prenses senin hevesini kırma gibi bi niyetim yok..bişey yapmadığını düşünmüyorum zaten.onu bizede öğret diyorum.bana yönelik yazdın sandım onu yazımın gitmediğini farketmedim.hem başkan yardımcısısın diyo hemde nie öle dio die kızdım.başkan yardımcısı olduğumu söylediğinde tamam dedim ama ozaman ne yapmam gerektiğimi sordum..ama sanırım benm veledin bilgisayar fişini çektiği bi ana yada yazıp yollayamadan başından kalktığım bi zamana geldi..yüzdeleri hesaplamayı öğrendim.paylaşım alanlarının nerde olduğunu ve kardeş takımımızı da sölersen cuma günü 12 ye kadar okula gitmeden sen olmasan yada sectiğiniz kaptan yardımcısı olmasada bunu yaparım.senide seviyorum tatlım..sadece azcık alıngan ve unutkanım.
yeme saatlerim düzensiz demişsin ya.biraz bahsedermisin kaçta kalkar kaçta yatar hangi saatlerde ne yersin?yurttamı kalıyorsun?
ve kızlar artık yazabilirim annemler duacak diye yazamıyorum.başkasından duymasınlar diye.bugun söyledim kurtuldum.su sürekli sıkıntım var diyordum ya.boşanıyorum.
sebebini soruyor sizinde aklınıza o gelecek.anlaşamadık.kafa yapılarımız tutmuyor ama böle severkende boşanmak çok zormus.yüreğime kocaman bir kaya geldi oturdu.bugun ve yarın onun eşyalarını toplamaya çalışacagım.sonrada kendimi toparlamaya çalışacagım.diyet yapacaım ders çalışacagım.bol bol kitap okuyacagım.Allah kimseye yaşatmasın.çok zormus çokk..
hayır ailemle kalıyorum ama uyku problemim var gece uyuyamıyorum daha doğrusu gece ayakta olmayı çok seviyorum e böyle olunca da öğlen uyanıorummesela bugun kahvaltımı ancaa 15:00 de yapabildim yani düzensiz yemiş oluorum 3 ana öğün yapamıorum 2 öğün yapabiliyorum gibi.. ama artık pzt den itibaren ona da dikkt edicemm okula gidip geliyim bari da düzen olsun.. devam zorunluluğğum olmadığı için gitmiyorum pek. böyle işte mesela simdi aksam yemeğimi yiycem ısındılar 4 yemek kaşığı mercimek yemeği 4 yemek kaşığı sebzeli makarna ve 1 kase yoğurtla 2 dilim kepekli etimekk
herşeyi yazarak anlaşabiliriz heh senin yazdıkların gelmemiş kk yabende artık kaptan yardımcılıgını istemediğini düşünmüştüm tabiki paylaşırım bildiğim herşeyi aktarırım herkese.özelliklede yardımcım olarak sana
o zaman şöyle yapalım cuma günü 11 e kadar herkes kg bildirsin diyoruz zaten.11,30 gibi gelip bakman yeterli paylaşıma verilmişmiaz kafamı toplayayım.yazarım buraya sanada özelden atarım ihtiyacın olursa ordan bakarsın
zor bi dönem canm ama bu da gececek bi zman gelcekki diyeceksin bumuydu.geçti bitti hiç bişey yerinde durmaz hiç bir acı kalıcı değildir mutsuzlukta..herşey çok güel olacak.mutsuzluğa mahkum edip kendini en azından katlanmamışsın.bende eşimle tamamen farklıyım ve bunu anlaıyalı baya oldu ama çocuk felan derken ben kendimde hiç o cesareti bulamadım.hep korktum halada korkuyorum.. o yüzden o hiç yokmuş gibi yaşıyorum artık.yani kendimi kandırıyorum.
seninle işimiz zor desene :44: saat 19.15 peki yemekten sonra bişeyler yiyormusun?ara öğün olarak yada gece?
daha diyete başlamadıgın için etimekleri bugun ye bakalım yarından itibaren cıss
aa neden kalorisi cok az ama onun kızarmıs kepekli ekmek dilimi olduu içinnn
bu arada yemekten sonra bişey yemiyorum ya yeşil çay kayısı çayı fln içerim ya da 9 da fln 2 mandalina yerimmm
bende yokmus gibi davrandım ama olmuyor.çocukta yok tak etti artık.sende böyle yazınca anladımki tüm erkekler aynı
bu arada inşallah cok cabuk atlatırsın bence çok büyük bir cesaret örneği göstermişssin tebrik ederim gerçekten
daha cok gencsin bence hayatını cok daha farklı istediğingibi yönlendirebilrsin.. gene de Allah sabır versin
kız ben seni yirin yirin gaymağum .....kuzucum kaptanımız olduğun içinde ayrıca yiyeceğim unutturma sakın.......
canım herşeyden az az yemişsin.ana öğünlerin güzel ara öğünlerin pek parlak değil ama az az yediğin için yinede begendim
sende hızlı leslieyi sevdim.ben sevemedim pek onukonyaya da yagsa keşke.hava yumusar.nasıl bir soguk var.insanı parça parça ediyor sanki rüzgar..
