Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oooo zenginsin Ne iyi etmişin oh mis.. benim de çok şeye ihtiyacım var da erteliyorum su bebe islerim bi bitsin de..diye diye 4 5 yılım gecti gerci

Ben de yillardir erteliyorum canim, iyi cimriyimdir aslinda bakma

Gecen ay mecburen kot aldim, havalar yagisli, giyecek bir seyim kalmamis diyerek bu hafta da yaz tatilinde lazim seyleri aldim iste. E bayram olacak tr ye geldigimizde, ona da birseyler gerekti mecbur. Yoksa ben pis cimrilerdenimdir

Iste baska yemek yapacagindan emin olduklari icin denemek istemiyorlar. Anne sensin. Senin kurallarin gecmeli. Biz eskiden yemek begenmeseydik, annem ac yatirirdi. Obur gun kuru ekmekte olsa ne istahla yerdik
Henüz küçükler ne anlarla zaten büyüğüm haftalarca aç kalsın yemek aklına bile gelmez aşırı iştahsızlık.
Gene küçük azıcık bana benzemiste açlığını biliyor.

Oo bendensin

Aha benim buyuk sipa boyle.
Isin kotusu, kucuk sipa da büyüğü haliyle kendine ornek aliyor, o zaman iste cildiriyorum.
Bu aksam karnabahar mucveri var, diyor ki ben bunu sevmiyorum. E daha tadina nakmadin, icinde ne var bilmiyorsun, nasil sevmiyorsun yani

Benim sipalara pilav ve et ver oyle yasarlar, yesil herhangi bir sey gosterme

Iste baska yemek yapacagindan emin olduklari icin denemek istemiyorlar. Anne sensin. Senin kurallarin gecmeli. Biz eskiden yemek begenmeseydik, annem ac yatirirdi. Obur gun kuru ekmekte olsa ne istahla yerdik
benim çocuklarımda yemek ayırmaz suzi tam da annenin yöntemi yüzünden . büyük kızıma 3 gün aynı yemeği 3 öğün önüne koyduğumu bilirim. ben hizmetçimiyim ya onlara canları ne isterse pişireceğim. bu arada ben tüm işlerden nefret ediyorum. önceki yaşamımda ya erkektim yada prenses. yan gelip yatan türden.

Maşallah bende öyleyim ama kızlarım babalarına benzedi.
Benim kiz şöyle 2 3 yaşlarına kadar hic bir sey yemezdi sinir olurdum ama oyle boyle degil bir tek makarna pilav ve meme..bir gün evde sadece bamya yemegi vardi verdim yemem dedi...Artik onceki yememelerine de sinir olmuştum kahvaltı da etmemişti inat ettim neredeyse 12 saat inatlaştik yemedi...Ben de vermedim....Anamm o gün cocuk bayilacakmis bi yedi bamyayio gün bugündür ne yapsam yer Tum sebze bakliyat et cesitlerini..ha bir tek yogurt yemez peynire nazlanir artik napam onu da

Seninki kaç yaşında?
Sinir krizi gecirmelikler tam.
Bende et yedirmeye çalışıyorum ama hiç sevmiyor ikiside.
Ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.

Aynen kuzum. Malesef bizim millette bu var. Evi ve mutfagi cocuklar yonetiyor. Oysa cocuk bunu anne babadan gormeye ihtiyaci var. Annem oyle yetistirdi bizi. Ve biz herseyi yiyorduk. Bizler cocuklarimizi oyle yetistirdik aynen hic sikinti olmadi.
kizzz bende diyorum ben son anda kiz dogdum misafir gelir. Kadinlar sohbeti beni bogar. Ama erkeklerin sohbetinde cosuyorum hayalimdeki meslek zaten tir soforu olmak. Tirlara asigimm

Seninki kaç yaşında?
Sinir krizi gecirmelikler tam.
Bende et yedirmeye çalışıyorum ama hiç sevmiyor ikiside.
Ne yapacağımı şaşırıyorum bazen.

Buyuk 7 kucuk 4.

Büyük asla domates zeytin yemez. O tarz seyleri zorlamam ben de, cunku biliyorum yani tiksinti oluyor. Ama tadina bile bakmadigi şeylerde acayip gicik oluyorum. Artik kural koydum sofradaki her seyin tadina bakilacak 1 catal bile olsa sonra sevmedilerse yemesinler, ona tamam. Ama daha tadina bakmadan sevmedim demek yasak.

şaka yapıyorsun benimde hayalimdeki meslek o. oy alam başımı düşem yollara kafam dingin günlerce yol gideyim. ay ay suzi keşke ya.

O kadar da olsun artik ama iyi yapmışsın helal olsun bende yapa bilsen iyi olucak.
Ama büyük genel olarak yemek yemeyi sevmiyor onda ise yararmı emin değilim.
Umarım yarar.

Kucuk dedin 1 yasini doldurmadimi acep dedim kendi kendime

Güzel kural biraz buyu sunler bende koyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…