Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler güzeller. 4 mil hızlı leslie mi de hallettim.
bugün ankarada kar yağdı. yarında yağacakmış.

Son düzenleme:

bugün bende inanılmaz yoğundm.kızımı kreşe götrdm aldım,arkadaşa gittik okula hastaneye derkenakşam geç baktım ancak sonuçlara.yarında misafirim var ve bu gece uyku yok iş çok çünkü.bence bu takımda kaptan yada yardımcının bi fonksiyonu olduğuna çok inanmıyorum.hrkes müsait oldkca takıma giriyor.ve hakkını veriyor takımın.kaptan olarak sen olmadığında yada yardımcı olarak ben olmadığımda herkse o görevi üstlenebilir.tabi öğretirsen ne yapacağımızı prenses...

kızlar tebrikler bu arada erim erim eriyoz takımca kişisel olark yerimde saysamda:))inşallah önümüzdeki hafta telafi edecem bunu hepinizi öpyrm.yarın sabah kurs öğleden sonrada kalabalık bi misafir ağırlıycam.o yüzden pek giremiyecem canlarım.hepinizi öpyrm ii gecelerrrrrrrrrrrr

menüm bu şekilde oluştu bugün. vişneyi unutmuşum yine.ekledim.

Gayet dikkatli bir menü,hareket de eklemen çok güzel, gelecek hafta ben de tanışacağım leslie'yle:)
İstanbul güneşliydi ama ben bugün çok üşüdüm, buraya da yakında yağarsa şaşmam yani:) Yaşlandık ya kemikler ağrıyınca anlıyoruz hava durumunu:)))))))))

Aman ikramlara dikkat:))Cazibelerine kapılmayalım:)
Ben kısırı çok severim, komşum getirmiş akşaüstü ,biz salamura asma yaprağı ile yeriz,yaprağım da vardı evde ama nasıl bir kararlılıksa ,sadece 1 kaşık aldım, takımın rüzgarına kapıldım gidiyorum:)))))

Bugünkü menüm;

Sabah : 2 dilim beyaz peynir, salatalik , domates, 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 3 adet diyet bisküvi
Ögle : ızgara kirmizi et , 1 kase yogurt , 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 elma
Aksam : 4 yemek kasigi türlü, 1 kase yogurt , 3 yemek kasigi pirinç pilavı, 1 kase mevsim salatası

2 fincan yeşil çay ve 2 litre su.

Son düzenleme:
bence çok sağlıklı bi menü canım ...

kızlar bu arada ben az önce merak edip bütün takımın toplam verdiği kiloyu hesapladım 9,5 kilo gitmiş bizim takımın üsütünden maşallah maşallah bize
helal olsun altın kızlar bize maaşallah....

kızlar bu hafta yine birinciyiz hepimizi canı gönülden tebrik ediyorum

benim pek payım yok ama

harika yaa valla takıma kan can geldi kızlar hepimiz süperiz.gurup çok uyumlu oldu ve motivasyon tavan yaptı bu her zaman bulunmaz ben kaç aydır 4. takımdayım sanırım en eski ben varım burda ama hiç motivasyon yoktu girmek bile istemiyordum.şimdi ilk fırsatta burdayım.

alda çok hoşsun yaa arkadaşım,rontgen filmine de çok güldüm.

kesinlikle katılıyorum kaptanımız süper ,en büyük kaptan bizim kaptannnnnnn

kızlar bende bu gün neler yaptım, neler yedim, menümüde yazim.
spor:sabah 45 dakika akşamda 30 dakika yürüyüş.
kahvaltı:1 dilim ekmek labne ve ballllll
ara:yok
öğlen:4-5 tane bisküi(yönetim odasında çalışıyordum mecburen bunları yedim)
ara:5 tane tuzlu çubuk kuru pasta yani(hala çalışıyordum)
akşam:1 kase sebze çorbası
ara:1 avuç kabak çekirdeği ve beyaz leblebi.

duygucugum seni ayrıca tebrik etmek istiyorum

tüm takımlar sıralamasında bireysel derecelemede 2. olmussun
duygu kucuğu bende tebrik ediyorum maaşallah ona maaşallah takımımıza

oyy oy oy kıyamam kaptanım bugün çok zahmet çektirdik anlaşılan .....üzüldüm canım yaa ..emeklerin için teşekkürler datlumbidenem

Hem de bayağı fark atarak 1.olmuşuz, alkış herekese:)

ay neler olmuş yaa üzüldüm valla zaten kilo veremedim bide bidirim yapılamasydı çok üzülürdüm emeği geçenlere çok teşekkürlerkaptanım

evet canım büyük farkla Allah azmimizi söndürmesin..

ilgilenmen düşünmen yeter çok teşekkür ederim

şu röntgene de çok güldüm
bende güldüm valla takım olarak çok espirili ve yaratıcıyız yaa

kaptanımız bitane zaten o ayrı ama tüm takım arkadaşlarım da ayrı bi datluluk abidesi yani

bizim gibi datlu ve çıtır hatunlarla dolu bi takıma can gelmiyecekde nineme mi can gelicek aşk olsun yaniçok teessüf ederim
guzularııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm
yirim ben sizi yirim

ayyyy çok sevindim yaaaa..
teşekkür ederim hepinize destekleriniz için kızlar..artık insallah önümüzdeki hafta içinde aynı sonuçları alabiliriz..

inşallah inşallah

evet canım güzel bi cumanın ardından güzel bi menüyle noktalamışsın günü.....

yorum yapmakta kararsızım canım..çiğ köfteye takıldım biraz ama yinede güzel bence

maaşallah gülüme benim karı ben çok severim canım ama istanbula pek yağmıyo yağdığındada güzellikten çok eziyete dönüşüyor.....

seninle ben takımın hazırda bekleyen merasim takımı gibiyiz canım hazırda bekliyoz ama haftaya bizde coşucaz inşallah...

