alez tavsiye ederim. Hem kendi yatağı için hem de salondaki koltuklar için falan. Ben bir kaç tane alacağım ne olur ne olmaz.
Sen yazınca aklıma geldi insanın ihtiyacı olmayınca aklına bile gelmiyor su geçirmez alez işi
noram su geçirmez alez kullanabilirsin

Bizim yaklaşık 20 sene öncesinin alezleri geniş naylonlardı

Kahvaltı öncesi
3 kuru kayısı 500 ml su
Yaklaşık 500 ml maydanoz suyu

Kahvaltımı birazdan yaparım

Akşam için aklımda birkaç seçenek var
Henüz karar veremedim
Maydonoz suyunu nasil yapiyorsunuz?

1 tk Elma sirkeli suyumu ictim bende.
Simdide 1 bardak elektrolytlu su icecegim. Spor oncesi mineralleri alayim, enerji gelsin yagmur da spor yaparken

Doğru diyorsun canım bu gece daha takmayım gece uyandırsam mi wc için
Bence hep ayni saatlerde uyandir. Ama uyanik olsun. Ne yaptiginin farkinda olsun. Bence kuzum Benim kiz cok kolaydi ama yegenlerimde boyle yaptik. Odul sistemini kullan bence. Hem cocukta heveslenir. Ben kizim 10 yasina kadar kullandim. Basta anlasiyorduk mesela bu tahta doldumu hayvanbahcesine gidecez yada bunu alacam. Oyle hevesleniyorduki
Sende wc egitiminde kullan ve eminimki kolay olacak

Eklentiler

• 285D866E-BAA1-4E84-A93A-9980E04291F0.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 18
  • 67DC51DC-DB94-40D4-807C-13EAAD6C5A77.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 22
Şuan hala soylemiyo ama ben götürüyorum sürekli ki bu halde bile büyüğünü altına yapiyo öğrenir mi dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…