gecenin bir saati kalkıp adımlarsam şaşmayın öyle bir boşluk içimde kiBenim 17bin ile birlestirelim senin adimi
Kolay gelsin bebişyarın artık şu yazlık kışlık işini halletmeliyim. büyük kızım liste yolladı ona da valiz hazırlayacağım işim çok
Afiyet şifa olsun, iyi olmuş.yarın artık şu yazlık kışlık işini halletmeliyim. büyük kızım liste yolladı ona da valiz hazırlayacağım işim çok.
sabah olmazda öğlen beslenirim. çığrından çıkmadım ama sadece yediğimden fazla yedim. birde hiç yemediğim için ekmek kattım işin içine
kız kolay olsa ben bunu sona bırakır mıydım hiç kolay değil.Kolay gelsin bebiş
Yardıma gelem? Git gel Konya 4 saatkız kolay olsa ben bunu sona bırakır mıydım hiç kolay değil.
Nasil manyaga bagladiysak 22bin diye gordum. Vaay be dedimSabah 1d ekmek, 1yumurtadan soğanlı sucuklu omlet, 1 kk b peynir, 4zeytin, 1 salatalık, 1 domates
Ara 2 haşlanmıış mısır, 2 salatalık Akşam 1tb ıspanak yemeği, 1 kase çorba, 1d ekmek
Su 3lt
Spor 2215 adım 66pArrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2878309
Yarış dün bitmediyse söyle. Hala geç değil. Ben bu yarışı anlamadımNasil manyaga bagladiysak 22bin diye gordum. Vaay be dedim
Menü ve su miktarini begendim. Gayet guzel
Ilk 10 a girenlerin Adimlarini hesapladikYarış dün bitmediyse söyle. Hala geç değil. Ben bu yarışı anlamadım
İlk 10a girenlerin mi toplam rakamı alındı. Yoksa tüm takımın mı
İlk 10 birmek çok zormuşIlk 10 a girenlerin Adimlarini hesapladik
Bitti bitti
gel valla. oradan da tatile gideriz beraber. süper olur.Yardıma gelem? Git gel Konya 4 saat
iki günlük yoğunluğun bitsin düzene girersin. menünde o kadar kötü değil.06.00 kalkis
07.30: 1 dilim ekmek, 50 gr peynir
13.30: 1/4 simit- 50 gr peynir, domates
18.00: suzme peynir-1 yumurta,
2 karabugday grissini
2,5lt su, kahve, cay
6242 adim:187 puan
Cok erken baslayip asiri yorucu devam eden bir gundu,yarin da ayni durumdayim.
Tlfsuz tum gun hareket halindeydim, adimda gorunmesede. Kh aldim aslinda baya ama herkesin gozumun onunde tum gun yedigi kaşarli borekleri,pogacalari yemedim.1 parca alip kenara cekilecek biri degilim pek o yuzden ozenmekle kaliyorum bazen.hic yine kilo vermelik yaşamiyorum.Eki Görüntüle 2878332
sana ne oldu havalardan mı yıldızlardan mı yoksam nazar mı değdibacılar gardaşlar bir ses verin hele bugün çok canım sıkılıyor benim.
yok canım ya adımlarken izlemek istediğim ne varsa izledim. alışkanlık yapmış yoksunluk çekiyorum şimdi. boş boş oturuyorum ya.sana ne oldu havalardan mı yıldızlardan mı yoksam nazar mı değdi(
@_Vera_ @AppLesma @aysunayy @Aytac Ugur @erciyes111 K klbk33 @Lusi @neutral @Suzan Avcinoram bu kişiler kendilerini hedef tablosunda aradı mı acaba merak ediyorum????
@erciyes111 fotoğraf atacaktın kilo bildirimine dair olanı.
goblin izle yaa benim en favori dizim mük mük yani kim izleyecek bişey arasa bunu söylüyorum :))yok canım ya adımlarken izlemek istediğim ne varsa izledim. alışkanlık yapmış yoksunluk çekiyorum şimdi. boş boş oturuyorum ya.
yok yavrum kore bu bana göre değil.goblin izle yaa benim en favori dizim mük mük yani kim izleyecek bişey arasa bunu söylüyorum :))
evet hava kötüymüş oralarda. edirneden nem vurmuştur. anneme gök yarılmış yerle birleşmiş çünkü. keyiflerimiz iyi dün takımlar yarışında birinci geldik. 6. takımla adım yarışımız vardı onlar aldıSelam kızlar
Bütün gün temizlik yaptım. Çok yoruldum bugün bir de dün be bugün İstanbul’da aşırı aşırı nem var. Suyun içindeyiz sanki. Neyse ki bitti temizlik. Yarın rahatım. Sizler nasılsınız? Keyifler nasıl?
dükan iki nasıl oluyor anlatsna banaBasaramadim cunku diyetime haftasonu uymadim. Butun bir haftalik emek haftasonu gelen artiyi eksiltmeye yonelik oldu ve sadece 200 gr vermis oldum.
Bu hafta dersimi aldim, dukan 2 yi harfiyen uyguluyorum ve hedefime ulasacagima eminim
Mezunum ben mezun. Tatilde kilo vermiş insanım ben, daha da bana bir şey olmaz.ne biliyorsun belkide mezun olamazsın bakaedenli olamadı gitmesin diye türlü dolap döndürüyoruz. sana da aynından yapıcizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?