canım herkes her hafta kilo verick die bi kural yok sonucda önemli olan sağlıklı zayıflamak .
bak ben bu hafta ne kadar hasta oldum zor nefes alıyorum sağlığın yerinde en azından hem belkide bebişe hazırlık yapıyordur bünyen
geçen hafta eski tartı:67.500
bu hafta eski tartı66.500
hafta başında yeni tartı:68.200
hafta başında eski tartı:67.900
bu hafta yeni tartı:66.800
:26:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:çık bakalım bu işin içinden şimdienteresan bi durum
tebrik ederim abla neticede vermiş olman önemli.sen genç bir ablamızsın hiç bir şekilde yaşlılığı kendine yakıştırmagünaydın kızlarrr,
sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu çokkk harika olmasada 600 gram vermişim kilom79.500 üstelik 2 gündür tuvaletede çıkamıyorum.kızlar idare edin ben 40 yaşında metabolizması yaşlı bir kadınımmmmm:))))
canım o msj geçerli değil bildirimimi şimdi yaptımgünaydın kızlar bu gün düne göre biraz daha iimm ama hala devam ediyor hafta sonu sürekli dısarda olup yürümeyi düşünüyorum yürüyüş ii gelicektir..
prensesim sen yoksun die listeye ekledim kızların kilosunu ama blue nun mesajı acıklayıcı gelmedi bana onu ellemedim ..
bu sabahki kilom 62.7 haftaya bu kilo ile listedeym inş
bende işin içinden çıkamadım ama geçen haftadaki kilondan 1 kilo az hesapla ortalam sanki öyle bir rakam
hatalarımı biliyorum ama bazı şeyleri mecburen yapamıyorum spor mesela ben önceden günde 1 veya 1 buçuk saat arası sporumu yapardım onu yapamıyorumdurumum belli olmadığı için bide ben sonradan fark ettiim bu hafta hiç sebze yememişim geçen haftalarda haftada en az üç akşma yerdim
ondan dolayımı neyse bir haftada çok az tuvalete çıktım belki bi yarım kilo falan vermişimdir ama tuvalete gidemediğimden göstermiyor neyse sağlık olsun
doğadanın kayısı form çayı çok etkili ..veya kuru kayısı yedikten sonra üzerine ılık su iç farkı göreceksin
inşallah bu akşam alayım kefir ve kayısı çayı evde kaysı var ama belki o daha etkilidir
günaydın kızlar ben de tartıldım üç gün önceki kilom:85.4 bu sabah:84 kilo geldim çok mutluyum devede kulak ama olsun
canım kafana takma lütfen şu sonucun bi belli olsun hayırlısıyla o zaman ona göre sporunu da yaparsın diyetini de inşallah hiç gerek kalmazda bebiş gelirkızlar üzgünüm ama ben bu hafta kilo verememişim aynı kilomu yazarsınız çok moralim bozuk daha ne kadar az yiyieceğim ben ya
geçmiş olsun kuzucum haberim yoktu bende bu hatun nerelerde diyordumcanım herkes her hafta kilo verick die bi kural yok sonucda önemli olan sağlıklı zayıflamak .
bak ben bu hafta ne kadar hasta oldum zor nefes alıyorum sağlığın yerinde en azından hem belkide bebişe hazırlık yapıyordur bünyen
keşke bende öyle bi kulağımı verseydim 1 kilo ile çakılı kaldım:2:seni tebrik ederimgünaydın kızlar ben de tartıldım üç gün önceki kilom:85.4 bu sabah:84 kilo geldim çok mutluyum devede kulak ama olsun
zaten tuvalet sorunun hallolunca kilonda otomatikman bi düşüş oluyor bebeğim sıkma canınıhatalarımı biliyorum ama bazı şeyleri mecburen yapamıyorum spor mesela ben önceden günde 1 veya 1 buçuk saat arası sporumu yapardım onu yapamıyorumdurumum belli olmadığı için bide ben sonradan fark ettiim bu hafta hiç sebze yememişim geçen haftalarda haftada en az üç akşma yerdim
ondan dolayımı neyse bir haftada çok az tuvalete çıktım belki bi yarım kilo falan vermişimdir ama tuvalete gidemediğimden göstermiyor neyse sağlık olsun
onu nasıl heseplayacağım prenses tarif etmişti ama ben anlamadım:26:ne şaşkın hatunum ben ya:44:bende işin içinden çıkamadım ama geçen haftadaki kilondan 1 kilo az hesapla ortalam sanki öyle bir rakam
onada razıyım tek gitsinde kilom varsın 1 kilo gitsinben çözdüm iki tartı arasında 300 gr fark ediyor aslında 1 kilo vermişsin sen
nasıl durdun bütün gün. akşam da frenlemişin bravo bu iradeye.ablacım allah razı olsun eksik olma..haberini 4gözle beklicem..
