çok sevindim.süper bir takım olduk.
duygucum seni ayrıyetten ve tekrardan kutluyorum canımcım.
ve kızlar bugun olanlar.saat 12 ye az kalmısken 7. takıma onaya sundum listeyi.yüzdeleride yanlış hesaplıyormusum.doğrusunu öğrendim ama düzeltemeden çıkmak zorunda kaldım.bugun açıköğretim kaydımı yenilemem gerekiyordu.sonra saat 14.00. de geldim ofise.14 den nerdeyse saat 18 e kadar her 10 dk da bir kk ya girmeye çalıştım.bürodaki tüm pclerden denedim.telimden denedim yok giremedim.gelir gelmezde listemizin kabulunu istedm.sağolsun kabul ettiler çok sevindimgeçen hafta çok emek ettik.liste geçmeseydi çok üzülecektim.gün içinde burda aktif olabilecek bir yardımcı seçelim.ben olmadıgım bu gibi durumlarda en azından listeyle ilgilenir..
menüm bu şekilde oluştu bugün. vişneyi unutmuşum yine.ekledim.
iyi geceler güzeller. 4 mil hızlı leslie mi de hallettim.
bugün ankarada kar yağdı. yarında yağacakmış.
kızlar tebrikler bu arada erim erim eriyoz takımca kişisel olark yerimde saysamda:))inşallah önümüzdeki hafta telafi edecem bunu hepinizi öpyrm.yarın sabah kurs öğleden sonrada kalabalık bi misafir ağırlıycam.o yüzden pek giremiyecem canlarım.hepinizi öpyrm ii gecelerrrrrrrrrrrr
bence çok sağlıklı bi menü canım ...ben geldim kızlar sabah 50 dk yürüyüş yaptım yorucu bir gündü nöbetçiydim şimdide bu gün ki menüm
sabah
1 buçuk haşlama yumurta 3 kaşık patlıcan biber kavurma yoğurtlu
az peynir 3 zeytin
ara
1 elma 1 mandalin
öğle
1 kase çorba az salata
ara
bir elma
akşam
2 parça haşlama et ve yoğurt az da salata
süt içer yatarım artık
çok mu yemişim kızlar bu gün ben
helal olsun altın kızlar bize maaşallah....kızlar bu arada ben az önce merak edip bütün takımın toplam verdiği kiloyu hesapladım 9,5 kilo gitmiş bizim takımın üsütünden maşallah maşallah bize
kızlar bu hafta yine birinciyiz hepimizi canı gönülden tebrik ediyorum
Canım onay hatırlatması yaptılar saat 16 gibi, sadece ben vardım sitede tesadüfen ama ben daha yazılan mesaja cevap vermeyi yeni öğrendim, paylaşım sayfası nerededir,oraya kim ne yazar bilmem mümkün değil ama yine de mesaj yazan arkadaşımıza, özelden mesaj yazarak yapabileceğim birşey var mı dedim, keşke bilseydim napıldığını mutlaka yapardım birşeyler, bence de takımdaki cengaver gençlerden bir yardımcı belirle kendine, üstelik haftanın farkla birincisi olan 4.takım liste dışında kalır mı hiç,olmaaaaaz:)Valla diğer takımlardan biri çıkıp ölüm orucuna girmezse haftaya yine birinciyiz Allah'ın izniyle:)
Bu azimle biz 2 hafta sonra röntgen filmi gibi oluruz evelallah:)
kızlar hepinizi eski bir 4. takım üyesi olarak tebrik ederim.Sanırım kaptanınız "prensesperi"., seni ayrıca tebrik ederim canım , takıma can gelmiş resmen. kaptanınıza sahip çıkın kızlar bu işte kaptan gerçekten çok önemli.
hepinizi tekrar tekrar tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
duygu kucuğu bende tebrik ediyorum maaşallah onaduygucugum seni ayrıca tebrik etmek istiyorum
tüm takımlar sıralamasında bireysel derecelemede 2. olmussun
oyy oy oy kıyamam kaptanım bugün çok zahmet çektirdik anlaşılan .....üzüldüm canım yaa ..ve kızlar bugun olanlar.saat 12 ye az kalmısken 7. takıma onaya sundum listeyi.yüzdeleride yanlış hesaplıyormusum.doğrusunu öğrendim ama düzeltemeden çıkmak zorunda kaldım.bugun açıköğretim kaydımı yenilemem gerekiyordu.sonra saat 14.00. de geldim ofise.14 den nerdeyse saat 18 e kadar her 10 dk da bir kk ya girmeye çalıştım.bürodaki tüm pclerden denedim.telimden denedim yok giremedim.gelir gelmezde listemizin kabulunu istedm.sağolsun kabul ettiler çok sevindimgeçen hafta çok emek ettik.liste geçmeseydi çok üzülecektim.gün içinde burda aktif olabilecek bir yardımcı seçelim.ben olmadıgım bu gibi durumlarda en azından listeyle ilgilenir..
