Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şaka yapıyorsun benimde hayalimdeki meslek o. oy alam başımı düşem yollara kafam dingin günlerce yol gideyim. ay ay suzi keşke yaya.
Basiniza kasket elinize tesbih teyipte Ferdi baba..Arkaya da Doktor değilim ama hastam çok..yazdın mı tamamdır

Helal Kizim onlar oyle akilli ki. Senin zayif noktani bilirlerr bak oluyor istee. Bi cocuk 11 defa biseyi denemeli ondan sonra genede sevmiyorsa sevmiyor. Kabulleneceksin.

Helal Kizim onlar oyle akilli ki. Senin zayif noktani bilirlerr bak oluyor istee. Bi cocuk 11 defa biseyi denemeli ondan sonra genede sevmiyorsa sevmiyor. Kabulleneceksin.
Ya valla aglatiyordu beni sinirimden dayanamiyor ne seviyorsa yapıyordum ama cok sağlıksız besleniyordu..1 kere guzel ağlatmak gerekiyormus demek ki

Dene ve gor. Anne sensin. Kurallarin olsun. Seni herturlu deneyecekler. Kararli ol.
hollandali bi kadin bana yardima gelmisti cocuk dogarken. Bana dediki cocuk 3 sey ister:
-Temizlik
-duzenlilik
-huzur
Deniycem inşallah çok ağlamazlar.
Çok kırılgan büyük olan o kadar çabuk aglarki gören her kes şaşar öyle yalancı ağlamadan değil gözlerinde su kalmaz.
Hatta doktora demeyi bile düşünüyorum neden bukadar çabuk ve fazla ağladığını merak ediyorum bence normal degil.

Birak aglasin. 2. Defa gene dener. 3. De der annem takmiyor zaten bosver

tabi tabi inan öyledir. bitmiyor dertleri ki.

Oyledir muhakkak da,
3 yas aralari benim sipalarin, bebeklikleri o sebeple cok zorladi beni, suan bir de o kadar dert etmiyorum, oldugu kadar diyebiliyorum.

Kiz benim 1. Sipanin dogumundan sonraki halimi gorseniz inanmazsiniz, cok takintiliydim o donem.

Su an ozume dondum, daha bir let-it-go prensibi ile yasiyorum

dükan iki nasıl oluyor anlatsna bana
pazartesi saf protein sinirsiz
sali saf protein + izinli sebzeler sinirsiz
carsamba yukaridakilerin hepsi + 2 porsiyon izinli meyve
persembe yukaridakilerin hepsi + 2 ince dlm tb ekmek
cuma yukaridakilerin hepsi + izinli peynir (%60 yagdan az ve 40 gr civari)
cumartesi yukaridakilerin hepsi + sinirli nisastali gida (patates bulgur pirinc baklagil gibi genellikle toplam 100 gr civari)
pazar odul ogunu + yukaridakiler

:)
arti her gun 1.5 kasik yulaf kepegi, 1 tk zeytin yagi, seker yasak. (odul ogunu haric)
en az 20 dk yuruyus

Birseye hayir dediğinde cok aglarsa ve sen dayanamayıp istediğini yapıyorsan.. bi sonraki sefere daha cok ağlamaya başlıyorlar ki nasil olsa yapacaksin diye..biliyorum cok zor ama kararlı olmak şart...sonrasi o mutlu sen mutlu..tabi yemek konusundan bahsediyorum ben hala...her istediğine de hayır denmez tabisi o kadar da gaddar degilim yaw

Çok gaza geldim yarın yapacağım yemedikler ne varsa sağlıklı bakalım aç saat dayanicaklar

Benim pilim bitti gene beybiler, ben yatar, derin derin uyur.

Yarin sporuma geri donuyorum, bu hafta 3 gun salona gidicem, diger gunler yine rest modunda olucam bakalim.

Tatilime kalmis son 3 haftam, cok da salmayayim dimi ama

Byes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…