bugüne gelince kızlar çok haraketli bi gün oldu.sabah erkenden kalkıp ev işlerine giriştiim..bütün evi temizledim..misafir gelicekti ama yarına erteledilerkayınvalidem geldi dısarda işlerimiz vardı eve 4 gibi geldik yemek yap masahazırla derken daha şimdi oturuyorum canlarım sabah kahvaltı edemedim öğlen yemekte yiyemedim yinede menümü yazıyım ama..
sabah
5i 1 yerde çay
ara yok
öğlen yok
akşam üstü
yeşil çay
1 mandalına
akşam
1 kase çorba
2 kaşık z.yğ pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
az önce de yeşil çayımı içtim
1 tanede mandalina yedim..yarında misafirim var sabag kilomu bildirir çıkarım kızlar artık akşamına görüşürüz..insallah yarın güzel sonuçlar alırız cancanlarım..öptüm çok çok sizi..
kuzucuklarım benim berbat menüm-oruçluydum malum-
saat 17: 1 tane hurma yarım köfte su
saat 17:30
1 tane sigara böreği
2 dilim tavuk göğsü
küçücük bi çatal kek
küçük bi kase amerikan salatası
çay -şekersiz-
saat 20:de
1 tane nar 1 tane hurma su
arkadaşlar misafirlikteydim anca bunları yiyebildim ama kendime sahip çıktım turşu yemedim hamur kızartma yemedim
başka zaman olsa ben bunlardan 3 er 5 er tane yutardım ama dur dedim ve bu yediklerimle yine oruç tutacağım
söyleyin çok mu kötüüüüüüüü
kuzucum zaten ben 3te4 te yazıyorum mesele o değil yedikçe doyamadan bi daha yiyorum.ama inan tüm gün hiç acıkmıyorum oruç tutalınasıl durdun bütün gün. akşam da frenlemişin bravo bu iradeye.
misafirlik olunca pek bişi denemiyor ama oruçla tek öğün yapma biz tüm gün 6 öğün yapıyoz erinme gece kalk be yavrusu.
Günaydıınn herkesee
spordan geliyorum şimdi ölçümee gittim ama önce evde cıplak ve kıyafetli tartılıp kıyafetimi cıkarttım kiloommdan
veee
tamı tamına 80 kg umm.. 2 kg vermişimmm ve en güzelide bu kiloyu sadece yağdan vermişimm
çizelgemmden 2 kg eksiltcemmm ollleeyyy
kuzucum zaten ben 3te4 te yazıyorum mesele o değil yedikçe doyamadan bi daha yiyorum.ama inan tüm gün hiç acıkmıyorum oruç tutalı
Günaydıınn herkesee
spordan geliyorum şimdi ölçümee gittim ama önce evde cıplak ve kıyafetli tartılıp kıyafetimi cıkarttım kiloommdan
veee
tamı tamına 80 kg umm.. 2 kg vermişimmm ve en güzelide bu kiloyu sadece yağdan vermişimm
çizelgemmden 2 kg eksiltcemmm ollleeyyy
tebrikler canım harika darısı benim (hepimizin )başına
amiinama hala 7 leri göremedim die üzülüyorum bir zamanlar 77yydiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?