eveeeeeeeeet gelelim şimdi ben ne yaptım ne ettim 2 gündür :26:
öncelikle çok yoğun ve yorucu 2 gün geçirdim diyeti çok hafif saldım arkadaşlarım ama sonunda dizginlerimi topladım
dün ve bugün yığınla misafirim vardı heleki bugün tam 14 kişi misafirim vardı 4 kilo hamsi kızarttım yani öldüm resmen
ben ne yediklerimi yazıcam ama kola içtim siz onu hiç duymayın :18yokmuş gibi yorumlayın :18:
kabızlık ve şişkinlik problemim devam ediyor dün bayıldığım için eşim diyetimi biraz gevşetti malum sonum hastanede bitiyo....neyse fazla uzatmadan menümü yazayım......:18::18::18:
öğlen
4 5 dilim patates kızartma
yarım dilim ekmek
bir lokma peynir
ara yarım kase aşure ,
akşam
5 tane hamsi kızartma -misafirimin yanında mecburen yedim-
salata
yarım bardak kola
dün ve bugün leslie yapamadım şişkinlikten dolayı ama telafi edicem inşallah ...yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm kusura bakmayın arkadaşlar bu iki gün zor geçti ama toplicam söz veriyorum
canım sabahki labneyi yagsız peynirle değiştir olur mu.bide ara öğün yapmaya özen göster.onun dışında güzel.ama bugun aldanın menüsü tam bir diyet menü oldugu için onu seçtim
canım light labnenin daha sağlıklı ve hafif oldugunu düşünüyorum bana göre yağsız peynirden daha lezzeti üztelik..ben sabahki peynir hakkımı light labneden yana kullanmak istiyorumm
zaten sık ve az yediğim için araya bide başka bişey koymak istemedim ama madem şart denerim artıkalda ablayıda kutlarım
canım 2 haftalık deneme süren var.buyur gel bekleriz
yuuppiii :))) kendimi tanitiyiim o zaman bennn :)
Adımm Dilara 23 yasındayım ve öğrenciyim son senem vee tahmin edersniz ki mezuniyetim varr
kendimii hiç zayıf görmedim su ana kadar merak ediyorum nasıl olurum acaba diyee :) su an 82 kiloyum, her gün yarım saat spor yapıyorum aksatmamaya calısıyorum onun dısındaa benim düzensiz olan seyim uyku ve yemek saatlerimKendime 62 kg hedef koydum hazirana kadar fakat ilk hedefim 70di boyum 174 olduğundan bakalımm ulaşmaya calısacaım :) İnsallah 2 haftalık deneme süresini başarıyla tamamlarım :18: kim denetlicek beni?
canım hoşgeldin takımızamezuniyetini hedaf koy kendine.mezuniyet fotolarında 62 kg şekilde poz verirken hayal et hep kendini.hedef belirlersen daha çok azmedersin.
tüm takım denetleyecek canım.menülerin ve paylaşmların sürekli takipte olacak.aslında deneme sürecinde değil sürekli birbirmizin takibindeyiz
hafta sonları takımımız biraz boş kalıyor.pazartesiye kadar sıkılabilirsin
hoşşbuldummevett hedefim o mezuniyetimde önü tamamen kapalı sırtı tamameen açık bir elbise hayall ediyorumm onun içinde görüyorum kendimii durmakk yokk
o zamann pazartesii akşamı ilk paylaşımımlaa ben de burda olurum benim de bu 2 gün ders çalışmam lazımm
yazdıklarınızı takip ediyorum sürekli ve azminize hayran kaldımm
bence hiçbir kadın şişman olmayı haketmiyorrr!! gitsinn yağlarrr
aramıza hoşgeldin tatlıminşallah hep beraber başaracaz bunu.katılımn iyi olursa herkes onay verir ve takımda olursun.kolay geleeeeyuuppiii :))) kendimi tanitiyiim o zaman bennn :)
Adımm Dilara 23 yasındayım ve öğrenciyim son senem vee tahmin edersniz ki mezuniyetim varr
kendimii hiç zayıf görmedim su ana kadar merak ediyorum nasıl olurum acaba diyee :) su an 82 kiloyum, her gün yarım saat spor yapıyorum aksatmamaya calısıyorum onun dısındaa benim düzensiz olan seyim uyku ve yemek saatlerimKendime 62 kg hedef koydum hazirana kadar fakat ilk hedefim 70di boyum 174 olduğundan bakalımm ulaşmaya calısacaım :) İnsallah 2 haftalık deneme süresini başarıyla tamamlarım :18: kim denetlicek beni?
hoşşbuldummevett hedefim o mezuniyetimde önü tamamen kapalı sırtı tamameen açık bir elbise hayall ediyorumm onun içinde görüyorum kendimii durmakk yokk
o zamann pazartesii akşamı ilk paylaşımımlaa ben de burda olurum benim de bu 2 gün ders çalışmam lazımm
yazdıklarınızı takip ediyorum sürekli ve azminize hayran kaldımm
bence hiçbir kadın şişman olmayı haketmiyorrr!! gitsinn yağlarrr
bende açıköğretim okuyorum ve bende mezun olacagım inşallah bu yıl.kendime de içten içe aynı hedefi koydum aslında o yüzden sanada direkt onu hayal et dedim
sen yarından itibaren dikkat etmeye başla.akşam gelip buraya yaz yediğin her lokmayıben buralardayım takipteyim hep
aramıza hoşgeldin tatlıminşallah hep beraber başaracaz bunu.katılımn iyi olursa herkes onay verir ve takımda olursun.kolay geleeee
karayağlar kabusumuz ama bunu başaracaz ve kendimizi isapatlıyacazzz.yılmak yok.
