e bu durumda ben kaç kilo vermiş oluyorum ya:44:
vuuuuuuuuuuuuuvvvvvvmaaşallah ablacım takım olarak olabilirmiyiz bilemem ama bireysellerde 1. olacağından şüphem yokk
afiyet olsun
evet datlum artıkın benim yeni ve gıcır gıcır bi tartım varbundan sonra yeni tartından kilo bildireceksin değilmi?bu hafta 1,4 kg vermiş oldun yeni tatına göre hesapladım
Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 dlm kepekli ekmek
1 kayısı çayı
ara yok
öğle yok
akşam
yağsız tutsuz tavuk sote
1 dilim kepek ekmek
spor : 15 dk leslie 30 dk salon (oryantel yaptık)
su : simdiye dek 1.5 lt
artık çayla kapatırım günü
sabah ölçümüm var salonda gelip de buraya bildiririmm
prensesciğim bu mesaj sana canım zeynep kayınvaldesine gitmiş beni aradı ve orda kalması gerekiyormuş yarın sabah internetim olmayacak dedi kilosu 77,6mış
eğer sen yarın sabah giremezsen çok zor durumda kalırsan buraya yaz yada bana özleden msj at ama öğleden önce olursa öğleden sonra ben okulda oluyorum ben zeynebe haber vercem o internet kafeye falan giderim işleri hallederim dedi oldumu canım öptüm seni
sabah: 6 diyet zeytin, light peynir,2 d. tt ekmek
ara:armut
öğle: 1 kase domates çorba,4 kaşık yoğurtlu kabak, 2 d. tt ekmek,biraz meyve
ara:1 bardak kefir, 15 kadar çubuk kraker
akşam: biraz badem dut kurusu, nohut. 2 çatal makarna, 1 kaşık pilav, 3 ızgara köfte, 3 kaşık çorba.
ara: 1 portakal
2 kupa yeşil çay. birazdan leslie.
ben çıkıyom. yarın sabah burda olurum inş.
öptüm güzellerimi.
leslie yapcam daha.
a
sabah
5i 1 yerde çay
ara yok
öğlen yok
akşam üstü
yeşil çay
1 mandalına
akşam
1 kase çorba
2 kaşık z.yğ pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
az önce de yeşil çayımı içtim
1 tanede mandalina yedim..yarında misafirim var sabag kilomu bildirir çıkarım kızlar artık akşamına görüşürüz..insallah yarın güzel sonuçlar alırız cancanlarım..öptüm çok çok sizi..
tamam yarın sabah yaptığım yürüyüşleri ve bugünkü menümü komple yazıyorumyarın yürüyüşten önce yeşil çay içmeye başlıycam(sağol)
kuzucuklarım benim berbat menüm-oruçluydum malum-
saat 17: 1 tane hurma yarım köfte su
saat 17:30
1 tane sigara böreği
2 dilim tavuk göğsü
küçücük bi çatal kek
küçük bi kase amerikan salatası
çay -şekersiz-
saat 20:de
1 tane nar 1 tane hurma su
arkadaşlar misafirlikteydim anca bunları yiyebildim ama kendime sahip çıktım turşu yemedim hamur kızartma yemedim
başka zaman olsa ben bunlardan 3 er 5 er tane yutardım ama dur dedim ve bu yediklerimle yine oruç tutacağım
söyleyin çok mu kötüüüüüüüü
elin evinde onu bulduğuma da şükür canım.eee nedemiş büyüklerimizsabahla akşam ve spor güzelara ve öğle yememen kötü olmus
bu nene kadar çok karışmıs bu menü böle kek börek amerikan salatası
tebrik ederimmm harikaaaaa darısııı tüm takımın başıınaaa
süpersin alda abla 3,4 kilo ne demek çok güzel kilo vermişsin
çok özür dilerim arkadaşlar ben bu hafta takımı aşagıya çektim ilk defa böyle oldu çok hırs yaptım bi daha ki hafta inş böyle olmaz
elin evinde onu bulduğuma da şükür canım.eee nedemiş büyüklerimizmisafir umduğunu değil bulduğunu yermiş
bikerem ev sabusu o tabağa eline geçeni doldurdu da ben hıh dedim hepiceğini yimedim taam mı... bide ben oruçluydum gözüm karnımdan daha çok açtı ama yinede hapsini yimedim taam mı ve o yediklerimle bugünde oruçluyum taammı:)))Deli kız:)
Tamam atalar öyle demiş de misafir de ne bulduysa hepsini yesin dememiş:))
Yalnız her duruma hazır bi cevabın var ya alemsin gerçekten:))
3 ay önce diyet günlüğü tutmuştum şuan ona bakıyorum 75 e düşmüşüm sonrada bırakmışımbirebir o deftere uyucam bakalım artık sizler varsınız gerisi de gelir kolay kolay bırakmam
günaydın kızlarrr,
sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu çokkk harika olmasada 600 gram vermişim kilom79.500 üstelik 2 gündür tuvaletede çıkamıyorum.kızlar idare edin ben 40 yaşında metabolizması yaşlı bir kadınımmmmm:))))
günaydın kızlar bu gün düne göre biraz daha iimm ama hala devam ediyor hafta sonu sürekli dısarda olup yürümeyi düşünüyorum yürüyüş ii gelicektir..
