Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yanlış mı okudum, bayıldın mı? İyi misin?Kızım bu kadar alt üst edecekse seni çok sıkma,lütfen....

Hoşgeldin:) Umarım herşey istediğin gibi gider ve hedefine varırsın:)
Ben 41 yaşımdayım, evliyim ve 1 yaşında bir oğluşum var, kamuda çalışıyorum ben de ama Nisan'da emekli olacağım:) Darısı başına..

Son düzenleme:

Dilaracığım hoşgeldin:)
Umarım faydalı zaman geçirirsin burada ve hedefine ulaşırsın:)
Senin doğduğun seneden 1 sene önce üniversiteyi bitirmiştim aman Tanrım, kendimi birden Alaaddin'in cini gibi hissettim:) Zaman ne çabuk geçiyor...

alda ablammmm nasılsınnnnnnnnn????nası gidiyo diet? =)

Bi motiveyim bi motiveyim sorma duygucum:)
Tek demotive edici maalesef kocam:)
Kafayı takmış "ne yani insan tek başına diyet yapamaz mı illa dürtecek biri mi lazım "diye derdi bilgisayar da böyle sarıyor işte:)

Biz bebek tedavisi görürken ben paso yumurtlama tarihi hesaplıyorum,gün sayıyorum arad bir de ona anlatıyorum "yarın yumurtlama günüm" yada "2 gün sonra yumurtlamam lazım "diye, bi akşam koltukta bana dönüp "biliyor musun kendimi bazen bir tavukla evli sanıyorum ! " dedi :))) Şimdi de "sen 67 kg ol ben kendimi çatıdan atacağım "diyor , olayım di mi kızlar, hepinizin intikamını alayım ehehehehehe toplanıp aynı evde yaşarız mis gibi, paso diyet yemeği yaparız, 0 beden olmazsak hepimiz neyim valla:))

ilaHİ abla yaa güldürdün gece gece beni
walla bu adamların sağı solu belli olmuyoki abla.bnm koca nasıl vercen okdr kiloyu ya hahahaaaa diyodu..fakat bu günlerde tartıya cıkıyorum vee ben göremiyorum gelip bakarmısın diyorum one be sen napıyosun demeye başladı daha sen dur diyorum ben sana daha ne rakamlar göstercem bu tartıdaaaaaaaaaaa
bende veriim şu kilolarıda bnmde bebikim olsun insallah abla..sonra söz gene vercem kiloları.ben razıyımmm

Allah'ın izniyle olacak canımın içi, dün sabah bi eski manken sabah programına çıkmıştı "sıkıntılarımdan vs çok kilo almıştım, o nedenle defilelere de çıkamıyordum, rejime başladım 10 kg verdim ve hamile olduğumu öğrendim "dedi, aklıma hemen siz geldiniz, bana inanın, öyle çok hikaye duydumki kilo ve bebekle ilgili,gelecek gelecek al yanaklı, cennet kokulu yiğenlerimis:) Bir sürü teyzeleri var burda onları bekleyen:))

ayy canım bnm yaa içimi açtın valla..
ben bu gazla ne kilolar vermemki yahu
saol ablacım insallah sizleri teyze yapabiliriz..tugbacım kulakların çınlasın seninde ikimiz için dualarım bolbollll (tabi isteyen bütün kadınlara)..

Ha bu arada takımın tüm kızçeleri Prenses'in özel durumuna cevaben buradan birşey yazmadım, ilgisizliğimden değil, özel mesaj atmıştım ona, sizin diyetiniz dışındaki bir sıkıntınızda da , duam sizinle,hepinizle.

İnşallah bitaneceğim..
Hem bebek geldiğinde, verdiğin kilolar çok işe yarayacak:) Ben tam 100 kg ile doğuma girdim ve benim 7-8 aylarım ağustos'a denk gelmişti, 2010 yazı da berbat sıcak bir yazdı, resmen küvetin içinde yaşıyordum, parmak aralarımda perde belirecekti ördekler gibi , o zaman azcık aklım olaydı kesin kilo verirdim, hele 9.ayında basket topu yutmuş gibi pıt pıt gezenleri görünce çok kızmıştım kendime:) Neyse, netice itibariyle diyetin faydası çok, yılmak yok yola devam:)) Duam hep sizinle olacak, tez zamanda kucağınızı dolduracak Rabbim ben inanıyorum...

