nabzım hala normale gelmedi cnm bi 50 ye düşüyor bi 100 ün üzerine cıkıyor nefes almakda zorlanıyorum o yüzden yarın uzun yürüyüş var aklımda çünkü bana tek yarayacak sey sporkeske imkan olsada salona yazılabilsem allahım gönlüme göre veriri inş..
hafta sonu toparlanmaya calısıcm bide kafein al dedi dr belki düzenler die ama zannetmiyorum dahada kötü olmasından korkuyorum bakalım nolcak.
5. takımın listesini göremedim 13. takımınkini gördm de inş bizi gecmezler...
sağol ablacım yaaaaaaaaaaİnsan kızının, kardeşinin kusuruna bakmaz ki:))
Görüşürüz sonra:)
sana bi sırrımı vereyim mi ben aslında o kadar kırılgan ve hassas biriyim ki inanamazsın herşeyi kafama takarım o yüzden sürekli mutsuz olurdum ama artık değiştim hayatı ti ye almayı kendime felsefe edindim tabi yeri ve zamanına göreve nihayet son sayfaya yetişebildim
allam ya
hanımlar nazar boncuklarınızı şimdiden hazırlayın allah kem gözlerden sakınsın bizi AMİNbu haftada 1. lik 4. takımda gibi hissediyorum
inşallah nabzın düzene girer canım ..oyy kuzum allah acil şifalar versin sananabzım hala normale gelmedi cnm bi 50 ye düşüyor bi 100 ün üzerine cıkıyor nefes almakda zorlanıyorum o yüzden yarın uzun yürüyüş var aklımda çünkü bana tek yarayacak sey sporkeske imkan olsada salona yazılabilsem allahım gönlüme göre veriri inş..
hafta sonu toparlanmaya calısıcm bide kafein al dedi dr belki düzenler die ama zannetmiyorum dahada kötü olmasından korkuyorum bakalım nolcak.
5. takımın listesini göremedim 13. takımınkini gördm de inş bizi gecmezler...
çok çok geçmiş olsun tatlım.kendine çok iyi bak.dikkat et sağlık olmadın mı hiç birşeyin kıymeti kalmıyorinşallah kafein işe yarar bir dene bakalım
bu haftada 1. olursak 4. birinciliğimiz olacak sanırım
sağol ablacım yaaaaaaaaaa
sana bi sırrımı vereyim mi ben aslında o kadar kırılgan ve hassas biriyim ki inanamazsın herşeyi kafama takarım o yüzden sürekli mutsuz olurdum ama artık değiştim hayatı ti ye almayı kendime felsefe edindim tabi yeri ve zamanına göre
hanımlar nazar boncuklarınızı şimdiden hazırlayın allah kem gözlerden sakınsın bizi AMİN
inşallah nabzın düzene girer canım ..oyy kuzum allah acil şifalar versin sana
3. değilmiydi prensesçiğim :44:üst üste 3. birinciliğimiz olacak kısmetse
oy oy oy kuzuuuuuuuuuuuBluee moon ne yapıyorsun canım
Görüşemiyoruz uzun zamandan beri
Naılsın iyi misin
Hani kilo verdin mi kızz
bırakmadınız değil bırakmadık canım biz bi takımızhepinizi cok tebrik ediyorum kızlar 4. haftada 1. liği elden bırakmadınız
hadi gözün aydınohhh beee sonunda ayarladım mesaj bölümünü artık benmde renkli yazmam ve yüz eklemem mümkün :118:
bende ona bakıyodum ama göremedim hadi gözümüz aydın......bu hayırlı haberi senden almak kısmetmiş...3. birincilik blue cum baktım şimdi
tebrikler fıstıklarrrrr..
alda abla mütişsin..
insallah bölee devam ederis 1.lik hep bizim olur
3. birincilik blue cum baktım şimdi
ayyyy akşam yemek var diye sabahtan beri hiçbişey yemedimm
ne yesem ki akşam yemekkte acaba :44:
tavuk kavurma yiyimm yanındada light icetea oluurmuuu alkol almiicam rejimdeee yasakk banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?