ivitt guzularum yidiklerimlen içtiklerimi bıyırayım hemen
sabah 12de
1 dilim çok tahıllı buğday ekmeği
3 tane kesme şeker büyüklüğünde beyaz peynir
3 tane yeşil zeytin
yarım ince dilim salam
1 dilim patates kızartma
ara yok
saat 18 de
3 yemek kaşığı kumpir
bundan sonra bişey yemeyip sadece su ve çay içerim inşallah evet arkadaşlar menüm bundan ibaret hızlı leslie indirmeye çalışıyorum olursa onu yapıcam olmazsa 5 mil normal leslie yapacin artıkın
bluee ya bu hafta ikimiz çok fenaydık ama ben hala o durumdan kurtulmuş deilim napcaz bacım böle ya :)))
kız ben seni yirin yirin gaymağum .....kuzucum kaptanımız olduğun içinde ayrıca yiyeceğim unutturma sakın.......
.
bu çocuk olayı hiç bir şeye benzemiyor hakketen. hayatın merkezine oturuveriyor, sen de çevresinde gezinip duruyosun kendini hiçe sayıp.
çocuk olunca artık BEN diye bişey kalmıyor hep bebeğim diyosun ve hayatın ona odaklı oluyor evliliğini bile o yönlendiriyor Zeynepçim seni anlıyorum prensesim tabi senide ....
prensesim ne mutlu sana ki ailen yanında destekçi allah muhafaza benim öyle bi durumum olsa beni yavrumdan ayırırlar o yüzden çok şeyi sineye çekiyor insan........
kalkınca:2 kayısı, 2 bardak ılık su
sabah: 2 dilim normal ekmek ve light peynirle yağsız tost, çökelekli yumurta, 2 kupa çay
öğle: 1 tavuk but, 4 kaşık pilav, 1 kase yoğurt
ara: 1 küçük elma, 1 küçük mandalina
ara 1 avuç fındık
akşam önü: 6 kaşık pilav
akşam: 1 kase tavuklu şehriye çorba, bol salata, 1 bardak ayran, mandalina
yeme işim bitti.
sporuma başlıcam ama biraz grip gibiyim. 3 mil hızlı yapacam bu akşam.
iyi geceler çıkıyom.
model hoşgeldin.
şule kızım hadi tahtaya bakalım 6 kaşık pilav +4 kaşık pilav +tost +birde şuleyi toplarsak sonuç ne olur......kalkınca:2 kayısı, 2 bardak ılık su
sabah: 2 dilim normal ekmek ve light peynirle yağsız tost, çökelekli yumurta, 2 kupa çay
öğle: 1 tavuk but, 4 kaşık pilav, 1 kase yoğurt
ara: 1 küçük elma, 1 küçük mandalina
ara 1 avuç fındık
akşam önü: 6 kaşık pilav
akşam: 1 kase tavuklu şehriye çorba, bol salata, 1 bardak ayran, mandalina
yeme işim bitti.
sporuma başlıcam ama biraz grip gibiyim. 3 mil hızlı yapacam bu akşam.
iyi geceler çıkıyom.
model hoşgeldin.
canım benim eşim hafta sonu patiiis kızartması olmazsa oturmaz sofraya onun içinde patates canavarı var bende yanında satj görüyom onun......sabahları patates kızartma artık.görmüyormuyum sanki.ohh patatesli bir gün olmus ama olsun bunada şükür.dünün yanında güzel geçmiş.dur nazar boncugu takayım.yarın daha güzel olsun
sofila cankuş öyle sessiz sessiz durma anlat bakem napar ne edersin..........kız 23 yaşımdayım demişsin 88 limisin bacım bu arada ne okuyon bacım sen:44:
çocuk olunca artık BEN diye bişey kalmıyor hep bebeğim diyosun ve hayatın ona odaklı oluyor evliliğini bile o yönlendiriyor Zeynepçim seni anlıyorum prensesim tabi senide ....
prensesim ne mutlu sana ki ailen yanında destekçi allah muhafaza benim öyle bi durumum olsa beni yavrumdan ayırırlar o yüzden çok şeyi sineye çekiyor insan........
