- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Ben geldim herkesler gitmis,
Bugun yaz alisverisimi tamamladim,
1 adet xs, ve digerleri s beden olmak uzere ciciler aldim, bir de 26 beden kot etek, cok guzelhafiften bol bile oldu da indirimdeydi kacirmayim dedim
Hafiften bir kol kasim olusmus, kendini belli eder olmus
Guzel haberler bu kadan
Hosgeldin canimBu ne? Ben yoksam demekki hic gecmis yapmaniza gerek yok he?? Beni sevmiyonuz biliyorum ama sizi uzecemDÖNDÜMMM kriz gecti sukur. Allaha havale ediyorum.
naparsiniz ne edersiniz ne var ne yok?
Hsb kuzummmmHosgeldin canimsevindim iyi olmaniza
Ben de yoktum bugun güya kizimi alip eve gelecektim arkadaşa 6 da gittim 10 a doğru geldimgeveze aedenli bacim da yok..
Senizotun yemegini google amcadan sor kizMaşallah hayatımda 20000 den fazla adim atmamisimdir ben gerçekten muhtesem
Senin menulerin olan üstü harika bu haftada birincilik kesin senin olur
Afiyet olsun
Afiyet olsun.
Sporun harika
Afiyet olsun
Afiyet olsun ama 2 misir çok degilmi?
Afiyet olsun semiz otunun yemeğini bende severim ama yapamam.
Yaptıracak kimsede bulamadım. :)
Afiyet olsun :)
Afiyet olsun
baya erken başlamışsın güne. Hareketli günün bedeli bende topuk/ayak ağrıları ile sonuçlanır umarım sende yoktur.
Menü de sporda harika Afiyet olsun
Afiyet olsun
İyi akşamlar Afiyet olsun, spor puanının harika
İyi akşamlar.
Bu çok az olmuş bir gün boyunca sadice salata ve su ile durulmaz ki?
Bebegin icin bosanmalisin ozaman. Anne mutlu degilse o cocukta mutlu olamaz. Sen ne kadar ben belli etmiyorum desende.Brni anlamayan hep suçlayan hep bi sorun yaratan durmadan hakaret eden bi kocam var hiç bir şeyi kafama takmamaya çalışsamda olmuyor boşanmak istiyorum bebeğim var onun için yapamıyorum ama böylede hayatdan soğudum
İ
yaşıyorum ya kimse bu kadım ne yapar diye uğramadı tüm gün takıma. bağımlılar gibiydim adım atmaya kalkmamak için halen terapi uyguluyorum kendime.Hsb kuzummmmDinlenelim ya. Yorulduk yenilmemize cok uzuldummm. Senin icin yurudum yeminlee. Saglik olsun artikk. Garagozlum yasiyormu veliahtim nerde
Yapma yi değil yemeyi sevenlerdenim sanırım.Senizotun yemegini google amcadan sor kiz
Cansiniz cannnnnHsb kuzummmmDinlenelim ya. Yorulduk yenilmemize cok uzuldummm. Senin icin yurudum yeminlee. Saglik olsun artikk. Garagozlum yasiyormu veliahtim nerde
Bi senelik adim attin sen zatenyaşıyorum ya kimse bu kadım ne yapar diye uğramadı tüm gün takıma. bağımlılar gibiydim adım atmaya kalkmamak için halen terapi uyguluyorum kendime.
Bizim ev hep yemeyi sevenlerle dolu..mecbur kalıp yapiyoz bacim..yoksa esim bi tek yumurta bilirYapma yi değil yemeyi sevenlerdenim sanırım.
Yarın dediysem inşallah zehirlenme
aslında doğru bu kadarını geçen yıl yine bu zamanlar atmıştım. ama bitmedi 60000 rekorunu kırmayı hedefliyorum tatilde.Bi senelik adim attin sen zaten
Bende mutfakisinden nefret ediyorumYapma yi değil yemeyi sevenlerdenim sanırım.
Yarın dediysem inşallah zehirlenme
Oooo zenginsinBen bugun bir cok markanin urunu satan bir yere gittim doldurdum geldim. Magaza magaza gezmedim yani
Aynen olmasi gereken seyleri aldim. Kilo verene kadar alisveris yapmayayim demistim. Simdi esofmanlarim dahil bol geliyor. Sadece yaz tatilinde ihtiyac olacak seyleri aldim simdilik. Daha bir de bunun guz+kis alışverişi var
Hem hem mutfak hem temizlikten nefret ediyomBende mutfakisinden nefret ediyorum
Yemeyi sevenler kolay yap yesinler benim kilerin hepsi yemek seçen yaptığımda burun kıvıran lar falan aşırı sinir bozucu ben uğraşıp yapıyorum onlar beğenmiyor hatta bazen tadına bile bakmıyorlar sinirden masayı falan kırasım geliyor ama tabiki hiç bir şey yapamadan başka yemek yapıyorum.Bizim ev hep yemeyi sevenlerle dolu..mecbur kalıp yapiyoz bacim..yoksa esim bi tek yumurta bilirha bi de balık ve et yapar da..onu da her zaman değil..
O zor yaaa....bizim evde taştan yumuşak her sey yenirYemeyi sevenler kolay yap yesinler benim kilerin hepsi yemek seçen yaptığımda burun kıvıran lar falan aşırı sinir bozucu ben uğraşıp yapıyorum onlar beğenmiyor hatta bazen tadına bile bakmıyorlar sinirden masayı falan kırasım geliyor ama tabiki hiç bir şey yapamadan başka yemek yapıyorum.
Tatlı pasta falan yapmayı çok severim ama artık diyetteyim yapmıyorum yemiyorum yedirtmiyorum.Bende mutfakisinden nefret ediyorum
Iste baska yemek yapacagindan emin olduklari icin denemek istemiyorlar. Anne sensin. Senin kurallarin gecmeli. Biz eskiden yemek begenmeseydik, annem ac yatirirdi. Obur gun kuru ekmekte olsa ne istahla yerdikYemeyi sevenler kolay yap yesinler benim kilerin hepsi yemek seçen yaptığımda burun kıvıran lar falan aşırı sinir bozucu ben uğraşıp yapıyorum onlar beğenmiyor hatta bazen tadına bile bakmıyorlar sinirden masayı falan kırasım geliyor ama tabiki hiç bir şey yapamadan başka yemek yapıyorum.
Maşallah bende öyleyim ama kızlarım babalarına benzedi.O zor yaaa....bizim evde taştan yumuşak her sey yenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?