umut'a, bisiklete, cumartesi gününe ve özellikle kilo kaybına çok sevindim. papazına da iyi şanslar. ona da böyle güzel laflar tokundurduğuna eminim.Umut paşa nihayet normal hayata döndü, bizim ev ve ben de tabii:) Allah'ım ne kadar mutluyum, geride kalan 5 günde dünyanın kilosunu verdim stresten, haftabaşı aldığım eşofmanın beli tamdı bugün düşüyordu, ben de plaj sapıkları gibi başka bi eşofmanın ipini bağladım geçici olarak, akşama oturup dikeceğim:)))))))))))
Yürüyüş yapamıyorum ya ben, koşu bandı aldık bugün bana:) Eşimi ikna etmem çok zor oldu ama ben maaşımdan ödeyeceğim deyince birşey diyemedi tabii:) gelir gelmez 20 dakika yürüdüm bile, eh artık haftaya cuma 17 kilo veririm ben bu gazla:)))
Yarın sabahtan itibaren eski düzen ve sıklıkla buradayım, bu hafta için tekrar özür diliyorum.
Yarın inşallah yine birinciyis:)
Cumartesi programım çok yoğun kızlar, kilo veriyorum ya ki 2 haftada bir beden farkettim, cumartesi saçlarımı kestireceğim, ayak sağlığı merkezine gideceğim, gülme çizgilerime dolgu yaptıracağım, dişçiye gidip dişlerimi temizleteceğim eve hafif tombul da olsa cleopatra gibi döneceğim:)))) Bütün o saçmasapan baticon kokulu günlerden sonra hakettim valla:)
Bir maaşım gidecek ama amaaaan canımdan kıymetli mi:)Köşeden dönüp geldim madem hayata, canımın kıymetini bileceğim, bizim kızgın papaza cumartesi takvimimi okuyunca bık bık bık dedi kaldı, dedim Allahuekber aha gidiyor adam ama neyse yeniden homudanınca rahatladım:)
Sözün özü kilo vermek konusunda acayip motiveyim, bahardan önce bitecek bu iş kesiiin:)
güzel. ben de sevmiyodum ama bu safer kefir bile iyi geldi.tüm konularıı okumadan önceee :18:
daha eve yeni girdim kahvaltımdan beri hiçbişi yiyemedim yaaa :2:
simdi tavuk göğsü aldım kendime kırmızı biber ve soğanla onu pişircem cok az zeytinyagında yanında bi dilim kepek ekmek ve kefir ayran iyimidirr gelicem bi saatteee
benim papaz baş papazdı ama artık hayatımda papaz mapaz kalmadı bildiğiniz gibi
doğru söylüyosun ya ablam, tecrübe konuşuyor.:))))))))))))canımsın sen. Merak etme bizim gibi sevimli tiplerin hayatında papaz kontenjanı vardır hep, biri gelir yine bir gün:))
Prenseslerden olman lazım, köşkten gelip evlenmişsin gibi davranır,ev temizliğinden anlamaz anlasa da yapmaz, yemek kokusuna bile dayanamaz, veinde kabuklu yumurta yenmez biri ol bak nasıl bir kedicik geliyor buluyor seni:)) Allah çekeceği çekeceğe veriyor işte:)
Sen her zaman gül e mi:)
çok geçmiş olsun modelcim. kısa sürede iyileşirsin inş.selam kızlr herkese iyi aksamalr..
prensesim gelemedm canım kusura bakma ..özel mesajım olmadığından mecburen burdan yazıcm hastayım sekercim acık acık yazmıyayım ama bu hafta listeye girebileceğimi hiç zannetmiyorum cok üzgünm inş haftaya kadar toparlanıcm kızma bana balım tamam mı ..
