tesekkür ederim blue :)he sende hoş geldin bacım yukarıdaki alıntıya verdiğim cevap aynen sanada geçerli
modell üyeliğin açılmıs hadi hayırlı ugurlu olsunben yatıyorum herkese güzel geceler
kolaysa başına gelsin pollyanna cankuşum......bacım garnum aç izninlen senü yiyebülümüyüm
eveeeeeeeeet gelelim şimdi ben ne yaptım ne ettim 2 gündür :26:
öncelikle çok yoğun ve yorucu 2 gün geçirdim diyeti çok hafif saldım arkadaşlarım ama sonunda dizginlerimi topladım
kabızlık ve şişkinlik problemim devam ediyor dün bayıldığım için eşim diyetimi biraz gevşetti malum sonum hastanede bitiyo....neyse fazla uzatmadan menümü yazayım......:18::18::18:
öğlen
4 5 dilim patates kızartma
yarım dilim ekmek
bir lokma peynir
ara yarım kase aşure ,
akşam
5 tane hamsi kızartma -misafirimin yanında mecburen yedim-
salata
yarım bardak kola
dün ve bugün leslie yapamadım şişkinlikten dolayı ama telafi edicem inşallah ...yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm kusura bakmayın arkadaşlar bu iki gün zor geçti ama toplicam söz veriyorum
selam kızlarr..
sonunda üyeliğim acıldı..
bende bundan sonra sizlerleyim .
kıscakendimi tanıtayım ..
62.600 kilom bi hedefim yok amacım verebildiğim kadar vermek ama hedef bildirmek zorunda olduğumudan 57 olayım ilk etapta yeterli..
162 boyundayım kilom bacak ve kalca kısmında toplanmıs durumda.spor yapam sart değil mecburu ama diimde menisküs yırtığı var bu yüzden yapamıyorum buna karsılık kalbimde ritim bozukluğu var ve düzenli spor yapmam gerekiyor işte ortaya karısık ben :)
paylasımım iyidir prenses bilir beni inş cabuk uyum sağlarız birbirimize..
takım hakkındaki herseyi biliyorum aynlız sizleri tanımıyorum öğrenene kadar hos görün beni..
bu arada yasım 26 bekarım kamuda memurum...
yuuppiii :))) kendimi tanitiyiim o zaman bennn :)
Adımm Dilara 23 yasındayım ve öğrenciyim son senem vee tahmin edersniz ki mezuniyetim varr
kendimii hiç zayıf görmedim su ana kadar merak ediyorum nasıl olurum acaba diyee :) su an 82 kiloyum, her gün yarım saat spor yapıyorum aksatmamaya calısıyorum onun dısındaa benim düzensiz olan seyim uyku ve yemek saatlerimKendime 62 kg hedef koydum hazirana kadar fakat ilk hedefim 70di boyum 174 olduğundan bakalımm ulaşmaya calısacaım :) İnsallah 2 haftalık deneme süresini başarıyla tamamlarım :18: kim denetlicek beni?
alda ablammmm nasılsınnnnnnnnn????nası gidiyo diet? =)
Bi motiveyim bi motiveyim sorma duygucum:)
Tek demotive edici maalesef kocam:)
Kafayı takmış "ne yani insan tek başına diyet yapamaz mı illa dürtecek biri mi lazım "diye derdi bilgisayar da böyle sarıyor işte:)
Biz bebek tedavisi görürken ben paso yumurtlama tarihi hesaplıyorum,gün sayıyorum arad bir de ona anlatıyorum "yarın yumurtlama günüm" yada "2 gün sonra yumurtlamam lazım "diye, bi akşam koltukta bana dönüp "biliyor musun kendimi bazen bir tavukla evli sanıyorum ! " dedi :))) Şimdi de "sen 67 kg ol ben kendimi çatıdan atacağım "diyor , olayım di mi kızlar, hepinizin intikamını alayım ehehehehehe toplanıp aynı evde yaşarız mis gibi, paso diyet yemeği yaparız, 0 beden olmazsak hepimiz neyim valla:))
ilaHİ abla yaa güldürdün gece gece beni
walla bu adamların sağı solu belli olmuyoki abla.bnm koca nasıl vercen okdr kiloyu ya hahahaaaadiyodu..fakat bu günlerde tartıya cıkıyorum vee ben göremiyorum gelip bakarmısın diyorum one be sen napıyosun demeye başladı daha sen dur diyorum ben sana daha ne rakamlar göstercem bu tartıdaaaaaaaaaaa
bende veriim şu kilolarıda bnmde bebikim olsun insallah abla..sonra söz gene vercem kiloları.ben razıyımmm
Allah'ın izniyle olacak canımın içi, dün sabah bi eski manken sabah programına çıkmıştı "sıkıntılarımdan vs çok kilo almıştım, o nedenle defilelere de çıkamıyordum, rejime başladım 10 kg verdim ve hamile olduğumu öğrendim "dedi, aklıma hemen siz geldiniz, bana inanın, öyle çok hikaye duydumki kilo ve bebekle ilgili,gelecek gelecek al yanaklı, cennet kokulu yiğenlerimis:) Bir sürü teyzeleri var burda onları bekleyen:))
ayy canım bnm yaa içimi açtın valla..