Ehehehe ben de 67 kilo olayım, çıtır çıtır teyzoş olalım di mi ya:)

Duygucuğum Umut uyanıyor sanırım, mızıldıyor,iznini isteyeceğim, sana da kepçe kulaklı çikin bir Umut diliyorum:) Yarın görüşmek üzere canım,iyi geceler.

saol ablacım eksik olma..
hepimiz birbirimize her ne konuda olursa olsun desteğiz ben buna inanıyorum..

bu arada cuma günü kilo bildirimi yaptıktan sonra kayınvalideme yatıya gitmiştik.bugunde akşam geç geldik eve kocamın çok çok merakımdan ötürü beni tartmak istedi vee ne göriim 79.900 =)
ayyy çok şükür yaa emeklerimin karşılığını alıyorum sanırım..Darısı bütün bacılarımın basına insallah :)

eve geldikten sonrada;
spor olarak..
50 tane ip atladım
1saatte hem göbek hemde karnımı titrettiriverdim :)
bol bolda su içtim..
bilgilerinize sayın KAPTANIM :):) mucuk!

Duygucuğum Umut uyanıyor sanırım, mızıldıyor,iznini isteyeceğim, sana da kepçe kulaklı çikin bir Umut diliyorum:) Yarın görüşmek üzere canım,iyi geceler.

herşey için çok saol aablacım...
tabi tabi sen bak umudumuza bnm içinde öp yarın görüşürüz.
ben sanada burdaki tüm gacılarımada kendimede çokgüveniyorum..iyi geceler allah rahatlık versin

ye beni bulumunum ye beni

BAAAYanlar napisiniz bakalım?
he yiyim ama kaptan duymasın aramızda kalsın temeem mi.
bi patatesten sabıkalıyım bide seni yemekten olmasın yani.

evet abla doğru ya ben pek strese dayanamıyorum vücut istem dışı tepki veriyo anlican üzüntümü içimde yaşıyorum hep

o zaman benim doğduğum sene bitirmişsin 88 yılında heheee

allah seni napmasın ablaintikamımız çok acı olecek heheheeee

hadi bacım allah gönlüne göre versin yardımcın olsun.

benim oğlumda da hafiften kepçelik var istanbul kazan o kepçe

Ayyyy uykum kaçtıı 2 saattir dönüp druyorum yatağımmdaa e n sonunda aldım laptopu oturduum yatağaa

komik olan karnımın bu kadar guruldayabileceğine inanmazdım çok komik

günaydınlar.
veli toplantım var bugün.
akşamüstü anca girerim nete.
öptüm hepinizi.sırf bi günaydın demek için açtım bu uyuz bili.

Veee bugünkü yarım saatlik salon sporunnun üstüne 20 dk daa leslie yaptımm çok şahaneee cok sevdim saat başıı 5 dakkalık hızlı yürüyüşünü yaparım ki ben bununn

harika akşam yemeğinden sonrada birşey yemiyormussun.patır patır gidecek kg lar

farklı bir bölümün varmıs.inşallah gönlüne göre bir iş bulursun zayıflayacaksın canım.senle ben yıl bitiminde buraya mezuniyet fotolarımızı koyacagız.sen ş bundan sonra 38 beden abiyeleri düşün ne renk giysem saçlarımı nasıl yaptırsam diye

teşekkürler canım benim

menünü çok begendim canım

off blue Allahta seni güldürsün pek küçük evlenmişsin.ama Allah yuvandan huzuru mutlulugu eksik etmesin önemli olan o

pericim erkenden yatma gel hadi sohbet edelim tabi uykun varsa bişey demiyorum.....

sen bunu yazdıgına kadar ben çoktan gitmişim canım ya kaçırdım sohbeti

evet prensesimmm acıldı sayende sahalardayımmm :)))

ben ne yaptım canım sadece davet ettim.canavar gibi takım sende 5 kg verip kurtulacaksın sonra korumaya alacagız seni

Allah emeklilik günlerini bizede göstersin.ne güzelde denk gelmiş.emeklili de olacaksın.tüm enerjini umuda verirsin

aman canım eşine kulaklarını tıka.sen verdikçe bak oda susacak gözleri ışıldayacak bu defa evet bu sözü unutma 67 olunca hadi ben 67 oldum sıra senin atlamanda de o anki yüzündeki ifadenin keyfini çıkart

süpersin hele 70 i bir gör daha da keyifli olacak

sağol ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…