Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Vuu 5 kilo vermişim ya hiç farkında değilim
Tabloya göre verilen kilo değil bütün vücut ağırlığından kaybettiğin miktarın tüm vücut ağırlığına oranı
Yani yüzde olarak kilo kaybın canım

E English_teacherrr benim iki sipa da cisleri gelince gece huzursuz olup ses cikarirlar, uyanmasalar bile oradan anlar kaldiririm, kucuk 4 yasibda halen bazen o sekilde kaldiririm. Eger ses yapmazlarsa kaldirmam.
Belirli bir saatte kaldirmayi da denedim ama cocugun agir uyku zamanina denk gelirse sacma bir sey oluyor, hic gerek yok ona, cis yapsin daha iyi yani, duzeni sasiyor yoksa cocugun.

Ayrica cis yapsa da sen fark etmezsen de panikleme, oyle usutur falan diye, sicacik oluyor olabilir de yani, yapcak bisi yok.

Yaa sabaha yapmış olursa sinir olurum herhalde ben

Yaa sabaha yapmış olursa sinir olurum herhalde ben
Ben de ben de
Belli etmesem de üzülmesin utanmasın diye ses çıkarmam ama hoşuma gitmez yine de bu durum ama yapacak birşey yok tatlım ya geçici bir süreç

Akşam yemeği ile yatana kadarki zamanda fazla sıvı tüketmemesine dikkat et

Aynen öyle abla fazla sıvı bise vermeyeyim bakalım

Aynen öyle abla fazla sıvı bise vermeyeyim bakalım
Isterse verirsin yatağına çiş yaparsa da o bahaneyle bak akşamları çok ..... içersen ( içtiği her neyse) böyle olur tatlım dersin böylece işin mantığını kavramasına da yardımcı olmuş olursun
O da zaten o mahcupluğu yaşamaktansa seni dinlemeyi tercih eder canım

Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Cok gecmis olsun kuzum..insallah çabucak atlatirsiniz.. dinlen bol sıvı al..
Bu ara gece ye yakın sıvı alımını azalttım belki de ondan gece yapmiyo du bakalım ne olacak bu gece
Kolay gelsin canım gündüz kolay da evet gece daha zor oluyor bez takma yatmadan çişe götür..gece de kaldır insallah kolayca atlatirsiniz.. biz gündüzü hemen öğrenmiştik te kaka ve gece çiş olayi baya yormustu haftada 1 2 kaçıyordu yataga

Günaydın C vitamini çinko propolis içeren tablet içiyorum.Bugün elim yüzüm şiş uyandım niye olaki
Oyy krakerim. Sen dinlen iyiles iyice. Gecmis olsun
Gunaydin kizlar
Gecmis olsun canimm
Sağol canım
@Onlymemeself kolay gelsin orti benim yerime de yap
Ayipsin

Herkese merhaba kizlar

Ben gune gene eksi ile uyandim dune gore daha az ama olsun...bugun son detox günüm yarında tarti gunu hafta sonu da ödülsuz ve kacamaksiz gecti daha ne olsun misss
Harikasın canım ben daha tartilmadim yarın bakalım ne olacak merak ediyorum

Herkese merhaba kizlar

Ben gune gene eksi ile uyandim dune gore daha az ama olsun...bugun son detox günüm yarında tarti gunu hafta sonu da ödülsuz ve kacamaksiz gecti daha ne olsun misss
Oh
Bende eksi ile uyandim
Yag ve kas oranimi not ettim.
Ona gore gidecegim diyorum, yine tarti rakamina odaklaniyorum

@Serina08 gecmis olsun

@Onlymemeself yukarida profil foton var ya. Sag da. Ona tikla, favori yaziyor. Oraya girince karsina cikar

Crossfit ustune videolari mi yapacaksin cilgin
Buldumm tskler kaptanim
evet bugun esim dinlensin biraz. Ben spora agirlik verim. Hazir enerji varken bi oturdummu tovbe kalkmam

Iyi geceler
10da crossfit var,cagirayim mi :))
ay görmemişim
haberim olsaydı kesin gelirdim
Sahane karar. Galiba :))
iştahıda tutuyor ödem attırıyor
içindeki zeytinyağı wc olayınına destek oluyor
Hepsi bir yerde
Günaydın kızlar yürümek için kalktım ama maalesef yağmur yağıyor H3RA_ cagiracaktim seni de ama olmadı
Baktım kimseden ses yok hallettim o işi. Canı istemesede hayır diyemeyen yürüyüş arkadaşıda buldum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…