Tahlil yaptırmayı düşünüyordun yaptırdın mi kaçırmış olabilirim o kısmı yoğunluğumdan. Yani abartılı şeyler çok fazla yok menülerinde genel gözlemlediğim karbon alıyorsun ama bazı günlerde almıyorsun biraz da olsa gitmesi lazım. Tahlil sonuçlarını merak ediyorum yaptırınca06.00 kalkis
07.30: 1 dilim ekmek, 50 gr peynir
13.30: 1/4 simit- 50 gr peynir, domates
18.00: suzme peynir-1 yumurta,
2 karabugday grissini
2,5lt su, kahve, cay
6242 adim:187 puan
Cok erken baslayip asiri yorucu devam eden bir gundu,yarin da ayni durumdayim.
Tlfsuz tum gun hareket halindeydim, adimda gorunmesede. Kh aldim aslinda baya ama herkesin gozumun onunde tum gun yedigi kaşarli borekleri,pogacalari yemedim.1 parca alip kenara cekilecek biri degilim pek o yuzden ozenmekle kaliyorum bazen.hic yine kilo vermelik yaşamiyorum.Eki Görüntüle 2878332
Cok sessiz bugun bizim kizlar
Ne yapiyorsunuz?
Meal prep yapmaya karar verdim. Ise dönünce zor oldu Yemek kismi. Kolay seyler bulmaliyim. Ve ayri ayri Yemek isinide birakacagim.
Bakalim bu sekilde kiloma nasil yansiyacak
Gercektrn bugün sıkıldım ben de..Yarış olmazsa bi daha hic yürümezmisim gibi geliyoYarış bitti diye bugun hic yuruyesim gelmedi mesela
6000 adimim var sadece
Vardi onu da yapasim gelmedi ben sadece yürürdum ama onu da canim istemediKiz bugun ip atlama challenge yok muydu,
Benim kafa mi gitti yoksa.
Ben yatistayim bu hafta valla
Vardi onu da yapasim gelmedi ben sadece yürürdum ama onu da canim istemediNiye yürüyeyim ki yaris mi var Biri bana tokat atsin kendime geleyim
Mezunum ben mezun. Tatilde kilo vermiş insanım ben, daha da bana bir şey olmaz.ben mezun oluyorum ama gitmiyorum. Kilo korumak için burdayım. Şu kiloyu 3-4 ay bir sabit tutayım bakalım.
Maşallah hayatımda 20000 den fazla adim atmamisimdir ben gerçekten muhtesem@neutral
Cumartesi adım : 20987
Pazar adım : 30357
Pazartesi : 25884
Salı : 35030
Çarşamba : 25394
Perşembe : 41132
Cuma : 56876
toplam adım : 235660 kolay gelsin.
Eki Görüntüle 2878035 Eki Görüntüle 2878036 Eki Görüntüle 2878037 Eki Görüntüle 2878038 Eki Görüntüle 2878039 Eki Görüntüle 2878040 Eki Görüntüle 2878034
Senin menulerin olan üstü harika bu haftada birincilik kesin senin olurSabah: 2 wasa 2 dilim peynir
10.00: corba
13.00: proteinbar
Aksam ton salatasi
Su 3+ litre
Adim 23773 713 puan
Afiyet olsun
Afiyet olsun.
Afiyet olsunKAHVALTI:
250 Gr ev yoğurdu+ 30 Gr yulaf, 10 Gr çiğ çerez, 10 Gr siyah kuru üzüm, haşlanmış yumurta, marul, yeşil biber, salatalık.
Sade Türk kahvesi ve 10 Gr bitter çikolata
40 Gr keçiboynuzu unu+su
OGLEN:
5 adet küçük kayısı, 3 adet ceviz, 200 ml kefir
Yeşil çay
AKŞAM:
150 Gr tavuklu sebze çorbası, 200 Gr z.yagli fasulye
3 lt su
Afiyet olsun ama 2 misir çok degilmi?Sabah 1d ekmek, 1yumurtadan soğanlı sucuklu omlet, 1 kk b peynir, 4zeytin, 1 salatalık, 1 domates
Ara 2 haşlanmıış mısır, 2 salatalık Akşam 1tb ıspanak yemeği, 1 kase çorba, 1d ekmek
Su 3lt
Spor 2215 adım 66pArrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2878309
Afiyet olsun semiz otunun yemeğini bende severim ama yapamam.
Afiyet olsun :)
Afiyet olsun06.00 kalkis
07.30: 1 dilim ekmek, 50 gr peynir
13.30: 1/4 simit- 50 gr peynir, domates
18.00: suzme peynir-1 yumurta,
2 karabugday grissini
2,5lt su, kahve, cay
6242 adim:187 puan
Cok erken baslayip asiri yorucu devam eden bir gundu,yarin da ayni durumdayim.