prensesim sen yoksun die listeye ekledim kızların kilosunu ama blue nun mesajı acıklayıcı gelmedi bana onu ellemedim ..
bu sabahki kilom 62.7 haftaya bu kilo ile listedeym inş
kızlar üzgünüm ama ben bu hafta kilo verememişim aynı kilomu yazarsınız çok moralim bozuk daha ne kadar az yiyieceğim ben ya
günaydın kızlar ben de tartıldım üç gün önceki kilom:85.4 bu sabah:84 kilo geldim çok mutluyum devede kulak ama olsun
hatalarımı biliyorum ama bazı şeyleri mecburen yapamıyorum spor mesela ben önceden günde 1 veya 1 buçuk saat arası sporumu yapardım onu yapamıyorumdurumum belli olmadığı için bide ben sonradan fark ettiim bu hafta hiç sebze yememişim geçen haftalarda haftada en az üç akşma yerdim
ondan dolayımı neyse bir haftada çok az tuvalete çıktım belki bi yarım kilo falan vermişimdir ama tuvalete gidemediğimden göstermiyor neyse sağlık olsun
bikerem ev sabusu o tabağa eline geçeni doldurdu da ben hıh dedim hepiceğini yimedim taam mı... bide ben oruçluydum gözüm karnımdan daha çok açtı ama yinede hapsini yimedim taam mı ve o yediklerimle bugünde oruçluyum taammı
şaka yaptııııııımKız ben senle uğraşabilir miyim hiç:) Taam taam:))
dilara ve sadakat canlarım haftaya kadar deneme süreniz var biliyorsunuzikinizin sonuçlarıda harika.daha takıma gireli ne oldu maşallah canlarım azminiz hiç sönmesin
ayy abla tamda dediğin gibi oluyor ona şaşırıyorum.çevreme bakıyorum.ne hatunlarda ne eşler var.
eşim hergün farklı yemek isterdi.sadece 1 akşamda bitecek yemekler yapar koyardım önüne.çalışınca işe gitmeden sabah erkenden kalkar ona öğlen için kahvaltılık hazırlardım.dışarda yiyemiyor diye.sadece kahvaltı boş oluyormus yemezdi.börek poğaça vb.yada omlet vs tava yapar bırakırdım.bazen tenezül edip eve gelip yemezdi bileözü sözü bir oldum sonuç bu işte amannn boşverdim artık.sizin papazlar yeter benimkiyle ugraşmaya değmez artık
valla süpersin abla senin yazılarını okumak çok büyük zevk ne kadar yaşanmışlık va yazılarında ince espiriler sen ne iş yapıyorsun bakalım
oğlunun iyileşmesine çok sevindim abla inş gider bi daha hiç gelmez hastalılar süpersin sen seni okurken ben burda gaza geliyorum
umut'a, bisiklete, cumartesi gününe ve özellikle kilo kaybına çok sevindim. papazına da iyi şanslar. ona da böyle güzel laflar tokundurduğuna eminim.
