Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

blueeeeeeeeee ne yaptın kıs.takımdan 2 gün uzak kaldın bu ne hal misafirlerinde varmıs.baya yorulmussundur.bugun söyle keyfi takıl dinlen tamam hadi dün geçti.bugunden itiraren takibimdesin .toparlanmıs menüler ve bol leslieler bekliyorum senden ona göre

Son düzenleme:
canım sabahki labneyi yagsız peynirle değiştir olur mu.bide ara öğün yapmaya özen göster.onun dışında güzel.ama bugun aldanın menüsü tam bir diyet menü oldugu için onu seçtim

canım light labnenin daha sağlıklı ve hafif oldugunu düşünüyorum bana göre yağsız peynirden daha lezzeti üztelik..ben sabahki peynir hakkımı light labneden yana kullanmak istiyorumm
zaten sık ve az yediğim için araya bide başka bişey koymak istemedim ama madem şart denerim artık alda ablayıda kutlarım

canımcım bunlar sadece tavsiye.kendini sıkma.eğer light labne seviyorsan ye.tabi abartmadan arayla diyetin daha güzel gider belki öyle dene bide son kararlar sana baglı yaşamına baglı

canım 2 haftalık deneme süren var.buyur gel bekleriz

yuuppiii :))) kendimi tanitiyiim o zaman bennn :)
Adımm Dilara 23 yasındayım ve öğrenciyim son senem vee tahmin edersniz ki mezuniyetim varr
kendimii hiç zayıf görmedim su ana kadar merak ediyorum nasıl olurum acaba diyee :) su an 82 kiloyum, her gün yarım saat spor yapıyorum aksatmamaya calısıyorum onun dısındaa benim düzensiz olan seyim uyku ve yemek saatlerim Kendime 62 kg hedef koydum hazirana kadar fakat ilk hedefim 70di boyum 174 olduğundan bakalımm ulaşmaya calısacaım :) İnsallah 2 haftalık deneme süresini başarıyla tamamlarım :18: kim denetlicek beni?

canım hoşgeldin takımıza mezuniyetini hedaf koy kendine.mezuniyet fotolarında 62 kg şekilde poz verirken hayal et hep kendini.hedef belirlersen daha çok azmedersin.

tüm takım denetleyecek canım.menülerin ve paylaşmların sürekli takipte olacak.aslında deneme sürecinde değil sürekli birbirmizin takibindeyiz

hafta sonları takımımız biraz boş kalıyor.pazartesiye kadar sıkılabilirsin

hoşşbuldumm evett hedefim o mezuniyetimde önü tamamen kapalı sırtı tamameen açık bir elbise hayall ediyorumm onun içinde görüyorum kendimii durmakk yokk
o zamann pazartesii akşamı ilk paylaşımımlaa ben de burda olurum benim de bu 2 gün ders çalışmam lazımm

yazdıklarınızı takip ediyorum sürekli ve azminize hayran kaldımm
bence hiçbir kadın şişman olmayı haketmiyorrr!! gitsinn yağlarrr

bende açıköğretim okuyorum ve bende mezun olacagım inşallah bu yıl.kendime de içten içe aynı hedefi koydum aslında o yüzden sanada direkt onu hayal et dedim

sen yarından itibaren dikkat etmeye başla.akşam gelip buraya yaz yediğin her lokmayı ben buralardayım takipteyim hep

aramıza hoşgeldin tatlıminşallah hep beraber başaracaz bunu.katılımn iyi olursa herkes onay verir ve takımda olursun.kolay geleeee

karayağlar kabusumuz ama bunu başaracaz ve kendimizi isapatlıyacazzz.yılmak yok.

tamamm merak etmeyinn her lokmamı yazıcamm zaten bir not defteri alcam ona da not etcem ki ayarı kaçırmiyimm

hosbuldmm insallahh başarıcazz teşekkür ediyorumm hepimize kolayy gelsinn

soğuk istemiyorum artık bıktım bıktım soğuktan. neyse burda da bugün günaş vardı.
senin oğlan daha 1 yaşında değil mi, nereye yaşlanma hakkın yok senin canımcım.

tebrikler valla. günün menüsü olmuşsun zati.