ben bu gazla ne kilolar vermemki yahu
saol ablacım insallah sizleri teyze yapabiliriz..tugbacım kulakların çınlasın seninde ikimiz için dualarım bolbollll (tabi isteyen bütün kadınlara)..
İnşallah bitaneceğim..
Hem bebek geldiğinde, verdiğin kilolar çok işe yarayacak:) Ben tam 100 kg ile doğuma girdim ve benim 7-8 aylarım ağustos'a denk gelmişti, 2010 yazı da berbat sıcak bir yazdı, resmen küvetin içinde yaşıyordum, parmak aralarımda perde belirecekti ördekler gibi , o zaman azcık aklım olaydı kesin kilo verirdim, hele 9.ayında basket topu yutmuş gibi pıt pıt gezenleri görünce çok kızmıştım kendime:) Neyse, netice itibariyle diyetin faydası çok, yılmak yok yola devam:)) Duam hep sizinle olacak, tez zamanda kucağınızı dolduracak Rabbim ben inanıyorum...
Ehehehe ben de 67 kilo olayım, çıtır çıtır teyzoş olalım di mi ya:)
Duygucuğum Umut uyanıyor sanırım, mızıldıyor,iznini isteyeceğim, sana da kepçe kulaklı çikin bir Umut diliyorum:) Yarın görüşmek üzere canım,iyi geceler.
he yiyim ama kaptan duymasın aramızda kalsın temeem mi.ye beni bulumunum ye beni
BAAAYanlar napisiniz bakalım?
evet abla doğru ya ben pek strese dayanamıyorum vücut istem dışı tepki veriyo anlican üzüntümü içimde yaşıyorum hepYanlış mı okudum, bayıldın mı? İyi misin?Kızım bu kadar alt üst edecekse seni çok sıkma,lütfen....
Hoşgeldin:) Umarım herşey istediğin gibi gider ve hedefine varırsın:)
Ben 41 yaşımdayım, evliyim ve 1 yaşında bir oğluşum var, kamuda çalışıyorum ben de ama Nisan'da emekli olacağım:) Darısı başına..
o zaman benim doğduğum sene bitirmişsin 88 yılında heheeeDilaracığım hoşgeldin:)
Umarım faydalı zaman geçirirsin burada ve hedefine ulaşırsın:)
Senin doğduğun seneden 1 sene önce üniversiteyi bitirmiştim aman Tanrım, kendimi birden Alaaddin'in cini gibi hissettim:) Zaman ne çabuk geçiyor...
allah seni napmasın ablaBi motiveyim bi motiveyim sorma duygucum:)
Kafayı takmış "ne yani insan tek başına diyet yapamaz mı illa dürtecek biri mi lazım "diye derdi bilgisayar da böyle sarıyor işte:)
Biz bebek tedavisi görürken ben paso yumurtlama tarihi hesaplıyorum,gün sayıyorum arad bir de ona anlatıyorum "yarın yumurtlama günüm" yada "2 gün sonra yumurtlamam lazım "diye, bi akşam koltukta bana dönüp "biliyor musun kendimi bazen bir tavukla evli sanıyorum ! " dedi :))) Şimdi de "sen 67 kg ol ben kendimi çatıdan atacağım "diyor , olayım di mi kızlar, hepinizin intikamını alayım ehehehehehe toplanıp aynı evde yaşarız mis gibi, paso diyet yemeği yaparız, 0 beden olmazsak hepimiz neyim valla:))
hadi bacım allah gönlüne göre versin yardımcın olsun.ilaHİ abla yaa güldürdün gece gece beni
walla bu adamların sağı solu belli olmuyoki abla.bnm koca nasıl vercen okdr kiloyu ya hahahaaaadiyodu..fakat bu günlerde tartıya cıkıyorum vee ben göremiyorum gelip bakarmısın diyorum one be sen napıyosun demeye başladı daha sen dur diyorum ben sana daha ne rakamlar göstercem bu tartıdaaaaaaaaaaa
bende veriim şu kilolarıda bnmde bebikim olsun insallah abla..sonra söz gene vercem kiloları.ben razıyımmm
benim oğlumda da hafiften kepçelik var istanbul kazan o kepçeDuygucuğum Umut uyanıyor sanırım, mızıldıyor,iznini isteyeceğim, sana da kepçe kulaklı çikin bir Umut diliyorum:) Yarın görüşmek üzere canım,iyi geceler.