Tlfsuz tum gun hareket halindeydim, adimda gorunmesede. Kh aldim aslinda baya ama herkesin gozumun onunde tum gun yedigi kaşarli borekleri,pogacalari yemedim.1 parca alip kenara cekilecek biri degilim pek o yuzden ozenmekle kaliyorum bazen.hic yine kilo vermelik yaşamiyorum.Eki Görüntüle 2878332
Menü de sporda harika Afiyet olsunselamlar,
kahvaltı öncesi => 1 sade türk kahvesi
sabah => 2 haşlanmış yumurta + domates + salatalık + biber + 1 yemek kaşığı kadar kuymak
ara => yeşil çay
akşam 17:00 son öğün=>1 kase çorba + salata + yeşil fasulye
su 3,5 litre
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
adım 8.000 240p
tempolu yürüyüş 60 150p
total 390p
Eki Görüntüle 2878340
Afiyet olsun@neutralsedulu CEYDOS Arrietty_
Bugun uzun ve yorucu birgundu 3gun boyle gecicek
11gibi 1d.ekmk ,domates,zeytin ,1kkpeynir,maydanoz,cay
14(odul)1ince dilimkek,kahve
17h 2ykkurufasulye,1yk bulgur,azyogurt
Kahve
2.5ltsu
Spor yapmadim
Eki Görüntüle 2878347 3100 adim 93puan
İyi akşamlar Afiyet olsun, spor puanının harikaIyi aksamlar
Kahvalti 10:00 =yarim yumurta has.
2yesil zeytin
Yarım simit
İki ince dilim peynir
Domates iki dilim
1tk cemen
Aksam=16:25=ayran çorbası
Burda bad denir yeşil mercimek dug yeşillik ve baharatlarla yapılır Bi kepçe ondan mayonezsiz Rus salatası 2yk
3litre su
Spor=45dkka leslie=135p
25dkka eva fitness =125p
8.000adim=240
Toplam =500pEki Görüntüle 2878346
İyi akşamlar.İyi akşamlar
Öğlen salata yedim ve gün boyunca başka bi şey yemedim
3litre su içtim
Vay anam. Benım saat salak galıba. 1 saat yürüyorsun 6 bın zor edıyo. Cıkardım artık sureklı takmıycam saat
Sinir stress depresyon ve sürü sürü problemi olunca insanın onlarsız bile dura bilir insanMaşallah hayatımda 20000 den fazla adim atmamisimdir ben gerçekten muhtesem
Senin menulerin olan üstü harika bu haftada birincilik kesin senin olur
Afiyet olsun
Afiyet olsun.
Sporun harika
Afiyet olsun
Afiyet olsun ama 2 misir çok degilmi?
Afiyet olsun semiz otunun yemeğini bende severim ama yapamam.
Yaptıracak kimsede bulamadım. :)
Afiyet olsun :)
Afiyet olsun
baya erken başlamışsın güne. Hareketli günün bedeli bende topuk/ayak ağrıları ile sonuçlanır umarım sende yoktur.
Menü de sporda harika Afiyet olsun
Afiyet olsun
İyi akşamlar Afiyet olsun, spor puanının harika
İyi akşamlar.
Bu çok az olmuş bir gün boyunca sadice salata ve su ile durulmaz ki?
ooo hayırlı olsun en güzel günlerde giy emi. ama foto isteriz üztünde olmasa da aldıklarının istiyoruz. bende geçen gün gösterdiğim elbiselerden kısa olanı aldım.Ben geldim herkesler gitmis,
Bugun yaz alisverisimi tamamladim,
1 adet xs, ve digerleri s beden olmak uzere ciciler aldim, bir de 26 beden kot etek, cok guzelhafiften bol bile oldu da indirimdeydi kacirmayim dedim
Hafiften bir kol kasim olusmus, kendini belli eder olmus
Guzel haberler bu kadan
bence sen diyet yapmaktan çıktın. iyice kendini kapattın. hayatta herşeyi kafana takıp nereye kadar ilerlemeyi planlıyorsun.Sinir stress depresyon ve sürü sürü problemi olunca insanın onlarsız bile dura bilir insan
Tamam canima oku benimDur 2 gun yatayim, sonra ben sana meydan okurum
Bugun s beden bayramliklarimi almisim, yurumeye devam edeyim de soyle bol bol dursunlar dimi ama
Daha ne olsun bebişimBen geldim herkesler gitmis,
Bugun yaz alisverisimi tamamladim,
1 adet xs, ve digerleri s beden olmak uzere ciciler aldim, bir de 26 beden kot etek, cok guzelhafiften bol bile oldu da indirimdeydi kacirmayim dedim
Hafiften bir kol kasim olusmus, kendini belli eder olmus
Guzel haberler bu kadan
ooo hayırlı olsun en güzel günlerde giy emi. ama foto isteriz üztünde olmasa da aldıklarının istiyoruz. bende geçen gün gösterdiğim elbiselerden kısa olanı aldım.
Evet yaptiramadim uzun sure.en sonunda tam check up aldim, 5 temmuzda insallah.Tahlil yaptırmayı düşünüyordun yaptırdın mi kaçırmış olabilirim o kısmı yoğunluğumdan. Yani abartılı şeyler çok fazla yok menülerinde genel gözlemlediğim karbon alıyorsun ama bazı günlerde almıyorsun biraz da olsa gitmesi lazım. Tahlil sonuçlarını merak ediyorum yaptırınca
kız etek güzelde büyük olmamış mı bir küçüğü yok muydu?Birinin fotosunu cekmisim sadece.
Ama hepsi benim bebegim
Bu ustumdeki s beden bir gomlek, xs si kalmamis, ama aldim
Altimdaki etek de beyaz tisort vardi ustumde onla cok guzel oldu, her seyle yakisti bana sorarsan valla
Eki Görüntüle 2878380
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?