Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu gün ki menün

sabah iki dilim kepek ekmek
az peynir 3 zeytin

ara bir elma

öğle 4 köfte salata ve bulgur pilavı

ara bir elma

akşam haşlama et ve bir dilim ekmek

süt ve kayısı yemeyi düşünüyorum yatmadan 2 saat önce canlarım

umut'a, bisiklete, cumartesi gününe ve özellikle kilo kaybına çok sevindim. papazına da iyi şanslar. ona da böyle güzel laflar tokundurduğuna eminim.
ben bazen çok pisleşirim. bi kere adam tam yemeğin ortasındaydı. dedim ki "hazır yemeğe gelmek ne kadar güzel bişi olsa gerek". nasıl bozulduu nasıl.
güzel. ben de sevmiyodum ama bu safer kefir bile iyi geldi.
benim papaz baş papazdı ama artık hayatımda papaz mapaz kalmadı bildiğiniz gibi

doğru söylüyosun ya ablam, tecrübe konuşuyor.

çok geçmiş olsun modelcim. kısa sürede iyileşirsin inş.

güzel menü olmuş canım

Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 dlm kepekli ekmek
1 kayısı çayı

ara yok
öğle yok

akşam
yağsız tutsuz tavuk sote
1 dilim kepek ekmek

spor : 15 dk leslie 30 dk salon (oryantel yaptık)
su : simdiye dek 1.5 lt

artık çayla kapatırım günü
sabah ölçümüm var salonda gelip de buraya bildiririmm

prensesciğim bu mesaj sana canım zeynep kayınvaldesine gitmiş beni aradı ve orda kalması gerekiyormuş yarın sabah internetim olmayacak dedi kilosu 77,6mış
eğer sen yarın sabah giremezsen çok zor durumda kalırsan buraya yaz yada bana özleden msj at ama öğleden önce olursa öğleden sonra ben okulda oluyorum ben zeynebe haber vercem o internet kafeye falan giderim işleri hallederim dedi oldumu canım öptüm seni

menün güzel olmuş hafif bi öğle yemeğide olsaydı çok güzel olacakmış

aç kaldın sen bugün ya.

oryantal süper oluyor sporda ya geçen sene bende stepe gidiyordum bazı günler oryantal yapıyorduk insan acayip stres atıyor

sabah: 6 diyet zeytin, light peynir,2 d. tt ekmek
ara:armut
öğle: 1 kase domates çorba,4 kaşık yoğurtlu kabak, 2 d. tt ekmek,biraz meyve
ara:1 bardak kefir, 15 kadar çubuk kraker
akşam: biraz badem dut kurusu, nohut. 2 çatal makarna, 1 kaşık pilav, 3 ızgara köfte, 3 kaşık çorba.
ara: 1 portakal

2 kupa yeşil çay. birazdan leslie.

ben çıkıyom. yarın sabah burda olurum inş.
öptüm güzellerimi.
leslie yapcam daha.

öyle olsun güzelim. sebze yemesen de iyiydi menülerin.
çok eriniyom salata yapmaya, sebze yemeği yapmaya. ıspanaklar vardı dolapta hevesle aldım bütün hafta yatırdım onları valla.
yarın boş günüm, yaparsam ah ne ala ne ala.

aç kaldın sen bugün ya.
evet ya çok açım valla ama yemicem cunku 2 haftadır hep dikkat ettim pazar günü arkadaşlarımla brunch a gidicem diye, pazar serbest günüümm hemi de açık büfe

doğadan ın kayısı çayını al bak mutlaka kahvaltıda iç bi de akşam iç yatmadan mutlaka etki ediyorr harika bişiii

oryantal süper oluyor sporda ya geçen sene bende stepe gidiyordum bazı günler oryantal yapıyorduk insan acayip stres atıyor

evet cok güzel de birazcık da becerebilsem daha güzel olcak şakira kemeri sağolsun beniş yetenekli gösteriyor

güzel sağlıklı bir menü olmuşş tebrikler

ablacım allah razı olsun eksik olma..haberini 4gözle beklicem..

bugüne gelince kızlar çok haraketli bi gün oldu.sabah erkenden kalkıp ev işlerine giriştiim..bütün evi temizledim..misafir gelicekti ama yarına ertelediler kayınvalidem geldi dısarda işlerimiz vardı eve 4 gibi geldik yemek yap masahazırla derken daha şimdi oturuyorum canlarım sabah kahvaltı edemedim öğlen yemekte yiyemedim yinede menümü yazıyım ama..

sabah
5i 1 yerde çay

ara yok
öğlen yok

akşam üstü
yeşil çay
1 mandalına

akşam
1 kase çorba
2 kaşık z.yğ pırasa
2 kaşık bulgur pilavı

az önce de yeşil çayımı içtim
1 tanede mandalina yedim..yarında misafirim var sabag kilomu bildirir çıkarım kızlar artık akşamına görüşürüz..insallah yarın güzel sonuçlar alırız cancanlarım..öptüm çok çok sizi..

tamam yarın sabah yaptığım yürüyüşleri ve bugünkü menümü komple yazıyorum yarın yürüyüşten önce yeşil çay içmeye başlıycam(sağol)

bence güzel canım ilk günlerde pudinge karşı değilim bi anda yeme alışkanlığını değiştirince vücut zorlanıyo
heheeee abla o papazlardan bi tanede bende var ...
umut kuzuya çok sevindim gözümüz aydın koşu bandına da çok sevindim plaj sapığına dönmene çok güldüm ama bayıldımhayata yeniden güler yüzle pozitif bakmana bayıldım....
yüzünden gülücük hiç eksilmesin vücudunda yağ denen şey kalmasın......
Tabii gülersin sen, gül gül:)))))))
bende çok güldüm yaa alda abla alem..
yaa bacım bende öyleyim valla ama bu odunlar anlamıyoki elalemin işe yaramayan beş para etmeyen garuları baş tacı biz hiç anca kakılmış.......akşama kadar sil süpür sıpa peşinde koş yimek yap ama sonuç bi güler yüz bi tatlı dil bi hoş söz bile çok görülsün hıh
kuzuuuuuu saat 10:00-10:30 gibi haber veririm inşallah.....

prenses bizim orda bir kaba tabir var s.ç.n yaranır diye erkeklere fazla iyi davaranmayacaksın yoksa kendilerini dünyanın merkesinde sanarlar ve sonra seni beğenmezler
aynen bacım:13:yaa topikçe amma dertliymişiz şaka maka
ye bacım afiyet olsun beğendim menünü
ana amma az canım ama bildirim öncesi akıllı davranmışın iyi yapmışın
:26::26::26::26:gözüme kalabalık göründü birden ama güzel

çok az ama iyi canım

eşimde hergün farklı yemek ister bi önceki günden kalma yemeği pek yemez bana da kızar az yap şu yemekleri diye napıyım başlarda fazla yapıyodum ama artık alıştım...

kuzucuklarım benim berbat menüm-oruçluydum malum-
saat 17: 1 tane hurma yarım köfte su
saat 17:30
1 tane sigara böreği
2 dilim tavuk göğsü
küçücük bi çatal kek

küçük bi kase amerikan salatası
çay -şekersiz-

saat 20:de
1 tane nar 1 tane hurma su

arkadaşlar misafirlikteydim anca bunları yiyebildim ama kendime sahip çıktım turşu yemedim hamur kızartma yemedim
başka zaman olsa ben bunlardan 3 er 5 er tane yutardım ama dur dedim ve bu yediklerimle yine oruç tutacağım
söyleyin çok mu kötüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…