Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı çok güçlü olmuş :)

Afiyet olsun.. Daha iyisin sanki, spor da yaptığına göre :)

Güzel olmuş :)

Canım kek çekti :) afiyet olsun..

Her zamanki gibi güzel menü..

caroline84 ay dicem dicem çıkti hep aklımdan hosgeldin takıma tekrar. Belli bir diyet planın var mi ? İf yapacak misin ya da spor ?
Canım öncelikle diyet demeyim de ben artık saglıklı beslenmek istiyorum.
Saglık sorunlarımın hepsinin ortak noktası kilo Pkos (en son ne zaman regl oldum? Hatırlamıyorum), Haşimoto troidi, insulin direnci, aconthosıs nıcrıcans(öncesinde derdimden parça alınıp bakıldı patolojisi temiz çıktı.)
Kaptanım ben hep Karatay tarzı beslenmeyi seviyorum.
İki ögün besleniyorum bazen küçük bir ara ekliyorum.
Spor olarak yürüyüş yapcam kadın dogum uzmanım öneriyor. En azından 45 dk.

Hoşgeldin caroline84 bende pcosum
Öncelikle cook geçmiş olsun Canim Iyiki geldin

Sen sporlarina dikkat ediyormusun kuzum? Doktor ne dediyse uyuyonmu? Bence cosuyon herzamanki gibi. Sadece adim yap dedi demi kiz dr?
Yok zıplama hoplama yapma yani yüklü hani ağır yapmıyorum canım bölgesel çalışıyorum dikkat ediyorum bol bol yürüyorum biliyosunyinede saol eski esimmm

Canım işte geçmiyor Pkos duygusal anlamdada beni etkiliyor.
Kilo vermemi zorlaştırıyor.
Kaç yaşındasın canım ben tüp bebeklede çok ugraştım.
Aa evet Bn en çok sac dökülmesi olurken yasadim ona çok üzülüyorum elhamdulalh şuan ssacdökülmem durdu onun dışında göbek bölgesi özellikle çabuk yaglandigi için ben özellikle karın çalışıyorum eritmeye çalışıyorum inşallah başaracağıma inanıyorum sende başaracaksın gör bak .ben 94 doğumluyum bende ilk tüp bebek tedavime basladim geçen hafta herşey nasip nasibimizde varsa olur inşallah sende inan ama umudunu kaybetme lütfen

Burası çok güzel bir ortam gerçekten burası tam bir motive yani rahatlama seansı ne bilim güzel yani çok güzel sende göreceksin zamanla ben eltim sayesinde geldim allah razı olsun Asi Matmazel inşallah sende çok güzel bir şekilde sonuç alırsın

Rabbim en kısa zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin.
İlk tüp bebek tedavisinde ohss atlattım baya agırdı. Çok fazla yumurta olunca vucüdum su tuttu.
Elhamdülillah bir tane kızım oldu.
Sonra ikiz gebe kaldım karnımda öldüler. 3 aylıktı.
Sonra yine tüp bebek bir kızım bir oglum oldum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Ne kadar guzel masallah Allah uzun sağlıklı ömür versin darısı bize olsun ben de cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…