şaka yapıyorsun benimde hayalimdeki meslek o. oy alam başımı düşem yollara kafam dingin günlerce yol gideyim. ay ay suzi keşke yaya.
Basiniza kasket elinize tesbih teyipte Ferdi baba..Arkaya da Doktor değilim ama hastam çok..yazdın mı tamamdırAynen kuzum. Malesef bizim millette bu var. Evi ve mutfagi cocuklar yonetiyor. Oysa cocuk bunu anne babadan gormeye ihtiyaci var. Annem oyle yetistirdi bizi. Ve biz herseyi yiyorduk. Bizler cocuklarimizi oyle yetistirdik aynen hic sikinti olmadi.
kizzz bende diyorum ben son anda kiz dogdummisafir gelir. Kadinlar sohbeti beni bogar. Ama erkeklerin sohbetinde cosuyorum hayalimdeki meslek zaten tir soforu olmak. Tirlara asigimm
HelalBenim kiz şöyle 2 3 yaşlarına kadar hic bir sey yemezdi sinir olurdum ama oyle boyle degil bir tek makarna pilav ve meme..bir gün evde sadece bamya yemegi vardi verdim yemem dedi...Artik onceki yememelerine de sinir olmuştum kahvaltı da etmemişti inat ettim neredeyse 12 saat inatlaştik yemedi...Ben de vermedim....Anamm o gün cocuk bayilacakmis bi yedi bamyayi o gün bugündür ne yapsam yer Tum sebze bakliyat et cesitlerini..ha bir tek yogurt yemez peynire nazlanir artik napam onu da
Kucuk dedin 1 yasini doldurmadimi acep dedim kendi kendime
Ne buyusunler kizz. Gec bile kaldinGüzel kural biraz buyu sunler bende koyarım.
O yeaahhhhh5e girecek yakinda
Büyüttüm ben, elegimi eledim astim
Sira simdi gezmeler tozmalar falan filanda
Tir ehliyeti cok pahalli diye yapmadim yoksa kimseyi takmamşansımı bu hususta denedim önce babam (kamyonumuz vardı senelerce şoförlük yaptı) ne de kocam destekliyor.
tabi tabi inan öyledir. bitmiyor dertleri ki.5e girecek yakinda
Büyüttüm ben, elegimi eledim astim
Sira simdi gezmeler tozmalar falan filanda
Ya valla aglatiyordu beni sinirimden dayanamiyor ne seviyorsa yapıyordum ama cok sağlıksız besleniyordu..1 kere guzel ağlatmak gerekiyormus demek kiHelalKizim onlar oyle akilli ki. Senin zayif noktani bilirlerr bak oluyor istee. Bi cocuk 11 defa biseyi denemeli ondan sonra genede sevmiyorsa sevmiyor. Kabulleneceksin.
Deniycem inşallah çok ağlamazlar.Dene ve gor. Anne sensin. Kurallarin olsun. Seni herturlu deneyecekler. Kararli ol.
hollandali bi kadin bana yardima gelmisti cocuk dogarken. Bana dediki cocuk 3 sey ister:
-Temizlik
-duzenlilik
-huzur
Ya valla aglatiyordu beni sinirimden dayanamiyor ne seviyorsa yapıyordum ama cok sağlıksız besleniyordu..1 kere guzel ağlatmak gerekiyormus demek ki
Bu yıl kreşe gidecekler aslında geç kalmisim belkide.Ne buyusunler kizz. Gec bile kaldin
Birak aglasin. 2. Defa gene dener. 3. De der annem takmiyor zaten bosverDeniycem inşallah çok ağlamazlar.
Çok kırılgan büyük olan o kadar çabuk aglarki gören her kes şaşar öyle yalancı ağlamadan değil gözlerinde su kalmaz.
Hatta doktora demeyi bile düşünüyorum neden bukadar çabuk ve fazla ağladığını merak ediyorum bence normal degil.
takmak zorunda kaldığım konulardan birisi. ama taksi soförlüğüne eşim onay veriyor. Antalya'ya yerleşirsek bir tanıdığın taksisinde işim hazır.Tir ehliyeti cok pahalli diye yapmadim yoksa kimseyi takmam
UmarımBirak aglasin. 2. Defa gene dener. 3. De der annem takmiyor zaten bosver
tabi tabi inan öyledir. bitmiyor dertleri ki.
pazartesi saf protein sinirsizdükan iki nasıl oluyor anlatsna bana
Ben tir soforu olmak istiyorummmmtakmak zorunda kaldığım konulardan birisi. ama taksi soförlüğüne eşim onay veriyor. Antalya'ya yerleşirsek bir tanıdığın taksisinde işim hazır.
Birseye hayir dediğinde cok aglarsa ve sen dayanamayıp istediğini yapıyorsan.. bi sonraki sefere daha cok ağlamaya başlıyorlar ki nasil olsa yapacaksin diye..biliyorum cok zor ama kararlı olmak şart...sonrasi o mutlu sen mutlu..tabi yemek konusundan bahsediyorum ben hala...her istediğine de hayır denmez tabisi o kadar da gaddar degilim yawDeniycem inşallah çok ağlamazlar.
Çok kırılgan büyük olan o kadar çabuk aglarki gören her kes şaşar öyle yalancı ağlamadan değil gözlerinde su kalmaz.
Hatta doktora demeyi bile düşünüyorum neden bukadar çabuk ve fazla ağladığını merak ediyorum bence normal degil.
Çok gaza geldim yarın yapacağım yemedikler ne varsa sağlıklı bakalım aç saat dayanicaklarBirseye hayir dediğinde cok aglarsa ve sen dayanamayıp istediğini yapıyorsan.. bi sonraki sefere daha cok ağlamaya başlıyorlar ki nasil olsa yapacaksin diye..biliyorum cok zor ama kararlı olmak şart...sonrasi o mutlu sen mutlu..tabi yemek konusundan bahsediyorum ben hala...her istediğine de hayır denmez tabisi o kadar da gaddar degilim yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?