Veee bugünkü yarım saatlik salon sporunnun üstüne 20 dk daa leslie yaptımm çok şahaneee cok sevdim saat başıı 5 dakkalık hızlı yürüyüşünü yaparım ki ben bununn
şule kızım hadi tahtaya bakalım 6 kaşık pilav +4 kaşık pilav +tost +birde şuleyi toplarsak sonuç ne olur......
yeme bacım yeme cıs onlar uzak dur kuşum pilooo dan bak bana hiç patates yiyommu ben ............hi hiiiiiiiiii-------smileylerimi çalmışlar yaaaaaaa----
89luyumm mayıs ayında bir bahar aksamında dünyaya gelmişim
deniz ulaştırma işletme mühendisliği okuyorum son sınıftayım bitircem inşallah allahın izniylee:44:
neler yapıyorumm işte bayadır staj arıyorum ama bulamıyorumm :18:
onun dısındaa okula gidipp geliyorum coook nadir de olsa
kendimi spora ve diyete verdiim artık 2 gündüürr işim bu zayıf olmak istiyorum yiteeeer
tatlım hayat maalesef herkese eşit davranmıyo..ama bu konuyla ilgili çok fazla aklını kurcalamak istemiyorum aslında sadece şunu bilki biz burdayız desteklerimiz hep arkanda her ne olursa olsun..insallah bundan sonraki hayatın güzelliklerle kucak açar sana.üzülme demicem hiç kolay bişey olmadıgını biliyorum sadece kendini düşün.allah yardımcın olsun güzel kardeşim
ben hemen menümüde yazıyımda canlar eşim pc yi istiyo
sabah;
5i 1 yerde çay
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
az peynir
3 zeytin
domates,biber
öğlen;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı kapuska
ara;
haşlanmış kapuska yaprakları
üzerine bol limon
akşam;
1 tas sebzeli tavuk çorbası
maydonozlu domatesli bol limonlu salata
3 tane sade çiğ köfte
yeşil çayımıda içtim.şimdi bu saatten sora sadece su
anam sende daha güççük sayılırmışsın bacım yahubende 88 liyim adımı demicem sen bana bulumun de bacım .....
bende 23 yaşımdayım
6 yıllık evlü bir garuyam
akşama kadar beni deli edip çileden çıkarmayı kendine borç edinmiş 2.5 yaşında bi veledim var
yarışmaya istanbul ve çevresinden gatulmahtayuum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diler aramıza hoş gelmişin derim.............hoş geldin......bak dedim işte...
pericim erkenden yatma gel hadi sohbet edelim tabi uykun varsa bişey demiyorum.....
evet prensesimmm acıldı sayende sahalardayımmm :)))
Hoşgeldin:) Umarım herşey istediğin gibi gider ve hedefine varırsın:)
Ben 41 yaşımdayım, evliyim ve 1 yaşında bir oğluşum var, kamuda çalışıyorum ben de ama Nisan'da emekli olacağım:) Darısı başına..
Bi motiveyim bi motiveyim sorma duygucum:)
ilaHİ abla yaa güldürdün gece gece beni
Ha bu arada takımın tüm kızçeleri Prenses'in özel durumuna cevaben buradan birşey yazmadım, ilgisizliğimden değil, özel mesaj atmıştım ona, sizin diyetiniz dışındaki bir sıkıntınızda da , duam sizinle,hepinizle.
günaydınlar.
veli toplantım var bugün.
akşamüstü anca girerim nete.
öptüm hepinizi.sırf bi günaydın demek için açtım bu uyuz bili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?