Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun semiz otunun yemeğini bende severim ama yapamam.
Yaptıracak kimsede bulamadım. :)
Çok kolaydır aslında 10 dk da pişer. Bizim evde çocuklar dahil çok sever herkes.
Normal yeşillik gibi ayıkla suya koy bir süre.
Salça, soğan, domates kavur. Yarım avuç bulgur at üstüne. Bir çay bardağı su ekle bırak pişsin.

Yok onu da toplamasam büyük duruyor, hep böyle icine sokarak giymem lazim.
Ama kumasi o kadar hostu ki almazsma icimde kalacakti. Bayadir da alisveris yapmiyordum cok eksigim var, o yüzden begendigimi koymadim geri
bizde görürüz inşallah yeniden o günleri 25 benden kotlarımı vermedim tutuyorum hala bir gün girerim diye.

Bizde semiz otu pisirilmez,
Direk yogurtlanip yenir. Pisiyor muymus

yoğurtlama salata olarak yiyeceksen bol soğan bol domates minik minik doğra. semiz otunuda kıy küçük küçük.sarımsağı döv limon suyu ile karıştır zeytin yağıda koy hepsini karıştır otur afiyetle ye. yemeğinden daha güzel.

bizde görürüz inşallah yeniden o günleri 25 benden kotlarımı vermedim tutuyorum hala bir gün girerim diye.

Ben en zayif halimle 27 giydim bugune kadar, daha duser mi bilmem

Ama bugun altimda etek vardi. Normalde etek altina kisa tayt giyerim pisik yapmasin diye, bugun giymedim ve hic sorun yasamadim, cok mutlu oldum o sebeple. Bana bu kadari yeter valla, normal her istedigimi giyiyorum, cok guzel bir sey gercekten.

Brni anlamayan hep suçlayan hep bi sorun yaratan durmadan hakaret eden bi kocam var hiç bir şeyi kafama takmamaya çalışsamda olmuyor boşanmak istiyorum bebeğim var onun için yapamıyorum ama böylede hayatdan soğudum
bence sen diyet yapmaktan çıktın. iyice kendini kapattın. hayatta herşeyi kafana takıp nereye kadar ilerlemeyi planlıyorsun.
İ

Yoğurtlayıncada güzel olur, direkt domates soğanla salatasıda güzel olur. Dün yoğurtlusu vardı fazla almışım kalanları yemek yaptım bugünde.
Ama yemeğinide denemeni tavsiye ederim. Yanında sarımsaklı yoğurtla enfes olur.

58 kilo ile ben 25 bedene sığıyorum. 63 kiloda 26 -27

bebeğin bu şekilde ne kadar sağlıklı bir ortamda büyüyor onu hesap et ona göre karar ver .

Dediysem inşallah güzel olur Tarif için çok teşekkür ederim.

Yok onu da toplamasam büyük duruyor, hep böyle icine sokarak giymem lazim.
Ama kumasi o kadar hostu ki almazsma icimde kalacakti. Bayadir da alisveris yapmiyordum cok eksigim var, o yüzden begendigimi koymadim geri
Sohbetlere katılamıyorum bu ara yakaladığımdan yerden dahil olayım bari
Benimde alışveriş yapmam lazım bol bol. Bırak dışarı çıkarken giyinmeyi evde giymeye rahat elbiselerimden bile kalmamış. Taşınırken elime geçeni atmışım.
Haftaya bende çıkacağım bir tam gün alışveriş yapacağım hatta

Ben bugun bir cok markanin urunu satan bir yere gittim doldurdum geldim. Magaza magaza gezmedim yani

Aynen olmasi gereken seyleri aldim. Kilo verene kadar alisveris yapmayayim demistim. Simdi esofmanlarim dahil bol geliyor. Sadece yaz tatilinde ihtiyac olacak seyleri aldim simdilik. Daha bir de bunun guz+kis alışverişi var

Aaa onun yemegi harika olur ayni ispanak gibi pisiririm ben de kizim ozellikle bayılarak yiyor yani hepimiz hafif te ekşi oluyor..üzerine sarımsaklı yoğurt

Hic pisirildigini gormedim cidden, ama guzel olur eminim ki.
Ay ben yanlis mi hatirliyorum acaba diye de dusunmedim degil bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…