Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinGunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Tabloya göre verilen kilo değil bütün vücut ağırlığından kaybettiğin miktarın tüm vücut ağırlığına oranıVuu 5 kilo vermişim ya hiç farkında değilim
Elma da yok muydu Kuzu?Arrietty_ kaptanım meyve çok olmuş demişsin ama iki porsiyon meyve hakkımız yok mu? Ben bir porsiyon çilek 100gr civarı da karpuz yedim bu kadar da mı fazla?
Yaa sabaha yapmış olursa sinir olurum herhalde benE English_teacherrr benim iki sipa da cisleri gelince gece huzursuz olup ses cikarirlar, uyanmasalar bile oradan anlar kaldiririm, kucuk 4 yasibda halen bazen o sekilde kaldiririm. Eger ses yapmazlarsa kaldirmam.
Belirli bir saatte kaldirmayi da denedim ama cocugun agir uyku zamanina denk gelirse sacma bir sey oluyor, hic gerek yok ona, cis yapsin daha iyi yani, duzeni sasiyor yoksa cocugun.
Ayrica cis yapsa da sen fark etmezsen de panikleme, oyle usutur falan diye, sicacik oluyorolabilir de yani, yapcak bisi yok.
Hadi inşallah diyelimE English_teacherrr canım akşam yatağına yatmadan önce çişini yaptırıp yaptırırsan sanırım gece çişi gelmez
Ben de ben deYaa sabaha yapmış olursa sinir olurum herhalde ben
Kız yaparsa da sakın çocuğa sinirlenme ,kızma olur böyle şeyler tatlım ben de yapardım istemeden de olsa senin gibiyken deHadi inşallah diyelim
Aynen öyle abla fazla sıvı bise vermeyeyim bakalımBen de ben de
Belli etmesem de üzülmesin utanmasın diye ses çıkarmam ama hoşuma gitmez yine de bu durum ama yapacak birşey yok tatlım ya geçici bir süreç
Akşam yemeği ile yatana kadarki zamanda fazla sıvı tüketmemesine dikkat et
Isterse verirsin yatağına çiş yaparsa da o bahaneyle bak akşamları çok ..... içersen ( içtiği her neyse) böyle olur tatlım dersin böylece işin mantığını kavramasına da yardımcı olmuş olursunAynen öyle abla fazla sıvı bise vermeyeyim bakalım
Cok gecmis olsun kuzum..insallah çabucak atlatirsiniz..Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Kolay gelsin canım gündüz kolay da evet gece daha zor oluyor bez takma yatmadan çişe götür..gece de kaldır insallah kolayca atlatirsiniz.. biz gündüzü hemen öğrenmiştik te kaka ve gece çiş olayi baya yormustuBu ara gece ye yakın sıvı alımını azalttım belki de ondan gece yapmiyo du bakalım ne olacak bu gece
Oyy krakerim. Sen dinlen iyiles iyice. Gecmis olsunGünaydın C vitamini çinko propolis içeren tablet içiyorum.Bugün elim yüzüm şiş uyandım niye olaki
Gecmis olsun canimmGunaydin kizlar
Ayipsin
Harikasın canımHerkese merhaba kizlar
Ben gune gene eksi ile uyandimdune gore daha az ama olsun...bugun son detox günüm yarında tarti gunu hafta sonu da ödülsuz ve kacamaksiz gecti daha ne olsun misss
OhHerkese merhaba kizlar
Ben gune gene eksi ile uyandimdune gore daha az ama olsun...bugun son detox günüm yarında tarti gunu hafta sonu da ödülsuz ve kacamaksiz gecti daha ne olsun misss
Buldumm tskler kaptanim@Serina08 gecmis olsun
@Onlymemeself yukarida profil foton var ya. Sag da. Ona tikla, favori yaziyor. Oraya girince karsina cikar
Crossfit ustune videolari mi yapacaksin cilgin
ay görmemişimIyi geceler
10da crossfit var,cagirayim mi :))
iştahıda tutuyor ödem attırıyorSahane karar. Galiba :))
Baktım kimseden ses yok hallettim o işi. Canı istemesede hayır diyemeyen yürüyüş arkadaşıda buldum kendimeGünaydın kızlar yürümek için kalktım ama maalesef yağmur yağıyorH3RA_ cagiracaktim seni de ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?