Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabahları patates kızartma artık.görmüyormuyum sanki.ohh patatesli bir gün olmus ama olsun bunada şükür.dünün yanında güzel geçmiş.dur nazar boncugu takayım.yarın daha güzel olsun

bluee ya bu hafta ikimiz çok fenaydık ama ben hala o durumdan kurtulmuş deilim napcaz bacım böle ya :)))

aman canım yarından tezi yok hadi sende toparla
kız ben seni yirin yirin gaymağum .....kuzucum kaptanımız olduğun içinde ayrıca yiyeceğim unutturma sakın.......
.

sen beni ye.patates yeme de ne yersen ye

bu çocuk olayı hiç bir şeye benzemiyor hakketen. hayatın merkezine oturuveriyor, sen de çevresinde gezinip duruyosun kendini hiçe sayıp.

evliliğim problemli olunca hiç çocuk düşünmedim zaten.şimdi onu düşünecektim bide hiç ayrılamayacaktım

pilavlar hariç güzel canım.oda leslie ile erir

Veee bugünkü yarım saatlik salon sporunnun üstüne 20 dk daa leslie yaptımm çok şahaneee cok sevdim saat başıı 5 dakkalık hızlı yürüyüşünü yaparım ki ben bununn

şule kızım hadi tahtaya bakalım 6 kaşık pilav +4 kaşık pilav +tost +birde şuleyi toplarsak sonuç ne olur......
yeme bacım yeme cıs onlar uzak dur kuşum pilooo dan bak bana hiç patates yiyommu ben ............hi hiiiiiiiiii-------smileylerimi çalmışlar yaaaaaaa----

sabahları patates kızartma artık.görmüyormuyum sanki.ohh patatesli bir gün olmus ama olsun bunada şükür.dünün yanında güzel geçmiş.dur nazar boncugu takayım.yarın daha güzel olsun
canım benim eşim hafta sonu patiiis kızartması olmazsa oturmaz sofraya onun içinde patates canavarı var bende yanında satj görüyom onun......
şaka maka bi kurabiye canavarını tanırım bide benim patis canavarı kocamı başka canavar manavar tanımam ben.......

smileyim çıktı olllleeeeeyyyyyy ama hepsi çıkmadı...

kuşum dikkatli olucam söz olsun...

modell cankuş sen şimdi seyirci lobisinden bizi takip et bizim konuşma tarzımıza stilimize iyi ayak uydurursun tamam mıııııı...
bak bidenem candan olecin sevecen oleciiin sıcak kanli oleciiin taammı

sofila cankuş öyle sessiz sessiz durma anlat bakem napar ne edersin..........kız 23 yaşımdayım demişsin 88 limisin bacım bu arada ne okuyon bacım sen :44:

sofila cankuş öyle sessiz sessiz durma anlat bakem napar ne edersin..........kız 23 yaşımdayım demişsin 88 limisin bacım bu arada ne okuyon bacım sen :44:

89luyumm mayıs ayında bir bahar aksamında dünyaya gelmişim
deniz ulaştırma işletme mühendisliği okuyorum son sınıftayım bitircem inşallah allahın izniylee:44:

neler yapıyorumm işte bayadır staj arıyorum ama bulamıyorumm :18:
onun dısındaa okula gidipp geliyorum coook nadir de olsa
kendimi spora ve diyete verdiim artık 2 gündüürr işim bu zayıf olmak istiyorum yiteeeer

onlar olmasa zaten prenses gibi yapabilirdim heralde.benm annem babam arkamda olur ama ben yapamıyorumm

fıstıkçık hoşgeldin.. allah kolaylık versin bu takımc senide zayıflatır sen merak etme..takımımız çok sıcak iyiki geldin hoşgeldin..

tatlım hayat maalesef herkese eşit davranmıyo..ama bu konuyla ilgili çok fazla aklını kurcalamak istemiyorum aslında sadece şunu bilki biz burdayız desteklerimiz hep arkanda her ne olursa olsun..insallah bundan sonraki hayatın güzelliklerle kucak açar sana.üzülme demicem hiç kolay bişey olmadıgını biliyorum sadece kendini düşün.allah yardımcın olsun güzel kardeşim

ben hemen menümüde yazıyımda canlar eşim pc yi istiyo

sabah;
5i 1 yerde çay
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
az peynir
3 zeytin
domates,biber

öğlen;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı kapuska

ara;
haşlanmış kapuska yaprakları
üzerine bol limon

akşam;
1 tas sebzeli tavuk çorbası
maydonozlu domatesli bol limonlu salata
3 tane sade çiğ köfte

yeşil çayımıda içtim.şimdi bu saatten sora sadece su

selam kızlarr..
sonunda üyeliğim acıldı..
bende bundan sonra sizlerleyim .
kıscakendimi tanıtayım ..
62.600 kilom bi hedefim yok amacım verebildiğim kadar vermek ama hedef bildirmek zorunda olduğumudan 57 olayım ilk etapta yeterli..
162 boyundayım kilom bacak ve kalca kısmında toplanmıs durumda.spor yapam sart değil mecburu ama diimde menisküs yırtığı var bu yüzden yapamıyorum buna karsılık kalbimde ritim bozukluğu var ve düzenli spor yapmam gerekiyor işte ortaya karısık ben :)

paylasımım iyidir prenses bilir beni inş cabuk uyum sağlarız birbirimize..

takım hakkındaki herseyi biliyorum aynlız sizleri tanımıyorum öğrenene kadar hos görün beni..

bu arada yasım 26 bekarım kamuda memurum...

canım benım hoş geldin sefa geldin..
ben duygu 24 yaşındayım evliyim
uyum sağlarız tabiiki canım neden sağlamayalım
hepimize kolay gelsin..

anam sende daha güççük sayılırmışsın bacım yahubende 88 liyim adımı demicem sen bana bulumun de bacım .....
bende 23 yaşımdayım
6 yıllık evlü bir garuyam
akşama kadar beni deli edip çileden çıkarmayı kendine borç edinmiş 2.5 yaşında bi veledim var
yarışmaya istanbul ve çevresinden gatulmahtayuum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diler aramıza hoş gelmişin derim.............hoş geldin......bak dedim işte...

he sende hoş geldin bacım yukarıdaki alıntıya verdiğim cevap aynen sanada geçerli

canım benım hoş geldin sefa geldin..
ben duygu 24 yaşındayım evliyim
uyum sağlarız tabiiki canım neden sağlamayalım
hepimize kolay gelsin..
kolaysa başına gelsin pollyanna cankuşum......bacım garnum aç izninlen senü yiyebülümüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…