Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

e bu durumda ben kaç kilo vermiş oluyorum ya:44:

vuuuuuuuuuuuuuvvvvvvmaaşallah ablacımtakım olarak olabilirmiyiz bilemem ama bireysellerde 1. olacağından şüphem yokk

afiyet olsun

bundan sonra yeni tartından kilo bildireceksin değilmi?bu hafta 1,4 kg vermiş oldun yeni tatına göre hesapladım

dilara ve sadakat canlarım haftaya kadar deneme süreniz var biliyorsunuz ikinizin sonuçlarıda harika.daha takıma gireli ne oldu maşallah canlarım azminiz hiç sönmesin

sabahla akşam ve spor güzel ara ve öğle yememen kötü olmus

canım mesajını ancak okuyabildim.bildirme verdim.bugunluk yapılacak birşey kalmadı

canım menün akşama kadar gayet güzel.akşam çok karmaşık geldi pilav makarna birlikte olmamıs

ara ve öğlen olmaması kötü.akşamın güzel

tamam yarın sabah yaptığım yürüyüşleri ve bugünkü menümü komple yazıyorum yarın yürüyüşten önce yeşil çay içmeye başlıycam(sağol)

bekliyorum canım

bu ne ne kadar çok karışmıs bu menü böle kek börek amerikan salatası

tebrik ederimmm harikaaaaa darısııı tüm takımın başıınaaa

Teşekkür ederim,inşallah hep beraber kurtuluyoruz ağırlıklarımızdan:)

süpersin alda abla 3,4 kilo ne demek çok güzel kilo vermişsin

çok özür dilerim arkadaşlar ben bu hafta takımı aşagıya çektim ilk defa böyle oldu çok hırs yaptım bi daha ki hafta inş böyle olmaz

Sağol Tuğbacım,Umut'un stresi eritti bu hafta beni, inşallah güzel güzel veririz kilolarımızı bundan sonra da:)
Takımı aşağı çektim ne demek, biz bi takımız madem anca beraber kanca beraber ama hırs yapın bence de, anne kategorisinde üstelik menapozdaki bir hanım verebiliyorsa sizin yiyip yutmanız lazım bu kiloları:) Eleştirmek değil gaz vermek sakın yanlış anlama e mi canım.

elin evinde onu bulduğuma da şükür canım.eee nedemiş büyüklerimiz misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş

:)))Deli kız:)
Tamam atalar öyle demiş de misafir de ne bulduysa hepsini yesin dememiş:))
Yalnız her duruma hazır bi cevabın var ya alemsin gerçekten:))

:)))Deli kız:)
Tamam atalar öyle demiş de misafir de ne bulduysa hepsini yesin dememiş:))
Yalnız her duruma hazır bi cevabın var ya alemsin gerçekten:))
bikerem ev sabusu o tabağa eline geçeni doldurdu da ben hıh dedim hepiceğini yimedim taam mı... bide ben oruçluydum gözüm karnımdan daha çok açtı ama yinede hapsini yimedim taam mı ve o yediklerimle bugünde oruçluyum taammı

3 ay önce diyet günlüğü tutmuştum şuan ona bakıyorum 75 e düşmüşüm sonrada bırakmışım birebir o deftere uyucam bakalım artık sizler varsınız gerisi de gelir kolay kolay bırakmam

canım aynı hatayı bende yapmısım.ama çok pis akıllandım artık verirsem koruyacagım almayacagım

canım tuvaletede çıksan daha az çıkarmıssın 40 yaşmıs ne var 40 ta tam hayatının güzel zamanlarındasın şimdi

canımcım benim burdaki neti anlamıyorum.kafasına göre açmayıveriyor.ellerine sağlık

kızlar üzgünüm ama ben bu hafta kilo verememişim aynı kilomu yazarsınız çok moralim bozuk daha ne kadar az yiyieceğim ben ya

canımcım moralini bozma.bu hafta çok önemli senin için stres sıkıntı yapma hiç

günaydın kızlar ben de tartıldım üç gün önceki kilom:85.4 bu sabah:84 kilo geldim çok mutluyum devede kulak ama olsun

canım 3 günde çok güzel vermişsin haftaya listeye sıkı bir giriş yapacaksın

canım senin metabolizmanla benimki aynı demek.bende spor yapamadım giden birşey yok.sen sonuçlarını al.sporumuza dikkat edeceğiz yine gidecek yine gidecek kaçarı yok

Kız ben senle uğraşabilir miyim hiç:) Taam taam:))