Gayet dikkatli bir menü,hareket de eklemen çok güzel, gelecek hafta ben de tanışacağım leslie'yle:)
İstanbul güneşliydi ama ben bugün çok üşüdüm, buraya da yakında yağarsa şaşmam yani:) Yaşlandık ya kemikler ağrıyınca anlıyoruz hava durumunu:)))))))))
Bugünkü menüm;
Sabah : 2 dilim beyaz peynir, salatalik , domates, 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 3 adet diyet bisküvi
Ögle : ızgara kirmizi et , 1 kase yogurt , 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 elma
Aksam : 4 yemek kasigi türlü, 1 kase yogurt , 3 yemek kasigi pirinç pilavı, 1 kase mevsim salatası
2 fincan yeşil çay ve 2 litre su.
kızlar bende bu gün neler yaptım, neler yedim, menümüde yazim.
spor:sabah 45 dakika akşamda 30 dakika yürüyüş.
kahvaltı:1 dilim ekmek labne ve ballllll
ara:yok
öğlen:4-5 tane bisküi(yönetim odasında çalışıyordum mecburen bunları yedim)
ara:5 tane tuzlu çubuk kuru pasta yani(hala çalışıyordum)
akşam:1 kase sebze çorbası
ara:1 avuç kabak çekirdeği ve beyaz leblebi.
öncelikle çok yoğun ve yorucu 2 gün geçirdim diyeti çok hafif saldım arkadaşlarım ama sonunda dizginlerimi topladım
dün ve bugün yığınla misafirim vardı heleki bugün tam 14 kişi misafirim vardı 4 kilo hamsi kızarttım yani öldüm resmen
ben ne yediklerimi yazıcam ama kola içtim siz onu hiç duymayın :18yokmuş gibi yorumlayın :18:
kabızlık ve şişkinlik problemim devam ediyor dün bayıldığım için eşim diyetimi biraz gevşetti malum sonum hastanede bitiyo....neyse fazla uzatmadan menümü yazayım......:18::18::18:
öğlen
yarım dilim ekmek
bir lokma peynir
ara yarım kase aşure ,
akşam
salata
yarım bardak kola
dün ve bugün leslie yapamadım şişkinlikten dolayı ama telafi edicem inşallah ...yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm kusura bakmayın arkadaşlar bu iki gün zor geçti ama toplicam söz veriyorum
canımcım sana 2 defa sordum hala kaptan yardımcısı mısın diye.görmedin sanırım dönüş yapmadın.o yüzden dün kaptan yardımcısı seçelim dedim.
bahsettiğin bildirim işi o kadar kolay değil.bak dün sabah 08,30 dan öğlene kadar bildirim bekledim.herkesin kg larını toparladım.yüzdelerini hesapladım.sonrasında kardeş takıma götürdüm onay için.sonra paylaşıma yazdım.bide sonuç açıklama listesi var.geçen hafta bizdeydi mesela.tam 40 dk ugraştım.yani bu herkesin yapacagı birşey değil.cuma günü ben yokum diyelim.yardımcı olarak bak dün sende yoktun.ee kim ne yapacagını bilmiyor.herkes nasılsa biri yapar derse ve kimsede yapmazsa ortada kalırız.o yüzden kaptan yardımcılıgı önemli.cuma günü 16.30 son bildirim saati.o yüzden o saate kadar mutlaka yardımcının da liste takibiyle ilgilenmesi gerekiyor.sana yazarken de özellikle dikkatli cümleler kurmaya çalışıyorum.geçen defadan yanlış anlaşılma var aramızda.daha önceden takımlarda bulunmus biri olarak kusura bakma ama kaptanında, yardımcının da çok büyük rolu var.hergün sayfalarca her mesajı atlamadan okuyorum.herkesle tek tek ilgilenmeye çalışıyorum.evet başarı hepimizin başarısı ama emek ediyorum.bunuda görmezden gelme lütfen
ben nisanda yine 4. takımdayken meyvenull a takım üyesinin biri birsürü şey söyledi çekti gitti.meyvenin olanca hevesi kırıldı.takımdan ayrıldı onunla birlikte bizlerde ayrıldık.ne oldu 6 ay takımlara girememe cezası aldım.75 kg düşmüşken tekrar takıma girdiğimde 84 kg olmustum.yani diyeceğim sende benim hevesimi kırma ne olur.olan takımın geri kalanına oluyor.üzülürüm en çok onlara üzülürüm..ayrıca ben kaptan olmak istemedim.oylamaya sundum.kimse ben kaptan olmak istiyorum demedi. çok zorlu bir süreçteyim şu an.takımdakilere tutundum.burdakilere odaklandım.bu yazdıklarımı da kişisel algılama.kesinlikle kızgınlıkla sinirle yazılmıs bir mesaj değildir..