Hem de bayağı fark atarak 1.olmuşuz, alkış herekese:)
ay neler olmuş yaa üzüldüm valla zaten kilo veremedim bide bidirim yapılamasydı çok üzülürdüm emeği geçenlere çok teşekkürlerCanım onay hatırlatması yaptılar saat 16 gibi, sadece ben vardım sitede tesadüfen ama ben daha yazılan mesaja cevap vermeyi yeni öğrendim, paylaşım sayfası nerededir,oraya kim ne yazar bilmem mümkün değil ama yine de mesaj yazan arkadaşımıza, özelden mesaj yazarak yapabileceğim birşey var mı dedim, keşke bilseydim napıldığını mutlaka yapardım birşeyler, bence de takımdaki cengaver gençlerden bir yardımcı belirle kendine, üstelik haftanın farkla birincisi olan 4.takım liste dışında kalır mı hiç,olmaaaaaz:)Valla diğer takımlardan biri çıkıp ölüm orucuna girmezse haftaya yine birinciyiz Allah'ın izniyle:)
Bu azimle biz 2 hafta sonra röntgen filmi gibi oluruz evelallah:)
bende güldüm valla takım olarak çok espirili ve yaratıcıyız yaaevet canım büyük farklaAllah azmimizi söndürmesin..
ilgilenmen düşünmen yeterçok teşekkür ederim
şu röntgene de çok güldüm
kaptanımız bitane zaten o ayrı ama tüm takım arkadaşlarım da ayrı bi datluluk abidesi yanikızlar hepinizi eski bir 4. takım üyesi olarak tebrik ederim.Sanırım kaptanınız "prensesperi"., seni ayrıca tebrik ederim canım , takıma can gelmiş resmen. kaptanınıza sahip çıkın kızlar bu işte kaptan gerçekten çok önemli.
hepinizi tekrar tekrar tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
ayyyy çok sevindim yaaaa..
teşekkür ederim hepinize destekleriniz için kızlar..artık insallah önümüzdeki hafta içinde aynı sonuçları alabiliriz..
evet canım güzel bi cumanın ardından güzel bi menüyle noktalamışsın günü.....menümüde bildiriyim kızlar..
sabah;
5i 1 yerde çay
2dilim kepekli ekmek arası labne ve azcık acı sos
bol su
öğlen;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı karnıbahar
1kase yogurt
bol su
akşam;
yarım kase tarhana çorbası
tadımlık karnıbahar
1tane ufak z.yğlı biber dolması
yoğurt
su
yeşil çayımıda içtim bugunlukte benden bu kdr artık..mutlu bir gün ve güzel bi cuma geçirdik ne güzel oldu yaahu
yorum yapmakta kararsızım canım..çiğ köfteye takıldım biraz ama yinede güzel bencekalkınca:
2 yudum 3ü 1 arada.
2 kayısı, bol ılık su
sabah:light peynir,5 zeytin, light süt,1,5 dilim kepek ekmeği
öğle: 1 kase yayla çorba, 4 kaşık z.ylı pırasa,1/2 kepek ekmeği
ara:4 ısırımlık lavaşa sarılı çiğ köfte
akşam:1 kase yayla çorba, 5 kaşık z.ylı pırasa(pirinci de vardı)
ara:1 mandalina,komşum kek göndermişti bir ısırımlık aldım kenarından.
2 kupa ıhlamur
2 kupa yeşil çay içtim
maaşallah gülüme benim karı ben çok severim canım ama istanbula pek yağmıyo yağdığındada güzellikten çok eziyete dönüşüyor.....iyi geceler güzeller. 4 mil hızlı leslie mi de hallettim.
seninle ben takımın hazırda bekleyen merasim takımı gibiyiz canım hazırda bekliyoz ama haftaya bizde coşucaz inşallah...kızlar tebrikler bu arada erim erim eriyoz takımca kişisel olark yerimde saysamda:))inşallah önümüzdeki hafta telafi edecem bunu hepinizi öpyrm.yarın sabah kurs öğleden sonrada kalabalık bi misafir ağırlıycam.o yüzden pek giremiyecem canlarım.hepinizi öpyrm ii gecelerrrrrrrrrrrr
şimdi her ne kadar yoğut masum görünsede pilav türlü ve salatayla bi araya gelince fazla olabiliyor canım ablam o yüzden keşke ya o türlüyü yada pilavı yemeseydin benceBugünkü menüm;
Sabah : 2 dilim beyaz peynir, salatalik , domates, 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 3 adet diyet bisküvi
Ögle : ızgara kirmizi et , 1 kase yogurt , 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 elma
Aksam : 4 yemek kasigi türlü, 1 kase yogurt , 3 yemek kasigi pirinç pilavı, 1 kase mevsim salatası
2 fincan yeşil çay ve 2 litre su.