Sen doğru olanı yapmışsın, biz doğruyu biliriz de kişiliğimiz nasılsa, nasıl yetiştirildiysek öyle davranırız, önemli olan bir hanıma yakışan neyse onu yapmak, balık bilmezse halik bilir bitanem, istesek de diğerleri gibi olamayız ki zaten.Evi b.k götürecek ben oturup tırnak törpüleyip oje değiştireceğim? Kendime saygım azalır,kıymet bilmeyen sana kendi kymetini bilmeyi öğretir, kendini yormadan,hırpalamadan ama gereği kadar özveri..en güzeli.

valla süpersin abla senin yazılarını okumak çok büyük zevk ne kadar yaşanmışlık va yazılarında ince espiriler sen ne iş yapıyorsun bakalım

Ben iktisat okudum dokuz eylül'de ama 19 yıldır kamuda bir genel müdürlükte özel kalem müdürlüğü yapıyorum,protokol müdürlüğüydük önce şimdi özel kalem müdürlüğü olduk, zamanında çok güzeldim çok:))Şimdi kaportayı düzeltmeye çalışıyorum yeniden:)

oğlunun iyileşmesine çok sevindim abla inş gider bi daha hiç gelmez hastalılar süpersin sen seni okurken ben burda gaza geliyorum

Valla ben de günden güne değiştiğimi görünce çok gaza geliyorum:) İzinden döndüğümde ofistekiler tanıyamayacak beni

Huysuz adamdır vesselam ama evlilik birlikte yaşamak sanatı malum, arada bir gazını alıyorum iyi geliyor:))

Onlar kötüye denk gelmemiş de ondan canımcım:) Ofiste kızlardan biri diğerine şunu söylüyordu;"pantolon ütülemeyi bilmiyorum dedim, birkaç kere de çift çizgi yaptım,4 yıldır pantolonlar kuru temizlemeye gidiyor !" Koca da peşinde nasıl geziyor inanamazsınız ama ben yapamam işte, akşama kadar çalışıyoruz 3 lira için niye saçayım parayı der kendim yaparım ama koca papaz bir gün "ellerin dert görmesin karıcım "demez:))) Ben de güzel yanlarını görüp "ne yapayım benimki de bu model, hiç olmazsa evine çocuğuna düşkün, kötü davranışı yok,dışardaki gül mü konduracak yanağıma "deyip öpüyorum kelini:))))

eşimde hergün farklı yemek ister bi önceki günden kalma yemeği pek yemez bana da kızar az yap şu yemekleri diye napıyım başlarda fazla yapıyodum ama artık alıştım...

Bir patates yarım soğan bir tatlı kaşığı salçayla yemek yapıyorum artık:) Ben de alışana kadar çok zorlandım, kalabalık aileden de gelince zor oldu:)

Öhö öhö kırk yaş mı dedi biri:))
Caaanım en güzel yaş bizimkisi, yazı yazarken arada bir göğüslerimi elimle tutup omzumdan arkaya atmak zorunda kalsam da seviyorum yaşımı ben:)))

elin evinde onu bulduğuma da şükür canım.eee nedemiş büyüklerimiz misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş

sende hepsini yemişsin ama o ayrı

haftayaa listeye girebilecekmiyizz yani yoksa diğer haftamı gircez:44:
azimliyiizzz bu sefer olucak bu işş

canım haftaya deneme süreniz bitiyor.istikrarlı giderseniz listedesiniz inşallah

ayy abla çok gülüyorum ben sana süpersin ya

döndüğünde süper olacaksın.çok güzel olacaksın

sen olmasan ne yapardım ben.en büyük desteklerimden birisin.ne güzel yazmıssın

ve nihayet son sayfaya yetişebildim

keşke ben de hiç acıkmasaam midem kazınııyoorr
ama ben diyetisyene gitmeye karar verdim belki de cok yanlıss beslenioorum gidip öğrencemm ne yemem gerekio die tahlillerime gööre

canım gitme imkanın varsa hiç durma derim bende gidiyordum şimdi cumartesileride çalışınca gidecek zaman olmuyor

yani dün sabah küsaratım yoktu ama bugün varr.:2:

canım şiş olabilirsin.2-3 güne atarsın o küsuratı merak etme

sağol kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubu da benden hepimizehehe bana torpil geçmişin daha çok kalpli smiley koymuşsun

allam ya

nabzım hala normale gelmedi cnm bi 50 ye düşüyor bi 100 ün üzerine cıkıyor nefes almakda zorlanıyorum o yüzden yarın uzun yürüyüş var aklımda çünkü bana tek yarayacak sey spor keske imkan olsada salona yazılabilsem allahım gönlüme göre veriri inş..

hafta sonu toparlanmaya calısıcm bide kafein al dedi dr belki düzenler die ama zannetmiyorum dahada kötü olmasından korkuyorum bakalım nolcak.

5. takımın listesini göremedim 13. takımınkini gördm de inş bizi gecmezler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…