ben bazen çok pisleşirim. bi kere adam tam yemeğin ortasındaydı. dedim ki "hazır yemeğe gelmek ne kadar güzel bişi olsa gerek". nasıl bozulduu nasıl.
heheeee abla o papazlardan bi tanede bende var ...
umut kuzuya çok sevindim gözümüz aydın koşu bandına da çok sevindim plaj sapığına dönmene çok güldüm ama bayıldımhayata yeniden güler yüzle pozitif bakmana bayıldım....
yüzünden gülücük hiç eksilmesin vücudunda yağ denen şey kalmasın......
yaa bacım bende öyleyim valla ama bu odunlar anlamıyoki elalemin işe yaramayan beş para etmeyen garuları baş tacı biz hiç anca kakılmış.......akşama kadar sil süpür sıpa peşinde koş yimek yap ama sonuç bi güler yüz bi tatlı dil bi hoş söz bile çok görülsün hıh
eşimde hergün farklı yemek ister bi önceki günden kalma yemeği pek yemez bana da kızar az yap şu yemekleri diye napıyım başlarda fazla yapıyodum ama artık alıştım...
günaydın kızlarrr,
sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu çokkk harika olmasada 600 gram vermişim kilom79.500 üstelik 2 gündür tuvaletede çıkamıyorum.kızlar idare edin ben 40 yaşında metabolizması yaşlı bir kadınımmmmm:))))
İnsan kızının, kardeşinin kusuruna bakmaz ki:))şaka yaptııııııım
kusura bakma emi abla maksat gırgır olsun didimdi
elin evinde onu bulduğuma da şükür canım.eee nedemiş büyüklerimizmisafir umduğunu değil bulduğunu yermiş
haftayaa listeye girebilecekmiyizz yani yoksa diğer haftamı gircez:44:
azimliyiizzz bu sefer olucak bu işş
Sen doğru olanı yapmışsın, biz doğruyu biliriz de kişiliğimiz nasılsa, nasıl yetiştirildiysek öyle davranırız, önemli olan bir hanıma yakışan neyse onu yapmak, balık bilmezse halik bilir bitanem, istesek de diğerleri gibi olamayız ki zaten.Evi b.k götürecek ben oturup tırnak törpüleyip oje değiştireceğim? Kendime saygım azalır,kıymet bilmeyen sana kendi kymetini bilmeyi öğretir, kendini yormadan,hırpalamadan ama gereği kadar özveri..en güzeli.
Valla ben de günden güne değiştiğimi görünce çok gaza geliyorum:) İzinden döndüğümde ofistekiler tanıyamayacak beni
Öhö öhö kırk yaş mı dedi biri:))
Caaanım en güzel yaş bizimkisi, yazı yazarken arada bir göğüslerimi elimle tutup omzumdan arkaya atmak zorunda kalsam da seviyorum yaşımı ben:)))
Günaydıınn herkesee
spordan geliyorum şimdi ölçümee gittim ama önce evde cıplak ve kıyafetli tartılıp kıyafetimi cıkarttım kiloommdan
veee
tamı tamına 80 kg umm.. 2 kg vermişimmm ve en güzelide bu kiloyu sadece yağdan vermişimm
çizelgemmden 2 kg eksiltcemmm ollleeyyy
keşke ben de hiç acıkmasaam midem kazınııyoorr
ama ben diyetisyene gitmeye karar verdim belki de cok yanlıss beslenioorum gidip öğrencemm ne yemem gerekio die tahlillerime gööre
yani dün sabah küsaratım yoktu ama bugün varr.:2:
sağol kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu da benden hepimize hehe bana torpil geçmişin daha çok kalpli smiley koymuşsun
bu haftada 1. lik 4. takımda gibi hissediyorum
bende öyle hissediyorum.şu an en yüksek yüzde bizde son dakikada biri ataga geçmezse
senin mesajını alıntılamadım sanırım.nasılsın şimdi?geçmiş olsun?bugunden sonra toparlan artık.haftaya bekliyorum seni ve minnoşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?