şimdi her ne kadar yoğut masum görünsede pilav türlü ve salatayla bi araya gelince fazla olabiliyor canım ablam o yüzden keşke ya o türlüyü yada pilavı yemeseydin bence kızmadın değilmi:78:

:26:hımmmm acaba ne yorum yapsam ne yorum yapsam :26:en iyisi hiç yorum yapmasam:26:

eveeeeeeeeet gelelim şimdi ben ne yaptım ne ettim 2 gündür :26:
öncelikle çok yoğun ve yorucu 2 gün geçirdim diyeti çok hafif saldım arkadaşlarım ama sonunda dizginlerimi topladım
dün ve bugün yığınla misafirim vardı heleki bugün tam 14 kişi misafirim vardı 4 kilo hamsi kızarttım yani öldüm resmen
ben ne yediklerimi yazıcam ama kola içtim siz onu hiç duymayın :18 yokmuş gibi yorumlayın :18:
kabızlık ve şişkinlik problemim devam ediyor dün bayıldığım için eşim diyetimi biraz gevşetti malum sonum hastanede bitiyo....neyse fazla uzatmadan menümü yazayım......:18::18::18:

öğlen
4 5 dilim patates kızartma
yarım dilim ekmek
bir lokma peynir

ara yarım kase aşure ,

akşam
5 tane hamsi kızartma -misafirimin yanında mecburen yedim-
salata
yarım bardak kola

dün ve bugün leslie yapamadım şişkinlikten dolayı ama telafi edicem inşallah ...yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm kusura bakmayın arkadaşlar bu iki gün zor geçti ama toplicam söz veriyorum

canımcım sana 2 defa sordum hala kaptan yardımcısı mısın diye.görmedin sanırım dönüş yapmadın.o yüzden dün kaptan yardımcısı seçelim dedim.

bahsettiğin bildirim işi o kadar kolay değil.bak dün sabah 08,30 dan öğlene kadar bildirim bekledim.herkesin kg larını toparladım.yüzdelerini hesapladım.sonrasında kardeş takıma götürdüm onay için.sonra paylaşıma yazdım.bide sonuç açıklama listesi var.geçen hafta bizdeydi mesela.tam 40 dk ugraştım.yani bu herkesin yapacagı birşey değil.cuma günü ben yokum diyelim.yardımcı olarak bak dün sende yoktun.ee kim ne yapacagını bilmiyor.herkes nasılsa biri yapar derse ve kimsede yapmazsa ortada kalırız.o yüzden kaptan yardımcılıgı önemli.cuma günü 16.30 son bildirim saati.o yüzden o saate kadar mutlaka yardımcının da liste takibiyle ilgilenmesi gerekiyor.sana yazarken de özellikle dikkatli cümleler kurmaya çalışıyorum.geçen defadan yanlış anlaşılma var aramızda.daha önceden takımlarda bulunmus biri olarak kusura bakma ama kaptanında, yardımcının da çok büyük rolu var.hergün sayfalarca her mesajı atlamadan okuyorum.herkesle tek tek ilgilenmeye çalışıyorum.evet başarı hepimizin başarısı ama emek ediyorum.bunuda görmezden gelme lütfen

ben nisanda yine 4. takımdayken meyvenull a takım üyesinin biri birsürü şey söyledi çekti gitti.meyvenin olanca hevesi kırıldı.takımdan ayrıldı onunla birlikte bizlerde ayrıldık.ne oldu 6 ay takımlara girememe cezası aldım.75 kg düşmüşken tekrar takıma girdiğimde 84 kg olmustum.yani diyeceğim sende benim hevesimi kırma ne olur.olan takımın geri kalanına oluyor.üzülürüm en çok onlara üzülürüm..ayrıca ben kaptan olmak istemedim.oylamaya sundum.kimse ben kaptan olmak istiyorum demedi. çok zorlu bir süreçteyim şu an.takımdakilere tutundum.burdakilere odaklandım.bu yazdıklarımı da kişisel algılama.kesinlikle kızgınlıkla sinirle yazılmıs bir mesaj değildir..

Teşekkür ederiz bilgililgili, inşallah böyle devam ederiz:))Kaptan'ın maşallahı var haklısın:)

canım herşeyden az az yemişsin.ana öğünlerin güzel ara öğünlerin pek parlak değil ama az az yediğin için yinede begendim

sende hızlı leslieyi sevdim.ben sevemedim pek onu konyaya da yagsa keşke.hava yumusar.nasıl bir soguk var.insanı parça parça ediyor sanki rüzgar..

bende canım hiç çıkasım gelmiyor burdan

benim işte çalıştıgım gibi sen siteye çalışıyorsun.kolaylıklar diliyorum.menüne gelince dengesiz bir menü.gün bisküvi tuzlu pastayla geçmiş.günün kurtarırı akşamki sebze çorbası olmus.ama yürüyüşlerin süper.erimiştir gitmiştir hepsi bu haftada 900 gr bekliyorum senden

canım seve seve yapıyorum
gerçekten takımdaki herkesin yeri çok ayrı

günün menüsü.tam bir sağlıklı diyet menüsü

Son düzenleme:

canım sabahki labneyi yagsız peynirle değiştir olur mu.bide ara öğün yapmaya özen göster.onun dışında güzel.ama bugun aldanın menüsü tam bir diyet menü oldugu için onu seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…