kk ya bile giricek halim yoktu sürekli basım dönüor ve midem bulanıyr buna rahmen 3 saatte bir yemek yemem gerekiyor bu sartlarda bana ii gelecek tek sey yemek yemek çünkü dr um sakın ac kalma demişti basım döndüğünden sporda yapamıyorum bi kac güne gecer inş .. şimdi yemek yedim yine yatıcm midem o kadar kötü ki ağlıcm nrdeyse.. canım benim affet beni kendimi azıcık ii hissedeyim kaldığım yerden burdayım cok öptüm seni...
seviyorum siziii
güzel menü olmuş canımbu gün ki menün
sabah iki dilim kepek ekmek
az peynir 3 zeytin
ara bir elma
öğle 4 köfte salata ve bulgur pilavı
ara bir elma
akşam haşlama et ve bir dilim ekmek
süt ve kayısı yemeyi düşünüyorum yatmadan 2 saat önce canlarım
bu gün ki menün
az peynir 3 zeytin
ara bir elma
ara bir elma
şule ben incir yiyordum sürekli ama fayda etmiyordu kefir alma fırsatım olmadı hep unutuyorum ama dün çok çok acı bir biber turşu yedim akşam bide sabah o sanki biraz hareketlendirdiama biraz geç oldu yarın tartılcaz
Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 dlm kepekli ekmek
1 kayısı çayı
ara yok
öğle yok
akşam
yağsız tutsuz tavuk sote
1 dilim kepek ekmek
spor : 15 dk leslie 30 dk salon (oryantel yaptık)
su : simdiye dek 1.5 lt
artık çayla kapatırım günü
sabah ölçümüm var salonda gelip de buraya bildiririmm
Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 dlm kepekli ekmek
1 kayısı çayı
ara yok
öğle yok
akşam
yağsız tutsuz tavuk sote
1 dilim kepek ekmek
yarın büyük gün.
Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 dlm kepekli ekmek
1 kayısı çayı
ara yok
öğle yok
akşam
yağsız tutsuz tavuk sote
1 dilim kepek ekmek
güzel olmuşş ama 2 öğünde de ettt olmuuşşş
şule büyük gün ama ben bu hafta hiç umutlu değilim kendimi biliyorum vermedim ben kilo spor yapmamamın bide tuvalete çıkamamam bide bu hafta dikkat ettim ben hiç sebze yemedim normalde en az üç akşam yerdim neyse haftayaki maçlara iyi hazırlancaz artık öyle gözüküyor
evet ya çok açım valla ama yemicem cunku 2 haftadır hep dikkat ettim pazar günü arkadaşlarımla brunch a gidicem diye, pazar serbest günüümmaç kaldın sen bugün ya.
şule büyük gün ama ben bu hafta hiç umutlu değilim kendimi biliyorum vermedim ben kilo spor yapmamamın bide tuvalete çıkamamam bide bu hafta dikkat ettim ben hiç sebze yemedim normalde en az üç akşam yerdim neyse haftayaki maçlara iyi hazırlancaz artık öyle gözüküyor
oryantal süper oluyor sporda ya geçen sene bende stepe gidiyordum bazı günler oryantal yapıyorduk insan acayip stres atıyor
sabah: 6 diyet zeytin, light peynir,2 d. tt ekmek
ara:armut
öğle: 1 kase domates çorba,4 kaşık yoğurtlu kabak, 2 d. tt ekmek,biraz meyve
ara:1 bardak kefir, 15 kadar çubuk kraker
akşam: biraz badem dut kurusu, nohut. 2 çatal makarna, 1 kaşık pilav, 3 ızgara köfte, 3 kaşık çorba.
ara: 1 portakal
2 kupa yeşil çay. birazdan leslie.
ben çıkıyom. yarın sabah burda olurum inş.
öptüm güzellerimi.
leslie yapcam daha.
