Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herşeyi yazarak anlaşabiliriz heh senin yazdıkların gelmemiş kk ya bende artık kaptan yardımcılıgını istemediğini düşünmüştüm tabiki paylaşırım bildiğim herşeyi aktarırım herkese.özelliklede yardımcım olarak sana

o zaman şöyle yapalım cuma günü 11 e kadar herkes kg bildirsin diyoruz zaten.11,30 gibi gelip bakman yeterli paylaşıma verilmişmi az kafamı toplayayım.yazarım buraya sanada özelden atarım ihtiyacın olursa ordan bakarsın

yeme saatlerim düzensiz demişsin ya.biraz bahsedermisin kaçta kalkar kaçta yatar hangi saatlerde ne yersin?yurttamı kalıyorsun?

hayır ailemle kalıyorum ama uyku problemim var gece uyuyamıyorum daha doğrusu gece ayakta olmayı çok seviyorum e böyle olunca da öğlen uyanıorum mesela bugun kahvaltımı ancaa 15:00 de yapabildim yani düzensiz yemiş oluorum 3 ana öğün yapamıorum 2 öğün yapabiliyorum gibi.. ama artık pzt den itibaren ona da dikkt edicemm okula gidip geliyim bari da düzen olsun.. devam zorunluluğğum olmadığı için gitmiyorum pek. böyle işte mesela simdi aksam yemeğimi yiycem ısındılar 4 yemek kaşığı mercimek yemeği 4 yemek kaşığı sebzeli makarna ve 1 kase yoğurtla 2 dilim kepekli etimekk

zor bi dönem canm ama bu da gececek bi zman gelcekki diyeceksin bumuydu.geçti bitti hiç bişey yerinde durmaz hiç bir acı kalıcı değildir mutsuzlukta..herşey çok güel olacak.mutsuzluğa mahkum edip kendini en azından katlanmamışsın.bende eşimle tamamen farklıyım ve bunu anlaıyalı baya oldu ama çocuk felan derken ben kendimde hiç o cesareti bulamadım.hep korktum halada korkuyorum.. o yüzden o hiç yokmuş gibi yaşıyorum artık.yani kendimi kandırıyorum.

seninle işimiz zor desene :44: saat 19.15 peki yemekten sonra bişeyler yiyormusun?ara öğün olarak yada gece?

daha diyete başlamadıgın için etimekleri bugun ye bakalım yarından itibaren cıss

ok tatlım.teşekkr ederim şimdiden.

bende yokmus gibi davrandım ama olmuyor.çocukta yok tak etti artık.sende böyle yazınca anladımki tüm erkekler aynı

seninle işimiz zor desene :44: saat 19.15 peki yemekten sonra bişeyler yiyormusun?ara öğün olarak yada gece?

daha diyete başlamadıgın için etimekleri bugun ye bakalım yarından itibaren cıss

aa neden kalorisi cok az ama onun kızarmıs kepekli ekmek dilimi olduu içinnn
bu arada yemekten sonra bişey yemiyorum ya yeşil çay kayısı çayı fln içerim ya da 9 da fln 2 mandalina yerimmm

Son düzenleme:
aa neden kalorisi cok az ama onun kızarmıs kepekli ekmek dilimi olduu içinnn
bu arada yemekten sonra bişey yemiyorum ya yeşil çay kayısı çayı fln içerim ya da 9 da fln 2 mandalina yerimmm

ben etimek deyince etimek tatlısına gittim.ekmek yerineyse de makarna ile olmaz yemekten sonra birşey yemiyorsan sen bu işi başarırsın

bende yokmus gibi davrandım ama olmuyor.çocukta yok tak etti artık.sende böyle yazınca anladımki tüm erkekler aynı

bu arada inşallah cok cabuk atlatırsın bence çok büyük bir cesaret örneği göstermişssin tebrik ederim gerçekten
daha cok gencsin bence hayatını cok daha farklı istediğingibi yönlendirebilrsin.. gene de Allah sabır versin

kız ben seni yirin yirin gaymağum .....kuzucum kaptanımız olduğun içinde ayrıca yiyeceğim unutturma sakın.......

dizginleri topladım canım birazdan menümü de yazarım bakarsın...

hadi aramıza hoş geldin kızçem ..takımımızla birlikte güzel kilolar verirsin inşallah...

bende gelinliğime tekrar girip fermuarımı kapatacağım günleri hayal ediyorum hihihiiiiiiiiiiiii-----smileylerim çıkmıyor idare ediverin gariii------

ben zaten anlamıştım canım aynı yollardan geçtim seninle .ama hem bebeğim olduğu hemde içimdeki sevgisinden dolayı bitiremedim ..iyikide bitmemiş rabbim yardımcın olsun zor ...çok zor....

blue gel bakayım bir yamacıma.toparladın mı bugun leslie yaptın mı anlat hele
geldim bacı geldim yamacına yamacına sokuluyom hemide loooooooooo.........

Son düzenleme:
bluee ya bu hafta ikimiz çok fenaydık ama ben hala o durumdan kurtulmuş deilim napcaz bacım böle ya :)))
cankuşum ben afedersin şişkinlik ve o malum durumdan kurtuldum reglimde yarın bitiyor kısmetse bu hafta oruç tutucam dolayısıyla kaçamaksız bi hafta olucak iftar sonrası da kendimi tutaersam mikemmel bi hafta olacak benim için...

bu çocuk olayı hiç bir şeye benzemiyor hakketen. hayatın merkezine oturuveriyor, sen de çevresinde gezinip duruyosun kendini hiçe sayıp.

aman boşver.

ivitt guzularum yidiklerimlen içtiklerimi bıyırayım hemen
sabah 12de

1 dilim çok tahıllı buğday ekmeği
3 tane kesme şeker büyüklüğünde beyaz peynir
3 tane yeşil zeytin
yarım ince dilim salam
1 dilim patates kızartma

ara yok
saat 18 de
3 yemek kaşığı kumpir

bundan sonra bişey yemeyip sadece su ve çay içerim inşallah evet arkadaşlar menüm bundan ibaret hızlı leslie indirmeye çalışıyorum olursa onu yapıcam olmazsa 5 mil normal leslie yapacin artıkın

bu çocuk olayı hiç bir şeye benzemiyor hakketen. hayatın merkezine oturuveriyor, sen de çevresinde gezinip duruyosun kendini hiçe sayıp.

aman boşver.
çocuk olunca artık BEN diye bişey kalmıyor hep bebeğim diyosun ve hayatın ona odaklı oluyor evliliğini bile o yönlendiriyor Zeynepçim seni anlıyorum prensesim tabi senide ....
prensesim ne mutlu sana ki ailen yanında destekçi allah muhafaza benim öyle bi durumum olsa beni yavrumdan ayırırlar o yüzden çok şeyi sineye çekiyor insan........

kalkınca:2 kayısı, 2 bardak ılık su
sabah: 2 dilim normal ekmek ve light peynirle yağsız tost, çökelekli yumurta, 2 kupa çay
öğle: 1 tavuk but, 4 kaşık pilav, 1 kase yoğurt
ara: 1 küçük elma, 1 küçük mandalina
ara 1 avuç fındık
akşam önü: 6 kaşık pilav
akşam: 1 kase tavuklu şehriye çorba, bol salata, 1 bardak ayran, mandalina

yeme işim bitti.
sporuma başlıcam ama biraz grip gibiyim. 3 mil hızlı yapacam bu akşam.

iyi geceler çıkıyom.
model hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…