bende canım hiç çıkasım gelmiyor burdan
benim işte çalıştıgım gibi sen siteye çalışıyorsun.kolaylıklar diliyorum.menüne gelince dengesiz bir menü.gün bisküvi tuzlu pastayla geçmiş.günün kurtarırı akşamki sebze çorbası olmus.ama yürüyüşlerin süper.erimiştir gitmiştir hepsibu haftada 900 gr bekliyorum senden
canım seve seve yapıyorum
gerçekten takımdaki herkesin yeri çok ayrı
dizginleri topladım canım birazdan menümü de yazarım bakarsın...blueeeeeeeeee ne yaptın kıs.takımdan 2 gün uzak kaldın bu ne halmisafirlerinde varmıs.baya yorulmussundur.bugun söyle keyfi takıl dinlen tamam hadi dün geçti.bugunden itiraren takibimdesin .toparlanmıs menüler ve bol leslieler bekliyorum senden ona göre
hadi aramıza hoş geldin kızçem ..takımımızla birlikte güzel kilolar verirsin inşallah...yuuppiii :))) kendimi tanitiyiim o zaman bennn :)
Adımm Dilara 23 yasındayım ve öğrenciyim son senem vee tahmin edersniz ki mezuniyetim varr
kendimii hiç zayıf görmedim su ana kadar merak ediyorum nasıl olurum acaba diyee :) su an 82 kiloyum, her gün yarım saat spor yapıyorum aksatmamaya calısıyorum onun dısındaa benim düzensiz olan seyim uyku ve yemek saatlerimKendime 62 kg hedef koydum hazirana kadar fakat ilk hedefim 70di boyum 174 olduğundan bakalımm ulaşmaya calısacaım :) İnsallah 2 haftalık deneme süresini başarıyla tamamlarım :18: kim denetlicek beni?
bende gelinliğime tekrar girip fermuarımı kapatacağım günleri hayal ediyorum hihihiiiiiiiiiiiii-----smileylerim çıkmıyor idare ediverin gariii------hoşşbuldummevett hedefim o mezuniyetimde önü tamamen kapalı sırtı tamameen açık bir elbise hayall ediyorumm onun içinde görüyorum kendimii durmakk yokk
o zamann pazartesii akşamı ilk paylaşımımlaa ben de burda olurum benim de bu 2 gün ders çalışmam lazımm
yazdıklarınızı takip ediyorum sürekli ve azminize hayran kaldımm
bence hiçbir kadın şişman olmayı haketmiyorrr!! gitsinn yağlarrr
ben zaten anlamıştım canım aynı yollardan geçtim seninle .ama hem bebeğim olduğu hemde içimdeki sevgisinden dolayı bitiremedim ..iyikide bitmemiş rabbim yardımcın olsun zor ...çok zor....ve kızlar artık yazabilirim annemler duacak diye yazamıyorum.başkasından duymasınlar diye.bugun söyledim kurtuldum.su sürekli sıkıntım var diyordum ya.boşanıyorum.
sebebini soruyor sizinde aklınıza o gelecek.anlaşamadık.kafa yapılarımız tutmuyor ama böle severkende boşanmak çok zormus.yüreğime kocaman bir kaya geldi oturdu.bugun ve yarın onun eşyalarını toplamaya çalışacagım.sonrada kendimi toparlamaya çalışacagım.diyet yapacaım ders çalışacagım.bol bol kitap okuyacagım.Allah kimseye yaşatmasın.çok zormus çokk..
zor bi dönem canm ama bu da gececek bi zman gelcekki diyeceksin bumuydu.geçti bitti hiç bişey yerinde durmaz hiç bir acı kalıcı değildir mutsuzlukta..herşey çok güel olacak.mutsuzluğa mahkum edip kendini en azından katlanmamışsın.bende eşimle tamamen farklıyım ve bunu anlaıyalı baya oldu ama çocuk felan derken ben kendimde hiç o cesareti bulamadım.hep korktum halada korkuyorum.. o yüzden o hiç yokmuş gibi yaşıyorum artık.yani kendimi kandırıyorum.
geldim bacı geldim yamacına yamacına sokuluyom hemide loooooooooo.........blue gel bakayım bir yamacıma.toparladın mı bugun leslie yaptın mı anlat hele
cankuşum ben afedersin şişkinlik ve o malum durumdan kurtuldum reglimde yarın bitiyor kısmetse bu hafta oruç tutucam dolayısıyla kaçamaksız bi hafta olucak iftar sonrası da kendimi tutaersam mikemmel bi hafta olacak benim için...bluee ya bu hafta ikimiz çok fenaydık ama ben hala o durumdan kurtulmuş deilim napcaz bacım böle ya :)))
çocuk olunca artık BEN diye bişey kalmıyor hep bebeğim diyosun ve hayatın ona odaklı oluyor evliliğini bile o yönlendiriyor Zeynepçim seni anlıyorum prensesim tabi senide ....bu çocuk olayı hiç bir şeye benzemiyor hakketen. hayatın merkezine oturuveriyor, sen de çevresinde gezinip duruyosun kendini hiçe sayıp.
aman boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?