Duygucuk senin konun aklımda, telefonla da konuştuk ama yarın akşam dayısı Umut'un son kontrolünü yapmaya gelecek, geline detaylı şekilde soracak, sana lazım olacak ne var ne yok öğreneceğim, aklımda yani güzel kardeşim....
canım sabah kalk yürüyüşünü yap sonrasındada kahvaltını yap.ben olsa yeşil çayımı içer oyle yaparım.yag yakımına yardımı çok belki yürüken artı olur sana.
bugunun menüsünü yarın yaz olurmu canım.toplu bir liste olsun.altına şu kadar yürüdüm diye ekle.daha kolay takibini yaparız menülerininve inşallah listeye girersin
bence güzel canım ilk günlerde pudinge karşı değilim bi anda yeme alışkanlığını değiştirince vücut zorlanıyogünaydın canım tekrar aranıza aldığınız için teşekkkür ederim dün neler yaptım sabah kahvaltı menümü yazmıştım zaten
öğle yemeği:
-1 bardak ayran
-1 dilim denge lıght ekmek
-3 tane zeytin
biliyorum az oldu ama dün ev işlerine koyuldum pek oturup yemek yeme fırsatım olmadı çok işim vardı
ara öğün(16:00)
-1 tane yeşil elma
akşam menüm:
1 tabak yağsız makarna
-yarım kase puding :26:
ara öğün(20:00)
-1 tane yeşil elma
-1 tane portakalbu kadar canım........
heheeee abla o papazlardan bi tanede bende var ...Umut paşa nihayet normal hayata döndü, bizim ev ve ben de tabii:) Allah'ım ne kadar mutluyum, geride kalan 5 günde dünyanın kilosunu verdim stresten, haftabaşı aldığım eşofmanın beli tamdı bugün düşüyordu, ben de plaj sapıkları gibi başka bi eşofmanın ipini bağladım geçici olarak, akşama oturup dikeceğim:)))))))))))
Yürüyüş yapamıyorum ya ben, koşu bandı aldık bugün bana:) Eşimi ikna etmem çok zor oldu ama ben maaşımdan ödeyeceğim deyince birşey diyemedi tabii:) gelir gelmez 20 dakika yürüdüm bile, eh artık haftaya cuma 17 kilo veririm ben bu gazla:)))
Yarın sabahtan itibaren eski düzen ve sıklıkla buradayım, bu hafta için tekrar özür diliyorum.
Yarın inşallah yine birinciyis:)
Cumartesi programım çok yoğun kızlar, kilo veriyorum ya ki 2 haftada bir beden farkettim, cumartesi saçlarımı kestireceğim, ayak sağlığı merkezine gideceğim, gülme çizgilerime dolgu yaptıracağım, dişçiye gidip dişlerimi temizleteceğim eve hafif tombul da olsa cleopatra gibi döneceğim:)))) Bütün o saçmasapan baticon kokulu günlerden sonra hakettim valla:)
Bir maaşım gidecek ama amaaaan canımdan kıymetli mi:)Köşeden dönüp geldim madem hayata, canımın kıymetini bileceğim, bizim kızgın papaza cumartesi takvimimi okuyunca bık bık bık dedi kaldı, dedim Allahuekber aha gidiyor adam ama neyse yeniden homudanınca rahatladım:)
Sözün özü kilo vermek konusunda acayip motiveyim, bahardan önce bitecek bu iş kesiiin:)
bende çok güldüm yaa alda abla alem..Tabii gülersin sen, gül gül:)))))))
yaa bacım bende öyleyim valla ama bu odunlar anlamıyoki elalemin işe yaramayan beş para etmeyen garuları baş tacı biz hiç anca kakılmış.......akşama kadar sil süpür sıpa peşinde koş yimek yap ama sonuç bi güler yüz bi tatlı dil bi hoş söz bile çok görülsün hıhayy abla tamda dediğin gibi oluyor ona şaşırıyorum.çevreme bakıyorum.ne hatunlarda ne eşler var.