sağol. çiğ köfte gitti valla. ara fazla uzayınca oğlumun çiğ köftesine sarktım. komşuların aşurelerinden korunmak kolay oldu çünkü sevmem.canım herşeyden az az yemişsin.ana öğünlerin güzel ara öğünlerin pek parlak değil ama az az yediğin için yinede begendim
bende canım hiç çıkasım gelmiyor burdan
Beni de takıma alınnnn noluurr noluuurrr :)))
yuuppiii :))) kendimi tanitiyiim o zaman bennn :)
tamamm merak etmeyinn her lokmamı yazıcamm zaten bir not defteri alcam ona da not etcem ki ayarı kaçırmiyimm
hosbuldmm insallahh başarıcazz teşekkür ediyorumm hepimize kolayy gelsinn
üüfff bütün gü temizlik yaptım anca geldim işte güzeller
seni aşağıda gördüm alla alla sayfayı açıkmı unuttu demiştim ki geçmişi okudgunu gördüm
ve kızlar artık yazabilirim annemler duacak diye yazamıyorum.başkasından duymasınlar diye.bugun söyledim kurtuldum.su sürekli sıkıntım var diyordum ya.boşanıyorum.
sebebini soruyor sizinde aklınıza o gelecek.anlaşamadık.kafa yapılarımız tutmuyor ama böle severkende boşanmak çok zormus.yüreğime kocaman bir kaya geldi oturdu.bugun ve yarın onun eşyalarını toplamaya çalışacagım.sonrada kendimi toparlamaya çalışacagım.diyet yapacaım ders çalışacagım.bol bol kitap okuyacagım.Allah kimseye yaşatmasın.çok zormus çokk..
hayatım hayırlısı budur inş hakkınızda.
insanın hayatına sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.
çok zor bu işler tabiki. az bucuk anlamıştım söylemlerinden ve hep aklıma şu gelmişti.
bu devrin evlilikleri hep ip üstünde gidiyor zaten.
kolay değil, yanındayız canımcım.
öğlen
yarım dilim ekmek
bir lokma peynir
ara yarım kase aşure ,
akşam
salata
yarım bardak kola
canımcım sana 2 defa sordum hala kaptan yardımcısı mısın diye.görmedin sanırım dönüş yapmadın.o yüzden dün kaptan yardımcısı seçelim dedim.
bahsettiğin bildirim işi o kadar kolay değil.bak dün sabah 08,30 dan öğlene kadar bildirim bekledim.herkesin kg larını toparladım.yüzdelerini hesapladım.sonrasında kardeş takıma götürdüm onay için.sonra paylaşıma yazdım.bide sonuç açıklama listesi var.geçen hafta bizdeydi mesela.tam 40 dk ugraştım.yani bu herkesin yapacagı birşey değil.cuma günü ben yokum diyelim.yardımcı olarak bak dün sende yoktun.ee kim ne yapacagını bilmiyor.herkes nasılsa biri yapar derse ve kimsede yapmazsa ortada kalırız.o yüzden kaptan yardımcılıgı önemli.cuma günü 16.30 son bildirim saati.o yüzden o saate kadar mutlaka yardımcının da liste takibiyle ilgilenmesi gerekiyor.sana yazarken de özellikle dikkatli cümleler kurmaya çalışıyorum.geçen defadan yanlış anlaşılma var aramızda.daha önceden takımlarda bulunmus biri olarak kusura bakma ama kaptanında, yardımcının da çok büyük rolu var.hergün sayfalarca her mesajı atlamadan okuyorum.herkesle tek tek ilgilenmeye çalışıyorum.evet başarı hepimizin başarısı ama emek ediyorum.bunuda görmezden gelme lütfen
ben nisanda yine 4. takımdayken meyvenull a takım üyesinin biri birsürü şey söyledi çekti gitti.meyvenin olanca hevesi kırıldı.takımdan ayrıldı onunla birlikte bizlerde ayrıldık.ne oldu 6 ay takımlara girememe cezası aldım.75 kg düşmüşken tekrar takıma girdiğimde 84 kg olmustum.yani diyeceğim sende benim hevesimi kırma ne olur.olan takımın geri kalanına oluyor.üzülürüm en çok onlara üzülürüm..ayrıca ben kaptan olmak istemedim.oylamaya sundum.kimse ben kaptan olmak istiyorum demedi. çok zorlu bir süreçteyim şu an.takımdakilere tutundum.burdakilere odaklandım.bu yazdıklarımı da kişisel algılama.kesinlikle kızgınlıkla sinirle yazılmıs bir mesaj değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?