yuuppiii :))) kendimi tanitiyiim o zaman bennn :)
Adımm Dilara 23 yasındayım ve öğrenciyim son senem vee tahmin edersniz ki mezuniyetim varr
kendimii hiç zayıf görmedim su ana kadar merak ediyorum nasıl olurum acaba diyee :) su an 82 kiloyum, her gün yarım saat spor yapıyorum aksatmamaya calısıyorum onun dısındaa benim düzensiz olan seyim uyku ve yemek saatlerimKendime 62 kg hedef koydum hazirana kadar fakat ilk hedefim 70di boyum 174 olduğundan bakalımm ulaşmaya calısacaım :) İnsallah 2 haftalık deneme süresini başarıyla tamamlarım :18: kim denetlicek beni?
ve kızlar artık yazabilirim annemler duacak diye yazamıyorum.başkasından duymasınlar diye.bugun söyledim kurtuldum.su sürekli sıkıntım var diyordum ya.boşanıyorum.
sebebini soruyor sizinde aklınıza o gelecek.anlaşamadık.kafa yapılarımız tutmuyor ama böle severkende boşanmak çok zormus.yüreğime kocaman bir kaya geldi oturdu.bugun ve yarın onun eşyalarını toplamaya çalışacagım.sonrada kendimi toparlamaya çalışacagım.diyet yapacaım ders çalışacagım.bol bol kitap okuyacagım.Allah kimseye yaşatmasın.çok zormus çokk..
selam kızlarr..
sonunda üyeliğim acıldı..
bende bundan sonra sizlerleyim .
kıscakendimi tanıtayım ..
62.600 kilom bi hedefim yok amacım verebildiğim kadar vermek ama hedef bildirmek zorunda olduğumudan 57 olayım ilk etapta yeterli..
162 boyundayım kilom bacak ve kalca kısmında toplanmıs durumda.spor yapam sart değil mecburu ama diimde menisküs yırtığı var bu yüzden yapamıyorum buna karsılık kalbimde ritim bozukluğu var ve düzenli spor yapmam gerekiyor işte ortaya karısık ben :)
paylasımım iyidir prenses bilir beni inş cabuk uyum sağlarız birbirimize..
takım hakkındaki herseyi biliyorum aynlız sizleri tanımıyorum öğrenene kadar hos görün beni..
bu arada yasım 26 bekarım kamuda memurum...
canım benım hoş geldin sefa geldin..
ben duygu 24 yaşındayım evliyim
uyum sağlarız tabiiki canım neden sağlamayalım
hepimize kolay gelsin..
ben şimdi cıkıyorum gelebilirsem gelicem öptüldünüz çok =)
anam sende daha güççük sayılırmışsın bacım yahu89luyumm mayıs ayında bir bahar aksamında dünyaya gelmişim
deniz ulaştırma işletme mühendisliği okuyorum son sınıftayım bitircem inşallah allahın izniylee:44:
neler yapıyorumm işte bayadır staj arıyorum ama bulamıyorumm :18:
onun dısındaa okula gidipp geliyorum coook nadir de olsa
kendimi spora ve diyete verdiim artık 2 gündüürr işim bu zayıf olmak istiyorum yiteeeer
he sende hoş geldin bacım yukarıdaki alıntıya verdiğim cevap aynen sanada geçerliselam kızlarr..
sonunda üyeliğim acıldı..
bende bundan sonra sizlerleyim .
kıscakendimi tanıtayım ..
62.600 kilom bi hedefim yok amacım verebildiğim kadar vermek ama hedef bildirmek zorunda olduğumudan 57 olayım ilk etapta yeterli..
162 boyundayım kilom bacak ve kalca kısmında toplanmıs durumda.spor yapam sart değil mecburu ama diimde menisküs yırtığı var bu yüzden yapamıyorum buna karsılık kalbimde ritim bozukluğu var ve düzenli spor yapmam gerekiyor işte ortaya karısık ben :)
paylasımım iyidir prenses bilir beni inş cabuk uyum sağlarız birbirimize..
takım hakkındaki herseyi biliyorum aynlız sizleri tanımıyorum öğrenene kadar hos görün beni..
bu arada yasım 26 bekarım kamuda memurum...
kolaysa başına gelsin pollyanna cankuşum......canım benım hoş geldin sefa geldin..
ben duygu 24 yaşındayım evliyim
uyum sağlarız tabiiki canım neden sağlamayalım
hepimize kolay gelsin..
modell üyeliğin açılmıs hadi hayırlı ugurlu olsunben yatıyorum herkese güzel geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?