ııı, bugün böyle de yarın olmas olmas ona göre. çorba güzel.
ben okula kavanozda götürüyorum çorbamı.
yürüyüşler güzel.

hoşgeldin gacııı.
helal sana 4 kilo hamsi ne demek anam.
feleğin şaşmış hani hani. kendine dikkat et.

arkadaşlar da hep yazmış süpersin kaptanım, tartışmasız.
ben cumaları bakarım dicem ama.
boş günüm cuma olduğu için ne yapacağım hiç mi hiç belli olmuyor. dışarıda oluyorum genelde.
kendime o acıdan güvenemiyorum yani.
ama tellerimizi alırsak bu gibi sıkışık durumlarda iki elim kanda olsa ilgilenirim senin için, arkadaşlarım için.

canım herşeyden az az yemişsin.ana öğünlerin güzel ara öğünlerin pek parlak değil ama az az yediğin için yinede begendim

bende canım hiç çıkasım gelmiyor burdan
sağol. çiğ köfte gitti valla. ara fazla uzayınca oğlumun çiğ köftesine sarktım. komşuların aşurelerinden korunmak kolay oldu çünkü sevmem.
ama keke de hayır diyemedimm. bugün daha zor geçti evde benim için.

benim de sayfayı kapatmıyorum zaman kaybetmemek için

Beni de takıma alınnnn noluurr noluuurrr :)))

hoşgeldinn

HEPİMİZZ. denetleme diye bişi yok, takip edip uyarıyoruz birbirimizi. ve gaza getiriyoruz. burası sana çook yarıcak inş.
ben de biraz tombiştim üni 1-2 de sonra kararlı davrandım. 3-4 de süperdim. inceciktim.
sen de güzel bir balo kızı olacaksın tabiki de. boyuna da maşşallah.

tamamm merak etmeyinn her lokmamı yazıcamm zaten bir not defteri alcam ona da not etcem ki ayarı kaçırmiyimm

hosbuldmm insallahh başarıcazz teşekkür ediyorumm hepimize kolayy gelsinn

yeme saatlerim düzensiz demişsin ya.biraz bahsedermisin kaçta kalkar kaçta yatar hangi saatlerde ne yersin?yurttamı kalıyorsun?

ve kızlar artık yazabilirim annemler duacak diye yazamıyorum.başkasından duymasınlar diye.bugun söyledim kurtuldum.su sürekli sıkıntım var diyordum ya.boşanıyorum.

sebebini soruyor sizinde aklınıza o gelecek.anlaşamadık.kafa yapılarımız tutmuyor ama böle severkende boşanmak çok zormus.yüreğime kocaman bir kaya geldi oturdu.bugun ve yarın onun eşyalarını toplamaya çalışacagım.sonrada kendimi toparlamaya çalışacagım.diyet yapacaım ders çalışacagım.bol bol kitap okuyacagım.Allah kimseye yaşatmasın.çok zormus çokk..

hayatım hayırlısı budur inş hakkınızda.
insanın hayatına sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.
çok zor bu işler tabiki. az bucuk anlamıştım söylemlerinden ve hep aklıma şu gelmişti.
bu devrin evlilikleri hep ip üstünde gidiyor zaten.
kolay değil, yanındayız canımcım.
ailenin tepkisi nasıl oldu? merak ettim şimdi.

Son düzenleme:

sağolasın canım duygularımızda gel gitler çok oldu.çok zor karar verdik.bu zamanları buldu işte

bu ne ki canm sen benm menümü duymalısın ama bugünü yaşamamış farzediyorum... :))

prenses senin hevesini kırma gibi bi niyetim yok..bişey yapmadığını düşünmüyorum zaten.onu bizede öğret diyorum.bana yönelik yazdın sandım onu yazımın gitmediğini farketmedim.hem başkan yardımcısısın diyo hemde nie öle dio die kızdım.başkan yardımcısı olduğumu söylediğinde tamam dedim ama ozaman ne yapmam gerektiğimi sordum..ama sanırım benm veledin bilgisayar fişini çektiği bi ana yada yazıp yollayamadan başından kalktığım bi zamana geldi..yüzdeleri hesaplamayı öğrendim.paylaşım alanlarının nerde olduğunu ve kardeş takımımızı da sölersen cuma günü 12 ye kadar okula gitmeden sen olmasan yada sectiğiniz kaptan yardımcısı olmasada bunu yaparım.senide seviyorum tatlım..sadece azcık alıngan ve unutkanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…