Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim kilo verimim düşmüş, son 1,5 aydır istediğim gibi spor yapamıyorum. Bu hafta oğlum kreşe dönüş yapacak, daha çok firsatim olacak. Umarim daha hızlı kilo veririm.

Vaay bugün hareketlenmişsin.
Evettt senı mahcup edrrmıyım kaptan bırç bıldım
Şu pamelayı bnde yapcam bakalım

Günaydın kızlar yürümek için kalktım ama maalesef yağmur yağıyor H3RA_ cagiracaktim seni de ama olmadı
Ayşecim günaydın o yağmurları bu taraflara da gönderin
Geçen hafta okula giderken yol kenarında çiftçi buğday tarlasını yağmurlama sistemiyle suluyordu kuraklıktan
Bu yıl nisan ayı kurak geçti mayısın son 10 günü oldu hala 1 damla yağmur yok

Evet abla bu yıl garip bir yıl oluyo hava açısından buraya da yeni yağıyor. İnşallah Allah riziklarini kesmez de devam eder

Günaydın kızlar..

Dün gece oğlum geç saaate kadar uyumadı.. En son minderleri yere atıp oynuyorduk ki uyuyakalmışım.. Bir uyandım hepimiz bir tarafta uyumuşuz.. Yatağa zor attım kendimi şimdi de zor yürüyorum heryerim ağrıyor bugün yataktan çıkacak gibi değilim

su son 4 Etapda baya dusuk sayilar var

Hiç beğenmedim kendimi, zaten tabloyu görmeme gerek yok, gram gram gidiyor kilolar.. Haziran sonuna kadar 65 olma hayallerim vardı ama hayal olarak kalıcak sanırım.. Yemeğimi çeşitlendiremediğimden çok zorlanıyorum açıkcası..

Günaydın kızlar yürümek için kalktım ama maalesef yağmur yağıyor H3RA_ cagiracaktim seni de ama olmadı

Günaydın

Günaydın kızlar

Günaydın ablacım

Günaydın kızlar.
Oğluma tuvalet eğitimine başladım bugün. Bana şans dileyin.

40 Dk oldu kalkalı. Çamaşır attım, bulaşık makinasını boşaltıp, banyoyu yıkadım. Evi topladım. Kayısılı suyumu içtim. Çay demledim.

Bugün sadece yoga yapiciiim. Planım rahatlamak.

Bende 3 gun oldu başladım yaa aslında korktuğum gibi olmadı ama büyük tuvaletini soylemiyo direk yapiyo küçüğü de zaten sürekli götürüyorum onda sıkıntı olmadı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…