Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne kadar guzel giysiler ve bedenlerr gule gule giy onun havasi ayri olur

Bu ne? Ben yoksam demekki hic gecmis yapmaniza gerek yok he?? Beni sevmiyonuz biliyorum ama sizi uzecem DÖNDÜMMM kriz gecti sukur. Allaha havale ediyorum.
naparsiniz ne edersiniz ne var ne yok?
Hosgeldin canim sevindim iyi olmaniza

Ben de yoktum bugun güya kizimi alip eve gelecektim arkadaşa 6 da gittim 10 a doğru geldim geveze aedenli bacim da yok..

Hosgeldin canim sevindim iyi olmaniza

Ben de yoktum bugun güya kizimi alip eve gelecektim arkadaşa 6 da gittim 10 a doğru geldim geveze aedenli bacim da yok..
Hsb kuzummmm Dinlenelim ya. Yorulduk yenilmemize cok uzuldummm. Senin icin yurudum yeminlee. Saglik olsun artikk. Garagozlum yasiyormu veliahtim nerde

Senizotun yemegini google amcadan sor kiz

Bebegin icin bosanmalisin ozaman. Anne mutlu degilse o cocukta mutlu olamaz. Sen ne kadar ben belli etmiyorum desende.
ben 18 senemi cope attim. Simdi de kafama vuruyorum niye bekledim
Niye sabrettim.

Hsb kuzummmm Dinlenelim ya. Yorulduk yenilmemize cok uzuldummm. Senin icin yurudum yeminlee. Saglik olsun artikk. Garagozlum yasiyormu veliahtim nerde
yaşıyorum ya kimse bu kadım ne yapar diye uğramadı tüm gün takıma. bağımlılar gibiydim adım atmaya kalkmamak için halen terapi uyguluyorum kendime.

Cansiniz cannnnn olsun 2 1.lik çıkardık o da yeter kiz hatta 3..ceydosum da en çok adim atan oldu

Karagozlun uyuyakaldı zaaar

Oooo zenginsin

Ne iyi etmişin oh mis.. benim de çok şeye ihtiyacım var da erteliyorum su bebe islerim bi bitsin de..diye diye 4 5 yılım gecti gerci

Bizim ev hep yemeyi sevenlerle dolu..mecbur kalıp yapiyoz bacim..yoksa esim bi tek yumurta bilir ha bi de balık ve et yapar da..onu da her zaman değil..
Yemeyi sevenler kolay yap yesinler benim kilerin hepsi yemek seçen yaptığımda burun kıvıran lar falan aşırı sinir bozucu ben uğraşıp yapıyorum onlar beğenmiyor hatta bazen tadına bile bakmıyorlar sinirden masayı falan kırasım geliyor ama tabiki hiç bir şey yapamadan başka yemek yapıyorum.

O zor yaaa....bizim evde taştan yumuşak her sey yenir

Iste baska yemek yapacagindan emin olduklari icin denemek istemiyorlar. Anne sensin. Senin kurallarin gecmeli. Biz eskiden yemek begenmeseydik, annem ac yatirirdi. Obur gun kuru ekmekte olsa ne istahla yerdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…