Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Propolis varsa evde bir kaç gün kullan canım bağışıklığı güçlendiriyor
Ben hasta olacağımı hissettiğimde kullanıyorum genelde hastalanmıyorum ya da çok hafifgeciyo
Günaydın C vitamini çinko propolis içeren tablet içiyorum.Bugün elim yüzüm şiş uyandım niye olaki

Maydonoz suyunu nasil yapiyorsunuz?

1 tk Elma sirkeli suyumu ictim bende.
Simdide 1 bardak elektrolytlu su icecegim. Spor oncesi mineralleri alayim, enerji gelsin yagmur da spor yaparken
1 tutam maydanozu su ile kaynatıp ılık ya da soğuk olarak içiyorum

Menün güzel, karpuza dikkat et :)

Menü iyi ama sporların çok güzel..

Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.

Gunaydin kizlar
Ay kafam kalkmıyor ya 2 gundur oglumla ben hastayız dun test verdik simdi baktim sonuc cikmis. Butun aile covid pozitif ciktik. Nasil oldu anlamadim. Esimle kizimda hicbi belirti yok biz biraz kirginiz sadece
Ayyy çok geçmiş olsun kuzum dikkat edin kendinize
Propolis ve C vitaminine yüklenin Allah acil kalıcı şifalar versin

Sen yazınca aklıma geldi insanın ihtiyacı olmayınca aklına bile gelmiyor su geçirmez alez işi
noram su geçirmez alez kullanabilirsin

Bizim yaklaşık 20 sene öncesinin alezleri geniş naylonlardı
Öyle abla eskiden annemlerde hep naylon kullanmışlar. Şimdi daha pratik aletler çıktı

Gunaydin kizlar
Geçmiş olsun canım bol bol vitamin sıvı tüketin

Doğru diyorsun canım bu gece daha takmayım gece uyandırsam mi wc için
Ben 2 senedir her gece uyuduktan 1 saat sonra kaldırıyorum. Bizimki yatmadan önce çok su içiyor, riske atamıyorum.
Gunaydin kizlar
Çok geçmiş olsun.

Vuu 5 kilo vermişim ya hiç farkında değilim
Bol şans.Ben de başlamıştım ama ilk başladığım gün annemler gelince ilgilenemedim.İyileşince tekrar başlayacağım
Daha iyi misin canım?
Biraz daha iyiyim ama başım gözlerim ağrıyor.Bir ateş basıyor bir üşüme
Günaydın canım dün hareket etmedin belki ondan olmuş olabilir mi
Daha iyi misin?
Tüm gün yattım inanki.Yattığım yerden bol su içtim.Pazartesi artı çıkmaktan korkuyorum
Gunaydin kizlar
Geçmiş olsun eşim acil şifalar diliyorum.Ben de yarın geçmezse test vercem

Ben 2 senedir her gece uyuduktan 1 saat sonra kaldırıyorum. Bizimki yatmadan önce çok su içiyor, riske atamıyorum.

Çok geçmiş olsun.
Bu ara gece ye yakın sıvı alımını azalttım belki de ondan gece yapmiyo du bakalım ne olacak bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…