Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aferin canım iyi vermişsin

teşekkür ederim canımcım darısı başına ama özel durumların var sanırım inşallah tez zamanda istediğin oluur

sormaaaaaaaa ben 1.5 yılda 65 ten önce 75 e ve en son 85 e çıktım ne hallerdeyim

lisedeyken 65 dim şişko diyolardı üniversiteye hazırlanıyoken 88 e cıktım ki bu 2 yılda bu kadar kilo almak demek oluyor gene şişko dediler
simdi 80e düştüm hala şişkoyum ben anlamadım arkadaş bu durumu :44:
neyse yılmak yok. 17 cm incelmişim bu arada 12 kasımdan bu yana. bakalm ocak 13 te ölçüm var o zamana kadar sonuç ne olcak

blue burdamısın canım

o zaman senin ideal kilon 55 filan olmayacak bi kilo değil olur inş.geçen ''bugün ne giysem''de bi kız çıktı ünv.öğrencisiymiş tam 60 kilo vermiş kızın eski fotolarını gösteriyolar şimdikiyle alakası yok valla çok takdir ettiler şimdiki halini ben bade işçile benzettim..düşün o kadar fark var arada.bizde kurtuluruz ne ki elalem 60 kilo veriyo biz bi 20 kiloyumu veremiyecez

yok ideal kilom 68miş kasım fazla olduğu için yüzde 47 kas oranım
ama lisedeyken boyum bu kdr değildi ve demekki bu kadar kaslı değildim
hatta spor hocam 70 de bile cok değişirsin diyoor bakalımm:44:

amaan bence de veririizz yaa 20kgcuk neymiş
simdi de şişko durmuyorum cok öyle boyum varr diye ama tabiki herkesii coook şaşırtmakk istiyorummmm

kızlar bugun tartı beni çok mutlu etmedi
artık bu hafta daha sıkı tutucaz demekki

başlangıç kilo:83
geçen hafta:80
bu hafta:79.200

bak sinirlendim şimdi yaaaa

neyse canlar bugun ağır misafirlerim var akşama konusuruk artık..şimdiden hepinizi tebrik ediyorum çok öpüyorum

Geldim ,geldim:)
Günaydın kızlar...

Ben 79,2 yim prensesim, 3,4 kilo vermişim ama yüzdesini bu hafta da sen hesapla noooluuur Ben bi geçmişi de okuyup size yetişeyim, Umut öğle uykusuna yatmadan siteye girmek bana haram, 10 dakika kadar zamanım var, yazdıklarınızı okuyup geleyim.
Ona da kızamıyorum sayesinde verdim bu kiloyu:))

tebrik ederimmm harikaaaaa darısııı tüm takımın başıınaaa

**4.takım 235. ETAP **

mersa(80,1/79.5/0.6/0.75)
PrensesPeri(81,0/80,8/0,2/%0,25)
tugba8424(100,5/100.5/0.0/%0.0)
zeynepece2009 (77,7/77,6/0,1/%0,13)
suleoz(66,9/66,1/0,8/%1,20)
BLUEmoon2009(68,2/66,8/1,4 /%2,05)Tartısı değişti.kilosu 0,7 kilo fazla tartığı için başlangıç kilosu 68,2 olarak değişti.tartı değişmeden önceki kilosu 67,5 idi.
duyguyildiray( 80,0/79,2/0,8/ %1,00)
alda(82,6/79,2/3,4/%4,12)

4.Takim ortalaması: 1,18

süpersin alda abla 3,4 kilo ne demek çok güzel kilo vermişsin

alda ablacıgım harikasın daha da diyeyim ben sana

tugba canım sen hiç canını sıkma.haftaya belli olsun güzel sonuçlar alacagına inanıyorum.

duygu sen bence güzel vermişsin canım.sağlıklı olan bu zaten

mersacıgım düzensizliğine rağmen güzel vermişsin kutluyorum

sule sende çok güzel verdin canım senide tebrik ederim

blue sende harikasın

zeynep sen ve ben haftaya güzel bir atak yapmalıyı.ben kendi vucudumu çözdüm artık.sporsuz olmadıgına kanaat getirdim.bu hafta yapmayınca ancak bu kadar gitmiş.haftaya kadar iyice sıkmalıyım kendimi

e bu durumda ben kaç kilo vermiş oluyorum ya:44:

vuuuuuuuuuuuuuvvvvvvmaaşallah ablacımtakım olarak olabilirmiyiz bilemem ama bireysellerde 1. olacağından şüphem yokk
Karnım zil çalıyor artık kahvaltı yapsam iyi olacak, öptüm herkesi
afiyet olsun

sağol kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubu da benden hepimizehehe bana torpil geçmişin daha çok kalpli smiley koymuşsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…