Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hatalarımı biliyorum ama bazı şeyleri mecburen yapamıyorum spor mesela ben önceden günde 1 veya 1 buçuk saat arası sporumu yapardım onu yapamıyorumdurumum belli olmadığı için bide ben sonradan fark ettiim bu hafta hiç sebze yememişim geçen haftalarda haftada en az üç akşma yerdim
ondan dolayımı neyse bir haftada çok az tuvalete çıktım belki bi yarım kilo falan vermişimdir ama tuvalete gidemediğimden göstermiyor neyse sağlık olsun

bende işin içinden çıkamadım ama geçen haftadaki kilondan 1 kilo az hesapla ortalam sanki öyle bir rakam

tebrik ederim abla neticede vermiş olman önemli.sen genç bir ablamızsın hiç bir şekilde yaşlılığı kendine yakıştırma
canım o msj geçerli değil bildirimimi şimdi yaptım

doğadanın kayısı form çayı çok etkili ..veya kuru kayısı yedikten sonra üzerine ılık su iç farkı göreceksin

kızlar üzgünüm ama ben bu hafta kilo verememişim aynı kilomu yazarsınız çok moralim bozuk daha ne kadar az yiyieceğim ben ya
canım kafana takma lütfen şu sonucun bi belli olsun hayırlısıyla o zaman ona göre sporunu da yaparsın diyetini de inşallah hiç gerek kalmazda bebiş gelir

geçmiş olsun kuzucum haberim yoktu bende bu hatun nerelerde diyordum

günaydın kızlar ben de tartıldım üç gün önceki kilom:85.4 bu sabah:84 kilo geldim çok mutluyum devede kulak ama olsun
keşke bende öyle bi kulağımı verseydim 1 kilo ile çakılı kaldım:2:seni tebrik ederim

zaten tuvalet sorunun hallolunca kilonda otomatikman bi düşüş oluyor bebeğim sıkma canını

bende işin içinden çıkamadım ama geçen haftadaki kilondan 1 kilo az hesapla ortalam sanki öyle bir rakam
onu nasıl heseplayacağım prenses tarif etmişti ama ben anlamadım:26:ne şaşkın hatunum ben ya:44:
ben çözdüm iki tartı arasında 300 gr fark ediyor aslında 1 kilo vermişsin sen
onada razıyım tek gitsinde kilom varsın 1 kilo gitsin

nasıl durdun bütün gün. akşam da frenlemişin bravo bu iradeye.

misafirlik olunca pek bişi denemiyor ama oruçla tek öğün yapma biz tüm gün 6 öğün yapıyoz erinme gece kalk be yavrusu.

tuğba eğer bebek için herhangi bir tedavi görüyorsan mutlaka dr.danışta allah korusun herhangi bir yan etkisi olmasın

Günaydıınn herkesee
spordan geliyorum şimdi ölçümee gittim ama önce evde cıplak ve kıyafetli tartılıp kıyafetimi cıkarttım kiloommdan
veee
tamı tamına 80 kg umm.. 2 kg vermişimmm ve en güzelide bu kiloyu sadece yağdan vermişimm

çizelgemmden 2 kg eksiltcemmm ollleeyyy

nasıl durdun bütün gün. akşam da frenlemişin bravo bu iradeye.

misafirlik olunca pek bişi denemiyor ama oruçla tek öğün yapma biz tüm gün 6 öğün yapıyoz erinme gece kalk be yavrusu.
kuzucum zaten ben 3te4 te yazıyorum mesele o değil yedikçe doyamadan bi daha yiyorum.ama inan tüm gün hiç acıkmıyorum oruç tutalı

tebrikler canım harika darısı benim (hepimizin )başına

kuzucum zaten ben 3te4 te yazıyorum mesele o değil yedikçe doyamadan bi daha yiyorum.ama inan tüm gün hiç acıkmıyorum oruç tutalı

keşke ben de hiç acıkmasaam midem kazınııyoorr
ama ben diyetisyene gitmeye karar verdim belki de cok yanlıss beslenioorum gidip öğrencemm ne yemem gerekio die tahlillerime gööre

**4.takım 235. ETAP **

mersa(80,1/79.5/0.6/0.75)
PrensesPeri(81,0/)
tugba8424(100,5/)
zeynepece2009 (77,7/77.6/0.1/%0.1)
suleoz(66,9/66,1/0,8/%1,195)
BLUEmoon2009(67,5/)
duyguyildiray( 80,0/)
alda(82,6/)

yani dün sabah küsaratım yoktu ama bugün varr.:2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…