eşim hergün farklı yemek isterdi.sadece 1 akşamda bitecek yemekler yapar koyardım önüne.çalışınca işe gitmeden sabah erkenden kalkar ona öğlen için kahvaltılık hazırlardım.dışarda yiyemiyor diye.sadece kahvaltı boş oluyormus yemezdi.börek poğaça vb.yada omlet vs tava yapar bırakırdım.bazen tenezül edip eve gelip yemezdi bileözü sözü bir oldum sonuç bu işte amannn boşverdim artık.sizin papazlar yeter benimkiyle ugraşmaya değmez artık
kuzuuuuuu saat 10:00-10:30 gibi haber veririm inşallah.....**4.takım 235. ETAP **
mersa(80,1
PrensesPeri(81,0
tugba8424(100,5
zeynepece2009 (77,7
suleoz(66,9
BLUEmoon2009(67,5
duyguyildiray( 80,0
alda(82,6
4.Takim ortalaması:
blue seni sabah erkenden bekliyorum
sadakatt ve dilara canlarım sizi haftaya listeye dahil edeceğim
modell sen nerdesin kayboldun
minnoşta net alınca gelecek tam 12 kişi olacagız ne güzel
aynen bacım:13:yaa topikçe amma dertliymişiz şaka makaprenses bizim orda bir kaba tabir var s.ç.n yaranır diye erkeklere fazla iyi davaranmayacaksın yoksa kendilerini dünyanın merkesinde sanarlar ve sonra seni beğenmezler
ye bacım afiyet olsun beğendim menünübu gün ki menün
az peynir 3 zeytin
ara bir elma
ara bir elma
anaSabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 dlm kepekli ekmek
1 kayısı çayı
ara yok
öğle yok
akşam
yağsız tutsuz tavuk sote
1 dilim kepek ekmek
:26::26::26::26:gözüme kalabalık göründü birden ama güzelsabah: 6 diyet zeytin, light peynir,2 d. tt ekmek
ara:armut
öğle: 1 kase domates çorba,4 kaşık yoğurtlu kabak, 2 d. tt ekmek,biraz meyve
ara:1 bardak kefir, 15 kadar çubuk kraker
akşam: biraz badem dut kurusu, nohut. 2 çatal makarna, 1 kaşık pilav, 3 ızgara köfte, 3 kaşık çorba.
ara: 1 portakal
2 kupa yeşil çay. birazdan leslie.
ben çıkıyom. yarın sabah burda olurum inş.
öptüm güzellerimi.
leslie yapcam daha.
ablacım allah razı olsun eksik olma..haberini 4gözle beklicem..
bugüne gelince kızlar çok haraketli bi gün oldu.sabah erkenden kalkıp ev işlerine giriştiim..bütün evi temizledim..misafir gelicekti ama yarına erteledilerkayınvalidem geldi dısarda işlerimiz vardı eve 4 gibi geldik yemek yap masahazırla derken daha şimdi oturuyorum canlarım sabah kahvaltı edemedim öğlen yemekte yiyemedim yinede menümü yazıyım ama..
sabah
5i 1 yerde çay
ara yok
öğlen yok
akşam üstü
yeşil çay
1 mandalına
akşam
1 kase çorba
2 kaşık z.yğ pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
az önce de yeşil çayımı içtim
1 tanede mandalina yedim..yarında misafirim var sabag kilomu bildirir çıkarım kızlar artık akşamına görüşürüz..insallah yarın güzel sonuçlar alırız cancanlarım..öptüm çok çok sizi..
ayy abla tamda dediğin gibi oluyor ona şaşırıyorum.çevreme bakıyorum.ne hatunlarda ne eşler var.
eşim hergün farklı yemek isterdi.sadece 1 akşamda bitecek yemekler yapar koyardım önüne.çalışınca işe gitmeden sabah erkenden kalkar ona öğlen için kahvaltılık hazırlardım.dışarda yiyemiyor diye.sadece kahvaltı boş oluyormus yemezdi.börek poğaça vb.yada omlet vs tava yapar bırakırdım.bazen tenezül edip eve gelip yemezdi bileözü sözü bir oldum sonuç bu işte amannn boşverdim artık.sizin papazlar yeter benimkiyle ugraşmaya değmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?