:26:hımmmm acaba ne yorum yapsam ne yorum yapsam :26:en iyisi hiç yorum yapmasam:26:kızlar bende bu gün neler yaptım, neler yedim, menümüde yazim.
spor:sabah 45 dakika akşamda 30 dakika yürüyüş.
kahvaltı:1 dilim ekmek labne ve ballllll
ara:yok
öğlen:4-5 tane bisküi(yönetim odasında çalışıyordum mecburen bunları yedim)
ara:5 tane tuzlu çubuk kuru pasta yani(hala çalışıyordum)
akşam:1 kase sebze çorbası
ara:1 avuç kabak çekirdeği ve beyaz leblebi.
bugün bende inanılmaz yoğundm.kızımı kreşe götrdm aldım,arkadaşa gittik okula hastaneye derkenakşam geç baktım ancak sonuçlara.yarında misafirim var ve bu gece uyku yok iş çok çünkü.bence bu takımda kaptan yada yardımcının bi fonksiyonu olduğuna çok inanmıyorum.hrkes müsait oldkca takıma giriyor.ve hakkını veriyor takımın.kaptan olarak sen olmadığında yada yardımcı olarak ben olmadığımda herkse o görevi üstlenebilir.tabi öğretirsen ne yapacağımızı prenses...
Teşekkür ederiz bilgililgili, inşallah böyle devam ederiz:))Kaptan'ın maşallahı var haklısın:)
kalkınca:
2 yudum 3ü 1 arada.
2 kayısı, bol ılık su
sabah:light peynir,5 zeytin, light süt,1,5 dilim kepek ekmeği
öğle: 1 kase yayla çorba, 4 kaşık z.ylı pırasa,1/2 kepek ekmeği
ara:4 ısırımlık lavaşa sarılı çiğ köfte
akşam:1 kase yayla çorba, 5 kaşık z.ylı pırasa(pirinci de vardı)
ara:1 mandalina,komşum kek göndermişti bir ısırımlık aldım kenarından.
2 kupa ıhlamur
2 kupa yeşil çay içtim
iyi geceler güzeller. 4 mil hızlı leslie mi de hallettim.
harika yaa valla takıma kan can geldi kızlar hepimiz süperiz.gurup çok uyumlu oldu ve motivasyon tavan yaptı bu her zaman bulunmaz ben kaç aydır 4. takımdayım sanırım en eski ben varım burda ama hiç motivasyon yoktu girmek bile istemiyordum.şimdi ilk fırsatta burdayım.
kesinlikle katılıyorum kaptanımız süper ,en büyük kaptan bizim kaptannnnnnn
kızlar bende bu gün neler yaptım, neler yedim, menümüde yazim.
spor:sabah 45 dakika akşamda 30 dakika yürüyüş.
kahvaltı:1 dilim ekmek labne ve ballllll
ara:yok
öğlen:4-5 tane bisküi(yönetim odasında çalışıyordum mecburen bunları yedim)
ara:5 tane tuzlu çubuk kuru pasta yani(hala çalışıyordum)
akşam:1 kase sebze çorbası
ara:1 avuç kabak çekirdeği ve beyaz leblebi.
:
oyy oy oy kıyamam kaptanım bugün çok zahmet çektirdik anlaşılan .....üzüldüm canım yaa ..emeklerin için teşekkürler datlum bidenem
ay neler olmuş yaa üzüldüm valla zaten kilo veremedim bide bidirim yapılamasydı çok üzülürdüm emeği geçenlere çok teşekkürlerkaptanım
kaptanımız bitane zaten o ayrı ama tüm takım arkadaşlarım da ayrı bi datluluk abidesi yani
Bugünkü menüm;
Sabah : 2 dilim beyaz peynir, salatalik , domates, 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 3 adet diyet bisküvi
Ögle : ızgara kirmizi et , 1 kase yogurt , 1 dilim kepek ekmeği
Ara : 1 elma
Aksam : 4 yemek kasigi türlü, 1 kase yogurt , 3 yemek kasigi pirinç pilavı, 1 kase mevsim salatası
2 fincan yeşil çay ve 2 litre su.
menümüde bildiriyim kızlar..
sabah;
5i 1 yerde çay
2dilim kepekli ekmek arası labne ve azcık acı sos
bol su
öğlen;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı karnıbahar
1kase yogurt
bol su
akşam;
yarım kase tarhana çorbası
tadımlık karnıbahar
1tane ufak z.yğlı biber dolması
yoğurt
su
yeşil çayımıda içtim bugunlukte benden bu kdr artık..mutlu bir gün ve güzel bi cuma geçirdik ne güzel oldu yaahu
Beni de takıma alınnnn noluurr noluuurrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?